The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
partyzant1983
Member

Od: 01.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2011, 19:48
LuKaS TSW - dzięki fajnie chodzi.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 25.08.2011, 19:49
Zgadzam się. Myślę, że Spartak z trudem utrzymałby się w II lidze wschodniej.

P.S. Krzykacz - najmądrzejszy post jaki tu czytałem.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 25.08.2011, 19:57
Normalnie kibicował bym kazdemu przeciwnikowi Legii ale ze ona grała z tymi s*******nami kacapami ,to bylem za tym zeby Legia przeszła ruskich.

Co do kibicow i transparentu -to Polska i piekny Radosław nawet pewnie słowem sie nie odezwą stawajac o obronie rodaków,ale taki mamy sprzedajny rząd na usługach Putina.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 25.08.2011, 20:07
W Pilznie robia najlepsze piwo na swiecie.
Odpowiedz cytując
igor
Junior Member

Od: 05.2007

Jeżeli ma ktoś nke to mecz Śląska jest na 325 kanale
:: igor ::
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Pomijam już, że to Legia ale cieszy mnie niezmiernie fakt, że polska drużyna utarła nosa tym kacapom zza wschodniej granicy. Kij im w oko!
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 25.08.2011, 20:08
Ej, to co, w ćwierćwinale LE mecz Legia - Wisła?
Legionista
Odpowiedz cytując
kornd
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 25.08.2011, 20:08
Ja również gratuluje Legii, przez cały mecz kibicowałem warszawiokom.
Widać że Maciuś Skorża nieźle ustawił drużynę, dobre transfery w ostatnim oknie, teraz Wisła i Legia muszą zdobyć jak najwięcej punktów do rankingu.

Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW.
Odpowiedz cytując
grzesiek9000
Member

Od: 03.2010

Stary 25.08.2011, 20:10
I kto mi teraz powie, że Skorża jest słabym trenerem?
Odpowiedz cytując
Dasqez
Member

Od: 04.2008

Stary 25.08.2011, 20:10
Kibicować im nie będę, ale na gratulacje dla Legii mnie stać. Niezły mecz, a fakt, że druga drużyna z Polski walczy w Pucharach może tylko cieszyć. Nawet, gdy jest to Legia, chociaż oczywiście wolałbym Śląsk, który nic dzisiaj nie gra.
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 25.08.2011, 20:11
Jedno trzeba przyznac, Ljuboja jest 3 razy lepszy niz Genkov, tutaj Warszawiakom transfer wyszedl.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 25.08.2011, 20:14
Wróciłem z piwka właśnie, oglądałem sobie mecz Legii i tak pół żartem, pół serio - po roku budowania Legii przez wyśmiewanego przez wszystkich Maciusia Legia robi postęp a po roku budowania Wisły przez profersjonalistę Roberta gramy mniej więcej taką samą kichę jak rok temu

Całkiem serio - Spartak grał przeraźliwie słabo, co nie umniejsza sukcesu Legii. Zagrali naprawdę dobre zawody.
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 25.08.2011, 20:15
O kurde,AEK Larnaca-następny zespół z Cypru w fazie grupowej.Rosenborg odpadł z klubem o wiele gorszym,niż APOEL.No ale i tak marne to pocieszenie dla nas.
Odpowiedz cytując
dwdx1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 25.08.2011, 20:20
Nie ma się z czego cieszyć z wiślackiego punktu widzenia.
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 25.08.2011, 20:24
Śląsk niestety pogrzebał swoje szanse w pierwszym meczu. Uważam jednak, że w tym roku ładnie w pucharach pograli i doświadczenie będzie procentowało później. Zarówno sportowe, jak i organizacyjne. Rewanż zresztą, chyba sam Lenczyk uważał za wariant honorowego pożegnania...

A Legia?

He he...stary dobry wróg. Ze względu na rywala, Rosjan, którzy nie pierwszy raz skandowali antypolskie hasła, w jakimś tam stopniu patrzyłem na nich przychylnym okiem. Na taki terenie jak dawne ZSRR nigdy nie będzie dla nas przyjemnie, a już wystarczy tej obłudy ze strony wschodniej komuny. Nic mnie tak nie cieszy, jak fakt, że skopali im dupe Polacy. Do tego jest jeszcze wątek Skorży, który swego czasu w Krakowie bardzo był lubiany. Szczególnie przez kibiców.

