Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   napięcie przedmeczowe (temat bedzie potem skasowany) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8247)

Junior_Battle 22.08.2011 22:12

napięcie przedmeczowe (temat bedzie potem skasowany)

jakiego mam nerwa........

Angmir 22.08.2011 22:14

Zaczyna się odliczanie !!
Jak dla mnie - cały jutrzejszy dzień będę snuł się bez celu wyczekując na 20;45.

Pamiętam jeden jedyny mecz po którym płakałem nie mogąć pogodzić się z porażką - to pamiętny mecz w Atenach. Apel do naszych piłkarzy i wszystkich związanych z Wisłą - zróbmy wszystko aby jutro żaden z kibiców nie musiał przeżywać tego co my wtedy po meczu z Panathinaicosem ...

mitmichael 22.08.2011 22:14

Dobra spokojnie juz. Maaskant powiedział, ze nie wie czy Maor zagra ale nie powiedzial, ze na 100%. Miejmy nadzieje, ze wszystko z Nim bedzie dobrze

tarantulaw2 22.08.2011 22:16

Ależ przestańcie - przecież w meczu z APOEL-em u nas Maor nic Sobie nie pograł, a daliśmy radę.

baro1995 22.08.2011 22:16

Na prawdę ten temat powinno się do czwartku do godziny 12.Najpierw pogoda,później się okazało,że cypryjczycy o 2 klasy lepsi,później jeszcze kontuzje,teraz okazuje się,że wróżka,ciekawe co na to ośmiornica Paul.Ogarnijcie się trochę.

łazik 22.08.2011 22:16

Hahaha , jak się sprawdzi , to kogoś trzeba będzie spalić na stosie .
Dla spokojnego przyszłego sezonu :)

yogul 22.08.2011 22:16

panowie wyluzujcie.

a najlepiej postawić jutro dużą sumę na Apoel. 1x
zawsze jakaś nagroda pocieszenia ! : )

rasel1906 22.08.2011 22:16

ku%wa wiecie ze Melikson na 100 procent nie zagra ze siejecie taka panike?

crazykaro 22.08.2011 22:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mitmichael (Post 1152249)
Dobra spokojnie juz. Maaskant powiedział, ze nie wie czy Maor zagra ale nie powiedzial, ze na 100%. Miejmy nadzieje, ze wszystko z Nim bedzie dobrze

To po co w ogóle mówił. Gdyby miał nie zagrać to Apoel powinien się o tym dowiedzieć tuż przed spotkaniem a tak mogą zmienić taktykę i ustawienie. Jeśli Maor miałby nie zagrać to ta informacja nie powinna wypłynąć na konferencji tylko wcześniej. Szczególnie że nie przypominam sobie aby była jakaś informacja o tym że Maor nie trenuje z drużyną

SiD1894 22.08.2011 22:18

Musimy zdać sobie sprawę, że Maor wiecznie grał w Wiśle nie będzie... To wtedy przed każdym meczem będziemy narzekać, że będzie ciężko, bo jego już nie ma? Nie tędy droga... Owszem, Maor daje drużynie bardzo wiele, ale jakoś będziemy musieli sobie poradzić.

Angmir 22.08.2011 22:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Donki (Post 1152222)
Panowie pamietacie jak przed sezonem OS było u wrózki i pytali o zespoły ? Było chyba cos takiego, że ona powiedziała, że Wisła nie awansuje do LM bo kluczowy gracz bedzie miał kontuzje.

Sam sie z tego smieje co teraz pisze, ale ....a mac...

lol - takie posty bez linku do źródła powinny być usuwane bo mogą co niektórych kibiców o zawał serca przysporzyć.
Jeśli to żart autora komenta to wyjątkowo niesmaczny ^^ w tej chwil kibic isły jest w stanie uwierzyć we wszystko - spisek Masonów Porwanie Maora przez UFO czy klątwe Voodoo Piechniczka.

Stop Szatańskim pomiotom wróżbitom i szarlatanom - a kyż wiedźmo !! Na stos z nią jak sie potwierdzi !

sportnh 22.08.2011 22:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez yogul (Post 1152255)
panowie wyluzujcie.

a najlepiej postawić jutro dużą sumę na Apoel. 1x
zawsze jakaś nagroda pocieszenia ! : )

Chyba chciales powiedziec ze na Apoel 1 bo kazdy X daje awans Wisle...

rychu 22.08.2011 22:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez westersyl (Post 1152245)
Początkowo myślałem o zasłonie dymanej ale jak chłop nie trenuje od 4 dni to coś tu jest nie tak.

Aż się boję pytać co to jest zasłona dymana;)

Fuks 22.08.2011 22:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez baro1995 (Post 1152252)
ciekawe co na to ośmiornica Paul.Ogarnijcie się trochę.

ten na szczescie odszedl juz do krainy wiecznych łowów :D

Melikson bedzie czy nie , grac trzeba. Mamy go kim zastapić, jasne ze tej klasy zmiennika brakuje, ale spokojnie. Moze sie udac.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JrQ- (Post 1152229)
Maor nie zagra, to nie wyjdziemy z połówki - zeżrą nas jak Lech w pierwszych 15 minutach w Poznaniu.

o jakim ty tu meczu piszesz?

crazykaro 22.08.2011 22:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sportnh (Post 1152261)
Chyba chciales powiedziec ze na Apoel 1 bo kazdy X daje awans Wisle...

Polecam grę na awans Apoelu na Sportingbet. Kurs aż 2.55 na awans Apoelu :D

PANDEM0NIUM 22.08.2011 22:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mistrz Yoda (Post 1152240)
ja we wróżki nie wierzę w środku zagra Guła i będzie dobrze. Miał już przebłyski i teraz pokaże prowadząc do LM i tym utrze nosa tym co mówią o sprowadzeniu zastępstwa dla Meliksona

Mówisz o tym samym Gule który w lidze potyka się o własne nogi? On ma nas poprowadzic do awansu do LM Sory ale nie kupuje tego, nie z tym Gułą. Już wole Wilka za Maora i Nuneza przesunąc na miejsce Maora. Argentynczyk już pokazał że potrafi się znaleźc na OP

Pozatym dla mnie większym dramatem byłoby gdyby okazało się ze nie zagra ktoś z czwórki Pereiko, Chavez, Jaliens, Sobolewski bo to na nich będzie spoczywała największa odpowiedzialnośc za powodzenie misji LM
W dalszej kolejności Melex i Małecki.

krasny 22.08.2011 22:25

A ja tam mysle ze Melikson i Lamey beda jutro do dyspozycji Maaskanta. Na przeciwbólowych, ale na pewno zostaną postawieni na nogi.

Stawiam 2:2

baro1995 22.08.2011 22:25

Ale Paul po śmierci wysłał telegram z krainy owoców morza w którym namaścił swojego następce nazywając go Paulem Juniorem :D I z tego co wiem w połowie sezonu Paul Junior miał wybrać mistrza niemiec z 3 drużyn BVB,Bayernu M i L i wskazał na BVB.Miejmy nadzieję,że wróżka taka skuteczna jak Paulowie już nie jest :D

iiYama 22.08.2011 22:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez crazykaro (Post 1152265)
Polecam grę na awans Apoelu na Sportingbet. Kurs aż 2.55 na awans Apoelu :D

Ch.... w d...... temu kto się mieni Wiślakiem i chodzi na R22 a postawi jutro kasę na awans Cypryjczyków!!!

PANDEM0NIUM 22.08.2011 22:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krasny (Post 1152271)
A ja tam mysle ze Melikson i Lamey beda jutro do dyspozycji Maaskanta. Na przeciwbólowych, ale na pewno zostaną postawieni na nogi.

Stawiam 2:2

Mam nadzieję że Maaskant nie myśli podobnie.
Wg mnie jeśli ktoś nie jest gotowy na 100% niech w ogóle nie wychodzi na boisko.

Donki 22.08.2011 22:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Angmir (Post 1152260)
lol - takie posty bez linku do źródła powinny być usuwane bo mogą co niektórych kibiców o zawał serca przysporzyć.
Jeśli to żart autora komenta to wyjątkowo niesmaczny ^^ w tej chwil kibic isły jest w stanie uwierzyć we wszystko - spisek Masonów Porwanie Maora przez UFO czy klątwe Voodoo Piechniczka.

Stop Szatańskim pomiotom wróżbitom i szarlatanom - a kyż wiedźmo !! Na stos z nią jak sie potwierdzi !

Nie to nie był żart z mojej strony :)
Redakcja Orange Sport przed sezonem była u wróżki i pytała o wszystkie zespoły.
I to własnie ona o Wiśle powiedziała.

JrQ- 22.08.2011 22:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Fuks (Post 1152264)
o jakim ty tu meczu piszesz?

w zeszlej rundzie, w Poznaniu, 1 - 4
objelismy prowadzenie...

ale poczatek pierwszej polowy
pamieta ktos? o tym mowie...
jutro bedzie podobnie, bo nie bedzie kto mial z ta pilka podcholowac troche
owszem, Gerwazy spoko, az tak strata nie bedzie moze widoczna (moze to on zrobi to, ze zapamietamy go na lata!?), ale jak zagramy Sobolem i Wilkiem, to przeciez za chujaaa akcji nie zrobimy...!!!

....a, ale sie zestresowalem na noc...
spac nie bede mogl :-/

Piotson 22.08.2011 22:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Angmir (Post 1152260)

Oby tylko Wisła nie sprzedała meczu jak zrobił to Śląsk, co nie?

ChG 22.08.2011 22:37

Skoro masz mieć takie podejście, że "na pewno przegramy, jutro będzie podobnie", to chyba 5 lat temu, kiedy się tu rejestrowałeś, pomyliłeś adresy.

JrQ- 22.08.2011 22:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ChG (Post 1152284)
Skoro masz mieć takie podejście, że "na pewno przegramy, jutro będzie podobnie", to chyba 5 lat temu, kiedy się tu rejestrowałeś, pomyliłeś adresy.

do mnie pijesz?
nie napisałem, że przegramy
ale będziemy potrzebowali dużo szczęścia jutro

sory, ale to fakty, a nie zaklinanie rzeczywistości
nie bede pisal, ze wejdzie Gargula i nie bedzie widac roznicy, jak niektorzy
Gargula nie potrafi wziac ciezaru gry na siebie
my jutro nie bedziemy rozgrywac, co umie robic Gargula, tylko czekac za potrojna garda na swoja szanse

mam nadzieje, ze to perfekcyjna mistyfikacja urzadzona przez Borka i Maaskanta :D

TommyTSW 22.08.2011 22:54

przegrać możemy, ważne żeby awansować ;)
każdy ma jakieś obawy, pewne sytuacje z przeszłości działają podświadomie na nas...dobrze że nie na grajków (przynajmniej na większość) reszta zmieniła barwy

Sylwek1906 22.08.2011 22:55

http://www.youtube.com/watch?v=RTmdp...ature=youtu.be
0:04 taka ciekawostka...

sergio 22.08.2011 23:03

Obejrzałem sobie film wchodzę na forum na rozluźnienie przed snem, czytam ten temat i oczom nie wierzę.

O mało co sąsiadów nie pobudzilem śmiechem co wy wogóle ludziska za glupoty wypisujecie!
Teraz to napewno nie usnę i na dodatek żonę obudziłem ehhh

KABARET!

skeba 22.08.2011 23:04

"Czy Polacy obronią wynik na wyspie Afrodyty"
Trochę niefortunna wypowiedź, bo tam Polaków to z 2 będzie :)

thechris 22.08.2011 23:09

Stawiam, że do przerwy będzie nudne 0:0. W drugiej połowie wejdzie Melex za Ileva i zrobi akcje na 0:1. Później szaleńcze ataki Apoelu i dwie bramki dla nich w końcówce w tym jedna z karnego. Wszystko rozstrzygnie w ostatniej minucie po rzucie różnym dla Apoelu...

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:22.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl