The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
neq.
Senior Member

Od: 02.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2011, 18:03
fajnie ze awansowali, pokazali ze maja jaja
fajnie ze macius pokazuje ze jednak cos potrafi
fajnie ze awansowali bo kiedy ostatio wiecej niz jeden zespol gral w europie na jesien ?
fajnie ze awansowali bo przez to sie Polska troche pokaze w Europie
fajnie ze awansowali bo moze beda grac jak lech w tamtym sezonie w lidze bo maja slabsza kadre niz my
"Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 25.08.2011, 18:03
Legia w LE to same plusy dla Wisły - punkty w rankingu, konieczność grania na dwóch frontach, wzrost prestiżu polskiej piłki.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
krkgiba
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 25.08.2011, 18:04
gratuluję wyniku i awansu, ale... walić legie.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 25.08.2011, 18:05
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Legia w LE to same plusy dla Wisły - punkty w rankingu, konieczność grania na dwóch frontach, wzrost prestiżu polskiej piłki.
Jasne.
Nagle papa walter zobaczy światełko w tunelu, w.......i hajs w puszke yyy pepsi arene i odleci nam na kilometr.
I na ch** ?

Co roku śpiewamy gdzie twoje berło gdzie twoja korona....a teraz bijemy im brawo. Hipokryci
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Przemas
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 25.08.2011, 18:05
JackDaniels napisał(a):Wyświetl post
BRAWO !! Legia !!!! Dokopali rusom !! Caly mecz spiewali Legia k*** tylko na to ich stac !! POLSKA !
Sam tak pewnie nie raz śpiewałeś, a teraz tak się burzysz.
Nie rozumiem tej podniety wynikiem Legii. To ich sprawa, a nie nasza. Ktoś tu już napisał, że co po niektórzy się tu cieszą z awansu Legii podczas gdy jej kibice we wtorek śmiali się z nas, a wręcz cieszyli z naszej porażki. Obudźcie się ludzie!
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Stary 25.08.2011, 18:06
ItaloPolak napisał(a):Wyświetl post
To my musimy tez być zawistni bo oni tacy są ? Zawiść i zazdrość = choroba narodowa.
Dokładnie. To że gówno śmierdzi, nie oznacza, że ty też musisz śmierdzieć jak ono. To że jakieś pajace kibicowały Apoelowi, nie oznacza, że musimy równać do pajaców.
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

zawsze mnie w....ia jak ktos pisze o tych punktach w rankingu I CO NAM TO DA ? jak nie umiemy grac to w....... dostaniemy czy od apoleu czy levadii,czy karabachu czy innego gówna ,nauczymy sie grac to wejdziemy do lm i bez rankingów i innych pierdoł

prestiż polskiej piłki
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Gratulacje dla Legii- pokazali ruskom kto jest górą, mają za swoje za to co zrobili z kibicami Legii na granicy:

http://legionisci.com/news/44300_Glo...ren_Rosji.html
Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 25.08.2011, 18:07
Tak naprawdę to żadna z drużyn w tym meczu na awans nie zasługiwała. Bez pomysłu, bez taktyki, bramki były, ale poziom raczej ligi podwórkowej aniżeli europejskiej.
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Od: 09.2009

Stary 25.08.2011, 18:07
Piotrek87 napisał(a):Wyświetl post
Jakby Cracovia grała w w pucharach to też byście się cieszyli bo kolejna Polska drużyna by grała To już jest jakaś parodia żeby największym wrogom kibicować, którzy tylko czekają na nasze wpadki i szydzą z nas ile wlezie. To jakaś paranoja i tyle. Kibicujcie dalej lechom, warszawce i jeszcze pasom i nie długo na trybunach będą klimaty jak na gej party i za przekleństwa zakazy stadionowe ku radości "cywilizowanych" kibiców dobrej polskiej piłki. Zastanówcie się nad sobą..
Pier ...sz za przeproszeniem. Żydzi to inna bajka i każdy (albo przytłaczająca większość) im źle życzy nie tylko w rozgrywkach.
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 25.08.2011, 18:08
popieprzylo was do konca zeby kibicowac Legii? sacunek dla rywala - to rozumiem, ale co to k... za okrzyki radosci? co za pokemoniada, nie jestescie zadnymi kibicami Wisly, tylko fanami takimi jak janusze od Malysza czy Kubicy. Wstyd mi za was, pewnie na meczu Wisly nigdy nie byliscie.

