|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Uważacie, że te zespoły są słabsze od APOELu - niektórym słońce za mocno przygrzało - "realne drugie miejsce" i to mówić po tym co prezentujemy obecnie toż to świętokradztwo. Może uda się zgromadzić 3 punkty za remisy u siebie. Szczerze będziemy chłopcem do bicia - każda z tych ekip dysponuje mocniejszym składem i nie zwykła gubić punkty w starciach ze słabeuszami.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Medialna czy nie medialna? Nie interesujące. Ważne jest wygrywanie i awans do dalszych gie, a wtedy się trafi raczej na pewno na MEDIALNĄ ekipe
![]() Ostatnio Fulham chciało kupić Chadliego z Twente, ale oferta na kwote 4,5mln EUR zostala odrzucona A Ruiza chciał Tottenham. Byłem na meczu z Ajaxem (superpuchar). Ajax przeważał, ale Twente się bardzo dobrze broniło i kontratakowało http://www.youtube.com/watch?v=axQNyKElcCUEkipa zgrana, poukładana, doświadczona... Wiecej w temacie przed meczem z Twente ![]()
Ostatnio edytowane przez kelmaj : 26.08.2011 o godz. 14:32.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jeżeli zajmiemy 3 miejsce to będę szczęśliwy, a realnie patrząc to 2 remisy u siebie to max na dzień dzisiejszy
![]()
...coście s....ysyny uczynili z tą krainą?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Raczej Fulham i Twente poza zasiegiem.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Bardzo dobrze, że mamy trudną grupę. Zobaczymy teraz na co naprawdę stać naszego trenera.
Chcesz zobaczyć podobne zestawienie, tylko, że z kuchenkami z poprzedniego roku? No. Nie panikować. Jeśli coś ma kiedyś z tej drużyny być, to ma w tej grupie powalczyć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Losowanie mocno średnie. Trafiliśmy na ekipy głodne sukcesu choć na szczęście nie portuglaskie (tam jest moda na te rozgrywki) i ruskie choć po Spartaku aż tak bym się ich nie obawiał.
Fulham niestety będzie bardziej zdeterminowany niż Tottenham, Twente jest mocniejsze od PSV i AZ i również głodne sukcesu po równym boju stoczonym z mocną Benficą. OB też wydaje się mocniejsze od Kopenhagi w tym sezonie. Można było lepiej, można było gorzej. Myślę, że z Duńczykami powalczymy ale jakikolwiek punkt(y) z Twente i Fulham będzie miłym zaskoczeniem. Grupa Legii? A co mnie Legia obchodzi |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Cytat:
Dlaczego Odense miało by nie przegrać ? Fulham również super rewelacyjny nie jest (np z tego sezonu remis w Splicie z RNK i na Islandii) a do pucharów nie dostał się ze względu na grę , tylko z jakieś rankingi fair play. Jak dla mnie Twente jest poza zasięgiem , chyba że położą lagę na LE w co bardzo wątpię. Z Fulham można u siebie powalczyć o 3 pkt , a tym bardziej z Odense.
Ostatnio edytowane przez Mareq : 26.08.2011 o godz. 14:41.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
1 kolejka gramy u siebie z Odense!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Oby o 21:05 bo inaczej sie w....ie
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Jak ktos ma terminarz to link odrazu, bo juz wiele przewidywan widzialem...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ma być na oficjalnej za chwile
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Info pochodzi z oficjalnej strony Wisły na FB...
"Rozgrywki grupowe zaczniemy meczem u siebie z Odense. Pełny terminarz niedługo na stronie!" |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Kolejka 1 - 15 września, 21:05
Wisła - Odense Fulham - Twente Kolejka 2 - 29 września, 19:00 Twente - Wisła Odense - Fulham Kolejka 3 - 20 października, 19:00 Odense - Twente Wisła - Fulham Kolejka 4 - 3 listopada, 21:05 Twente - Odense Fulham - Wisła Kolejka 5 - 1 grudnia, 19:00 Odense - Wisła Twente - Fulham Kolejka 6 - 14 grudnia, 21:05 Wisła - Twente Fulham - Odense by: 90minut.pl |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
Napisz coś więcej już teraz, chętnie poczytamy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Fajnie gdyby Twente w ostatniej kolejce miało już awans pewny
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Szczęściarze z Wawy, jadą do Izraela kiedy pogoda będzie już znośna
![]() A my setny mecz w EP gramy w Londynie. ![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
http://www.malopolskatv.pl/1600-maaskant-przed-lechia/ - konferencja maaskanta, skomentuje losowane
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i to mi się podoba! Jak mierzyć to wysoko!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
A co miał powiedzieć po masakrze na Cyprze? Tak jak trener Tottenhamu, że będzie w LE ogrywał młodzież?
Dla mnie sukcesem będzie 3 miejsce bo grupa jest silna. Tylko grypy D, F, I są mocniejsze. Łatwiejsze byłyby: A, B, C, K, L. Pozostałe czyli E, G, H, J, są porównywalne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wygrywać u siebie, pokusić się o jakieś niespodzianki na wyjeździe i może się uda. Szczerze, wolałbym PSV zamiast Twente i Tottenham zamiast Fulham. Nie dość, że są to kluby lepsze marketingowo, to Twente wydaje się być silniejsze od PSV, no i podobno Tottenham ma wystawiać 2 skład na LE. Po za tym pasowałoby im się zrewanżować
![]() Legia ma trochę łatwiejszą grupę od nas. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Maaskant powiedzial na konferencji ze juz na lidze na pewno nie bedzie robil takich zmian vide mecz z Korona ze zmienil 9 zawodnikow. Czyli tego mozna sie bylo spodziewac.
Powiedzial ze sprobuja za rok wejsc do LM a szansa jest na to tylko przez wygranie ligi dlatego powiedzial to co napisalem wyzej. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Skonczcie gadac o tej Legii, bo zygac sie chce !! To forun Wisly i rozmawiamy o naszym klubie, co was obchodzi Legia?!
Fajne wyjazdy sie szykuja i ciekawa grupa, jesli zagramy lepiej niz z Apoelem - jest szansa uciulac pare pktow ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że do meczu z Fulham będzie już cały stadion oddany.
Pierwszy mecz z teoretycznie najsłabszym zespołem u siebie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
"Twente bez szans na LM"? nie rozumiem o co Ci chodzi? przestudiuj sobie tabele ligi i zauwaz ze Twente ostatnio gralo w LM.. a Ty piszesz ze oni sa bez szans na LM
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Grać grało ale to nie jest drużyna pokroju Ajaxu dla której liczy się tylko LM. Dla nich to raczej przygoda a nie konieczność. Nie kwestionuję tego, ze są mocni. Natomiast stwierdzam, że nie ma nic gorszego dla naszych klubów jak wylosowanie właśnie takich drużyn, które równie chętnie grają w LE.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Twente nie gra w LM tylko dla tego że trafili na Benfice, od paru lat radzą sobie w lidze lepiej od takiego PSV, z Ajaxem przegrali mistrzostwo rzutem na taśmie w ostatniej kolejce (z tego co pamiętam)
Rok temu jechali taki Ajax
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 26.08.2011 o godz. 15:34.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|