|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
fajnie ze awansowali, pokazali ze maja jaja
fajnie ze macius pokazuje ze jednak cos potrafi fajnie ze awansowali bo kiedy ostatio wiecej niz jeden zespol gral w europie na jesien ? fajnie ze awansowali bo przez to sie Polska troche pokaze w Europie fajnie ze awansowali bo moze beda grac jak lech w tamtym sezonie w lidze bo maja slabsza kadre niz my ![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Legia w LE to same plusy dla Wisły - punkty w rankingu, konieczność grania na dwóch frontach, wzrost prestiżu polskiej piłki.
![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
gratuluję wyniku i awansu, ale... walić legie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Nagle papa walter zobaczy światełko w tunelu, w.......i hajs w puszke yyy pepsi arene i odleci nam na kilometr. I na ch** ? Co roku śpiewamy gdzie twoje berło gdzie twoja korona....a teraz bijemy im brawo. Hipokryci ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Nie rozumiem tej podniety wynikiem Legii. To ich sprawa, a nie nasza. Ktoś tu już napisał, że co po niektórzy się tu cieszą z awansu Legii podczas gdy jej kibice we wtorek śmiali się z nas, a wręcz cieszyli z naszej porażki. Obudźcie się ludzie! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie. To że gówno śmierdzi, nie oznacza, że ty też musisz śmierdzieć jak ono. To że jakieś pajace kibicowały Apoelowi, nie oznacza, że musimy równać do pajaców.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
zawsze mnie w....ia jak ktos pisze o tych punktach w rankingu I CO NAM TO DA ? jak nie umiemy grac to w....... dostaniemy czy od apoleu czy levadii,czy karabachu czy innego gówna ,nauczymy sie grac to wejdziemy do lm i bez rankingów i innych pierdoł prestiż polskiej piłki ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Gratulacje dla Legii- pokazali ruskom kto jest górą, mają za swoje za to co zrobili z kibicami Legii na granicy:
http://legionisci.com/news/44300_Glo...ren_Rosji.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Tak naprawdę to żadna z drużyn w tym meczu na awans nie zasługiwała. Bez pomysłu, bez taktyki, bramki były, ale poziom raczej ligi podwórkowej aniżeli europejskiej.
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
popieprzylo was do konca zeby kibicowac Legii? sacunek dla rywala - to rozumiem, ale co to k... za okrzyki radosci? co za pokemoniada, nie jestescie zadnymi kibicami Wisly, tylko fanami takimi jak janusze od Malysza czy Kubicy. Wstyd mi za was, pewnie na meczu Wisly nigdy nie byliscie.
Zycze Skorzy i jego zespolowi wszystkiego najgorszego. Pamietajce, to za jego kadencji dostalismy od Levadi oraz oklep co chwila od Lecha, Legii a raz nawet od zydow. Dalej tak mu kibicujecie? ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Nie oglądałem meczu bo myślałem że będzie taki w....... że szok a tu proszę.
.... w dupę Ruskim!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A w prestiżu chodzi o to, żeby więcej takich piłkarzy jak Lubojla przychylnym okiem spoglądało na nasze kluby. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Wojtek Kowalczyk w studio pomeczowym o jakims z piłkarzy Legii:
- żeby grać w koszulce Legii to on musi być silnie psychiczny...eeeeee.... chciałem powiedzieć: silny psychicznie. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Napisałem "gratulacje" bo się należą, zagrali dobry mecz, świetny taktycznie, Skorża dobrze rozpracował Spartak. Dla nas to lepiej, bo tak grająca Legia koncentrująca się na lidze PL byłaby niesamowicie mocna, na dwóch frontach, zawsze jest szansa, że spuchnie w lidze. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
100% poparcia ,tak samo uważam. Jak będziemy zasługiwali piłarsko na awans to go zrobimy, niezależnie od jakiegoś jebanego rankingu. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Historyczny wyczyn - dwoch druzyn w LE jeszcze nie mielismy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Dokładnie, gadamy o punktach ale przecież inne kraje również zdobywają punkty i to znacznie więcej od nas. Są granice które od tak nie przeskoczymy. Zamiast patrzeć na punkty zdobyte przez inne zespoły które będą większym plusem dla nich niż dla nas( rozstawienie w następnych Pucharach i większe szanse na awans do LM tak jak np Lech jeśli zdobędzie mistrzostwo). Jeśli patrzymy już o wzrost potencjału Polskiej piłki lepiej patrzmy na zwiększoną ilość szkoleń młodych piłkarzy. Mam swoje zdanie, każdy ma swoje i należy to poszanować ale według mnie dopóki jest PZPN to liczę tylko na miłe niespodzianki i na nic więcej. Ten ustrój jest jak rak niszczy cię od środka pod przykrywką zdrowego organu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
no ja wątpię żeby ljuboja dla prestiżu grał w polskiej lidze heh,pewnie eto na sybirze tez dla prestiżu wylądował a skoro juz sie wpisałem na forumto dla mnie ....a to jest niezrozumiałe że w pierwszym meczu z apoelem wszyscy sie spuszczaja na temat Małeckiego,Pareiki,Sobola itd. chociaz powinnismy w....... dostac ,tak obiektywnie,a po drugim meczu gdzie chłopaki zawiedli (ale dali ile mogli),albo byli po prostu za słabi ,chcą ich wydupcyc na pysk
Ostatnio edytowane przez South : 25.08.2011 o godz. 18:23.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Myślę,że szacunek się dla Legii należy za ten wynik......zawsze dzieliłem kluby na te z Tradycją jak: Wisła,Legia,Widzew,Ruch czy Górnik-na te "inne" jak : Bełchatów,Odra W.,Korona czy paski.....Dla mocnej Wisły potrzeba mocnych tych piewszych.....Oczywiście fakt,że będą musieli wypruwać sobie żyły w L.E jak MY a przy okazji zdobędą kilka punktów do rankingu dla Nas jako nastepnego M.P 2011/2012, nie jest bez znaczenia
![]() ps. nie zapomniałem o Lechu-aleskoro go nie ma, o Amice nie ma sensu wspominać..... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
Taa Żydzi to inna bajka ale jak przychodzi co do czego to na mistrzowskiej fecie na rynku non stop leci piosenka gdzie Twoje berło i korona albo legła Warszawa a na pasy takiej napinki nie ma. Ostatnio na meczu z Apoelem na sektorze E ktoś zarzucał ta piosenkę a jak młyn zaczął z cracovia j..a to wszyscy cisza. Banda hipokrytów co drze się na Legię non stop a potem się jara ich meczami w pucharach, róbcie tak dalej to za 5 lat będzie po jakimkolwiek ruchu kibicowskim i będziemy mieli tęczowe sektory.. żal mi was i tyle bo jeszcze 10lat temu taka sytuacja byłaby nie do pomyślenia i nie mówiąc zapewne o jeszcze odleglejszych czasach.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Kowalczyk silnie psychiczny
![]() ![]() |
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Gratulacje dla Legii i szacunek dla jej Kibiców za to, że potrafią wysłowić to co ich boli a nie kalkulują.
A jeśli chodzi o pomstujących i protestujących tutaj, to zastanówcie się z deczka, na czym skupiłaby się Legia gdyby z pucharów odpadła? My gramy dalej, będziemy tracić siły w LE, więc niech i Legia się pomęczy. |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Stracimy trochę medialnie
bo wszyscy (na czele z mediami ITI) będą się podniecać i promować pucharowicza ze stolicy niestety |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Panowie, zrozumcie a propos waszego meczu z APOELem jedną rzecz - mnie osobiście, ale i niejednemu kibicowi swojego klubu w Polsce w dupie się zagotowało, że wasz awans da wam tyle kasy, że odlecicie na lata świetlne. Ja przyznaję: nieszczególnie mi się uśmiechał wasz awans. Niby fajnie, ale jednak nie - bo za te 6-8 mln euro Valckx kupuje wam 3 galaktycznych jak na polską ligę piłkarzy i przyjeżdżacie do nas pykać nas cztery jajo. W LE - spoko, tam kasa jest taka, że polskie kluby są w stanie to zneutralizować, więc nikt nie dostaje rakiety do przodu, ale LM to już jednak trochę inna bajka.
Ja czasami z większym, czasami z mniejszym dystansem, ale jednak trzymam kciuki nawet za największe kosy w takich okolicznościach, w jakich w zeszłym roku był Lech. No, za czarnuchów bym nie trzymał oczywiście, ale reszta już tak. Natomiast tutaj była zupełnie inna sytuacja, tutaj mieliście szansę zdystansować wszystkich o kilka długości - a wiadomo, że Valckx by tych pieniędzy nie spuścił w kiblu. Dlatego ten jeden dwumecz mecz z APOELem - ja za was kciuków nie trzymałem. Dalej trzymam już jak najbardziej. Tak jak teraz trzymam kciuki za Śląsk Dzisiejszy mecz w Moskwie pokazał, że impossible is nothing. Dopóki piłka jest na boisku, dopóty Śląsk ma szanse, więc oby oby ![]() ![]()
Legionista
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Oglądałem tylko ostatnie 15 minut mecz , jako że nie wierzyłem w awans polskiego zespołu , na takim terenie , naprawde szczere gratulacje dla Legi .
dwie druzyny w na tym etapie rozgrywek , tego chyba nie było od 20 lat . Z polską piłką jeszcze nie jest tak źle , teraz pora na awans Śląska ;] |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Mnie tam legia wali, bardziej bym sie w....ił jakby to była cracovia. Ciesze sie ze punkty dla Polski są, w....ia mnie że klub który życzy nam jak najgorzej przeszedł - krótka piłka. Powodzenia w LE, w lidze od mistrza łapska precz!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|