The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.08.2011, 17:55
nagłośnienie jest niezbędne do zachowania bezpieczeństwa na trybunie. Już widzę jak emeryci z ochrony robią za nagłośnienie i spokojnym tonem informują o ewakuacji :]

Odpowiedz cytując
zulu2001
Junior Member

Od: 08.2010

Stary 18.08.2011, 18:06
....naglosnienie to tylko wynik zaniedban w kontroli podczas procesu budowy.... wszedzie gdzies jest cos niepodpiete albo niedokonczone albo wogole niewybudowane, slawny system oddymiania to cos bardzo waznego jezeli chodzi o bezpieczenstwo takiego obiektu brak jego nie wiem czy w projekcie czy w wykonaniu tylko jest karygodnym bledem..... i biorac pod uwage jak oni to wszytsko buduja to straz pozarna nie dopusci tego obiektu do konca roku jak zaczna sprawdzac to i owo........
ja sie tylko pytam gdzie sa te wszystkie pieniadze utopione w ten obiekt prawie 600 milionow publicznych zlotych poszlo....... a po tym obiekcie wogole nie widac zeby byl nowoczesny nowatorski albo chociazby ladny..... ale kosztowal bardzo duzo (przypomina ze jeszcze nie jest skonczony wiec nie znamy jeszcze ile bedzie kosztowac....)........... czepianie sie wszystkliego nawet najmniejszego bubla jest naszym obowiazkiem jako glownych urzytkownikow tego miejskiego obiektu ktory zostal wybudowany (bedzie...oby) za nasze pieniadze......
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 18.08.2011, 18:22
zulu2001 napisał(a):Wyświetl post
....naglosnienie to tylko wynik zaniedban w kontroli podczas procesu budowy.... wszedzie gdzies jest cos niepodpiete albo niedokonczone albo wogole niewybudowane, slawny system oddymiania to cos bardzo waznego jezeli chodzi o bezpieczenstwo takiego obiektu brak jego nie wiem czy w projekcie czy w wykonaniu tylko jest karygodnym bledem..... i biorac pod uwage jak oni to wszytsko buduja to straz pozarna nie dopusci tego obiektu do konca roku jak zaczna sprawdzac to i owo........
ja sie tylko pytam gdzie sa te wszystkie pieniadze utopione w ten obiekt prawie 600 milionow publicznych zlotych poszlo....... a po tym obiekcie wogole nie widac zeby byl nowoczesny nowatorski albo chociazby ladny..... ale kosztowal bardzo duzo (przypomina ze jeszcze nie jest skonczony wiec nie znamy jeszcze ile bedzie kosztowac....)........... czepianie sie wszystkliego nawet najmniejszego bubla jest naszym obowiazkiem jako glownych urzytkownikow tego miejskiego obiektu ktory zostal wybudowany (bedzie...oby) za nasze pieniadze......
100% poparcia chłopie!! Bo jak widzę to niektórzy by mogli nawet w chlewie siedzieć i by im to nie przeszkadzało..
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 18.08.2011, 20:44
Arapaho napisał(a):Wyświetl post
Ja pier....le ale niektórzy mają problemy. Zachodnia nie oddana- bo oddymiania brak, nie ma szatni gospodarzy w tej trybunie, w kilku miejscach widać cegły/pustaki - prowizorka w kilku innych miejscach a problem nagle się pojawił z nagłośnieniem trybuny która jest od kilku lat i do tej pory nikomu to nie przeszkadzało
Nie wiem czy ty mecze tylko w tv oglądasz i nie wiesz o co chodzi, ale do tej pory zawsze głośniki były rozstawione na doel trybuny więc nagłośnienie, mimo że prowizoryczne, było
Odpowiedz cytując
farben
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 18.08.2011, 21:42
Stadion Wisły Kraków: klub organizacyjnie jest już w Lidze Mistrzów

http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...idze,id,t.html

UEFA pod wrażeniem organizacji i kibiców. Miłe
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 18.08.2011, 22:07
Sinoos napisał(a):Wyświetl post
A może wchodzili przez peron 9 i 3/4

A na adres sekretariatu to możecie sobie wysyłać :/ U nic ta skrzynka odbiorcza chyba w całości trafia do folderu SPAM, bo wysłałem im już kilka maili i na żaden nie dostałem jakiejkolwiek odpowiedzi :/
Bo może im spamujesz skrzynkę? Mi odpisują
.
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 18.08.2011, 23:13
Kibic_1906 napisał(a):Wyświetl post
Widzisz kolego, tak się składa że jak płacę za bilet to wymagam. To jest absolutne minimum - nagłośnienie. Jak lubisz być traktowany jak bydło to Twoja sprawa.
O to,to....Zapomniałeś dodać że absolutne minimum to jeszcze kiełbaska i staward w czystej , jaskrawo-żółtej kamizelce. Jak czytam takich ludzi to mnie przeraża ilu kinomanów vel kosmitów zagląda na R22. Jakoś przez 20 lat mojej bytności na Reymonta jak ktoś chciał śpiewać to śpiewał niezależnie czy były jakieś głośniki - lepsze lub gorsze (zwykle) czy wogóle ich nie było ( chyba nie o tym była mowa crazycaro? tylko stałym nagłośnieniu, czyż nie?) Bo chyba ci nie chodzi o słuchanie spikera- tu trzeba być głuchym żeby nie słyszeć co mówi - nie trzeba mieć do tego głośnika 10 m nad głową
A jak bydło to jesteśmy traktowani już od dawna tylko jak trzeba było przeciwko temu zaprotestować i pisaliśmy o tym w tym temacie wielokrotnie ( braki,wady i niedociągnięcia przy budowie stadionu, odbieranie ,blokowanie kasy na halę ) to jakoś imć wielmożowie łaskawie nie podnosili ręki że to wstyd i hańba , nie zgłaszali chęci pomocy w spotkaniach i protestach.Takich osób było z tego forum raptem kilka. Reszta siedziała w domkach nie poświęcejąc tej ponoć kochanej Wisełce- chwili czasu-oczywiście poza klikaniem w klawiaturę - tu fanatyków jest zawsze wielu.Niedostrzegając przy okazji że dla pana prezydenta jesteście/jesteśmy właśnie bydłem (już nawet pomijam odrębną kwestię premiera Donka dla któych kibol=bydło no ale nie spodziewam się żebyś tu też protestował-wpisów Twoich z oburzeniem w temacie politycznym nie widzę)
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 18.08.2011, 23:19
Jakoś przez 20 lat mojej bytności na Reymonta jak ktoś chciał śpiewać to śpiewał niezależnie czy były jakieś głośniki - lepsze lub gorsze (zwykle) czy wogóle ich nie było ( chyba nie o tym była mowa crazycaro? tylko stałym nagłośnieniu, czyż nie?) Bo chyba ci nie chodzi o słuchanie spikera- tu trzeba być głuchym żeby nie słyszeć co mówi - nie trzeba mieć do tego głośnika 10 m nad głową
Jeśli słyszałeś wczoraj spikera na G to gratuluję.
Mnie wisi czy nagłośnienie jest stałe czy tymczasowe. Klubowi powinno zależeć na stałym nagłośnieniu. Ja chcę tylko słyszeć dobrze hymn LM, chcę wiedzieć jakie są zmiany i kto dostaje źółte kartki bo z 3 kartek zauważyłem tylko jedną
Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 21.08.2011, 00:18
Arapaho, problem nie leży w tym, czy coś było kiedyś, ale w tym, że nagłośnienie trybuny to rzecz absolutnie podstawowa i niezbędna.
Niestety jest to już kolejna tak podstawowa rzecz, o której "zapomniał" inwestor. Skoro na wschodniej, zachodniej i północnej dało się zamontować, to da się zamontować i na południowej. Trzeba tylko chcieć.
Odpowiedz cytując
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 21.08.2011, 20:10
Bez naglosnienia ktore jak znam zycie pelni rownoczesnie funkcje DSO na tej trybunie to nie wiem jak ta trybuna moze byc oddana do uzytkowania. No chyba ze DSO jest oddzielnie.
Naglosnienia regularnie nie ma na prawie zadnym sektorze gosci w Polsce, no moze teraz sie to troche zmienia ale dawniej nigdzie nie bylo a jak bylo to nie dzialalo
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Stary 23.08.2011, 11:13
Nie twierdze przecież że nie powinno byc nagłosnienia na trybunie stadionu za ponad 500 baniek....bo to powinna byc podstawa Twierdzę tylko że to nagłośnienie to pikuś przy dziesiątkach niedoróbek i wad tego stadionu w tym takich jak elewacja wygladająca jakby własnie w Krakowie skończyla się II wojna światowa, straszące centarale na elewacjach, okrąglak, wyjazd dla kosiarek ze środka trybuny, jakies wady szatni gospodarzy w trybunie głównej uniemozliwijące jej oddanie, telebim zasłaniający widok kamerom z konstrukcją nad która teraz myślą jak wykorzystać żeby nie straszyła, byle jakie mam nadzieję tymczasowe stanowiska dla dziennikarzy, cała wykończeniówka zachodniej szczególnie przy wejściu i wjazdach dla autokarów
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 23.08.2011, 14:04
kilka zdjęć:

.
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Stary 23.08.2011, 14:17
O to,to....Zapomniałeś dodać że absolutne minimum to jeszcze kiełbaska i staward w czystej , jaskrawo-żółtej kamizelce. Jak czytam takich ludzi to mnie przeraża ilu kinomanów vel kosmitów zagląda na R22. Jakoś przez 20 lat mojej bytności na Reymonta jak ktoś chciał śpiewać to śpiewał niezależnie czy były jakieś głośniki - lepsze lub gorsze (zwykle) czy wogóle ich nie było ( chyba nie o tym była mowa crazycaro? tylko stałym nagłośnieniu, czyż nie?) Bo chyba ci nie chodzi o słuchanie spikera- tu trzeba być głuchym żeby nie słyszeć co mówi - nie trzeba mieć do tego głośnika 10 m nad głową
A jak bydło to jesteśmy traktowani już od dawna tylko jak trzeba było przeciwko temu zaprotestować i pisaliśmy o tym w tym temacie wielokrotnie ( braki,wady i niedociągnięcia przy budowie stadionu, odbieranie ,blokowanie kasy na halę ) to jakoś imć wielmożowie łaskawie nie podnosili ręki że to wstyd i hańba , nie zgłaszali chęci pomocy w spotkaniach i protestach.Takich osób było z tego forum raptem kilka. Reszta siedziała w domkach nie poświęcejąc tej ponoć kochanej Wisełce- chwili czasu-oczywiście poza klikaniem w klawiaturę - tu fanatyków jest zawsze wielu.Niedostrzegając przy okazji że dla pana prezydenta jesteście/jesteśmy właśnie bydłem (już nawet pomijam odrębną kwestię premiera Donka dla któych kibol=bydło no ale nie spodziewam się żebyś tu też protestował-wpisów Twoich z oburzeniem w temacie politycznym nie widzę)
Po pierwsze kolego - "kinomanem vel kosmitą" raczej nie może być osoba która na mecze chodzi od blisko 8 lat. Po drugie - może i jestem głuchy bo nie słyszę absolutnie nic co mówi spiker. A po trzecie - jak już chcesz udawać mecenasa to naucz się pisać poprawie
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując
Voin
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 23.08.2011, 16:24
Te zdjęcia wyglądają jakby to były screeny z Fify
Odpowiedz cytując
baro1995
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 23.08.2011, 16:26
Voin napisał(a):Wyświetl post
Te zdjęcia wyglądają jakby to były screeny z Fify
dokładnie to samo pomyślałem
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
Odpowiedz cytując
wonski_eNHa
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 23.08.2011, 16:36
^^ Więcej i więcej, takich zdjęć! Z zewnątrz poniemieckie bunkry, ale w środku stadion wygląda niesamowicie. Branding CL, pełen stadion, dwie wielkie drużyny na placu gry... prawie jak z FIFY czy innej gry.
Odpowiedz cytując
Kon®ado
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 23.08.2011, 17:57
no na tych fotach fajnie wyszlo co do stadionu wewnatrz super zewnatrz no szalu nie ma ale tez nie jest tragicznie ale moze mi ktos powiedziec co to jest te blaszane dzaidostwa wiszace mniej wiecej posrodku ?
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...5993569479.jpg
jak dla mnie to to szpeci ten stadion najbardziej pomijajac ten cudowny beton
Odpowiedz cytując
Heero
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 23.08.2011, 23:34
Wie ktoś może, czy klub/Tele-Fonika/BC mają ziemię pod budowę bazy treningowej? Bo obecne tereny na pewno nie wystarczą, a baza na poziomie europejskim powinna znaleźć się na powierzchni porównywalnej z Błoniami...
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 23.08.2011, 23:39
Nie ma LM, nie ma bazy. Tak mówił Basałaj, mam nadzieję, że "góra" jeszcze to sobie przemyśli.
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
SZYMEK_TSW
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 23.08.2011, 23:41
Heero napisał(a):Wyświetl post
Wie ktoś może, czy klub/Tele-Fonika/BC mają ziemię pod budowę bazy treningowej? Bo obecne tereny na pewno nie wystarczą, a baza na poziomie europejskim powinna znaleźć się na powierzchni porównywalnej z Błoniami...
... z Central Parkiem w NY.

Przeciez potrzeba kilku (4-5) pełnowymiarowych boisk + jakaś większa hala z funkcją całego zaplecza.

Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów
Odpowiedz cytując
Heero
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 23.08.2011, 23:56
Cytat:
Od sezonu 2012/2013 każdy klub Ekstraklasy i I ligi będzie musiał posiadać przynajmniej dwa pełnowymiarowe boiska treningowe z naturalną trawą i jedno pełnowymiarowe boisko ze sztuczną nawierzchnią.
Wymagania na nowy sezon... dla porównania baza APOEL-u:
  • Szatnie I zespołu
  • Szatnie II zespołu
  • Szatnie III zespołu
  • Sala konferencyjna
  • Biuro I trenera
  • Biuro trenerów
  • Biuro asystenta trenera
  • Pokój fizjoterapeutyczny
  • Sala gimnastyczna
  • Siłownia
  • Stołówka
  • Biuro trenera akademii
  • 2 boiska treningowe (105 Χ 55) z oświetleniem
  • Trzecie boisko (60Χ40)
Niby tak niewiele, ale i tak lata przed nami...
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
Odpowiedz cytując
maciekTSW
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 24.08.2011, 00:18
Może od natłoku emocji sz. p. Bogusław zwariował i jutro ze swoich pieniędzy postanowi wybudować turbo zaplecze?
Nie ma tego złego..
Pozostaje nadzieja!
Hristov:
" Nie chciałem iść do Cracovii, chciałem grać dla wielkiego klubu, takiego jak Wisła "
Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 24.08.2011, 08:48
Bogusław Cupiał chciał wybudować kiedyś kompleks treningowy w Myślenicach, gdzie piłkarze mieli mieszkać, trenować a grać w Krakowie, co byłoby naprawdę kolejną wpadką miasta Kraków.
Popatrzcie na inwestycję budowy stadionu, ile tutaj pieniędzy zniszczono, które mogłyby dać porządne zaplecze ;/
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
-
1906 poparcia ikon Wisły Kraków
S.A.
Arek Głowacki
za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy
Tomasz Frankowski
za 253 występy / 156 bramek
Paweł Brożek za 246/ 110 bramek
Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Od: 09.2009

Stary 24.08.2011, 08:55
A ja powiem tak. Nie ma LM nie ma oddanego wcześniej stadionu Czyli na zachodniej może latem przyszlego roku
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 24.08.2011, 09:27
krakus76 napisał(a):Wyświetl post
A ja powiem tak. Nie ma LM nie ma oddanego wcześniej stadionu Czyli na zachodniej może latem przyszlego roku
Też tak pomyślałem . Kochany Jacuś już nie musi się spieszyć...
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 24.08.2011, 10:37
Majcher to chyba się wczoraj posikał ze szczęścia.. stadionu nie trzeba kończyć , bo taki jaki jest wystarcza na LE... czyli mają rok spokoju
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Stary 24.08.2011, 10:59
Kibic_1906 napisał(a):Wyświetl post
Po pierwsze kolego - "kinomanem vel kosmitą" raczej nie może być osoba która na mecze chodzi od blisko 8 lat. Po drugie - może i jestem głuchy bo nie słyszę absolutnie nic co mówi spiker. A po trzecie - jak już chcesz udawać mecenasa to naucz się pisać poprawie
8 lat ? ale się pochwalileś.W erze Bogusia C nie jeden ,dwóch czy nawet kilkuset kosmitów tylko kilka tysięcy stwierdzilo że są fanami Wisełki. Nie obraź się ale dla mnie wyznacznikiem bycia fanatykiem Białej Gwiazdy nie jest li tylko zasiadanie raz na 2 tygodnie na R22. Nie znam cię , nie chcę oceniać i nie kontynuujmy tego wątku ale czas próby bycia kibicem Wisły dla nowych kibicow Wisły jeszcze nie nadszedł. Pamiętam mecz Wisły z ŁKS kiedy lecieliśmy do II ligi - na X było nas może 400-500 ,na calym stadionie nie wiem czy 1000. To byli fanatycy i ich nazywam kibicami bo zdali egzamin z bycia Wiślakiem. Gdzie byli pozostali , gdzie byłeś wtedy?Bywalcy R22 z poczatków XXI w na ten egzamin dopiero czekają (nie piszę celowo tu o ekipach ultras cz H bo rozumiem że w nich nie jesteś a to jeszcze inna bajka)
Po drugie ja byłem na Litexie na F (na Apoelu na C) zaraz przy barierkach sektora G i wszystko słyszalem idealnie - wiec są dwa wyjascia albo na Apoelu bylo gorzej albo faktycznie jesteś głuchy.
Po trzecie - polonista sie znalazł, znaków interpunkcyjnych też często na forum nie kontroluje więc może coś jeszcze znajdziesz
Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 24.08.2011, 14:26
Sektory F i C MAJĄ nagłośnienie. G nie.
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Stary 24.08.2011, 14:37
8 lat ? ale się pochwalileś.W erze Bogusia C nie jeden ,dwóch czy nawet kilkuset kosmitów tylko kilka tysięcy stwierdzilo że są fanami Wisełki. Nie obraź się ale dla mnie wyznacznikiem bycia fanatykiem Białej Gwiazdy nie jest li tylko zasiadanie raz na 2 tygodnie na R22. Nie znam cię , nie chcę oceniać i nie kontynuujmy tego wątku ale czas próby bycia kibicem Wisły dla nowych kibicow Wisły jeszcze nie nadszedł. Pamiętam mecz Wisły z ŁKS kiedy lecieliśmy do II ligi - na X było nas może 400-500 ,na calym stadionie nie wiem czy 1000. To byli fanatycy i ich nazywam kibicami bo zdali egzamin z bycia Wiślakiem. Gdzie byli pozostali , gdzie byłeś wtedy?Bywalcy R22 z poczatków XXI w na ten egzamin dopiero czekają (nie piszę celowo tu o ekipach ultras cz H bo rozumiem że w nich nie jesteś a to jeszcze inna bajka)
Po drugie ja byłem na Litexie na F (na Apoelu na C) zaraz przy barierkach sektora G i wszystko słyszalem idealnie - wiec są dwa wyjascia albo na Apoelu bylo gorzej albo faktycznie jesteś głuchy.
Po trzecie - polonista sie znalazł, znaków interpunkcyjnych też często na forum nie kontroluje więc może coś jeszcze znajdziesz
Wiesz , podejrzewam że wtedy byłem jeszcze w wózku u rodziców. Takie licytowanie się nie ma sensu. Tak samo jak nie ma sensu to, że na trybunie G nie ma nagłośnienia co powinno być rzeczą tak naturalną jak amen w pacierzu.
Odpowiedz cytując
Krolik
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 25.08.2011, 15:55
Arapaho, jestes kibic ze hoho, respect , ale inni moga miec INNE wymagania anizeli Ty po przyjsciu na stadion, a Tobie guzik do tego co kto oczekuje !!!! Lubisz Wolisz Kochasz.... wiec masz swoj sektor na ktorym krzycz do woli, na ktorym stoj, na ktorym rob co chcesz..... Takie jest prawo wiekszych stadionow, jest sektor "dla zagorzałych" jest sektor rodzinny i sa sektory na ktorych ludzie chca obejrzec mecz czyli "pikniki" jak zaczeliscie ich nazywac w ostatnich latach...... )))
PS
Na Wisle jezdze od ponad Trzydziestu lat i uwierz mi , nie chce mi sie juz pyska drzec, ani latac z koszami na smieci po ulicach, ja juz swoje "narozrabialem" w 80-tych latach po roznych Mielcach , Szczecinach ,Lublinach, Poznaniach etc ..... teraz tak jak piszesz... CHCE SIEDZIEC NA DUPIE , pic piwko i zrec kielbache od stewarda w czystej zoltej kamizelce , i DOBRZE Slyszec co leci w glosniku ))) !
Pozdr .."Młoda Wiaro" ....
Ostatnio edytowane przez Krolik : 25.08.2011 o godz. 16:02.
Jak długo na Wawelu .............

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów