|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
http://50style.pl/ mogę te dwa sklepy polecić w 100% pierwszy w Solvayu drugi obok Tesco na Kapelance ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Jak to jest z tymi kartami co dziś rozdawali , mogę przez rok za free rozmawiać z osobą która też ma taki starter
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Prócz danych jeszcze podpis opiekuna. Nie wiem, czy mieliście to na myśli, ale wolę dodać.
![]()
,,Tylko najwięksi potrafią wyrzec się zemsty"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
karta jest aktywna przez rok czyli bez doładowywania możesz odbierać przez rok![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Gdzie moge znalezc wszystkie odcinki Top Gear'a od sezonu 1 do 17 z lektorem polskim
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
da się tu konto usunąć ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Viva Mauro!
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Czy wie ktoś jakie piosenki zagrali wczoraj Sunrise Avenue w Bydgoszczy?
![]()
"Zawodnicy odchodzą, a miłość do klubu pozostaje na zawsze..." Ola7
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Gdzie trzeba się zgłosić, zeby móc brać udział w pracach komisji wyborczych?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
urząd miasta
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Czy jest ktoś na forum kto kupił (on lub ktoś z rodziny) nowego-czyli z salonu- Passata, Passata CC, lub Sharana w ostatnich 5 latach? pilnie i szybko potrzebuję takiej informacji szczegóły na priv.
Nie jestem z urzędu skarbowego nie chcę nic sprzedać mogę nawet podarować czekoladę jak mi ktoś pomoże ![]() ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Dobrą szkołę językową z rosyjskim ktoś poleci ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Jakieś opinie o tych butach http://www.butsklep.pl/1879/buty_adidas_marathon_tra_ii
Czy wygodne , stosunkowo dobre co ceny , czy się szybko zdzierają itp Naj lepiej na PW Z góry dzięki ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Nie czaję jednej rzeczy: mecz ligowy z Bełchatowem gramy 19 września w poniedziałek, a 21 września w środę mamy 1/16 finału PP z Flotą! To dwa dni różnicy, nie ma takiego wymogu, żeby były min 3 dni odstępu między meczami?
![]()
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
Uważam je za uniwersalne, jednak na randkę radzę wybrać inne buty. Zdarła się podeszwa po 2 latach, ale buty były katowane. Cena zadowalająca jeśli chodzi o jakość butów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Na gumtree widziałem ostatnio ogłoszenie, że poszukują chętnych Musisz przeszukać w dziale Praca / Inne ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Chodzę do profi-lingua przy CK Browarze. Jestem zadowolony. Jakbym się coś uczył to naprawdę sporo bym już wiedział
Zajęcia mam z Rosjanką, która bez problemów mówi po polsku. Grupa 5 osobowa. Przez kilka lekcji chodził Mateusz Kowalski ale chyba zrezygnował ![]() ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie znajdę sklep z akcesoriami do Kick Boxingu, Maui Thai itp.
Pozdro ![]()
Kiedy z ziomeczkami pod blokiem siedziałeś , codzienne dobre akcje razem z nimi wspominałeś
gdy trafiłeś na komende raz po mordzie dostałeś , wszedłeś w układ z psami wszystkich posprzedawałeś |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
jaka jest różnica w cenach jeśli chodzi o zegarki w Angli a w Polsce... w UK jest taniej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
gdzie mogę kupić szafran?
Szukałem wszędzie i lipa. ![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Czy do głosowania w wyborach konieczny jest dowód czy może być też paszport?
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Może być paszport.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|