The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Aaarrgh
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.08.2011, 20:15
zizou napisał(a):Wyświetl post
Polonia Grodzisk Wielkopolski zwycięska, ale bardziej dzięki temu że GKS Bełchatów to śpiące królewny niż dzięki poprawie gry.
Słowo - klucz w naszym przypadku to presja. Na piłkarzy Widzewa czy Korony nikt nie wywiera presji wygrania każdego meczu. Wychodzą bez kompleksów i perspektyw degradacji do Młodej Ekstraklasy lub Klubu Kokosa po nieudanym meczu. Nawet ze słabym Bełchatowem zamiast zaryzykować i grać z pierwszej piłki obserwowałem u naszych grajków sraczkę przed stratą piłki. Każdy mecz w tym sezonie wygląda tak samo: przyjęcie, kółeczko, bieg z piłką, bezpieczne podanie. W tym czasie przeciwnik jest już ustawiony w obronie.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 28.08.2011, 20:25
Wiślak z Azorów napisał(a):Wyświetl post
0 22 chyba sie troche zapominasz jeżdżąc po Lechii więc zbastuj kolego
Ja nigdzie nie jadę po Lechii (wskaż niby gdzie). Odpowiadam tylko jej dwóm kibicom i wypowiedzi tylko tych dwóch kibiców oceniam.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 28.08.2011, 20:43
To, jak dobija się jelenia pokazał dziś MUFC.
Pisze to w kontekście naszego meczu w stolicy kilkanaście miesięcy temu, gdy zamiast właśnie takiego oklepu ośmioma golami, było słabe 3:0.
Polska nigdy się nawt nie zbliży poziomem do ligi angielskiej umiejętnościami. Ale mentalnością mogliby chociaż próbować.

3 drużyny już wygrały na wyjazdach w tej kolejce. Podejrzewam ze ŁKS jutro nie przegra.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
Wiślak z Azorów
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 28.08.2011, 20:55
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Proponowałbym jednak następnym razem startować do kolegi po szalu, który pisze "Legła" oraz przez pryzmat tego czytać moje odpowiedzi do niego skierowane.

Kilkanaście tygodni temu któryś z Was szydził na tym forum z 'wielkiej Legii', teraz ten pisze o 'ległej' i szydzi z tego co śpiewamy - nie umiejąc jeszcze tego odpowiednio napisać. W dupach im się konkretnie poprzewracało od tych 8 miejsc w ekstraklasie, co z przykrością muszę zauważyć ja, bo nikt od Was im za wiochę uwagi nie zwraca.
tutaj ciśniesz Lechii dokładnie ich kibicom
Nie można się nazwać kibicem jeśli nigdy nie było się na meczu, tam samo nie można się nazwać fanatykiem jeśli nigdy nie było się na wyjeździe.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 28.08.2011, 21:01
To Lechii czy kibicom? Z czym cisnę? Nie zajęli ostatnio dwa razy 8 miejsc? Zwraca ktoś uwagę na szyderkę z 'wielkiej Legii' i pisaniu o 'ległej'? Nie jest to zaczepianie Legii?

Odpowiadam jedynie na żenujące zaczepki.
Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Wiślak z Azorów
Senior Member

Stary 28.08.2011, 21:13
bo wiesz ja do was nic nie mam bo dla mnie to wy rzadną kosą nie jesteście ale jak piszesz że Lechii sie w dupach poprzewracało tylko dlatego że ktoś pisze o was "legła" czy "wielka legia" jak pół Polski tak pisze no to coś jest nie halo tyle ode mnie kończe dyskusje pozdro dla kumatych.
Nie można się nazwać kibicem jeśli nigdy nie było się na meczu, tam samo nie można się nazwać fanatykiem jeśli nigdy nie było się na wyjeździe.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 28.08.2011, 21:17
Nie poprzewracało się Lechii tylko jej dwóm kibicom. To zdecydowana różnica.
Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Wiślak z Azorów
Senior Member

Stary 28.08.2011, 21:20
/\\/\ troche inaczej zrozumiałem ale ok koniec dyskusji.
Odpowiedz cytując
studio
Banita

Od: 08.2008

Stary 29.08.2011, 07:59
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Przepraszam ale dobry zespół nawet mający średi dzień poniżej pewnego poziomu nie schodzi.
Czyli w lidze nie ma dobrych zespolow patrzac na wyniki 5 kolejki 8-2 Man U z Arsenalem to tez oznacza ze Arsenal to miekkie pipy i dobrym zespolem napewno nie jest
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 29.08.2011, 08:37
Czyli cała czwórka to nie ....eczki
http://gwizdek24.se.pl/inne/legia-sw...lu_202353.html

Po nocy wrażeń mogą zagrać na pół gwizdka, więc można upatrywać niespodzianki w Bełchatowie.
Odpowiedz cytując
tropik
Member

Od: 07.2011

Stary 29.08.2011, 08:50

Biedny Rybus, taki zgrzany...
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 29.08.2011, 09:15
Jak po takich nockach mieliby grać na poziomie, to jak dla mnie z Wiertniczej 72 mogą wychodzić tylko na treningi i mecze
Legionista
Odpowiedz cytując
Kociewiak
Senior Member

Stary 29.08.2011, 10:27
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Nie poprzewracało się Lechii tylko jej dwóm kibicom. To zdecydowana różnica.
słuchaj kolego w dupie to sie Tobie przewraca bo wozisz ją wyżej niż głowe, już Ci o tym pisałem. Mnie gówno obchodzi co sobie ktoś pisze, ja mam do Legii szacunek bo znam gości którzy zrobili dla Twojego klubu pewnie więcej niż Ty dasz rade zrobić przez całe swoje życie, a przy tym ogromnie szanują mój klub znam przypadek, że nawet bardziej niż Wasze zgody. A jak masz problem to sobie z tamtym kolegą to wyjaśnij a nie mnie do tego mieszasz, co ja jego opiekun jestem?. Pogadaj sobie z nim żeby nie pisał "Legła". Każdy ma prawo sobie powiedziec co chce na temat Waszego, czy kogos innego repertuaru tak jak u Was, że żeście wszystko wymyślili (wtedy to jest ok a w druga strone już nie). Każdy ma swoje zdanie i jak Ci sie nie podoba to z nim zagadaj albo sie spotkajcie i po problemie. I nie wyjeżdzaj z takimi śmiesznymi tekstami bo jak byś obok takiego "lechisty co to mu sie w dupie przewróciło" stanął to byś sie pewnie za przeproszeniem obsrał (bez urazy bo ja do Ciebie nic nie mam ale wkurza mnie takie samouwielbienie, bo każda ekipa ma jakies mankamenty). A jak Ty nie szanujesz innych klubów/ekip w tym mojej to chociaż sie zastanów zanim, coś napiszesz bo pamietaj, że piszesz na forum Wisły Kraków a nie Legii. Bez odbioru

Mecze ŁKSu w Bełchatowie nadal nie są "imprezami masowymi"?
Ostatnio edytowane przez Kociewiak : 29.08.2011 o godz. 10:54.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Stary 29.08.2011, 11:09
Kociewiak napisał(a):Wyświetl post
Mecze ŁKSu w Bełchatowie nadal nie są "imprezami masowymi"?
Raczej nie będą do końca sezonu. Tną koszty ile się da.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 29.08.2011, 11:33
A kiedy ŁKS wroci na swoj stadion? Nie moge znalezc jakiegos aktualnego artykułu o tym. Na mecz z nami dalej beda grac w Belchatowie?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Stary 29.08.2011, 12:07
Mówiło się o 9 kolejce, ale prace na stadionie zostały wstrzymane, więc w tej rundzie będą grali tylko na wyjeździe. Bardzo możliwe, że w połowie sezonu jeśli będą mieli poniżej 10 punktów to będzie już po balu i drużyna będzie skazana na spadek.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 29.08.2011, 12:20
Jesli chodzi o aspekt sportowy to mysle, ze LKS bedzie gral coraz lepiej (nie zaponijmy tez, ze jest to druzyna rycerzy wiosny...). Zaplacili frycowe w pierwszych kolejkach i teraz sie powoli przyzwyczajaja do ekstraklasowego poziomu. Mysle, ze z kolejki na kolejke juz nie beda tylko chlopcami do bicia ale tez powalcza o punkty
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
studio
Banita

Od: 08.2008

Stary 29.08.2011, 12:33
Oby juz dzis, najlepiej komplet.
Odpowiedz cytując
M89
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 29.08.2011, 15:00
http://www.weszlo.com/news/7692-Pier...na_Wiertniczej

Po burzy słońce wychodzi zza chmur...
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 29.08.2011, 15:25
Natka jak zwykle dramatyzuje, Maciek po prostu musial odreagowac w gronie kolegow...i kolezanek

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
killzone
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 29.08.2011, 15:28
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Natka jak zwykle dramatyzuje, Maciek po prostu musial odreagowac w gronie kolegow...i kolezanek
Z tego co widac na załączonym obrazku, to juz jakis jej kolega nie próżnuje i robi podchody pod dymanko
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 29.08.2011, 15:37
....a, kolejny uznaje mistrzostwo z 93 .Co wy panowie? Słonce przypiekło?
http://www.youtube.com/watch?v=_c_mNXHbUC4

"Wie Pan, w każdej lidzie pewna reżyseria musi być"(4:30)
Panowie z Warszawy, nie ośmieszajcie się.Póki co lubiałem Was, bo trzymacie poziom, ale tego typu nieprzyjemnymi datami pod....iacie, myślę, że nie tylko mnie.
Wy sobie nawet nie zdajecie sprawy ile tym sprzedany meczem kopacze zepsuli.Ilu młodych kibiców zawiódł Bobrowicz,który był wtedy wielkim idolem, ilu kibiców przestało kibicować.Dla was to jakaś data, dla tamtego pokolenia kibiców to niesłychany dramat.
Pamiętam, że mój wujek, który zabrał mnie pierwszy raz na mecz , po tym meczu, roz.......ił meble.Nie załamał go wynik, a to, że jego ukochana drużyna zwyczajnie się wtedy sprzedała.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 29.08.2011 o godz. 15:50.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
Grisza1
Moderator

Od: 05.2005

Stary 29.08.2011, 15:48
Z newslettera Cracovii:

"Nie jesteś fanatykiem piłkarskim, ale lubisz obejrzeć piłkę w dobrym wydaniu, najlepiej fundowaną przez drużynę klubu z bogatą historią? Zapraszamy Cię na mecze Cracovii - najstarszego klubu w Polsce - która rozgrywa swoje spotkania na jednym z najładniejszych stadionów w Europie! I pamiętaj - u nas możesz nie tylko włączyć się w doping, ale także spędzić czas w gronie znajomych i przyjaciół!

Tak się dobrze składa, że dwa kolejne spotkania ligowe Cracovia rozegra na własnym obiekcie: z ŁKS Łódź (11 września - godz. 14:30) i Śląskiem Wrocław (18 września - godz. 14:30). Spędź obie te niedziele wspólnie z nami. Bo razem tworzymy niepowtarzalne widowiska!

Śledź naszą stronę internetową, bowiem już wkrótce podamy szczegóły dotyczące sprzedaży biletów na najbliższe spotkania. Już jednak teraz możesz zapoznać się z cenami wejściówek - mamy jedną z najlepszych ofert spośród wszystkich polskich drużyn występujących w T-Mobile Ekstraklasie (ceny znajdziesz w tym miejscu)!

Jeżeli zaś myślisz o tym, aby na mecz zabrać całą swoją rodzinę, oferujemy Twojej wybrance serca bilet za symboliczną złotówkę, a Twoim dzieciom karnet, również za złotówkę (obie promocje dotyczą sektora rodzinnego). Szczegóły dotyczące tej oferty można znaleźć tutaj!

A jeżeli jesteś studentem i jednocześnie fanem piłki nożnej, swój bilet kupisz już od 5 zł!

Zatem nie zwlekaj i odwiedź nasz stadion. Bo dla nas każdy kibic jest ważny!"

Proszę, jak się pięknie sąsiadka zza Błoń pożywiła wypowiedzią Małeckiego
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
Odpowiedz cytując
Wojtator
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 29.08.2011, 16:12
Grisza1 napisał(a):Wyświetl post
Zapraszamy Cię na mecze Cracovii - najstarszego klubu w Polsce - która rozgrywa swoje spotkania na jednym z najładniejszych stadionów w Europie!
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 29.08.2011, 16:16
Grisza1 napisał(a):Wyświetl post

Proszę, jak się pięknie sąsiadka zza Błoń pożywiła wypowiedzią Małeckiego
Najwierniejszy z Wiernych Wiślak z Suwałk daje im na tacy prezenty, to korzystają. Za to im płacą, cóż więcej...
Odpowiedz cytując
Wiślak z Azorów
Senior Member

Stary 29.08.2011, 16:29
felipe wolałbym abyś tak nie pisał o Małym dla którego Wisła jest czymś więcej niż klubem i dlatego pół Polski Go nienawidzi więc zbastuj kolego.
Odpowiedz cytując
-ja123-
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 29.08.2011, 16:34
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
....a, kolejny uznaje mistrzostwo z 93 .Co wy panowie? Słonce przypiekło?
Większość kibiców Legii będzie uznawało te mistrzostwo. Chyba, że PZPN uzna, że nie było mistrza w tamtym sezonie. Lech czyściej nie grał od innych zespołów ówczesnej czołówki.
W Warszawie są tylko kibice Legii i JW:
Odpowiedz cytując
Wiślak z Azorów
Senior Member

Stary 29.08.2011, 16:38
/\/\ nie chodzi o to co kto uznaje tylko że to forum Wisły Kraków a dla jej kibiców (w tym mnie) nie jest to mistrzostwo które jest zdobyte prawidłowo i w czysty sposób.
Odpowiedz cytując
krkgiba
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 29.08.2011, 17:00
robią wielkie halo z odwiedzin legionistów w burdelu... a cóż w tym takiego złego? normalne chłopy, mają swoje potrzeby - niech sobie robią co chcą.

lepsze chodzenie do burdelu niż lizanie kolegom sutków w szatni.

ŁKS - dajcie radę dzisiaj
Odpowiedz cytując
Wiślak z Azorów
Senior Member

Stary 29.08.2011, 17:21
może mi sie zdaje ale trener ŁKS-u jest jakiś tępy.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów