|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
![]() Mam takie przeczucie, ze około 60 minuty poczujemy takie "jeest liga mistrzów" jakiś gol padnie czy coś, że będzie już prawie pewne. Mówię wam E: Cytat:
Ostatnio edytowane przez Fiti : 23.08.2011 o godz. 12:09.
![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
||
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
@sportnh
Zeby ja urealnic? Troche sie to kupy nie trzyma: Najpierw Kroska w OSI mowi o miesniu potem o krwiaku. Tak czytelna informacja do mediow po co? zeby dac czas Apoelowi na zmiane taktyki? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Najgorsze jest to ze przez to info o Meliksonie - tak czy siak bedziemy mieli zakutego gwoździa. Ano dlatego że jesli Maor wybiegnie w pierwszej 11, to nie oznacza to do konca że moze byc w pełni zdrów. Kontuzja może pozwalać na gre , Maaskant zaryzykuje w myśl "Maor nawet z jedną nogą może wygrać mecz", postawi na szali Awans do CL vs Zdrowie Maora. Ciekawe czy w ogóle dowiemy sie czy coś było/jest na rzeczy
|
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
można też zrobić wyprawę dookoła świata i mieć super relax ziom
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Można by rzec: Wisło, to jest Twoja chwila prawdy. Czas start.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jeżeli jest to zmyłka z niedyspozycja Maora, to strasznie denerwująca. szczerze mówiąc nie wiem czemu ma to służyć? Takie zasłony dymne jedynie stresują kibiców własnej drużyny, a na przeciwnika nie działają. Przykładowo, czy dla kogokolwiek na tym forum brak w APELU Aldo, Solariego, czy zapowiedziany powrót tego greka, którego nazwiska nie pamiętam robi jakieś wrażenie?
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Gordian : 23.08.2011 o godz. 12:30.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Dla wszystkich zestresowanych polecam rower/siłownia/basen
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Z Meliksonem, to raczej nie sciema, o czym zreszta mowil wczoraj Borek. Poza tym dzisiaj w XXIw. nikt juz nie bawi sie w takie gierki, bo przynosilo to jakies efekty 10-20 lat temu. Bez Maora tez trzeba wygrywac, bo jesli druzyna bedzie uzalezniona od niego, to kiepsko to widze. Trzeba sie przygotowac na rozne scenariusze, bo napewno nie jestesmy faworytami. Oby udalo sie postawic autobus i przetrwac te 90 minut
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Dla nas zgodzę się, że tylko nam, to ciśnienie podnosi. Ale taka jest piłka. I takie zagrywki stosują nawet największe kluby. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Z minuty na minute, im blizej do meczu tym bardziej mnie brzuch boli i się bardziej denerwuje, masakra.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
albo raczej zeskanuj gazetę
MHaifa: Genk, trudny rywal. Powodzenia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
7 godzin do meczu.
Coś na rozluźnienie http://www.youtube.com/watch?v=eSHIx...el_video_title (pomyślcie, że tak może wyglądać wywiad pomeczowy z Solarim) Będzie dobrze. |
|
|
|
Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Koleżka to nasz stały informator z Izraela, link po hebrajsku za dużo Ci i tak nie da, bo google ma problem z tłumaczeniem.
Zaraz zniose jajo!!!!!!!!!! niech już będzie ta 20.45 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Pytanie do moda. Od której będzie shoutbox bo to chyba najlepsza będzie forma odreagowania bez wpisywania i zaśmiecania tutaj wątku?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Ja jakoś jestem spokojny o ten mecz nie wiem dlaczego. Będzie dobrze panowie.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Jak nie stracimy bramki w pierwszych minutach jak Kopenhaga to będzie dobrze. Myślę, że będzie remis 1:1.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Podklejam się do prośby o shoutbox, spamowanie w robocie rozluźnia i przyspiesza czas do meczu.
IMHO Melikson nie wyjdzie w pierwszym składzie, zaczniemy mocno defensywnie i ostrożnie w 2 połowie wejdzie Melex wypoczęty na ostre kontry. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
Tez mam dobre przeczucie - obroncy dobrze sie spisuja wiec nie ma strachu. Do tego z tylu Pareiko - kiedys to była obawa. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
MHaifa: Lafuel wątpliwości Mlixon: iść bez nogi w razie potrzeby
|
|
|
|
Member
Od: 02.2005
Offline |
|
![]()
KOPER
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Za widelcem:
Cytat:
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
[QUOTE=MHaifa;1152572]Prosze bardzo:
http://one.co.il/Article/185599.html i powodzenia w nauce hebrajskiego Jak google translator tłumaczy to na angielski, to całkiem ma sens |
|
|
|
Banita
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Również proponuje moderatorom, tak jak tydzień temu aby już uruchomić shoutbox. Widze że forumowicze już świrują a nie gwarantuję, że sam nadal zdołam się powstrzymac od owego świrowania.
Im bliżej godziny zero, tym czarniejsze myśli. Ciekawe co z naszym Mesjaszem, gdzie leży prawda. Bo co do Lameya nie mam wątpliwości ze zagra... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
jedno jest pewne, czy na Alasce czy w Wietnamie - czas leci bardzo,bardzo wolno ...
ja wymyśliłem malowanie płotu, bez wzgledu na wynik, ciężko bedzie go pomalowac w najblizszych dniach Wisełko, prowadz nas do raju !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Panowie, Nowy Jork sie klania. U nas jest mecz o 2:45 p.m. Dla chlopakow z USA: mecz bedzie pokazywany na kanale 125 (Time Warner) o godzinie 7 p.m.
Do boju!!! ![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Chill ludzie
Na nerwy będzie czas w trakcie meczu ![]() |
|