|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
I bardzo dobrze, ze nikogo nie ściągną. Niech zgrywają to co jest.
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skorża za swoich czasów pracy w Wiśle ściągnął Włocha jako trenera siłowego może tu tkwi problem że Wisła ma słabego trenera siłowego
przemek1902 zgadzam się z tobą zgranie przede wszystkim.Przyjacielu cfa jeszcze lepiej dopingować całą drużynę podczas meczów i pokazać że ma wsparcie kibiców na złe i na dobre
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 27.08.2011 o godz. 15:12.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z tego co wiem, to tamtego włocha już nie ma. Albo go wyjebali na zbity pysk po levadii, albo odszedł z nim z klubu. Ale z tego co mi się kojarzy, nie ma go już na szczęście w klubie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
jest razem ze Skorżą w Legii... ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
E: jak ktos wdupcy swojaka to też wina bramkarza co nie ?
Ostatnio edytowane przez szprotson : 27.08.2011 o godz. 15:50.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Pierwszy taki solidny bramkarz od naszego awansu do ekstraklasy i już na nim psy wieszają po jednej złej interwencji
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Czy przesądziła? Gdyby obrona zachowała koncentrację w ciągu ostatnich 5 minut meczu to nikt by teraz tak nie pisał.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Chodziło mi o bramkę na 1-0 dla APOELU. Przy bramce na 3-1 nie zawinił. Był zasłonięty i to dwoma zawodnikami, chciałem zwrócić uwagę.
Ostatnio edytowane przez bonawentura : 27.08.2011 o godz. 16:29.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gercu gdyby Pareiko odpowiednio zainterweniował nie było by straty gola.Zresztą jak obrona miała interweniować skoro po 28 minutach biegania po boisku zespół był wyczerpany.Racja mitmichael największą winę ponosi sztab a dokładniej nie Maaskant tylko trener siłowy.Wisła zmieniła już trerenera bramkarzy czas na nowego trenera siłowego może być kolejny Holender tylko żeby Wisła grała jak równy z równym w LE. Nawet z silniejszymi zespołami. W końcu po kadrowej rewolucji już czas by Wisła nabrała własnego stylu i grała swoim stylem.Bo jeśli Wisła na wyjazdach w LE ma się prezentować tak jak w meczu wyjazdowym z APOELem to Wisła może mieć naprawdę ciężko w grupie
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 27.08.2011 o godz. 16:32.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Interpunkcja nie boli. Gdyby nie debilna taktyka ofensywnych i defensywnych rzutów rożnych nie byłoby 1 gola. Dlatego o 1 bramkę nie mam do niego pretensji, 2- zaspała obrona, 3-zaspała obrona + nie złapanie piłki przez Pareiki, i o tą systuację mam do niego żal. ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
większości przyczepiła się Pareiko a gdyby nie on to nie było by i nawet tej 4 rundy;/ i mistrzostwa... Cała obrona jest do dupy a napastnicy stoją. A maskant do dupy taktyke dobrał i tyle. nic muszą doświadczenie zebrać i tyle.
![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
myślę że Pareiko i cała obrona z APOE'lem grała przyzwoicie a nawet bardzo dobrze. Gdyby nie oni pewnie było by więcej. Pareiko każdy mecz gra bardzo przyzwoicie. Jedynie to słabym punktem bym Diaz. Ale myślę że jeszcze się zgra i coś jeszcze pokaże
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Diaz już nic nie pokaże. Przecież on gra tak samo jak za Skorży, nic się nie zmieni i nie zmienił.
Także potrzebny nam - lewy obrońca - środkowy pomocnik te dwie pozycje na WCZORAJ. Poza tym, jeśli Kirm nie zaskoczy, to będzie potrzeby skrzydłowy. No i napastnik, bo ten Biton mnie nie przekonuje, wątpię żeby go wykupili. Taki napastnik z prawdziwego zdarzenia, choćby i 2 mln E kosztował. ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Większość akcji idzie przez Diaza , tak była dzis tak było w Nikozji.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
potrzebne wzmocnienia, ale znowu obcokrajowcy?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
mi nie podoba się nuneza, ciągle gra faul, jak nie zmieni gry posypią się czerwone kartki.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Piszecie kogo trzeba kupić ? Zadajmy sobie pytanie kogo trzeba nie kupić. Drużynę trzeba budować na tym co jest a jest tego nie wiele: Pareiko, Jovanović, Chavez, Melikson, być może Nunez i Wilk. Chociaż w środku pola piłkarze którzy grają tak wolno to parodia, widzieliśmy jak chodziła piła kiedy mieli ją środkowi APOELU. To są piłkarze którzy mogą ewentualnie coś nam dać jeśli chodzi o eliminacje do LM . Resztą jakieś przebłyski na krajowym podwórku może osiągnąć. Dodam do tego piłkarzy Sobol, Iliev oraz Jaliens ale pod warunkiem, że osiągną drugą młodość.
Na dobrą sprawę to my gramy w tym sezonie bez napastnika, ani nie potrafią stworzyć sobie sytuacji a nie nie potrafią wypracować kolegom.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 28.08.2011 o godz. 09:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Sobolewskiego nie można wiecznie holować za nazwisko i samą charyzmę. Musi przyjść pomocnik defensywny z prawdziwego zdarzenia, szybki, silny, a cała drużyna pracować nad szzybkim odbiorem. Tak nie można grać. Cały środek pomocy do wymiany. Nie umie się utrzymać przy piłce, a jak stracimy latamy za tą piłką jak baranki w te i we wte
Ostatnio edytowane przez tofik : 28.08.2011 o godz. 09:54.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
A widzisz jakiegoś polaka , ktory mógł by wzmocnic nasz skład?
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Widziałeś ostatnie wyniki młodzieżowych reprezentacji ?Zrozumcie, że dopóki sami sobie kogoś nie wyhodujemy, nie będzie niczego. W Polsce nie ma systemu szkolenia, coraz mniej dzieciaków gra w piłkę na polu, bo wolą ją na fifie. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|