The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.08.2011, 11:41
Zbanujcie tego antysemitę *Cenia.
Baran, któremu ktoś kiedyś powiedział, że żydzi są bee i cwaniak przyjął to za pewni i chce się wyróżnić z tłumu, szkoda, że głupotą.
maxx304
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 24.08.2011, 11:43
ceniu napisał(a):Wyświetl post
widać że urodziłeś się w 97 bo ani czytać nie umiesz i czarnego oraz żyda masz w obrazkach.

dlaczego czytać nie umiesz? a do tego to już sam dochodź...
Chłopie, Tobie się chyba na mózg rzuca... Co to za teksty o czarnym i Żydzie? To są ....a NASI PIŁKARZE!
Pojebało Cię, że tak wprost zapytam?
Ja rozumiem, że nerwy, rozgoryczenie i żal, ale może nie opluwaj piłkarzy i kibiców?
szery
Junior Member

Od: 05.2011

Stary 24.08.2011, 11:46
Pomijając fakt, że gdyby nie gra, w dużej mierze, 'czarnego' i 'żyda' to na Cypr pojechaliby sobie na wakacje, bo nawet Litexu byśmy nie przeszli.
ceniu
Member

Od: 08.2008

Stary 24.08.2011, 11:47
do powyższych trzech panów:

gdyby zamiast Meliksona był chińczyk to bym napisał że ma czarnego i chińczyka. bo dla mnie to jest nie do pomyślenia że kopacze ledwo do Wisły przyszli a już jeden z drugim robią z nich ikony klubu i sobie do opisu ich zdjęcia dają!

skeba- żyjemy przecież w wolnej jewropie więc chyba mogę miec odmienne zdanie? a może nie?
Wiślacki Barwałd
Senior Member

Od: 12.2010

Stary 24.08.2011, 11:51
Ludzie jest opcja ignoruj. Naprawde sprawdza się
Boże chroń mnie przed przyjaciółmi, z wrogami poradze sobię sam...
Kajto
Member

Od: 02.2009

Stary 24.08.2011, 11:57
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 24.08.2011, 12:00
Info jest, proponuje zamknąć temat. Kto chce jechać niech jedzie.
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 24.08.2011, 12:18
Cytat:
skeba- żyjemy przecież w wolnej jewropie więc chyba mogę miec odmienne zdanie? a może nie?
Dawaj argumenty, dlaczego Ci przeszkadza, by Melikson był ikoną obecnej Wisły ?
Fiti
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 24.08.2011, 12:22
Krav napisał(a):Wyświetl post
Ty poważnie mówisz, czy sobie jaja robisz ? Dzięki, trochę mnie rozbawiłeś w tym chujowym dniu.
Nie robię sobie jaj. Jeśli stanie na meczu Wisły tuż przy barierce i krzyczenie w kółko Wisła Kraków Wisła Kraków - bo nic innego nie umiałem- można nazwać kibicowaniem to tak. Możecie nie wierzyć ale tak właśnie było.
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
ceniu
Member

Stary 24.08.2011, 12:27
skeba napisał(a):Wyświetl post
Dawaj argumenty, dlaczego Ci przeszkadza, by Melikson był ikoną obecnej Wisły ?

bo ikoną nie zostaje się rozgrywając kilka meczy w klubie?

takie właśnie czasy przyszły że trzeba ludziom tłumaczyć nawet podstawowe rzeczy. bo dla ciebie ikoną był pewnie też Dudu który strzelił jedną bramkę prawda?
maxx304
Senior Member

Stary 24.08.2011, 12:28
do powyższych trzech panów:

gdyby zamiast Meliksona był chińczyk to bym napisał że ma czarnego i chińczyka. bo dla mnie to jest nie do pomyślenia że kopacze ledwo do Wisły przyszli a już jeden z drugim robią z nich ikony klubu i sobie do opisu ich zdjęcia dają!

Odmienne zdanie wyrażone w normalny sposób to jedno, rasizm i pieniactwo to drugie.
A do awatara każdy może sobie dać nawet Panią sprzątaczkę budynku klubowego. Jego interes. I wcale przez to ta osoba nie musi być ikoną klubu.
A co do Twojego "nie do pomyślenia" - coś mówiłeś o wolnej Europie i odmiennym zdaniu?
borys
Banita

Od: 07.2010

Stary 24.08.2011, 12:29
Przyzwoita rzecza ze strony klubu bylo by zrobienie dzis konferencji, przynajmniej dla uspokojenia nastrojów.

Basalaj, Maskaant, Valckx + pilkarze
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 24.08.2011, 12:35
Nie ma za co im dziękować po wczorajszym meczu i tyle w tym teamcie. Teraz możecie po mnie jechać
borys
Banita

Stary 24.08.2011, 12:49
A tak abstrachujac od armagedonu, to wyladowali wogole?
ceniu
Member

Stary 24.08.2011, 13:19
maxx304 napisał(a):Wyświetl post
Odmienne zdanie wyrażone w normalny sposób to jedno, rasizm i pieniactwo to drugie.
A do awatara każdy może sobie dać nawet Panią sprzątaczkę budynku klubowego. Jego interes. I wcale przez to ta osoba nie musi być ikoną klubu.
A co do Twojego "nie do pomyślenia" - coś mówiłeś o wolnej Europie i odmiennym zdaniu?

jakbym czytał pewną gazetę. napisałeś że jestem rasistą bo stwierdziłem że ma ŻYDA w podpisie powiedz proszę jak to robisz że czytasz w mojej głowie?

to kto ma jaki avatar mówi wiele o jego posiadaczu.

nie do pomyślenia jest że ktoś mówiący o sobie kibic robi z kolesia ikonę klubu a potem się dopytuje dlaczego nią być nie może. przecież to są istne jaja.
grzechu1991
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2008

Stary 24.08.2011, 13:39
A czy dawanie czyjegoś zdjęcia jest dla Ciebie robieniem z tego kogoś ikony? Jak sobie dam zdjęcie w avatarze Rygielskiego to będzie on dla mnie symbolem Wisły? Pierdzielisz coś o tym, że będziesz chodził jak się era Cupiała skończy, a kibicujesz od roku 99... Weź się chłopie zastanów co piszesz
maxx304
Senior Member

Stary 24.08.2011, 13:43
jakbym czytał pewną gazetę. napisałeś że jestem rasistą bo stwierdziłem że ma ŻYDA w podpisie powiedz proszę jak to robisz że czytasz w mojej głowie?

to kto ma jaki avatar mówi wiele o jego posiadaczu.

nie do pomyślenia jest że ktoś mówiący o sobie kibic robi z kolesia ikonę klubu a potem się dopytuje dlaczego nią być nie może. przecież to są istne jaja.
Jakbyś napisał że ma dwóch cudzoziemców, albo Meliksona i Chaveza tobym się nie czepiał.
Tyle że napisałeś całego posta w taki sposób, że wydźwięk był jeden. Twoje późniejsze wyjaśnienia tylko to potwierdziły.

Bez odbioru.
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 24.08.2011, 13:46
Reksio33 napisał(a):Wyświetl post
Info jest, proponuje zamknąć temat. Kto chce jechać niech jedzie.
Pilkarze wyladowali - przywitani przez wiernych kibicow
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...przez_kibicow/
ceniu
Member

Stary 24.08.2011, 13:55
haha przez wiernych ciekawe komu są oni wierni? Małeckiemu, Meliksonowi, Kirmowi?

widzę nawet że jeden z tych wiernych w pięknym szalu SSA się pofatygował.

takich właśnie sobie kibiców wychowaliśmy
Don Donson
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 24.08.2011, 14:00
haha przez wiernych ciekawe komu są oni wierni? Małeckiemu, Meliksonowi, Kirmowi?

Takich, że pojechali tam i ich przywitali a Ty ciołku nie - i taka jest różnica.
Jeszcze będzie się do szalika przyczepiał...qrwa co za koleś...
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela."
"de oppresso liber"
ceniu
Member

Stary 24.08.2011, 14:05
bo znawco kibiców logo SSA to jakiś dziwny twór akceptowany tylko przez takich jak ty.

przywitali ich po tym jak załatwili że w kasie klubu nie będzie kilkudziesięciu milionów. i to jest różnica że ja patrzę na klub a ty na kopaczy którzy za pół roku przejdą do innego zespołu!

jeszcze premie im dajmy do w ogóle wyszli na murawę !!
Telus
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 24.08.2011, 14:07

To w co Ty wierzysz, komu jesteś wierny?
Kibic_1906
Senior Member

Stary 24.08.2011, 14:08
bo znawco kibiców logo SSA to jakiś dziwny twór akceptowany tylko przez takich jak ty.

przywitali ich po tym jak załatwili że w kasie klubu nie będzie kilkudziesięciu milionów. i to jest różnica że ja patrzę na klub a ty na kopaczy którzy za pół roku przejdą do innego zespołu!

jeszcze premie im dajmy do w ogóle wyszli na murawę !!
Won stąd!! Ma szalik SSA czy TS - co Cię to obchodzi? On był , Ty nie , pajacyku!! Idź stąd i nie wchodź więcej na to forum!!!
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
ceniu
Member

Stary 24.08.2011, 14:12
że zacytuję to co ma w podpisie przedmówca:
"To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." a ja dołożę jeszcze kopaczy.

kibic- taki z ciebie kibic że nie rozróżniasz SSA od TS a to bardzo przykre. a swoją wypowiedzią tylko dowiodłeś jakim bystrzakiem jesteś. najpierw popatrz sobie na swój podpis "pajacyku"
Kibic_1906
Senior Member

Stary 24.08.2011, 14:15
że zacytuję to co ma w podpisie przedmówca:
"To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." a ja dołożę jeszcze kopaczy.

kibic- taki z ciebie kibic że nie rozróżniasz SSA od TS a to bardzo przykre. a swoją wypowiedzią tylko dowiodłeś jakim bystrzakiem jesteś. najpierw popatrz sobie na swój podpis "pajacyku"
Ale jesteś żałosny... To nie chodź na piłkę nożną tylko na futsal , jak tak Ci wadzi SSA! Ty za to swoimi postami pokazujesz , że nie masz szacunku do piłkarzy WISŁY KRAKÓW a tym samym do Wisły jako klubu. Wyloguj się i idź spać.
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
filip123
Member

Stary 24.08.2011, 14:18
Cieniu wyjdz juz na zewnatrz bo ci mozg przegrzalo , KONIEC TEMATU WYLĄDOWALI !!!!!!!!!!
ceniu
Member

Stary 24.08.2011, 14:20
haha pewnie że nie mam szacunku do piłkarzy którzy pokazują to co pokazują. bo do kogo mam mieć? już mieliśmy Paulistę który cię kocha a potem idzie na pasy!

jak to możliwe abym tłumaczył na forum że LOGO SSA to twór który nie niesie za sobą ani historii ani tradycji ani przywiązania do barw! zresztą co ja tam wiem popytaj kolegów jak są bardziej rozgarnięci niż ty to najpierw cię wyśmieją a potem potwierdzą co tutaj napisałem.

i od kiedy piłkarze to KLUB? piłkarze to pracownicy tacy sami jak pani Jadzia sprzątająca budynek klubowy psudoznawco!
maciekTSW
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 24.08.2011, 14:21
Chyba dobrze zrobiłoby niektórym zamknięcie tego forum na 24h, albo chociaż "nagrody" w wymiarze kilku dni odpoczynku na przemyślenie spraw.
Hristov:
" Nie chciałem iść do Cracovii, chciałem grać dla wielkiego klubu, takiego jak Wisła "
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 24.08.2011, 14:21
Temat zamykamy, piłkarze wylądowali, kto był ten był, kto siedział w domu to siedział w domu.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów