|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Stadion Wisły Kraków: klub organizacyjnie jest już w Lidze Mistrzów
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...idze,id,t.html UEFA pod wrażeniem organizacji i kibiców. Miłe |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
A jak bydło to jesteśmy traktowani już od dawna tylko jak trzeba było przeciwko temu zaprotestować i pisaliśmy o tym w tym temacie wielokrotnie ( braki,wady i niedociągnięcia przy budowie stadionu, odbieranie ,blokowanie kasy na halę ) to jakoś imć wielmożowie łaskawie nie podnosili ręki że to wstyd i hańba , nie zgłaszali chęci pomocy w spotkaniach i protestach.Takich osób było z tego forum raptem kilka. Reszta siedziała w domkach nie poświęcejąc tej ponoć kochanej Wisełce- chwili czasu-oczywiście poza klikaniem w klawiaturę - tu fanatyków jest zawsze wielu.Niedostrzegając przy okazji że dla pana prezydenta jesteście/jesteśmy właśnie bydłem (już nawet pomijam odrębną kwestię premiera Donka dla któych kibol=bydło no ale nie spodziewam się żebyś tu też protestował-wpisów Twoich z oburzeniem w temacie politycznym nie widzę) ![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Mnie wisi czy nagłośnienie jest stałe czy tymczasowe. Klubowi powinno zależeć na stałym nagłośnieniu. Ja chcę tylko słyszeć dobrze hymn LM, chcę wiedzieć jakie są zmiany i kto dostaje źółte kartki bo z 3 kartek zauważyłem tylko jedną |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Arapaho, problem nie leży w tym, czy coś było kiedyś, ale w tym, że nagłośnienie trybuny to rzecz absolutnie podstawowa i niezbędna.
Niestety jest to już kolejna tak podstawowa rzecz, o której "zapomniał" inwestor. Skoro na wschodniej, zachodniej i północnej dało się zamontować, to da się zamontować i na południowej. Trzeba tylko chcieć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Bez naglosnienia ktore jak znam zycie pelni rownoczesnie funkcje DSO na tej trybunie to nie wiem jak ta trybuna moze byc oddana do uzytkowania. No chyba ze DSO jest oddzielnie.
Naglosnienia regularnie nie ma na prawie zadnym sektorze gosci w Polsce, no moze teraz sie to troche zmienia ale dawniej nigdzie nie bylo a jak bylo to nie dzialalo ![]() ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie twierdze przecież że nie powinno byc nagłosnienia na trybunie stadionu za ponad 500 baniek....bo to powinna byc podstawa Twierdzę tylko że to nagłośnienie to pikuś przy dziesiątkach niedoróbek i wad tego stadionu w tym takich jak elewacja wygladająca jakby własnie w Krakowie skończyla się II wojna światowa, straszące centarale na elewacjach, okrąglak, wyjazd dla kosiarek ze środka trybuny, jakies wady szatni gospodarzy w trybunie głównej uniemozliwijące jej oddanie, telebim zasłaniający widok kamerom z konstrukcją nad która teraz myślą jak wykorzystać żeby nie straszyła, byle jakie mam nadzieję tymczasowe stanowiska dla dziennikarzy, cała wykończeniówka zachodniej szczególnie przy wejściu i wjazdach dla autokarów
![]()
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
kilka zdjęć:
![]() ![]() ![]() ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Te zdjęcia wyglądają jakby to były screeny z Fify
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]()
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
^^ Więcej i więcej, takich zdjęć! Z zewnątrz poniemieckie bunkry, ale w środku stadion wygląda niesamowicie. Branding CL, pełen stadion, dwie wielkie drużyny na placu gry... prawie jak z FIFY czy innej gry.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
no na tych fotach fajnie wyszlo
co do stadionu wewnatrz super zewnatrz no szalu nie ma ale tez nie jest tragicznie ale moze mi ktos powiedziec co to jest te blaszane dzaidostwa wiszace mniej wiecej posrodku ?http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...5993569479.jpg jak dla mnie to to szpeci ten stadion najbardziej pomijajac ten cudowny beton |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś może, czy klub/Tele-Fonika/BC mają ziemię pod budowę bazy treningowej? Bo obecne tereny na pewno nie wystarczą, a baza na poziomie europejskim powinna znaleźć się na powierzchni porównywalnej z Błoniami...
![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nie ma LM, nie ma bazy. Tak mówił Basałaj, mam nadzieję, że "góra" jeszcze to sobie przemyśli.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Przeciez potrzeba kilku (4-5) pełnowymiarowych boisk + jakaś większa hala z funkcją całego zaplecza. ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Może od natłoku emocji sz. p. Bogusław zwariował i jutro ze swoich pieniędzy postanowi wybudować turbo zaplecze?
![]() Nie ma tego złego.. Pozostaje nadzieja! ![]()
Hristov:
" Nie chciałem iść do Cracovii, chciałem grać dla wielkiego klubu, takiego jak Wisła "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Bogusław Cupiał chciał wybudować kiedyś kompleks treningowy w Myślenicach, gdzie piłkarze mieli mieszkać, trenować a grać w Krakowie, co byłoby naprawdę kolejną wpadką miasta Kraków.
Popatrzcie na inwestycję budowy stadionu, ile tutaj pieniędzy zniszczono, które mogłyby dać porządne zaplecze ;/ ![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
A ja powiem tak. Nie ma LM nie ma oddanego wcześniej stadionu
Czyli na zachodniej może latem przyszlego roku ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Majcher to chyba się wczoraj posikał ze szczęścia.. stadionu nie trzeba kończyć , bo taki jaki jest wystarcza na LE... czyli mają rok spokoju
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Po drugie ja byłem na Litexie na F (na Apoelu na C) zaraz przy barierkach sektora G i wszystko słyszalem idealnie - wiec są dwa wyjascia albo na Apoelu bylo gorzej albo faktycznie jesteś głuchy. Po trzecie - polonista sie znalazł, znaków interpunkcyjnych też często na forum nie kontroluje więc może coś jeszcze znajdziesz ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Sektory F i C MAJĄ nagłośnienie. G nie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
))) PS Na Wisle jezdze od ponad Trzydziestu lat i uwierz mi , nie chce mi sie juz pyska drzec, ani latac z koszami na smieci po ulicach, ja juz swoje "narozrabialem" w 80-tych latach po roznych Mielcach , Szczecinach ,Lublinach, Poznaniach etc ..... teraz tak jak piszesz... CHCE SIEDZIEC NA DUPIE , pic piwko i zrec kielbache od stewarda w czystej zoltej kamizelce , i DOBRZE Slyszec co leci w glosniku ))) ! Pozdr .."Młoda Wiaro" ....
Ostatnio edytowane przez Krolik : 25.08.2011 o godz. 16:02.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|