|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Zbanujcie tego antysemitę *Cenia.
Baran, któremu ktoś kiedyś powiedział, że żydzi są bee i cwaniak przyjął to za pewni i chce się wyróżnić z tłumu, szkoda, że głupotą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
Pojebało Cię, że tak wprost zapytam? Ja rozumiem, że nerwy, rozgoryczenie i żal, ale może nie opluwaj piłkarzy i kibiców? |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Pomijając fakt, że gdyby nie gra, w dużej mierze, 'czarnego' i 'żyda' to na Cypr pojechaliby sobie na wakacje, bo nawet Litexu byśmy nie przeszli.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
do powyższych trzech panów:
gdyby zamiast Meliksona był chińczyk to bym napisał że ma czarnego i chińczyka. bo dla mnie to jest nie do pomyślenia że kopacze ledwo do Wisły przyszli a już jeden z drugim robią z nich ikony klubu i sobie do opisu ich zdjęcia dają! skeba- żyjemy przecież w wolnej jewropie więc chyba mogę miec odmienne zdanie? a może nie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Ludzie jest opcja ignoruj. Naprawde sprawdza się
![]() ![]()
Boże chroń mnie przed przyjaciółmi, z wrogami poradze sobię sam...
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Info jest, proponuje zamknąć temat. Kto chce jechać niech jedzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Nie robię sobie jaj. Jeśli stanie na meczu Wisły tuż przy barierce i krzyczenie w kółko Wisła Kraków Wisła Kraków - bo nic innego nie umiałem- można nazwać kibicowaniem to tak. Możecie nie wierzyć ale tak właśnie było.
![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
bo ikoną nie zostaje się rozgrywając kilka meczy w klubie? takie właśnie czasy przyszły że trzeba ludziom tłumaczyć nawet podstawowe rzeczy. bo dla ciebie ikoną był pewnie też Dudu który strzelił jedną bramkę prawda? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A do awatara każdy może sobie dać nawet Panią sprzątaczkę budynku klubowego. Jego interes. I wcale przez to ta osoba nie musi być ikoną klubu. A co do Twojego "nie do pomyślenia" - coś mówiłeś o wolnej Europie i odmiennym zdaniu? |
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Przyzwoita rzecza ze strony klubu bylo by zrobienie dzis konferencji, przynajmniej dla uspokojenia nastrojów.
Basalaj, Maskaant, Valckx + pilkarze |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Nie ma za co im dziękować po wczorajszym meczu i tyle w tym teamcie. Teraz możecie po mnie jechać
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
A tak abstrachujac od armagedonu, to wyladowali wogole?
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
jakbym czytał pewną gazetę. napisałeś że jestem rasistą bo stwierdziłem że ma ŻYDA w podpisie powiedz proszę jak to robisz że czytasz w mojej głowie? to kto ma jaki avatar mówi wiele o jego posiadaczu. nie do pomyślenia jest że ktoś mówiący o sobie kibic robi z kolesia ikonę klubu a potem się dopytuje dlaczego nią być nie może. przecież to są istne jaja. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
A czy dawanie czyjegoś zdjęcia jest dla Ciebie robieniem z tego kogoś ikony? Jak sobie dam zdjęcie w avatarze Rygielskiego to będzie on dla mnie symbolem Wisły? Pierdzielisz coś o tym, że będziesz chodził jak się era Cupiała skończy, a kibicujesz od roku 99... Weź się chłopie zastanów co piszesz
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tyle że napisałeś całego posta w taki sposób, że wydźwięk był jeden. Twoje późniejsze wyjaśnienia tylko to potwierdziły. Bez odbioru. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Pilkarze wyladowali - przywitani przez wiernych kibicow
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...przez_kibicow/ |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
haha przez wiernych
ciekawe komu są oni wierni? Małeckiemu, Meliksonowi, Kirmowi? widzę nawet że jeden z tych wiernych w pięknym szalu SSA się pofatygował. takich właśnie sobie kibiców wychowaliśmy |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Jeszcze będzie się do szalika przyczepiał...qrwa co za koleś... ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
bo znawco kibiców logo SSA to jakiś dziwny twór akceptowany tylko przez takich jak ty.
przywitali ich po tym jak załatwili że w kasie klubu nie będzie kilkudziesięciu milionów. i to jest różnica że ja patrzę na klub a ty na kopaczy którzy za pół roku przejdą do innego zespołu! jeszcze premie im dajmy do w ogóle wyszli na murawę !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
To w co Ty wierzysz, komu jesteś wierny?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
że zacytuję to co ma w podpisie przedmówca:
"To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." a ja dołożę jeszcze kopaczy. kibic- taki z ciebie kibic że nie rozróżniasz SSA od TS a to bardzo przykre. a swoją wypowiedzią tylko dowiodłeś jakim bystrzakiem jesteś. najpierw popatrz sobie na swój podpis "pajacyku" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Cieniu wyjdz juz na zewnatrz bo ci mozg przegrzalo , KONIEC TEMATU WYLĄDOWALI !!!!!!!!!!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
haha pewnie że nie mam szacunku do piłkarzy którzy pokazują to co pokazują. bo do kogo mam mieć? już mieliśmy Paulistę który cię kocha a potem idzie na pasy!
jak to możliwe abym tłumaczył na forum że LOGO SSA to twór który nie niesie za sobą ani historii ani tradycji ani przywiązania do barw! zresztą co ja tam wiem popytaj kolegów jak są bardziej rozgarnięci niż ty to najpierw cię wyśmieją a potem potwierdzą co tutaj napisałem. i od kiedy piłkarze to KLUB? piłkarze to pracownicy tacy sami jak pani Jadzia sprzątająca budynek klubowy psudoznawco! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Chyba dobrze zrobiłoby niektórym zamknięcie tego forum na 24h, albo chociaż "nagrody" w wymiarze kilku dni odpoczynku na przemyślenie spraw.
![]() ![]()
Hristov:
" Nie chciałem iść do Cracovii, chciałem grać dla wielkiego klubu, takiego jak Wisła "
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Temat zamykamy, piłkarze wylądowali, kto był ten był, kto siedział w domu to siedział w domu.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|