Nie ma co popadać w zachwyt nad Legią, ale za sam fakt, ze pojechali z czerwonymi mnie cieszy. Taka piłkarska Bitwa Warszawska
A jak komuś na forum przyjdzie do głowy solidaryzować się z Moskalami, którzy tak pięknie nam współczuli i dokładnie wyjaśnili katastrofę, to zalecam konsultacje

Ponosząc się fantazji życzę nam wszystkim byśmy trafili na Legię w LE po wyjściu z grupy i tam ich przeczołgali, jak ostatnio w Krakowie. To dopiero będą emocje
Ostatnio edytowane przez Vinci : 25.08.2011 o godz. 20:26.
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
djjamajczyk
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 25.08.2011, 20:25
mitmichael tylko japa jak Polaków nazywają brudasami bo widzę ,że łatwo Ci przychodzi ocenianie.. Brudasie
Let other people be who they want to be. Remember, someday, somehow U can be in the minority ...
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 25.08.2011, 20:29
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Gdzie są teraz ci spece co robili z obecnego Spartaka jakis magiczny zespół ? Ograł ich zespół, który zaledwie kilka dni temu nie miał nic do powiedzenia w meczu u siebie ze .... Sląskiem.

Ten cały Spartak to taki Apoel rozwalił by bez problemu. A spece sugerowały, że jest na odwrót.
Apoelu by nie rozwalił.

Tak spoglądam jednym okiem na mecz Sląska, na tym komunistycznym molochu, pustym w 90 procentach, i stwierdzam,że nie mamy jednak czego się wstydzić. No i odpadnie Śląsk z Rumunami,ale w sumie co z tego?piłkarsko może i słabsi jesteśmy od nich,ale za to ligę i kibiców mamy galaktycznych.Bez kitu. Przyszloby mi oglądać mecz ligowy Sląska czy Rapidu,to wybrałbym mecz tego pierwszego mimo,iż ten może dostać nie wiadomo ile od Rumunów. i 90 procent ludzi,niezwiązanych z futbolem zapewne by tak postąpiło. Bo nie liczy się sama kopanina. Patrzcie jakie mamy stadiony, oprawa ligi jak wygląda,mimo tego zjebanego Liveparku,który może za rok się otrząśnie,wreszcie jakich kibiców. Jest dla kogo grać. W wielu kwestiach jesteśmy z tyłu,szkolenie w sumie najbardziej,ale to da się nadrobić. Jak wszystko co jest kwestią kasy.I w końcu ich dogonimy,ale oni nas nigdy nie dogonią,jeśli idzie o kulture dopingu,pomysłowość,żywiołowość. Takie Dundee, co to miało być?Znaczy ja wiem co to było,w sumie się przyzwyczaiłem. Typowe dziadostwo zachodnio europejskie.Zespoły na kredyt, kibice żadni,znaczy potrzebi aby te kredyty spłacać Polskie kluby gdzie nie grają to zawsze kibicowsko są u siebie. Nawet gdybyśmy grali z Arsenalem,to bylibyśmy u siebie, to samo z Chelsea czy innym Manchesterem. Cała Anglia jest cichutka, Francja poza OM, Hiszpania to komedia,o Portugalii nie wspominając. Na czym polega ta ich przewaga?Marketingowo wymyślą jedną brednie z drugą, jak choćby to,że najglośniejszy dopong w Europie jest na Liverpoolu. Przecież te gamonie poza odśpiewaniem swojego hymnu,nic nie potrafią. Cisza tam jak w bibliotece. Przyglądałem się w tym roku szczególnie pucharom, i naprawdę nie mamy jako liga czego się wstydzić. idziemy własnym torem, czasami smiesznym, jajcarskim,piłkarsko takim sobie,ale czy to ostatnie jest najważniejsze?
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 25.08.2011, 20:30
Widziec rozgroryczenie,wscieklosc i zal Ruskow - bezcenne.
Dobry mecz z dosc przecietnie grajacym przeciwnikiem. Nie wiem, nie chcialo im sie? Zajechani byli? Nie umniejszam naszym walecznosci, po prostu Spartak wygladal dosc komicznie jak na swoje mozliwosci.

W lidze pewnie znowu bedziemy kopac sie po czole, ale to w naszej pilce norma. Wychodzi podejscie do zawodu. Dzisiaj jednak jest dzien na swietowanie, nie na myslenie co bedzie jutro.

Slask juz sobie pogral chyba, szkoda bo 3 druzyny w fazie grupowej LE to bylby kosmos, beda dwie i to tez swietna wiadomosc.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 25.08.2011, 20:31
krzykacz napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem, że kibice, którzy wydali grubą kasę za wizy, kombinowanie transportu, łapówki dla tej azjatyckiej dziczy, rewidowani za byle gówno, trzymani na granicy kilkanaście godzin przez kacapskich stójkowych to zaścianek, a karni synowie "mateczki Rosji" oduczają nas zaściankowości i uczą europejskości? Rozumiem oburzenie niektórych radością z awansu Legii, która jest (radość) cokolwiek dziwna ale słowo "zaścianek" bardziej mi pasuje do tych, których widziałem na c na meczu z Apoelem, którzy przy hymnie LM z szalem w górze wyśpiewywali słowa w sobie tylko znanym narzeczu fonetycznie zbliżone do oryginału (aczkolwiek nie była to słynna "kaszanka"), którzy symulowali śpiewanie naszych kawałków poruszając ustami jak ryby bez wody (tak, tak), dla których te grafiki z piłeczką LM na tyle po.......iły w głowie, że słowo hymn nie kojarzy im się już z "Jak długo na Wawelu" bo trzeba było im się drzeć do ucha żeby zostawili sreberka w górze. Po meczu oczywiście pocisk na Legię (a jak), który spotkał się nawet z reakcją gniazdowego("ale dzisiaj nie graliśmy z Legią")
, oczywiście na meczu przy "Donald matole" pazie siedziały cicho ( wszak obrażając słońce Peru wpisaliby się w krajobraz obrońców krzyża czczących skrzydło tupolewa jak relikwie). Jeden z paziów nawet przy wychodzeniu nawet darł się, że Legia to szmata na melodię nikomu na Reymonta nie znaną (może to jego pierwszy mecz?). Ty też moim zdaniem dałeś pokaz zaściankowości ciesząc się z tego, że kibice, którzy włożyli wiele wysiłku aby pojechać z Legią za granicę i którzy mają poczucie więzi z własnym Narodem i coś więcej w głowach niż transfery, wystawianie ocen grajkom w skali 1-10 i zwalnianie trenerów w internecie byli szykanowani przez ruską bezpiekę. Może rzeczywiście za ostentacyjne okazywanie radości z awansu Legii powinny być nawet jakieś sankcje na forum ale bany powinny być przede wszystkim dla tych, którzy otwarcie deklarują poparcie dla Donka (tak jest na tym śmiesznym kibice.net). "Zaścianek" to ci, którzy dziś się cieszą z tego co spotkało legionistów na granicy a jesienią oddadzą głos na PO (w imię "jewropejskości") bo lubią jak się im, kibicom pluje na twarz. "Jak powiedział stary góral, Polska będzie aż po Ural , za Uralem będą Chiny, was nie będzie s....ysyny".Amen.
Zacytuję bo te słowa każdy z Piotrek czy Pawełek, a właściwie każdy z Nas powinien wbić sobie głęboko do łba i do serca po trochu. Są pewne wartości nadrzędne, którymi się nie kupczy, nie handluje a nawet nie kalkuluje jeśli trzeba je wypowiedzieć. Jeśli nie i w imię animozji klubowych przestaniemy te wartości dostrzegać to wkrótce przestaniemy być Narodem, a staniemy się bandą indywidualistów. Dzisiaj w ten sposób potraktowali Legionistów, jutro Nas może to spotkać, a Radeczek będzie pisał na twitterze o katastrofie jaką było Powstanie Warszawskie podpierając się linkiem do strony czerwonych debili, którzy chcieliby sądzić dowódców AK. Sądzić po raz wtóry bo ich dziadowie przy współpracy Moskwy już raz to zrobili.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 25.08.2011, 20:38
Weszlaki się kajają.
http://www.weszlo.com/news/7660-Dzis...ana_Co_za_mecz

Ale i tak Wisly musieli się doczepić
Odpowiedz cytując
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 25.08.2011, 20:39
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Widziec rozgroryczenie,wscieklosc i zal Ruskow - bezcenne.
Dobry mecz z dosc przecietnie grajacym przeciwnikiem. Nie wiem, nie chcialo im sie? Zajechani byli? Nie umniejszam naszym walecznosci, po prostu Spartak wygladal dosc komicznie jak na swoje mozliwosci.

W lidze pewnie znowu bedziemy kopac sie po czole, ale to w naszej pilce norma. Wychodzi podejscie do zawodu. Dzisiaj jednak jest dzien na swietowanie, nie na myslenie co bedzie jutro.

Slask juz sobie pogral chyba, szkoda bo 3 druzyny w fazie grupowej LE to bylby kosmos, beda dwie i to tez swietna wiadomosc.
Szkoda że tych Rusków tak mało było na stadionie.

A czasem Kuchenkorz nie sympatyzuje ze Spartakiem ?
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując
LoRd
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 25.08.2011, 20:41
Orientujecie się jak wygląda terminarz LE? Czy jest on ustalany odgórnie kto z kim gra (jak na MŚ) i po losowaniu wiadomo od razu kto z kim i gdzie i kiedy czy też trzeba czekać aż kluby z grup ze sobą ustalą?!
-> Prawda jest jak du*a, każdy ma swoją ...
Odpowiedz cytując
krasny
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 25.08.2011, 20:52
Przepraszam jeśli juz bylo, ale kiedy jest losowanie grup LE?

Odpowiedz cytując
LoRd
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 25.08.2011, 20:53
jutro o 13
-> Prawda jest jak du*a, każdy ma swoją ...
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 25.08.2011, 20:54
Mamy 0,125 ;d
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
La Furia Dell' Est
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 25.08.2011, 20:54
Sartre napisał(a):Wyświetl post
Ej, to co, w ćwierćwinale LE mecz Legia - Wisła?
Pasowało by-pierwszy mecz na wyjeździe-hahhahhha
Ostatnio edytowane przez FraMat : 25.08.2011 o godz. 20:57.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 25.08.2011, 20:55
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Weszlaki się kajają.
http://www.weszlo.com/news/7660-Dzis...ana_Co_za_mecz

Ale i tak Wisly musieli się doczepić
Nie tylko tutaj Nasza gre przytaczaja - ale kto by sie tym przejmowal. Slask strzelil na 1-1 i pozegnal sie z honorem z pucharami
Odpowiedz cytując
ziooom
Member

Od: 07.2007

Stary 25.08.2011, 20:55
No i Śląsk honorowo zremisował, dołożył też kilka pkt do rankingu krajowego, wstydu nie było.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 25.08.2011, 20:56
arth_ur napisał(a):Wyświetl post
Szkoda że tych Rusków tak mało było na stadionie.

A czasem Kuchenkorz nie sympatyzuje ze Spartakiem ?
kiedyś tam wspólnie sie macali, Lech był u nich na meczu z bodajże 2 flagami, ale to było 3?4? lata temu
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
killzone
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 25.08.2011, 20:57
LoRd napisał(a):Wyświetl post
Orientujecie się jak wygląda terminarz LE? Czy jest on ustalany odgórnie kto z kim gra (jak na MŚ) i po losowaniu wiadomo od razu kto z kim i gdzie i kiedy czy też trzeba czekać aż kluby z grup ze sobą ustalą?!

O ile mi sie wydaje to kluby dogaduja sie midzy sobą... ale mi sie moze tylko wydawac

@szprotson, Spartak chyba jeszcze wspierał Lecha w meczu z CSKA.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów