|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
no cóż
Cypr pokazał nam gdzie jest miejsce polskiej piłki... owszem były posty że zwyciestwo bylob ponad stan , ze zaslugujemy tylko na grupe LE ale jednak , apetyt rosnie w miare jedzenia , awans byl na wyciagniecie reki , rozczarowanie jest olbrzymie WIEC TERAZ , KONIEC Z ROZKMINAMI PUCHAROWYMI , TRZEBA WYGRAC TE LIGE ZEBY ZA ROK ZNOWU SPROBOWAC SZCZESCIA W LM !!! KONIEC Z OSZCZEDZANIEM SIL NA PUCHARY TRZEBA ZDOBYC MISTRZA !!! w sobote pierwszy krok , zwyciestwo z Lechia OBOWIAZKOWE !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Mecz jak mecz. Pewnie przyjdzie z 15 tysięcy,Kafarski nic nie wymyśli,bo niby co? Będą się bronić, Melikson zrobi jakąś akcje, Biton może strzeli a może Genkov. Małecki kilka razy sam się wkręci w ziemie. Wygramy,trzy punkty. I tyle. Szara ligowa rzeczywstość.
Zapewne wszyscy będą żyli,kogo mamy w grupie LE, i będa bujać w oblokach,że wyjdziemy z grupy. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Koniec ze zwalaniem na europejskie puchary. Trzeba to wygrac bo Lechia nam ostatnimi czasy lezy najbardziej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Ale Lechia ( szczególnie Kafarski i kilku grajków) , będą grali o wszystko , więc sądzę że nie będzie z nimi łatwo ... mimo to ma nadzieję że przyczynimy się do zwolnienia Kafarskiego , bo Lechia z nim nie ma szans rozwoju ...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Na mecz jak ulał pasuje hasło: "Zagrajcie jak APOEL!"
![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Zobaczymy teraz na ile nasi są silni psychicznie. Skończyła się LM, czas na naszą skopaną ligę. Mam nadzieję, że nie zobaczymy to samo co w meczu z Widzewem (czyli dreptanie igranie wszerz).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Abstrahując od wszystkich wypowiedzi mniej lub bardziej nawiązujących do meczu na Cyprze - chciałbym, żeby w meczu z Lechią zagrał Czekaj. Ciekawe, na ile moje "chciejstwo" będzie miało przełożenie na rzeczywistość, na którą nie mam żadnego wpływu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Lechia nie będzie miała lepszej okazji na przelamanie niż mecz z nami. Ja obstawiam porażkę 0:1 po żenującej grze. Druzyna jest rozbita i nie dziwię im się.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a ja myślę że Maaskant potrafi wydobyć z chłopaków sportową złość i właśnie teraz będą chcieli coś udowodnić. Wiedząc że LM była tak blisko na pewno będą chcieli spróbować za rok.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Obstawiam remis albo porazke, w ciagu paru dni Ameruki nie odkryjemy. A Lechia musi sie przelamac, do tego limit szczescia wykorzystany. Defensywne ustawieni, slaby mecz, jesli zdobedziemy bramke bedziemy pozniej bronic i pewnie cos wpadnie. Czyli zobaczymy Wisle jak od poczatku sezonu w lidze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Mam nadzieje, że nie będzie gadki typu "chcemy dać odpocząć paru zawodnikom po wyprawie na Cypr". W tym meczu nie interesuje mnie tylko zwycięstwo. Chcę zobaczyć silną mentalnie drużynę, której zależy na MP.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Wygramy 2 bramkami.Zagramy kilka prostopadłych piłek i bd po meczu.Lechia gra niby wizualnie nieźle,ale obronę mają dziurawą.Tak na marginesie ciekawe będzie jak zareagują kibice Arsenalu jak odpadną dzisiaj.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Czyli Wisła jest dla Was na chwilę obecną rywalem jak znalazł na przełamanie. Już widzę, że niektórzy pisza, że tylko zwycięstwo. Sami struci pewnie chodzicie a od piłkarzy wymagać będziecie że zagraja na pełnej ku***e. Niestety. Trzeba Cypr przeboleć...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Ten mecz będzie testem, dla Wiślaków i Maskannta, muszą wejść wygrać i to wygrać w dobrym stylu, już nie będzie tłumaczeń że puchary itp... Jeśli mamy za rok walczyć o LM obraz gry musi się zmienić diametralnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
No nic zobaczymy, ale różowo tego nie widze.
Ostatnio edytowane przez Kociewiak : 24.08.2011 o godz. 12:03.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Szkoda,że gramy akurat ten mecz z przyjaciółmi bo ten mecz trzeba wygrać aby nie wpaść w dołek i aby nie czytać głupich tekstów na onecie Wisła w kryzysie i t p.Szkoda mi Lechii bo im nie idzie oglądałem ich mecze i mogli mieć o te kilka punktów więcej.
![]()
Gdy piłka trafiła w słupek po wolnym dla Wisły,myślałem,że umrę-mówił trener Interu Argentyńczyk Hector Cuper.Mistrz Polski wygrał w Krakowie 1:0,ale odpadł z Pucharu UEFA po porażce w pierwszym meczu 0:2.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Jeden... przyjaciele są na trybunach na boisku jest przeciwnik którego trzeba pokonać
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Fajnie Basalaj powiedzial wczoraj do pilkarzy - Dzisiaj płaczecie, jutro gracie - macie sie przygotowac na mecz ligowy. Jak beda rozpamietywac rewanz z Apoelem to calkowicie odpuszcza lige. Teraz mamy grac ofensywnie a nie bronic sie z kazdym przeciwnikiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Liga Mistrzów już za nami,teraz trzeba walczyć maksymalnie w lidze,a liga europy też jest ważna bo tam zagramy z lepszymi od siebie lepszego przygotowania do pucharów nie ma ,mam nadzieje że te mecze wzniosą nas na wyższy poziom dzięki czemu za rok nie braknie nam 3 minut do Ligi Mistrzów
Co do Lechii,jest jak na razie bardzo słaba i 3pkt z wysoką wygraną to obowiązek
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 24.08.2011 o godz. 13:13.
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
że z Lechią wygramy i chłopaki zrehabilitują się za Apoel - swoją drogą mam nadzieję, że Maskant już nie popełni nigdy takie błędu - chodzi mi o ultradefensywne ustawienie - nie mówię o jakiś szalonych atakach ale niestety wyszliśmy 3 defensywnymi pomocnikami - ale odbiegam od tematu ;] Mam nadzieję, że ze względu na LE Europy coach nie będzie dawał wolnego 9 piłkarzom czy nawet 4 - rozumiem 1-2 ale nie cały skład - przegraliśmy najważniejszy mecz od lat - co się ugra w LE to się ugra ale priorytetem musi być nasza liga !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Jaliens nie zagra - kontuzja
|
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Lechia do Krakowa przyjedzie bez Abdou Razacka Traore, Freda Bensona, Aleksandra Sazankoua i Pawla Nowaka - Kontuzje wykluczaja ich z gry wiec niestety kolejny pogrom sie szykuje miedzy Wisla a Lechia ;/ ehh
![]() LGFCE - Lechia Gdańsk Fan Club England
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Co oni tam tak łapią te kontuzje, złe przygotowanie do sezonu czy co?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
taaa i na zbyt ładnym stadionie choć akurat nasze stadiony chętnie bym zamienił
![]() Powód: ...
Ostatnio edytowane przez Ventigo : 25.08.2011 o godz. 17:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Z tak słabą Lechią jak nie wygrają to będzie ciężko o MP.
Oby 3 pkt. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
konferencja przed meczem z Lechią NA ŻYWO od 16 na kiks.tv:
http://kiks.tv/2011/08/robert-maaska...ywo-w-kiks-tv/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Maaskant powiedzial na konferencji ze juz na lidze na pewno nie bedzie robil takich zmian vide mecz z Korona ze zmienil 9 zawodnikow. Czyli tego mozna sie bylo spodziewac.
Powiedzial ze sprobuja za rok wejsc do LM a szansa jest na to tylko przez wygranie ligi dlatego powiedzial to co napisalem wyzej. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Maaskant komentuje losowanie [VIDEO]:
http://kiks.tv/2011/08/robert-maaska...ywo-w-kiks-tv/ retransimsja z konferencji. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|