|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Na jakiej podstawie to mówisz? Konfrontujesz Wisłe z drużyną gdzie grają byli piłkarze Olympiakosu, Panathinaikosu, Bragi Benfiki Crveny Zvezdy i Chelsea? Mieliśmy słabszych piłkarzy dlatego przegraliśmy! Słaba forma była tylko w pierwszym i troche w drugim meczu ze Skonto. Każdy kolejny mecz Wisła grała w swojej optymalnej formie... ZAKUMAJ TO! NIE JESTESMY BOGAMI!!! JESTESMY ŚREDNIAKAMI!!! BYLISMY A CZY NADAL BĘDZIEMY CZAS POKAŻE!!! ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
I znowu się k...a zdenerwowałem.... ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Plusem gry w LE jest to, że możemy zdobyć więcej punktów do rankingu krajowego a przy dobrej grze nawet i do rankingu klubowego. Co do losowania, to zależy w którym koszyku się znajdziemy. Trzeba trzymać jutro kciuki za drużyny nierozstawione. Wisła na dzień dzisiejszy nie powala swoim współczynnikiem i musimy liczyć na pomoc innych. Mam nadzieje że po tej edycji LE nasz współczynnik przekroczy 15 punktów.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
![]()
Teraz sobie wyobraźcie co by było gdyby nie było tego euro... kaplica!! 0 stadionów 0 szkolenia, 0 kasy 0 zawodników 0 perspektyw nie było by niczego cytujac klasyka
Ostatnio edytowane przez palikot : 24.08.2011 o godz. 16:38.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
http://www.eurosport.pl/redakcyjny_b...postfull.shtml
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
2. U nich było tyle samo zaniedbań albo jeszcze więcej. To nasze poczucie wyższości wobec klubów BARDZIEJ ANONIMOWYCH niż Barceolna jest po prostu śmiechem na sali. ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ale patrzcie panowie jak te czasi się zmieniają kiedyś mielismy mega radoche jak natrafialismy na drużynę z cypru czy azerbejdzanu kazachstanu itd teraz to radochę mają oni heh Róznica polea na tym że oni nas powolo przeganiają finansowo i infrastrukturalnie chodzi o bazy treningowe.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
co się dziwić, wszyscy myśleli, że Genkow po prostu walnie na bramę a nie będzie się bawił w kiwki,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
2. ale im się fartło w losowaniach i mieli przeciwnika który był w ich zasięgu, bądź fartło im się w meczu... Nam sie nie farci ani w jednym ani w drugim, od lat, więc czas przestać liczyc na farta tylko wzmocnić drużynę tak, aby mieć najsilniejszą drużyne w eliminacjach, żeby nie było nadzieji, tylko realne szanse... w starciu z najsilniejszym o właśnie... dlatego smieszą mnie te płacze, żale niektorych tutaj... i pytania czemu? dlaczego? a miało być inaczej? Jak? Apoel był silniejszy i wygrał zasłuzenie! .......enie było, o Kopenchadze, ale śmiem twierdzic, że z nimi bylo by o wiele łatwiej... nawet sam fakt, że Apoel ich wyeliminował w identycznych okolicznosciach (0:1 3:1) w jeszcze słabszym składzie niż grał z Wisłą... Jeszcze raz: Poraz kolejny trafilismy petardę!... ale dla niektorych to tak czy siak tylko Cypr... choćby tam grał Mesi Xavi i Ronaldo tylko, że kompleksów tak się nie leczy...
U nas euro budowa stadionów profesjonalizacja ligi, wieksza kasa dopiero to napedza, ale w jeden rok nie nadrobimy zaleglosci 20 letnich!!
Ostatnio edytowane przez palikot : 24.08.2011 o godz. 16:56.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cóż tak epatujesz tymi nazwami klubów.U nich Crveny,u nas Partizany.Nie zauważyłes,że oni jeszcze ligi nie zaczęli.Nie widziałeś ogromnej różnicy w obu meczach w przygotowaniu motorycznym?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez fanfan : 24.08.2011 o godz. 16:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ode mnie tylko tyle:
Podania celne Apoelu: 517 Podania celne Wisły: 200 Dziękuje, do widzenia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
u nas grają byli gracze AZ Alkmaar , FC Kaiserslautern , Club Brugge , Maccabi Hajfa , Partizan Belgrad ,PSV Eindhoven ,PAOK , Dynamo Moskwa ... więc skończcie pierdo**ć że mamy tak słaby skład że nie mogliśmy ich przejść , trener źle ustawił drużynę i wszystko w temacie... w dodatku wychodzi odpuszczanie meczy z Koroną ... nasi "zawodowcy" co nie umieją grać dwóch meczy w tygodniu wyglądali jakby byli na kacu ... Powód: błędy
Ostatnio edytowane przez Squirtle88 : 24.08.2011 o godz. 16:59.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Dramatyzujecie.
APOEL w ostatnich 4 latach odpadł tylko w grupie LM z Atletico, Chelsea i Porto gdzie NIE odstawał, z Getafe po dogrywce i z Schalke. Patrząc na obecny ranking Cypr będzie miał w sezonie 2013/2014 DWA zespoły w LM, a wy przeżywacie jakbyśmy odpadli znowu z Karabachem. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
W meczu w Krakowie też się Wam farciło. Od początku mówiłem, że to 1-0 w Krakowie to był fuks. Owszem, APOEL nic nie pokazał w klimatach strzałów i bramek, ale pokazał że piłkarsko jest o klasę albo i dwie lepszy. Chodzi o przyjęcie, podanie, JEDEN NA JEDNEGO (co u nas jest wykonalne może przez 2 piłkarzy!). I nie chodzi mi o to, że jest o klasę czy dwie lepszy od Was, personalnie. Od nas też. Chodzi o to, że pierdzielimy głupoty, że Węgrzy mieli fuksa. Słowacy mieli fuksa. Teraz jak rozumiem Chorwaci. Wczęśniej Białorusini. Pilzno też teraz ma fuksa. Każdy ma fuksa tylko nie my. Przecież to śmiech na sali. ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Obecnie mamy 8 z kawałkiem 2 punkty za awans do LE .
![]()
Gdy piłka trafiła w słupek po wolnym dla Wisły,myślałem,że umrę-mówił trener Interu Argentyńczyk Hector Cuper.Mistrz Polski wygrał w Krakowie 1:0,ale odpadł z Pucharu UEFA po porażce w pierwszym meczu 0:2.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie będe twierdził, że Wisla mogla wzniesc sie na ich poziom techniczny, motoryczny itd, bo nie mam do tego podstaw... Przez rok gry nie pokazała takiego poziomu, to jakim prawem mam twierdzić, że mogli teoretycznie być równorzędni? Nie mogli, bo grali na 100% swoich umiejętnosci, które zweryfikowala lepsza druzyna piłkarsko niż te z którymi grała do tej pory. ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
PANOWIE
Przypominam wszystkim, że nasz zespół praktycznie od podstaw jest budowy ROK. Tylko konsekwentna praca i wzmocnienia zespołu przyniosą oczekiwanie rezultaty. Nie awanasowaliśmy do LM, ponieważ w danym momencie byliśmy zespołem słabszym. Apoel jest budowany i prowadzony przez jednego trenera od 3 lat. To bardzo długi okres. I tak jak na tak krótki okres budowy zespołu możemy mieć powodu do optymizmu. 5 nieprzegranych meczów w eliminacjach i awans do LE. Przypominam, że ostatni raz graliśmy w jesień w pucharach europejskich 5 LAT TEMU! To wszystko zaprocentuję, zobaczycie, tylko zespół musi być dalej prowadzony i budowany z takim samym zaangażowaniem i wielką pracą. Nic się nie da osiągnąć w krótki okres czasu. Maaskant musi dostać dalej kredyt zaufania, a zasłużył na to i w końcu się doczekamy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
W I koszyku jest też (jak narazie) półfinalista poprzedniej edycji Champions League - Schalke 04 Gelsenkirchen, które w pierwszym meczu dostało bęcki 0:2 w finlandii z HJK Helsinki. Jest też Panathinaikos, który z kolei dostał baty 0:3 w Tel Awiwie z Maccabi. To narazie są sensacje tej edycji, a zapewne po niejednej niespodziance jaka będzie miała miejsce dziś lub jutro może się okazać, że Wisła wyląduje w 3 koszyku
![]() ![]()
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
![]()
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
2.To sugerujesz, że piłka Słowacka, węgierska białoruska jest lepsza od polskiej, bo raz tym drużynom udało się awansować do LM? I teraz hipotetycznie... Węgrzy Słowacy, Chorwaci i Pilzno nie mają fuksa... bo nie sa z Polski, ale Wisla ktora wygrała pierwszy mecz już go miała... nie daj boże co by musiała mieć, gdyby wczoraj nie straciła trzeciej bramki... Pewnie Słowacy etc. miażdżyli swoich przeciwników pod kazdym względem. Zrozum siłe poznaje się jak jest powtarzalnosc, a nie po jednorazowym wyskoku I na koniec, ja nie tłumaczę powodzenia Słowaków etc. w pucharach fartem dlatego, żeby leczyc kompleksy tylko staram sie obiektywnie stwierdzić. Ich wyniki nie świadczą o tym, ze to dobre druzyny tak jak zwycieswto Amiki nad City nic nie świadczy, ze to dobra drużyna... zweryfikowała liga. Tak samo zweryfikowały wyniki Cyprusów i Austryjaków w pucharach to, że są od nas lepsi i tyle.
Ostatnio edytowane przez palikot : 24.08.2011 o godz. 17:17.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
W tym meczu nie zdecydowało ustawienie ! Apoel pokonałby nas wczoraj bez względu na nasze ustawienie a gdybyśmy zagrali bardziej ofensywnie to pewnie skończyłoby się to jeszcze gorzej - ciekawe co byś wtedy pisał ? Ja uważam ,że dzięki takiej a nie innej taktyce mogliśmy wierzyć w awans do 87 minut , gdyby taktyka byłaby inna ta wiara trwałaby zdecydowanie krócej ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
czy fakt, ze zespol jest budowany rok usprawidliwia brak pressingu w calym dwumeczu i problemy z podaniem/przyjeciem pilki?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Też mam wrażenie że byliśmy w stanie ich wyeliminować,3 minuty to nie wszystko,brakuje nam zwykłego boiskowego cwaniactwa,może gdyby ktoś poudawał kontuzje to byśmy dotrwali,wiem że to nie w naszym stylu ale wszyscy tak robią.Taktyka Roberta Masskanta była by dobra gdybyśmy skończyli z korzystnym wynikiem 2-1,teraz najlepiej go skrytykować,zabrakło 3-5 minut do awansu,teraz trzeba zrobić wszystko aby za rok Wisła była jeszcze lepsza
Aha i taki mały fakt mecz,który decyduje o awansie żeby był w Krakowie bo kolejny raz nasza przewaga z Reymonta zostaje zniszczona na wyjeździe,myślę że gdyby 1 mecz z Apoelem był w Nikozji a 2 w Krakowie to dziś bylibyśmy w piłkarskim raju Przykro się robi jak wszyscy komentatorzy najpierw pieją z zachwytu a później gdy nam nie idzie wylewają tony żalu Roman Kołtoń do niego miałbym pytanie dlaczego nagle po 1 meczu Jaliens i Czavez są za słabi na Champions League,co by powiedział gdybyśmy dotrwali do końca z wynikiem 1-2 ?
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 24.08.2011 o godz. 17:28.
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak, da się tylko że nie da się od razu wyłożyć 10mln € na transfery i następne 10mln € na pensje.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Różnica jest taka, że biedna, zapyziała, bez stadionów i bez nibyboomu związanego z Euro Słowacja zrobiła w ostatnich chyba 6 latach dwa razy ligę mistrzów. A my nie. Ale oczywiście jak którakolwiek polska drużyna wylosuje Slovan to śmiechu będzie co nie miara. "No, nie! co za frajerzy, pojedziemy ich 3-0". A potem jak jakaś nasza ekipa ledwo wejdzie to będzie "Kompromitacja! Z takim gównem, cudem awans!". Sam zobacz po tym temacie. Już są wpisy, że Odense czy Dynamo Kijów są jak najbardziej do ogrania. Po takim .......nięciu (nie chodzi o wynik, ale różnice piłkarską) jak wczoraj, dzisiaj znowu ta nasza megalomania..
Generalnie kiedyś coś podobnego widziałem w meczach Legia Szachtar. Wyniki w sumie całkiem przyzwoite (bez wstydu) 0-1 i 2-3, ale przepaść piłkarska była DRUZGOCĄCA. Wniosek jest taki, że aktualnie jest gorzej nawet od 2006 roku, bo jednak dzisiaj z Szachtarem by tak 'korzystych' wyników już nie było.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 24.08.2011 o godz. 17:24.
![]()
Habemus Dubletum
||
|

|
||||||
![]() |
|
|