|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ciężka grupa, ale dobra. Zwłaszcza, że Wisła była jednym ze słabszych klubów w stawce to każda grupa byłaby trudna. Cieszę się Fulham, bo to tak jak chciałem klub z najwyższej półki (szkoda że nie Atletico). Co do reszty to wiadomo. Twente to nie PSV, ale jednak bardzo trudny przeciwnik. Daleko zaszli w ostatniej edycji LE. Odense zaś nie tak dawno temu pojechało z nami w sparingu 4:2. Wygrali u siebie Hiszpanami, dobrze, że na wyjazdach grają słabiej. Szanse na drugie miejsce w grupie jest, ale trzeba będzie grać na maksymalnych obrotach.
Ostatnio edytowane przez Gordian : 26.08.2011 o godz. 13:31.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Tym, którzy piszą, że Odense jest nie wiadomo jak silne, bo pokonali PAO, pragnę przypomnieć, że PAO w LE poległo później z izraelskim Maccabi 0:3, 2:1 - ewidentnie to nie to PAO co niegdyś.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Legia ma łatwiejszą grupę, niestety. PSV teraz kiepsko gra, Hapoel do pokonania i Rapid tak samo ;/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ciężka grupa do wyjścia.
Liczę na zwycięstwo u siebie z Odense i Fulham , oraz remis na wyjeździe z Odense. Przy 7 pkt szanse na wyjście z grupy są bardzo małe , ale może w tych pozostałych meczach też będzie coś się dało ugrać. Wiele zależy od terminarza. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
Ja uważam, że jeśli poprawimy grę, mamy szanse na awans - wszyscy rywale mają cele w swoich ligach (Twente, Odense - mistrzostwo, Fulham - utrzymanie), więc nie będą rzucać wszystkich sił na LE, co nie zmienia faktu, że są to drużyny silne, ale też do ogrania, szczególnie w Krakowie. W naszym przypadku, mecz z Koroną pokazał, że na drużyny ze środka i dołu tabeli możemy dać szanse kilku rezerwowym (tak 3. czy 4., żeby nie zaburzać rytmu meczowego 1. jedenastki). Ważny też jest terminarz i jakie mecze w lidze gramy po LE. ![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Z tym "Rapid do pokonania" to bym się wstrzymał. Pojechali ze Śląskiem, z nami w sparingu, są bardzo zgrani i grają w reprezentacjach. Rywal fatalny marketingowo i chyba najsilniejszy z 3 koszyka. 100 razy bardziej wolę Odense.
Mimo wszystko mamy fajniejsze wyjazdy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Co do Wisły, to pozostaje mieć nadzieję, że rewanżowy mecz z Apoelem to był jednorazowy taki występ i w grupie będzie lepiej |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Terminarz:
1. kolejka LE - 15.09, rywale w lidze: przed - Amica(W), po - GKS (D) 2. kolejka LE - 29.09, rywale w lidze: przed - Ruch (D), po - Legia (W) 3. kolejka LE - 20.10, rywale w lidze: przed - Jaga (D), po - ŁKS (W) 4. kolejka LE - 03.11, rywale w lidze: przed - Pod B-B (D), po - Cracovia (W) 5. kolejka LE - 30.11/1.12, rywale w lidze: przed - Śląsk (W), po - Widzew (D) 6. kolejka LE - 14/15.12, rywale w lidze: przed - Polonia (D), po - nikt Tak to wygląda... ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Macie fajną grupę, trzymam za was kciuki i mam nadzieję że spotkamy się w ćwierćfinale. Pozdrawiam.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
oczywiście wszyscy pamiętamy że Fulham przegrało w finale po dogrywce 2-1 z Atletico Madryt w ostatniej edycji Ligi Europy.
Leszcze takie. E: sorensen. no tak to było w 2010. Cos mi uciekło kur**
Ostatnio edytowane przez szprotson : 26.08.2011 o godz. 14:06.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Drużyna z cypru nijaka Larnaca wyjebała wczoraj Rosenborg wygrywając 2-1, Omonia pierwszy mecz wygrała u siebie z Salzburgiem 2-1 wczoraj przegrali w Austri 1-0, więc te Cyprusy to nie są takie leszcze jak wielu się wydaje.Oczywiście pożywka dla oponentów, jednak czego się spodziewać?
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Trzecie miejsce realne więcej to będzie ponad stan
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Na forum Fullham uważająże spokojnie wyjdą z pierwszego miejsca, ew. z drugiego. Kibice liczą na 12-14 punktów. Sądzę, że im możemy urwać3 punkty u siebie i 1 na wyjeździe (przy duuużym szczęściu). Co do pozostałych drużyn to lipa. Nie są słabi i będą gryźć trawę. Wg mnie najlepsza była by grupa F. No trudno. Trzeba się spiąć. Jak dobrze pójdzie może ugramy 7-9 pnkt.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Beznadziejna ta grupa - wolałem byśmy trafili do A lub I, bo wtedy byłby duży zastrzyk pieniędzy dla klubu. Będziemy walczyć o trzecie miejsce bo grupa jest dość wyrównana, ale zarazem dla nas silna.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Super grupa! Zajebiste wyjazdy sportowo i kibicowsko. Kiedy będzie terminarz?