Zycze Skorzy i jego zespolowi wszystkiego najgorszego. Pamietajce, to za jego kadencji dostalismy od Levadi oraz oklep co chwila od Lecha, Legii a raz nawet od zydow. Dalej tak mu kibicujecie?
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
Gercu
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 25.08.2011, 18:08
Syn Kangura z 1984 napisał(a):Wyświetl post
Tak naprawdę to żadna z drużyn w tym meczu na awans nie zasługiwała. Bez pomysłu, bez taktyki, bramki były, ale poziom raczej ligi podwórkowej aniżeli europejskiej.
To ja się zastanawiam, jaki był poziom meczu we wtorek
Odpowiedz cytując
Pancratius
Member

Od: 07.2010

Stary 25.08.2011, 18:09
Nie oglądałem meczu bo myślałem że będzie taki w....... że szok a tu proszę.
.... w dupę Ruskim!!
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Stary 25.08.2011, 18:10
South napisał(a):Wyświetl post
zawsze mnie w....ia jak ktos pisze o tych punktach w rankingu I CO NAM TO DA ? jak nie umiemy grac to w....... dostaniemy czy od apoleu czy levadii,czy karabachu czy innego gówna ,nauczymy sie grac to wejdziemy do lm i bez rankingów i innych pierdoł

prestiż polskiej piłki
Oczywiście, że najważniejsze jest dobrze grać, ale dzięki punktom możemy uniknąć grania w pucharach w lipcu, możemy dochrapać się 2 drużyn w LM (jedna automatycznie, druga w eliminacjach). Nie chodzi tylko o rozstawienie.

A w prestiżu chodzi o to, żeby więcej takich piłkarzy jak Lubojla przychylnym okiem spoglądało na nasze kluby.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 25.08.2011, 18:10
Wojtek Kowalczyk w studio pomeczowym o jakims z piłkarzy Legii:
- żeby grać w koszulce Legii to on musi być silnie psychiczny...eeeeee.... chciałem powiedzieć: silny psychicznie.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 25.08.2011, 18:11
emailowiec napisał(a):Wyświetl post
Czy to jest forum WISŁY KRAKÓW czy Legii? Siara na całą Polskę jak długa i szeroka... Wstyd mi za was :/
Może przynieść Ci sznurek?

Napisałem "gratulacje" bo się należą, zagrali dobry mecz, świetny taktycznie, Skorża dobrze rozpracował Spartak. Dla nas to lepiej, bo tak grająca Legia koncentrująca się na lidze PL byłaby niesamowicie mocna, na dwóch frontach, zawsze jest szansa, że spuchnie w lidze.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 25.08.2011, 18:11

prestiż polskiej piłki
brawo.
100% poparcia ,tak samo uważam.

Jak będziemy zasługiwali piłarsko na awans to go zrobimy, niezależnie od jakiegoś jebanego rankingu.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 25.08.2011, 18:13
Historyczny wyczyn - dwoch druzyn w LE jeszcze nie mielismy
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 25.08.2011, 18:13
Piotrek87 napisał(a):Wyświetl post
Jakby Cracovia grała w w pucharach to też byście się cieszyli bo kolejna Polska drużyna by grała To już jest jakaś parodia żeby największym wrogom kibicować, którzy tylko czekają na nasze wpadki i szydzą z nas ile wlezie. To jakaś paranoja i tyle. Kibicujcie dalej lechom, warszawce i jeszcze pasom i nie długo na trybunach będą klimaty jak na gej party i za przekleństwa zakazy stadionowe ku radości "cywilizowanych" kibiców dobrej polskiej piłki. Zastanówcie się nad sobą..
Najwiekszym wrogiem to jest cracovia.Nikt by zadnym ickom nie kibicował.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
Kryniu
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 25.08.2011, 18:14

prestiż polskiej piłki
Dokładnie, gadamy o punktach ale przecież inne kraje również zdobywają punkty i to znacznie więcej od nas. Są granice które od tak nie przeskoczymy. Zamiast patrzeć na punkty zdobyte przez inne zespoły które będą większym plusem dla nich niż dla nas( rozstawienie w następnych Pucharach i większe szanse na awans do LM tak jak np Lech jeśli zdobędzie mistrzostwo). Jeśli patrzymy już o wzrost potencjału Polskiej piłki lepiej patrzmy na zwiększoną ilość szkoleń młodych piłkarzy. Mam swoje zdanie, każdy ma swoje i należy to poszanować ale według mnie dopóki jest PZPN to liczę tylko na miłe niespodzianki i na nic więcej. Ten ustrój jest jak rak niszczy cię od środka pod przykrywką zdrowego organu.
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 25.08.2011, 18:15
Oczywiście, że najważniejsze jest dobrze grać, ale dzięki punktom możemy uniknąć grania w pucharach w lipcu, możemy dochrapać się 2 drużyn w LM (jedna automatycznie, druga w eliminacjach). Nie chodzi tylko o rozstawienie.

A w prestiżu chodzi o to, żeby więcej takich piłkarzy jak Lubojla przychylnym okiem spoglądało na nasze kluby.
obawiam sie że ani Ty ani ja ,a pewnie nikt nie doczeka momentu jak będziemy mieli jedna drużynę w LM na stałe ,tak wiec albo sie nauczymy kopać w gałe albo dalej wszystko sie będzie kończyć na uhh ahh prawie był awans

no ja wątpię żeby ljuboja dla prestiżu grał w polskiej lidze heh,pewnie eto na sybirze tez dla prestiżu wylądował

a skoro juz sie wpisałem na forumto dla mnie ....a to jest niezrozumiałe że w pierwszym meczu z apoelem wszyscy sie spuszczaja na temat Małeckiego,Pareiki,Sobola itd. chociaz powinnismy w....... dostac ,tak obiektywnie,a po drugim meczu gdzie chłopaki zawiedli (ale dali ile mogli),albo byli po prostu za słabi ,chcą ich wydupcyc na pysk
Ostatnio edytowane przez South : 25.08.2011 o godz. 18:23.
Odpowiedz cytując
La Furia Dell' Est
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 25.08.2011, 18:16
Myślę,że szacunek się dla Legii należy za ten wynik......zawsze dzieliłem kluby na te z Tradycją jak: Wisła,Legia,Widzew,Ruch czy Górnik-na te "inne" jak : Bełchatów,Odra W.,Korona czy paski.....Dla mocnej Wisły potrzeba mocnych tych piewszych.....Oczywiście fakt,że będą musieli wypruwać sobie żyły w L.E jak MY a przy okazji zdobędą kilka punktów do rankingu dla Nas jako nastepnego M.P 2011/2012, nie jest bez znaczenia
ps. nie zapomniałem o Lechu-aleskoro go nie ma, o Amice nie ma sensu wspominać.....
Odpowiedz cytując
Piotrek87
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 25.08.2011, 18:17
krakus76 napisał(a):Wyświetl post
Pier ...sz za przeproszeniem. Żydzi to inna bajka i każdy (albo przytłaczająca większość) im źle życzy nie tylko w rozgrywkach.

Taa Żydzi to inna bajka ale jak przychodzi co do czego to na mistrzowskiej fecie na rynku non stop leci piosenka gdzie Twoje berło i korona albo legła Warszawa a na pasy takiej napinki nie ma. Ostatnio na meczu z Apoelem na sektorze E ktoś zarzucał ta piosenkę a jak młyn zaczął z cracovia j..a to wszyscy cisza. Banda hipokrytów co drze się na Legię non stop a potem się jara ich meczami w pucharach, róbcie tak dalej to za 5 lat będzie po jakimkolwiek ruchu kibicowskim i będziemy mieli tęczowe sektory.. żal mi was i tyle bo jeszcze 10lat temu taka sytuacja byłaby nie do pomyślenia i nie mówiąc zapewne o jeszcze odleglejszych czasach..
Odpowiedz cytując
zidanemarcin
Senior Member

Od: 11.2008

Kowalczyk silnie psychiczny

Odpowiedz cytując
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Gratulacje dla Legii i szacunek dla jej Kibiców za to, że potrafią wysłowić to co ich boli a nie kalkulują.

A jeśli chodzi o pomstujących i protestujących tutaj, to zastanówcie się z deczka, na czym skupiłaby się Legia gdyby z pucharów odpadła? My gramy dalej, będziemy tracić siły w LE, więc niech i Legia się pomęczy.
Odpowiedz cytując
igorek
Junior Member

Od: 06.2011

Stary 25.08.2011, 18:19
Stracimy trochę medialnie
bo wszyscy (na czele z mediami ITI) będą się podniecać i promować pucharowicza ze stolicy niestety
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 25.08.2011, 18:19
Panowie, zrozumcie a propos waszego meczu z APOELem jedną rzecz - mnie osobiście, ale i niejednemu kibicowi swojego klubu w Polsce w dupie się zagotowało, że wasz awans da wam tyle kasy, że odlecicie na lata świetlne. Ja przyznaję: nieszczególnie mi się uśmiechał wasz awans. Niby fajnie, ale jednak nie - bo za te 6-8 mln euro Valckx kupuje wam 3 galaktycznych jak na polską ligę piłkarzy i przyjeżdżacie do nas pykać nas cztery jajo. W LE - spoko, tam kasa jest taka, że polskie kluby są w stanie to zneutralizować, więc nikt nie dostaje rakiety do przodu, ale LM to już jednak trochę inna bajka.

Ja czasami z większym, czasami z mniejszym dystansem, ale jednak trzymam kciuki nawet za największe kosy w takich okolicznościach, w jakich w zeszłym roku był Lech. No, za czarnuchów bym nie trzymał oczywiście, ale reszta już tak. Natomiast tutaj była zupełnie inna sytuacja, tutaj mieliście szansę zdystansować wszystkich o kilka długości - a wiadomo, że Valckx by tych pieniędzy nie spuścił w kiblu.

Dlatego ten jeden dwumecz mecz z APOELem - ja za was kciuków nie trzymałem. Dalej trzymam już jak najbardziej.

Tak jak teraz trzymam kciuki za Śląsk Dzisiejszy mecz w Moskwie pokazał, że impossible is nothing. Dopóki piłka jest na boisku, dopóty Śląsk ma szanse, więc oby oby
Legionista
Odpowiedz cytując
Piotrek23
Junior Member

Od: 08.2010

Stary 25.08.2011, 18:21
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
Gratulacje dla Legii- pokazali ruskom kto jest górą, mają za swoje za to co zrobili z kibicami Legii na granicy:

http://legionisci.com/news/44300_Glo...ren_Rosji.html
I bardzo dobrze,że ich zatrzymali,brakuje żeby kibice Legii jeździli z ołtarzykiem Deyny,albo z kawałkiem skrzydła z tupolewa,polski zaścianek i wieczne historie spiskowe.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 25.08.2011, 18:22
Oglądałem tylko ostatnie 15 minut mecz , jako że nie wierzyłem w awans polskiego zespołu , na takim terenie , naprawde szczere gratulacje dla Legi .

dwie druzyny w na tym etapie rozgrywek , tego chyba nie było od 20 lat .

Z polską piłką jeszcze nie jest tak źle , teraz pora na awans Śląska ;]
Odpowiedz cytując
OnTour
Junior Member

Od: 07.2011

Stary 25.08.2011, 18:23
Mnie tam legia wali, bardziej bym sie w....ił jakby to była cracovia. Ciesze sie ze punkty dla Polski są, w....ia mnie że klub który życzy nam jak najgorzej przeszedł - krótka piłka. Powodzenia w LE, w lidze od mistrza łapska precz!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów