|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
wow teraz to możemy ogłosić postęp
2 polskie drużyny w fazie grupowej LE i kolejne 0.250 do rankingu krajowego ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Gratulacje!!! W końcu nabijemy punktów
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
I bardzo dobrze kij w ryj kacapom.
I niech to będzie ostatni ich sukces w tym sezonie . |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
no no brawo Legia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
BRAWO !! Legia !!!! Dokopali rusom !! Caly mecz spiewali Legia k*** tylko na to ich stac !! POLSKA !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Świetny, otwarty mecz. Brawo Legia. Najlepszy sezon polskich drużyn w europejskich pucharach od lat.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
To może stanie się cud i Sląsk odrobi straty
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Brawa dla Legii... punkciki lecą do Rankingu i to mnie Cieszy... Po cichu licze jeszcze na Śląsk
![]()
You'll Never Walk Alone!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Widać rękę Skorży. Gratulacje dla Warszawiaków! I pomyśleć , że chcieliście zwolnic Pana Macieja.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
Ja tam się cieszę, kibicowałem Legii mimo wszystko. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
bez sensu bez sensu
przesłaby Spartak, mysleli ze grając Stojanowa awansują. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
świat się kończy na forum Wisły ludzie cieszą się z awansu Legii gdzie cała Legia szalała z radości jak Wisła odpadła z Apoelem. Ludzie k..a obudźcie się bo nie długo zaprosicie legionistów na Wiślackie sektory żeby z nimi przeżywać mecze.. jakieś chore klimaty się wytworzyły ostatnio..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Z mojej strony jako od Wiślaka szczere gratulacje dla zawodników z Warszawy. Serio. Oni wierzyli w zwycięstwo i szczerze chcieli zwyciężyć.
Brawo. Już jako Polak i patriota. Szkoda że nam się wczoraj nie udało ale dwie drużyny w grupie LE - super. ] Śląsku walcz do końca!!! ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Gratulacje Legia, gratulacje Skorża.
Spartak BYŁ słabszy niż Apoel, i to dużo, co nie umniejsza sukcesu wojskowych. Żeby wyjść z 0:2 na 3:2 na wyjeździe w Moskwie trzeba mieć jaja. ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Jest pięknie!!! mamy dwie druzyny w LE i jeszcze Śląsk ma szansę(choć małe ale są)
widać że ruscy się nie mylili i słusznie obawiali się "Polskiego Murinho" jeszcze raz brawo legia |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
kupon posszedł sie jeba....
Ale gratki dla Legii bo sie należą, ciekawa bedzie rywalizacja teraz na lini Wisła -Legia i w Lidze i w pucharach ![]()
jazda,jazda,jazda BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Haha, weszli skubańce ;p
Plus, bo mamy dwie drużyny w LE. Plus, bo mamy od Legii szerszą kadrę i kwestią czasu będzie zadyszka ![]() Krav -> myśle ze tutaj bardziej chodzi o styl w jakim awansowali. Ja dzisiaj przecierałem oczy, niedowierzałem wręcz w to co widze.
Ostatnio edytowane przez przemek1902 : 25.08.2011 o godz. 18:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Skorża w niebie - heh powinien podziękować Veisowi że nie chiał Legii ...
![]()
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Szacunek dla Legii za wynik, ale cieszyć się? Gdzie ja jestem? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Uwierz mi, że jakby grali o LM to bym im nie kibicował. Dwie drużyny w fazie grupowej Ligi Europy to ogromny sukces Polskiej piłki. Mam im nie kibicować żeby dalej nasza piłka była sto lat za murzynami? Nie, dziękuję.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Gratulacje dla Legii! Chociaż w lidze to nasz rywal, to niech w grupie zarabiają tak jak i my. Kij w nos tym Ruskim!
A przy okazji, legioniści pomogli nam nieco, eliminując 1 wyżej rozstawionego rywala. I o to chodzi. Kto następny do odpadnięcia? ![]() PS. APOELOWI wcale nie zazdroszczę grupy. Dalekie wyjazdy i niezbyt marketingowo atrakcyjny Wschód. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Szkoda :/
Ale znów po mordzie dostał Maciuś, Skorża go zgwałcił psychicznie hehe, teraz zamilknie na miesiac, a potem się odezwie po 15 minutach gry będąc pewnym wyniku : )))) Dobrze że nigdy nie byłem przeciw Skorży, mam czystą duszę..
Ostatnio edytowane przez CH. : 25.08.2011 o godz. 18:03.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Mimo ze to nasz największy rywal na krajowym podwórku to zasłużyli na wielki szacunek ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Jak ich nie lubie i nie trawie tak musze pogratulować awansu po takim meczu. 2 drużyny w LE, dawno nie mieliśmy takiego sezonu - a raczej nigdy. Niech Śląsk walczy bo jak widać da się odrobić starty z meczu u siebie i wygrać na trudnym terenie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Lepiej niech Śląsk sprawi cud i strzeli z 3 bramki i wtedy będzie dobrze.
![]()
Boże chroń mnie przed przyjaciółmi, z wrogami poradze sobię sam...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|