|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Nie chcę się czepiać pojedynczych graczy, ale czy tylko ja mam takie wrażenie, że nawet skrzydłowy Odry Wodzisław objechałby Diaza na lewej stronie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ole le le, o na na, cracovia, jebana.... aż miło słyszeć
![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Pierwsza polowa moim zadniem dla Lechii, mieli przewagę optyczną. Dopiero pod koniec Iliew miał okazje no i ta szansa Bitona po dosradokwaniu Małeckiego...
![]()
Z WIŚLACKIM pozdrowieniem
![]() Wiślak z Wlkp. Radosław Sobolewski – DZIĘKUJEMY!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Maaskant mocno ich pojedzie w szatni, widać to po jego minie i uwagach. Lechia spokojnie do pojechania,a u nas widać potencjał który ze sobą nie gra nic. Niektórzy spacerują inni w ogóle nie przykładają się do dokładności podań. Diaz beznadziejnie wygląda szybkościowo, schematy w ataku i szybki odbiór piłki tego u nas nie widać i to strasznie boli.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Takiej pyty co grają nasi piłkarze oglądać się nawet nie da. Jeżeli Maskant nie zmieni szybko czegoś w stylu gry to będzie tragedia. My nawet piłki nie potrafimy porządnie przyjąć, a co dopiero o dokładnym podaniu do kolegi z drużyny. Diaz na boisku jest chyba z przymusu, Małecki wg mnie jak co mecz w tym sezonie gra za bardzo indywidualnie, jego podania są spóźnione i nic z nich nie wynika. Mam nadzieje że trener ostro pojedzie po nich w szatni..
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
po Tych 45 minutach naprawde chciałbym aby Lechia wygrała ten mecz to wtedy dopiero nasi zaczeliby grac bo jak do tej pory naprawde gorzej niż w kambodży...i tak juz od kilku tygodni..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Po pierwszej połowie można powiedzieć tylko Ż E N A D A my chcieliśmy wejśc do Ligi Mistrzów z czym pytam Diazem na lewej obronie i PAjicem na prawej to jest totalna porażka ich gra. Trzeba do pracy panowi nie da sie wygrać meczu na stojąco nawet w naszej Ekstraklasie !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeszcze jedno dziwimy się dlaczego ludzie nie chcą chodzić na stadion. Po obejrzeniu takiej gry nie dziwie im się sto razy przyjemniejsze jest odganianie się od komarów siedząc na ławce, niż oglądanie tego meczu. Z taką gra nigdy nie zapełnimy tego stadionu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
Maaskant! Czy to widzisz? Czy się nie wstydzisz? ![]()
"...morał: rób dobrze innym, Tobie też ktoś zrobi..."
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Diaz mocno pracuje żeby dorównać Branco, jego może minąć każdy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I bardzo dobrze cieszy mnie to, a wszystko jest winą Diza błagam niech on już wraca do Belgii
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
u Meliksona widac problem. chcial wejsc do LM i sie wypromowac do wiekszego klubu a u nas mu sie juz nie chce.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Widać wyraźnie, że chłopaki mentalnie siedzą jeszcze na Cyprze... kompletnie brak walki...
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
ta drużyna jest krzywdzona brakiem środkowego pomocnika z prawdziwego zdarzenia, chłopaki wszystke akcje muszą rozgrywać bokami
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
....a czy temu Kirmowi zakazano strzelać do pustej bramki? No idzie się w....ić z tym zawodnikiem
![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Banita
Od: 01.2011
Offline |
|
|
negatywny gracz = Kirm
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Kirm ty c......
Wszystko ma swoje granice |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Kompromitacja...
Mega nadmuchany balon pękł, ten zespół nigdy nie grał zespołowo ale teraz już nawet nie gra indywidualnie… dramat |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Era Maskanta zaczyna dobiegać końca
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Dowaliliscie się tego Kirma, a moze by tak zauważyc co gra Diaz i Małecki. Był Kirm nastrzelony i nie trafił zdarza się ale inni zagrali piach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Kirm powinnien przed piłką się uchylić to by forum nawet nie zauważyło, że tam był. Wbiegł w nią na pełnej i nie trafił. Tak się to kończy.
Mecz do dupy w wykonaniu Diaza i Małego. Reszta niewiele lepiej niestety. ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Z kim grala Lechia na naszym stadionie? Co to za ogórki? I GDZIE JEST NASZA WISŁA!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Nędza i mizeria. Toć już rezerwowi, którzy zagrali z Koroną, pokazali więcej charakteru. A tutaj co
Diaz ![]()
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Malecki gral dzis? Wie ktos?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Melikson w trochę słabszej formie, choć solidnie grający i już się zaczynają problemy. Kompromitacja, w takim stylu przegrać z osłabioną Lechią. Bunoza faktycznie powinien iść na wypożyczenie, jest klasę gorszy od Jaliensa. Diaz też słabo, Paljić dużo lepiej. Mam nadzieję, że Maaskant wstrząśnie drużyną
|
|
|
|
Banita
Od: 01.2011
Offline |
|
|
A jak to jest z Małym ? Przedłużył kontrakt?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Potrzebny nam jest 2gi Szymkowiak, koniecznie ktoś na boki obrony, szkrzydłowy, jakiś asystent do stałych fragmentów(Maaskanta chyba to przerasta) i jakakolwiek nauczona taktyka.
NA dziś mamy Maora, bramkarza, Chaveza |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ech no i kolejna porażka...
Powód: porażka
Ostatnio edytowane przez kkbm : 27.08.2011 o godz. 19:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kirm ? Lepiej mi powiezdzcie w ilu meczach jeszcze Diaz bedzie sabotowal gre. Nie wiem czy ktos nie ma oczu czy o co biega z tym czlowiekiem ? Moze to jakies zapisy w kontrakcie ? Naprawde juz lepiej dac jakiegos mlodego Polaka zeby sie ogrywal, przyszlosciowo. Na pewno nie bylby gorszy.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|