![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Zle losowanie. Twente mocne- Ruiz, Chadli, de Jong. Oj, ciezko. Puchary traktują poważnie. Fulham wiadomo, ze jedyna szansa na pokazanie sie w Europie, bo w lidze nie maja czego szukac. Odense w lidze walczy, ale LE to szczyt ich mozliwosci. Jedyny plus to to, że Wisła nie jedzie na zadupie typu Rumunia, Izrael.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Co do Fulham - wiele zależy od ich postawy w lidze: jak będą się utrzymywać w środku tabeli, to są faworytem naszej grupy; jeśli będą się kręcić koło strefy spadkowej - LE pewnie odpuszczą. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Idealne losownie - czulem Fulham
no i rowniez chcialem bo jak tam wroce to bedzie blisko...Ale sie teraz lament zacznie jak tam bedzie wyjazd... tam stadion ma z 300 lat tj jest mega stary, sypie sie... ale bylem na ich kilku meczach, majac miejsca nie daleko boiska - linia chyba z 4 metry od pierwszego rzedu niesamowita atmosfera...Ale sami fani Fulham sa jednymi z gorszych w PL - Jak my gralismy z Basel, to wogole nie zwracalem ze byli u nas ich fani, mimo ze sporo ich bylo, a jak bylem na meczu Fulham z Basel w grupie Ligi Europy... to dokladnie odwrotnie bylo tak wiec trzeba dac im lekcje ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
od 15:55 transmisja na zywo z konferencji maaskanta. Bedzie zapewne swiezy komentarz po losowaniu http://www.malopolskatv.pl/1600-maaskant-przed-lechia/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
Analizując rywali mamy grupę wyrównaną i ciężką. Moim zdaniem na ten moment na papierze awans ma Twente oraz Fulham. Odense to wielka niewiadoma dla mnie. 3 miejsce w grupie jak najbardziej realne, przy odrobinie szczęścia można pokusić się o 2 lokatę. Jeśli o mecze u siebie jestem w miarę spokojny (nie będzie dramatu) to wyjazdy okażą się kluczowe... |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
2 holenderskich trenerow + holenderska mocna druzyna + dunski czyli w podobnym klimacie klub.
Licze na komplet zwyciestw u siebie. Aczkolwiek Fulham z Jolem moze sie okazac nie do ogrania. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Do tego ich najniebezpieczniejszy piłkarz Mark Janko, Austriacka wieża.Na bramce 40 letni Sander Boszker.
OB którego siła są mużiny. Mendy kilka sezonów w PSG, Erik Dźemba Dźemba kopał w ManU, Utaka 70 spotkan 40 bramek, Kadiri duński talent, do tego obieżyświat Morten Skubo czy Rurik Gislason. Na bramce doświadczony Stefan Wessels. Na papierze jak Wisła wygladają jak dla mnie. Fulham to fulham. Wieśniaki z Craven Cottage ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Dobre losowanie, 6 ciekawych meczów, z realną szansa na drugie miejsce.
Legia ma łatwiejsza grupe, ale i mecze mniej ciekawe. To juz nie ta spina co na LM, zeby byl jak najlatwiejszy przeciwnik, teraz mi chodzilo bardziej o ciekawsze mecze |
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Kiedy dokładne daty spotkań? Fajnie by było sobie już teraz wszystko zaplanować...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Daty mają być jeszcze dzisiaj znane.... Narazie Staszek Tym & Company muszą się najeść i napić
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Co do losowania obie ekipy wylosowały umiarkowanie. Nie wiem co wy macie z tym marketingiem? To jest piłka nożna, się liczy granie na boisku. Gdzie tam dawniej pisało się o jakiś pieniądzach. BATE Borysov nie potrzebuje wielkiej kasy, nie potrzebuje tłumu zagranicznych gwiazd aby ponownie awansować do LM. A jeżeli ktoś coś odpuszcza to może jakieś rozkapryszone kluby angielskie (Fulham w tym przypadku do takowych się nie zalicza) czy Włosi mieniący się wiecznym mistrzem świata, ale napewno nie Niemcy czy Holendrzy... ![]()
POLAK WĘGIER DWA BRATANKI!
DUMA DUMA NARODOWA DUMA |
||
|
|
Banita
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Wiem że liczby nie graja ale:
FC Fulham 93.250.000 € Clint Dempsey 11.000.000 € FC Twente Enschede 70.825.000 € Ruiz, Bryan 12.500.000 € WISŁA KRAKÓW 25.650.000 € Patryk Małecki 2.500.000 € Odense 20.400.000 € Peter Utaka 3.000.000 € |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|