The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
sportnh
Senior Member

Od: 05.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.08.2011, 12:06
Domello napisał(a):Wyświetl post
trenowal indiwidualnie to po pierwsze, a po drugie to zawodowiec i jeden dzien bez treningu mu nic nie zrobi
w NIEDZIELE caly trening przelezal obok linii bocznej...
Fiti
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 23.08.2011, 12:07
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
Nie idź, tylko sobie zepsujesz wspomninia z dzieciństwa

Jeszcze niecałe 8 godzin, panowie!
Ja tam raczej idę w roli opiekuna z 5-letnią siostrą.
Mam takie przeczucie, ze około 60 minuty poczujemy takie "jeest liga mistrzów" jakiś gol padnie czy coś, że będzie już prawie pewne. Mówię wam

E:
Cytat:
Bardziej polecam KAC VEGAS w Bankgoku a na poważnie jak już jestesmy przy tematyce filmowej to Damned United (na faktach)
Kac Vegas widziałem a Damned United, hmmm pierwsze słysze, też sobie obejrzę
Ostatnio edytowane przez Fiti : 23.08.2011 o godz. 12:09.
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
borys
Banita

Od: 07.2010

Stary 23.08.2011, 12:07
@sportnh

Zeby ja urealnic?

Troche sie to kupy nie trzyma:
Najpierw Kroska w OSI mowi o miesniu potem o krwiaku.
Tak czytelna informacja do mediow po co? zeby dac czas Apoelowi na zmiane taktyki?
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 23.08.2011, 12:08
Najgorsze jest to ze przez to info o Meliksonie - tak czy siak bedziemy mieli zakutego gwoździa. Ano dlatego że jesli Maor wybiegnie w pierwszej 11, to nie oznacza to do konca że moze byc w pełni zdrów. Kontuzja może pozwalać na gre , Maaskant zaryzykuje w myśl "Maor nawet z jedną nogą może wygrać mecz", postawi na szali Awans do CL vs Zdrowie Maora. Ciekawe czy w ogóle dowiemy sie czy coś było/jest na rzeczy
KrajanTSW
Member

Od: 06.2011

Stary 23.08.2011, 12:11
sportnh napisał(a):Wyświetl post
Zadaje sobie jedno pytanie - JESLI TO JEST PRZEDMECZOWA GRA, to dlaczego Melikson zszedl po 15 minutach treningu a przedwczoraj W OGOLE (!!!) nie trenowal?
Z tego co wiem, to media mogły wejść na trening na pierwsze 15 minut. Może Maor tak dla zmyłki zszedł po 15 minutach a potem wrócił do treningu tak żeby to było jak najbardziej wiarygodne
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 23.08.2011, 12:19
można też zrobić wyprawę dookoła świata i mieć super relax ziom chill i spokój w oczekiwaniu na to co się wydarzy bo w innym wypadku zwariujemy ole Super Wisełka ole Super Wisełka ole Super Wisełka!!!
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 23.08.2011, 12:21
Można by rzec: Wisło, to jest Twoja chwila prawdy. Czas start.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Gordian
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 23.08.2011, 12:24
Jeżeli jest to zmyłka z niedyspozycja Maora, to strasznie denerwująca. szczerze mówiąc nie wiem czemu ma to służyć? Takie zasłony dymne jedynie stresują kibiców własnej drużyny, a na przeciwnika nie działają. Przykładowo, czy dla kogokolwiek na tym forum brak w APELU Aldo, Solariego, czy zapowiedziany powrót tego greka, którego nazwiska nie pamiętam robi jakieś wrażenie?

Cytat:
Troche sie to kupy nie trzyma:
Najpierw Kroska w OSI mowi o miesniu potem o krwiaku.
Tak czytelna informacja do mediow po co? zeby dac czas Apoelowi na zmiane taktyki?
Informację są sprzeczne. Bodaj we wczorajszym wywiadzie, Patryk Małęcki mówił, że wszyscy zdrowi.
Ostatnio edytowane przez Gordian : 23.08.2011 o godz. 12:30.

Dariusz
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 23.08.2011, 12:31
Dla wszystkich zestresowanych polecam rower/siłownia/basen
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 23.08.2011, 12:33
Z Meliksonem, to raczej nie sciema, o czym zreszta mowil wczoraj Borek. Poza tym dzisiaj w XXIw. nikt juz nie bawi sie w takie gierki, bo przynosilo to jakies efekty 10-20 lat temu. Bez Maora tez trzeba wygrywac, bo jesli druzyna bedzie uzalezniona od niego, to kiepsko to widze. Trzeba sie przygotowac na rozne scenariusze, bo napewno nie jestesmy faworytami. Oby udalo sie postawic autobus i przetrwac te 90 minut .
DrunkenBear
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 23.08.2011, 12:34
Gordian napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli jest to zmyłka z niedyspozycja Maora, to strasznie denerwująca. szczerz mówiąc nie wiem czemu ma to służyć? Takie zasłony dymne jedynie stresują kibiców własnej drużyny, a na przeciwnika nie działają. Przykładowo, czy dla kogokolwiek na tym forum brak w APELU Aldo, Solariego, czy zapowiedziany powrót tego greka, którego nazwiska nie pamiętam robi jakieś wrażenie?
Dla trenera drużyny przeciwnej, to jak najbardziej taktyczna zagadka. Bo może zaryzykować i wyjść bardziej ofensywnym składem, który w przypadku nieobecności Maora będzie strzałem w dziesiątkę. Jak również wyjść taktycznie ustawiony na Maora. Czyli 2 plastry, momentami 3. Tylko, że jak go na boisku nie będzie. To może zmarnować zmiany na dostosowanie taktyki na inny wariant. Tak czy siak, dla trenera jest nad czym rozmyślać.

Dla nas zgodzę się, że tylko nam, to ciśnienie podnosi. Ale taka jest piłka. I takie zagrywki stosują nawet największe kluby.
PlacekTSW
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 23.08.2011, 12:44
Z minuty na minute, im blizej do meczu tym bardziej mnie brzuch boli i się bardziej denerwuje, masakra.
crate digger
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 23.08.2011, 12:46
PANDEM0NIUM napisał(a):Wyświetl post
Koleżko daj linka...
albo raczej zeskanuj gazetę

MHaifa: Genk, trudny rywal. Powodzenia.
wonski_eNHa
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 23.08.2011, 12:46
7 godzin do meczu.

Coś na rozluźnienie
http://www.youtube.com/watch?v=eSHIx...el_video_title
(pomyślcie, że tak może wyglądać wywiad pomeczowy z Solarim)

Będzie dobrze.
1227
Member

Od: 09.2009

Stary 23.08.2011, 12:47
Koleżka to nasz stały informator z Izraela, link po hebrajsku za dużo Ci i tak nie da, bo google ma problem z tłumaczeniem.
Zaraz zniose jajo!!!!!!!!!! niech już będzie ta 20.45
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 23.08.2011, 12:47
Pytanie do moda. Od której będzie shoutbox bo to chyba najlepsza będzie forma odreagowania bez wpisywania i zaśmiecania tutaj wątku?
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 23.08.2011, 12:49
Ja jakoś jestem spokojny o ten mecz nie wiem dlaczego. Będzie dobrze panowie.
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 23.08.2011, 12:56
Jak nie stracimy bramki w pierwszych minutach jak Kopenhaga to będzie dobrze. Myślę, że będzie remis 1:1.
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 23.08.2011, 12:57
Podklejam się do prośby o shoutbox, spamowanie w robocie rozluźnia i przyspiesza czas do meczu.

IMHO Melikson nie wyjdzie w pierwszym składzie, zaczniemy mocno defensywnie i ostrożnie w 2 połowie wejdzie Melex wypoczęty na ostre kontry.
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 23.08.2011, 12:57
crate digger napisał(a):Wyświetl post
Radek coś tam jęczy nt meczu z Barceloną, ale najbardziej miażdżącym elementem artykuliku jest fotka Sobola no po prostu zamknęło mi to droge do LM
Komu jak komu ale jemu ten awans sie nalezy - za to co zrobił w Wisle przez te wszystkie lata. Wierze, ze to On dzisiaj poprowadzi Nas do fazy grupowej.
Teqcontroller napisał(a):Wyświetl post
Ja jakoś jestem spokojny o ten mecz nie wiem dlaczego. Będzie dobrze panowie.
Tez mam dobre przeczucie - obroncy dobrze sie spisuja wiec nie ma strachu. Do tego z tylu Pareiko - kiedys to była obawa.
Ajax
Socios Wisła Kraków

Stary 23.08.2011, 12:59
MHaifa: Lafuel wątpliwości Mlixon: iść bez nogi w razie potrzeby

kubamusial
Member

Od: 02.2005

Stary 23.08.2011, 13:01
szczepans21 napisał(a):Wyświetl post
Panie i Panowie,
siedzę 8 500 km od Krakowa, na praktyce w Wietnamie i tak się od wczoraj denerwuje że kosmos..
Powiem Wam jak się jest daleko i nie można iść do swego domu na R22->zaczyna się doceniać to co jest ważne i niezbędne
i dziś o 1:45 czasu miejscowego będzie siła...
Mnie wywiało na Alaskę też około 9000 km od Krakowa. Mecz mam o 10.45, ile ja bym dał żeby go zobaczyć z Wami na hali... Nie śpię całą noc, godzina 3.58.
KOPER
Ajax
Socios Wisła Kraków

Stary 23.08.2011, 13:06
Za widelcem:

Cytat:
1. 10,5 - Pijemy za Michela Platiniego. To on przeforsował pomysł, by w Lidze Mistrzów zamiast 87 zespołów z Włoch, Anglii, Hiszpanii i Niemiec pojawiali się także mistrzowie słabszych lig i doprowadził do reformy formatu kwalifikacji. To dzięki niemu Wisła będzie dziś bronić wyniku na Cyprze, a nie odrabiać 6-bramkową stratę w Madrycie.
szery
Junior Member

Od: 05.2011

Stary 23.08.2011, 13:09
[QUOTE=MHaifa;1152572]Prosze bardzo:
http://one.co.il/Article/185599.html
i powodzenia w nauce hebrajskiego

Jak google translator tłumaczy to na angielski, to całkiem ma sens
snikki_(konto-usuniete)
Banita

Od: 07.2011

Stary 23.08.2011, 13:09
Również proponuje moderatorom, tak jak tydzień temu aby już uruchomić shoutbox. Widze że forumowicze już świrują a nie gwarantuję, że sam nadal zdołam się powstrzymac od owego świrowania.

Im bliżej godziny zero, tym czarniejsze myśli. Ciekawe co z naszym Mesjaszem, gdzie leży prawda. Bo co do Lameya nie mam wątpliwości ze zagra...
Dubi
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 23.08.2011, 13:10
jedno jest pewne, czy na Alasce czy w Wietnamie - czas leci bardzo,bardzo wolno ...
ja wymyśliłem malowanie płotu, bez wzgledu na wynik, ciężko bedzie go pomalowac w najblizszych dniach
Wisełko, prowadz nas do raju !!!
RAF
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 23.08.2011, 13:13
Panowie, Nowy Jork sie klania. U nas jest mecz o 2:45 p.m. Dla chlopakow z USA: mecz bedzie pokazywany na kanale 125 (Time Warner) o godzinie 7 p.m.

Do boju!!!
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
Bialix
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 23.08.2011, 13:14
Chill ludzie Na nerwy będzie czas w trakcie meczu
crate digger
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 23.08.2011, 13:15
Cholera. Ja siedze ok 2000 km od naszej drużyny.... Kraków
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 23.08.2011, 13:17
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Slovan potrafił zremisowac to my nie bedziemy potrafili? Wiem, ze mecz meczowi nierowny ale wystarczy dobrze sie bronic i Apoel nie potrafi strzelic bramki. Slowacy nie wiedzieli co prezentuje przeciwnik dlatego w 1 spotkaniu byli zaskoczeni i przegrali - potem w rewanzu juz nie dali sie wyszumiec przeciwnikowi (tylko bramki nie potrafili strzelic). My juz wszystko o przeciwniku wiemy i trzeba wykorzystac ich słabe strony, ktore tez mają jak wiekszosc klubow swiata
YYY... pierwszy mecz Slovan grał na Cyprze. Apoel wziął się do roboty dopiero w Bratysławie i pyknął Cikosza 0:2...

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów