|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Zgadzam się. Myślę, że Spartak z trudem utrzymałby się w II lidze wschodniej.
![]() P.S. Krzykacz - najmądrzejszy post jaki tu czytałem. ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Normalnie kibicował bym kazdemu przeciwnikowi Legii ale ze ona grała z tymi s*******nami kacapami ,to bylem za tym zeby Legia przeszła ruskich.
Co do kibicow i transparentu -to Polska i piekny Radosław nawet pewnie słowem sie nie odezwą stawajac o obronie rodaków,ale taki mamy sprzedajny rząd na usługach Putina. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
W Pilznie robia najlepsze piwo na swiecie.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Jeżeli ma ktoś nke to mecz Śląska jest na 325 kanale
![]() ![]()
:: igor ::
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Pomijam już, że to Legia ale cieszy mnie niezmiernie fakt, że polska drużyna utarła nosa tym kacapom zza wschodniej granicy. Kij im w oko!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ej, to co, w ćwierćwinale LE mecz Legia - Wisła?
![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ja również gratuluje Legii, przez cały mecz kibicowałem warszawiokom.
Widać że Maciuś Skorża nieźle ustawił drużynę, dobre transfery w ostatnim oknie, teraz Wisła i Legia muszą zdobyć jak najwięcej punktów do rankingu. ![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
I kto mi teraz powie, że Skorża jest słabym trenerem?
|
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Kibicować im nie będę, ale na gratulacje dla Legii mnie stać. Niezły mecz, a fakt, że druga drużyna z Polski walczy w Pucharach może tylko cieszyć. Nawet, gdy jest to Legia, chociaż oczywiście wolałbym Śląsk, który nic dzisiaj nie gra.
![]()
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jedno trzeba przyznac, Ljuboja jest 3 razy lepszy niz Genkov, tutaj Warszawiakom transfer wyszedl.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Wróciłem z piwka właśnie, oglądałem sobie mecz Legii i tak pół żartem, pół serio - po roku budowania Legii przez wyśmiewanego przez wszystkich Maciusia Legia robi postęp a po roku budowania Wisły przez profersjonalistę Roberta gramy mniej więcej taką samą kichę jak rok temu
![]() Całkiem serio - Spartak grał przeraźliwie słabo, co nie umniejsza sukcesu Legii. Zagrali naprawdę dobre zawody. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
O kurde,AEK Larnaca-następny zespół z Cypru w fazie grupowej.Rosenborg odpadł z klubem o wiele gorszym,niż APOEL.No ale i tak marne to pocieszenie dla nas.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Nie ma się z czego cieszyć z wiślackiego punktu widzenia.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Śląsk niestety pogrzebał swoje szanse w pierwszym meczu. Uważam jednak, że w tym roku ładnie w pucharach pograli i doświadczenie będzie procentowało później. Zarówno sportowe, jak i organizacyjne. Rewanż zresztą, chyba sam Lenczyk uważał za wariant honorowego pożegnania...
A Legia? He he...stary dobry wróg. Ze względu na rywala, Rosjan, którzy nie pierwszy raz skandowali antypolskie hasła, w jakimś tam stopniu patrzyłem na nich przychylnym okiem. Na taki terenie jak dawne ZSRR nigdy nie będzie dla nas przyjemnie, a już wystarczy tej obłudy ze strony wschodniej komuny. Nic mnie tak nie cieszy, jak fakt, że skopali im dupe Polacy. Do tego jest jeszcze wątek Skorży, który swego czasu w Krakowie bardzo był lubiany. Szczególnie przez kibiców. Nie ma co popadać w zachwyt nad Legią, ale za sam fakt, ze pojechali z czerwonymi mnie cieszy. Taka piłkarska Bitwa Warszawska A jak komuś na forum przyjdzie do głowy solidaryzować się z Moskalami, którzy tak pięknie nam współczuli i dokładnie wyjaśnili katastrofę, to zalecam konsultacje Ponosząc się fantazji życzę nam wszystkim byśmy trafili na Legię w LE po wyjściu z grupy i tam ich przeczołgali, jak ostatnio w Krakowie. To dopiero będą emocje ![]()
Ostatnio edytowane przez Vinci : 25.08.2011 o godz. 20:26.
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
mitmichael tylko japa jak Polaków nazywają brudasami bo widzę ,że łatwo Ci przychodzi ocenianie.. Brudasie
![]()
Let other people be who they want to be. Remember, someday, somehow U can be in the minority ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Tak spoglądam jednym okiem na mecz Sląska, na tym komunistycznym molochu, pustym w 90 procentach, i stwierdzam,że nie mamy jednak czego się wstydzić. No i odpadnie Śląsk z Rumunami,ale w sumie co z tego?piłkarsko może i słabsi jesteśmy od nich,ale za to ligę i kibiców mamy galaktycznych.Bez kitu. Przyszloby mi oglądać mecz ligowy Sląska czy Rapidu,to wybrałbym mecz tego pierwszego mimo,iż ten może dostać nie wiadomo ile od Rumunów. i 90 procent ludzi,niezwiązanych z futbolem zapewne by tak postąpiło. Bo nie liczy się sama kopanina. Patrzcie jakie mamy stadiony, oprawa ligi jak wygląda,mimo tego zjebanego Liveparku,który może za rok się otrząśnie,wreszcie jakich kibiców. Jest dla kogo grać. W wielu kwestiach jesteśmy z tyłu,szkolenie w sumie najbardziej,ale to da się nadrobić. Jak wszystko co jest kwestią kasy.I w końcu ich dogonimy,ale oni nas nigdy nie dogonią,jeśli idzie o kulture dopingu,pomysłowość,żywiołowość. Takie Dundee, co to miało być?Znaczy ja wiem co to było,w sumie się przyzwyczaiłem. Typowe dziadostwo zachodnio europejskie.Zespoły na kredyt, kibice żadni,znaczy potrzebi aby te kredyty spłacać Polskie kluby gdzie nie grają to zawsze kibicowsko są u siebie. Nawet gdybyśmy grali z Arsenalem,to bylibyśmy u siebie, to samo z Chelsea czy innym Manchesterem. Cała Anglia jest cichutka, Francja poza OM, Hiszpania to komedia,o Portugalii nie wspominając. Na czym polega ta ich przewaga?Marketingowo wymyślą jedną brednie z drugą, jak choćby to,że najglośniejszy dopong w Europie jest na Liverpoolu . Przecież te gamonie poza odśpiewaniem swojego hymnu,nic nie potrafią. Cisza tam jak w bibliotece. Przyglądałem się w tym roku szczególnie pucharom, i naprawdę nie mamy jako liga czego się wstydzić. idziemy własnym torem, czasami smiesznym, jajcarskim,piłkarsko takim sobie,ale czy to ostatnie jest najważniejsze?![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Widziec rozgroryczenie,wscieklosc i zal Ruskow - bezcenne.
Dobry mecz z dosc przecietnie grajacym przeciwnikiem. Nie wiem, nie chcialo im sie? Zajechani byli? Nie umniejszam naszym walecznosci, po prostu Spartak wygladal dosc komicznie jak na swoje mozliwosci. W lidze pewnie znowu bedziemy kopac sie po czole, ale to w naszej pilce norma. Wychodzi podejscie do zawodu. Dzisiaj jednak jest dzien na swietowanie, nie na myslenie co bedzie jutro. Slask juz sobie pogral chyba, szkoda bo 3 druzyny w fazie grupowej LE to bylby kosmos, beda dwie i to tez swietna wiadomosc. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Weszlaki się kajają.
http://www.weszlo.com/news/7660-Dzis...ana_Co_za_mecz Ale i tak Wisly musieli się doczepić |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
A czasem Kuchenkorz nie sympatyzuje ze Spartakiem ? ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Orientujecie się jak wygląda terminarz LE? Czy jest on ustalany odgórnie kto z kim gra (jak na MŚ) i po losowaniu wiadomo od razu kto z kim i gdzie i kiedy czy też trzeba czekać aż kluby z grup ze sobą ustalą?!
![]()
-> Prawda jest jak du*a, każdy ma swoją ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Przepraszam jeśli juz bylo, ale kiedy jest losowanie grup LE?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
jutro o 13
![]()
-> Prawda jest jak du*a, każdy ma swoją ...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mamy 0,125 ;d
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Pasowało by-pierwszy mecz na wyjeździe-hahhahhha
Ostatnio edytowane przez FraMat : 25.08.2011 o godz. 20:57.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
No i Śląsk honorowo zremisował, dołożył też kilka pkt do rankingu krajowego, wstydu nie było.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
kiedyś tam wspólnie sie macali, Lech był u nich na meczu z bodajże 2 flagami, ale to było 3?4? lata temu
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
O ile mi sie wydaje to kluby dogaduja sie midzy sobą... ale mi sie moze tylko wydawac ![]() @szprotson, Spartak chyba jeszcze wspierał Lecha w meczu z CSKA. ![]() ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|