|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Nie chciałem ciągnąć tematu dlatego tak napisałem, choć uważam tak jak uważałem wcześniej. Dziennikarze mają prawo przycisnąć Oresta w takiej sprawie. Na pewno nie odbierze mu to dorobku trenerskiego, który ma, a także świetnej pracy jaką wykonał we Wrocławiu.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
wg mnie Orest Lenczyk to trener z grandes kohones, niestety nie każdy taki jest. chociaż patrząc przez pryzmat gry Legii ze Spartakiem to powiem szczerze że doznałem szoku... zaczęli bardzo dobrze i szkoda że nie wygrali. ciekawe czy to efekt pracy M. Skorży czy czysty przypadek. natomiast Śląska nie widziałem więc się nie wypowiadam.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Lenczyk ściągnął Pietrasiaka - typowy wyrobnik ligowy i Wasiluka - przykład zawodnika typu wysoki jak broza, mądry jak koza, bo w iobronie po kontuzji Fojuta na środek zostali mu Celeban i ewentualnie Pawelec.
Oczywiście nie rozumiem, dlaczego w meczu z Rapidem na lewej obronie zagrał Socha zamiast Pawelca - którem Lenczyk zrobił dużą krzywę (Socha był niemiłosiernie poniewierany przez Rumunów). Inna rzecz jest taka, że Rapid to naprawdę dobry zespół posiadający kilku zawodników, którzy są technicznie lepsi od Mili (najbardziej zaawandowany technicznie gracz Śląska). Wystarczyło zobaczyć kilka akcji, gdzie w środku pola zawodnicy Śląska osaczają zawodnika Rapidu, a ten pomimo tego wychodzi na czysto z piłką. Lenczyk zagrał zbyt "optymistycznie" i dlatego Śląsk przegrał, akurat wprowadzenie Madeja, czy Voskampa miało sens, bo nieważne było czy przegrają 1:2 czy 1:5.... ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
czy w polsacie lub tv4 można liczyć na transmisję, któregoś z jutrzejszych meczów polskich drużyn?
![]() Groundhopper
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
|
"Druzja" robią wszystko aby kibice Legii nie dotarli na mecz.
To pewnie za tą flagę z Leninem ![]() Cytat:
Edit: Dużej części kibiców jednak nie wpuszczono. Postali na granicy z Łotwą po czym ich zawrócono. Bali się powtórki z 1610 ? ![]()
Ostatnio edytowane przez Ela : 25.08.2011 o godz. 13:54.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Legia ma jeszcze szanse na awans bo Spartak ma wahania formy ale Slask juz raczej nie. Moga dzisiaj postawic wszystko na jedna karte - i tak nie maja wyjscia
|
|
|
|
Pro Publico Bono
Offline |
|
|
Na Niezależnej piszą, że cofnięcie Legionistów z granicy było związane z oprawą.
http://niezalezna.pl/15136-rosja-zat...ow-za-smolensk Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Z drugiej strony, co to ma wspolnego z pilka nozna?
![]()
DysoN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jakby ruscy przyjechali z polityczną oprawą do Polski to wyzywano by ich od bolszewików, stalinowców itp. Zresztą bez tego i tak ich wyzywano
![]() Taka Polska mentalność. Widzimy tylko jedną stronę medalu. Moim zdaniem większość winy zapewne i tak leży po stronie rosyjskiej, ale jak widać na cała. Oczywiści mam na myśli sprawę z kibicami. Abstrahuję od historii, Smoleńska, Kaczyńskiego, Putina, Tuska itp, itd. Tak jak Ela pisze poniżej powinno się skończyć na zabraniu oprawy i wpuszczeniu kibiców bez niej. Ale wszyscy wiemy jakie są napięte stosunki z Rosją, więc nie wiem skąd zdziwienie. A granice rządzą się swoimi prawami. Kiedyś wracałem autobusem z Ukrainy i nas trzymali 26 godzin, bo gościu przewoził o 0,25 l wódy za dużo niż można. Masakra. Nadużywają swych praw i tyle.
Ostatnio edytowane przez Proud : 25.08.2011 o godz. 14:32.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Pro Publico Bono
Offline |
|
|
Nic.
Tyle, że w takim wypadku zabiera się transparent przy wejściu na mecz i zabrania się podobnej oprawy. Nie na granicy. Całonocna rewizja i przetrzymywanie kibiców na granicy zdecydowanie nie jest na porządku dziennym ( ani nawet nocnym )
Po prostu im je skrojono. Nie na granicy, przez służby tylko "prywatnie" na terenie Warszawy ![]()
Ostatnio edytowane przez Ela : 25.08.2011 o godz. 14:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Taka Polska mentalność. Widzimy tylko jedną stronę medalu. Cytat:
![]()
WISŁA PANY !!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Macie jakiś link do meczu w miarę dobrej jakości?
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Gdzie ogladacie Nową Legię? soccerlive nie dziala :/
|
|
|
|
Pro Publico Bono
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
A czy mecz Śląska będzie można oglądać na jakimś kanale otwartym
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z tego co wiem to nie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
chyba już po meczu
![]()
Let other people be who they want to be. Remember, someday, somehow U can be in the minority ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
I Legia przegrywa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
juz jeden dla Spartaka i mam nadzieje, ze jeszcze kilka strzelą
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Kanał 68445 na sopcast spróbuj.
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Kirił Kombarov i jeden do zera dla Spartaków
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
I ponownie Wawrzyniak. Bramka powtórka z Warszawy. Takiego wspaniałego mamy obrońcę w reprezentacji, który cały czas zatrzymuje się we własnym polu karnym.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i karny
|
|
|
|
Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Kucharczyk kolejny reprezentant
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Piękna asysta Kucharczyka
łomot będzie straszny |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
brawo Spartak
jeszcze ze 2o 2:1 |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
2-1 ja sie ciesze ;d
![]()
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda |
|
|
|
Banita
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Nie życz drugiemu co tobie nie miłe - to do wszystkich zajadliwie złorzecącym i wyśmiewajacych Wisłę. Oby po tym meczu powiedzenie sie sprawdziło, bo niektórzy po porażce na Cyprze przechodzili samych siebie w atakowaniu naszego klubu. Spotkania ze Spartakiem nie oglądam jeśli chodzi o ścisłość i tak samo nie zamierzam wrocławian oglądać, ale widzę że podnietę macie niezłą...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|