|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Oczywiście że ma racje, Skorża prowadziła Amike w fazie grupowej pucharu Uefa.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Haha, ciepliwość JW wystawiana jest na poważną próbę
![]() Edit: o, i dodatkowy miły akcent dla Legii - Zbozień zalicza asystę ![]() ![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
P. UEFA a LE to dwie różne rzeczy.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Pozdrawiam serdecznie użytkownika "leszekkm".
![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/news/7679-Maci..._obejrzec_mecz
Jak włączyłem mecz to myślałem że mi głowę rozwali od tego jego komentarza i tak się zastanawiałem czy to kac jest tak duży, czy inni też nie są w stanie słuchać tego jednego wielkiego potoku słów. Na szczęście nie jestem sam ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
2. Jesteś kolejnym kibicem Lechii, który próbuje w jakiś sposób startować do Legii. Znaj proporcje.. ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
a może mi powiesz kibicowi Wisły w czym Legia jest lepsza od Lechii ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Tabela_...3w_Ekstraklasy Proporcje tamże. ![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeżeli Ci chodzi tylko i wyłącznie o aspekt sportowy to tak , ale zważ na to jaką historie ma Legia a jaką ma Lechia i kto miał gorzej w dawnych czasach.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Aspekt kibicowski też chcesz porównywać?
![]() A historycznie, to kto miał przepraszam gorzej, Wy czy Cracovia? co to w ogóle za argument? ![]() A odpowiadając koniec końców na komentarz kolegi Lechisty - o ile mi wiadomo, tak się przyjęło, że śpiewanie "Mistrzem Polski jest XX" przystoi klubom, które tego Mistrza chociaż z raz miały. ![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko, jeśli Ty mi powiesz w czym jest lepsza Wisła od Pogoni Szczecin. P.S. A poważnie to nie chce mi się pisać elaboratów na tysiące znaków.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 28.08.2011 o godz. 00:48.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Kto miał gorzej my czy żydy to jest temat na osobną dyskusje ale moge Cie zapewnić że żydy wbrew powszechnej opinii nie miały aż tak źle i nie były tak bardzo uciśnione |
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
I znów rozkminka kto jest lepszy, kto i co ma prawo śpiewać
... Panowie, liga gra V kolejkę:Górnik pokazał, że medialna koronacja Lecha na mistrza w tym sezonie odbyła się cokolwiek za wcześnie; oczywiście mogą być mistrzem (przepraszam - "majstrem" lub "czempionem") na koniec rozgrywek (tfu, tfu, na psa urok), ale długa droga przed nimi - nikt im tego na tacy nie da. Zagłębie, nawet z wydatną pomocą sędziego nie było w stanie pokonać Cracovii - Lubin bardzo mnie rozczarowuje, moim zdaniem mają potencjał na czub tabeli a na razie masakra. Podbeskidzie... walki nie można im odmówić, ale najlepiej podsumował ich sam trener; zawodowi piłkarze nie mogą popełniać takich błędów. Zobaczymy jak długo Korona będzie w czubie, rok temu też dobrze zaczęli. Polonia Grodzisk Wielkopolski zwycięska, ale bardziej dzięki temu że GKS Bełchatów to śpiące królewny niż dzięki poprawie gry. Wisła przyjaźnie pomogła Lechii wydobyć się z dołka. Niektórzy już chcą zwalniać trenera . Jak dla mnie sztab szkoleniowy przygotował pierwszy w tym sezonie szczyt formy na mecze z Liteksem - naprawdę przyjemnie oglądało się krakusów w tym dwumeczu. Gra może i była defensywna, ale taktycznie i fizycznie - pierwsza klasa. Pozostaje pytanie, czy było to celowe, czy też popełniono błąd i ten szczyt miał przyjść dopiero na Apoel...Aha, a propos wypowiedzi Patryka Małeckiego i dyskusji na ten temat; może zróbcie sobie 2 rodzaje koszulek: 1. Dla zwolenników tego piłkarza: "Nie gwizdałem na Patryka" 2. Dla jego przeciwników: "Jestem piknikiem i jestem z tego dumny" Nic to nie zmieni ale będzie weselej na trybunach. Dziś liczę na fajny mecz we Wrocławiu (z nadzieją na remis) i kolejny "Franek show". A jutro oczywiście mam nadzieję, że żaden z byłych Legionistów nie zagra meczu życia, jak to często mają w zwyczaju ![]()
Ostatnio edytowane przez zizou : 28.08.2011 o godz. 10:27.
![]()
"Zastanów się dwa razy zanim powiesz coś głupiego. Lepiej utrzymywać innych w niewiedzy niż od razu dać im pewność".
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
kibicowsko nie będe tego nawet komentował, bo są różne sposoby kibcowania, różne płaszczyzny itd. i tu raczej nie tylko w Gdańsku, ale np. Wrocławiu, Łodzi itp tez nikt przed Wami nie będzie klękał. A z tym startowaniem to kolego juz tak tej głowy w chmurach nie trzymaj bo to dziecinne zachowanie. Znam kilku "wiekowych" legionistów i żaden dupy wyżej głowy nie nosi i Tobie też radze, tym bardziej na forum Wisły. W dodatku to nie tamat na takie pogaduszki (śmieszne zresztą)"kto ma dłuższego" . Zakładam, że nie jesteś dzieciakiem i nastepnym razem przemyślisz zanim coś napiszesz. Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Kociewiak : 28.08.2011 o godz. 11:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Te puchary to jakaś klątwa...wcześniej Wisła teraz Śląsk dostaje 2 z Widzewem, to co będzie jutro Łks-Legia?
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
a jutro Legia i Maciuś utrą nosa wszystkim i wygrają z ŁKSem
![]() Śląsk słabiutko... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widzę, że Śląsk jeszcze ostatnim rzutem na taśmę dopadła klątwa pucharów.
Meczu nie oglądałem akurat - Widzew cokolwiek grał? Czy wygrał na stojąco z żenującym Śląskiem? Nawiasem mówiąc - demony zeszłego sezonu wracają, kiedy faworyci są ci sami, tylko wygrywać coś nie potrafią. Obyśmy jutro nie zaliczyli blamażu stulecia z ŁKSem. ![]()
Legionista
|
|
|
|
Member
Offline |
|
1 polowa; jesteśmy zajebiści, ograliśmy Legię i nie przegraliśmy w Rumunii - co nam jakiś Widzew może zrobić (0:2 do przerwy) 2 połowa; bierzemy się do roboty - no ale czasu starczyło na 1 bramkę. Widzew fajnie z kontry, mogli pokarać bardziej wrocławian w doliczonym czasie, ale Grzelczak uzyskał 10 na 10 Ćwielongów za swój strzał ![]()
"Zastanów się dwa razy zanim powiesz coś głupiego. Lepiej utrzymywać innych w niewiedzy niż od razu dać im pewność".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Śląsk i Wisła potwierdziły, że po rozgrywkach pucharowych w lidze słabiutko. Wraca klątwa Lecha z zeszłego sezonu, jeszcze Legia jutro
![]() ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Ktoś tu napisał niedawno, że jeśli ktoś uważa, że jeśli Śląsk, Legia i Lech będą tracić punkty tak jak w zeszłym sezonie to nie zna się na piłce... Coś czuję, że podobnie jak w zeszłym sezonie, buki zbiją niezłą kasę dzięki "ekspertom" stawiających na naszą ekstraklasę. Widzew podobnie jak przed tygodniem utwierdza mnie w przekonaniu, że mimo letnich osłabień może być czarnym koniem tych rozgrywek podobnie jak Górnik.
![]()
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jak ewentualnie Jaga przegra, to po 5 kolejkach jedynymi drużynami bez porażki będą Korona i Widzew. Przed sezonem typowani do spadku. LOL.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Na dodatek Korona i Widzew mają trenerów praktycznie anonimowych. Pamiętam jak na weszlo jeździli po Ojrzyńskim i Mroczkowskim, a tutaj taka niespodzianka. Oczywiście za wcześnie jest jeszcze na oceny ale obie drużyny walczą i dają z siebie wszystko na boisku, co widać po wynikach jakie osiągają.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Kilkanaście tygodni temu któryś z Was szydził na tym forum z 'wielkiej Legii', teraz ten pisze o 'ległej' i szydzi z tego co śpiewamy - nie umiejąc jeszcze tego odpowiednio napisać. W dupach im się konkretnie poprzewracało od tych 8 miejsc w ekstraklasie, co z przykrością muszę zauważyć ja, bo nikt od Was im za wiochę uwagi nie zwraca. ![]()
Habemus Dubletum
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
0 22 chyba sie troche zapominasz jeżdżąc po Lechii więc zbastuj kolego
|
|
|