|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
http://alma24.pl/produkt/18083132/szafran-royal taki może być
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
||
Ostatnio edytowane przez dawidTS : 30.08.2011 o godz. 23:23.
![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
||
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Tablica.pl, krakow.gumtree.pl |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Jest tu ktoś zajmujący się likwidacją szkód komunikacyjnych ? Jak coś to PW mam parę pytań
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
W ryanair można płacić za lot zwykła kartą z mBanku, tą z delfinkiem ?
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Widzial ktos te buty w Krakowie ?
http://moda.allegro.pl/buty-puma-cha...786538361.html albo jakies bardzo podobne ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
bardziej opłaca się kupić w bzwbk karte prepaid. Bodajże 20zł a nie płacisz haraczu ryanairowi. Tylko nie zgub do niej papierów... w razie czego PW
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Już są jakieś opłaty w mBanku
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
konto direct w ING, wszystko bezpłatne a jeśli nie uda Ci się zapłacić w miesiącu 100 zł kartą to koszt karty chyba 7 zł. Tak to bezpłatna.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
W mbanku wszystko darmowe, przelewy darmowe i szybko ida, jesli nie wykonasz operacji za min 100zl w sumie na miesiac, to placisz 2złote za miesiac za karte. A nie 7, jak w ING. Wystarczy ze ktos w rodzinie ma konto internetowe w banku, przelewasz mu np 110 zl, zaraz on/ona tobie spowrotem 100zl i git. Nie placicie nic! ![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
StelmiOriginal kolego w ing chyba wszystkie bankomaty za 0zł a w M chyba nie
i koszt 100 karta to jedno tankowanie, albo jedna wizyta w knajpie wiec nie przesadzaj poza tym 7 do 2 złotych to nie duzy koszt ![]() ![]()
Sam se spieprzaj
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Poleci ktoś dobrego okulistę który przyjmuje w soboty?
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kiedy Śląsk i Lechia grają w PP?
Kiedy jest mecz otwarcia nowego stadionu we Wrocławiu ? dzięki wielkie : )
Ostatnio edytowane przez mlody_ale_wierny : 03.09.2011 o godz. 10:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Okocimski-Śląsk 27 września 16.30 ,terminu Lechii jeszcze nie podano dokładnego terminu,ale tu masz co nie co o tym spotkaniu:
Zarząd Limanovii przewiduje, że na mecz Limanovia – Lechia Gdańsk w 1/16 Pucharu Polski może przyjść nawet 2 tys. kibiców. Przynajmniej na taką liczbę widzów klub będzie przygotowany. Organizatorzy chcą zorganizować miejsca stojące za bramkami. Ustalono również ceny biletów. Mecz Limanovii z drużyną z ekstraklasy, Lechią Gdańsk odbędzie się 20, 21 lub 22 września(klub nie otrzymał jeszcze oficjalnego komunikatu w sprawie konkretnego terminu). Na to spotkanie zostaną wypożyczone specjalne barierki, które będą ustawione za bramkami. Dodatkowe miejsca stojące zwiększą pojemność stadionu do 2 tys. miejsc. Takie przynajmniej są wstępne zamierzenia. Ustalono natomiast ceny biletów. Aby zobaczyć Lechię Gdańsk w starciu z Limanovią trzeba wydać 20 zł. Nie przewidziano biletów ulgowych. Prawdopodobnie za miejsce za bramkami kosztować będzie 10 zł. a co do otwarcia to chyba tak jak i u nas nikt nic nie wie ![]() ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Poszukuję hymnu Wisły, ale tylko samą melodię (dzwonek na komórkę).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
A alior bank? Znajomy ma i chwali
chyba, że jeszcze nic nie wie o haczykach ![]()
Armia Białej Gwiazdy
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Mam Aliora i niby przelewy i bankomaty darmowe, ale opłatę za kartę co chwilę podwyższają.
A ja mam pytanie odnośnie Facebooka. Mam tak, że jak gadam z kimś na czacie, to co chwila się coś chrzani. Muszę odświeżać, żeby zobaczyć, że ktoś coś napisał. Nie mogę wysłać dwa razy pod rząd. Tu się coś nie wyśle, tu przyjdą wiadomości z opóźnieniem. Co jest? Już jasnej cholery dostaję. O, teraz nagle wyświetla mi się, jakbym wysłała dwa razy to samo. Odświeżam - już jest jeden raz i odpowiedź rozmówcy.
Ostatnio edytowane przez Prezydentowa : 03.09.2011 o godz. 16:44.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam pytanie... Czy jest może gdzieś w Krk. sklep w którym sprzedają ciuchy El Polako albo 3Maj Fason ?
![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Kokoszop na Florjańskiej, i Nielegalo w NH. Tam powinno coś być. ![]()
Kiedy z ziomeczkami pod blokiem siedziałeś , codzienne dobre akcje razem z nimi wspominałeś
gdy trafiłeś na komende raz po mordzie dostałeś , wszedłeś w układ z psami wszystkich posprzedawałeś |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Mam konto w mBanku, już od 2.5 h nie może mi przyjść SMS z potwierdzeniem przelewu? Zawsze tak jest w niedzielę?
|
|
|