The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.08.2011, 11:04
Soupie2 napisał(a):Wyświetl post
Jedni w Wietnamie ja w Manchesterze, na całym świecie są kibice naszej Wisełki
No tam ich chyba niema, chociaż kto wie

Soupie2 napisał(a):Wyświetl post
tak więc przygotujcie sobie wódkę, sake, co tam tylko macie

Do boju Wisełko!!!!!!!!
no nie wyobrażam sobie dziś trzezwych Wiślaków, chociaż pewnie znajdą się tu tacy którzy odrazu po meczu będą na forum komentować, analizować, rozrysowywać jak Gmoch przebieg meczu, ba nawet w trakcie meczu.

P.S. Żona już wie że wychodze o 19 i wracam rano (pogodziła się z tym )
PANDEM0NIUM
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 23.08.2011, 11:05
I pomyśleć że tydzień temu do meczu w Krakowie podchodziłem na względnym luzie... a dzisiaj? Jak tylko pomyśle co będzie dzisiaj to ogarnia mnie taki stres że większy przeżywałem tylko jak mi się rodził syn.
O której shoutbox będzie włączony?
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 23.08.2011, 11:05
Ja dziś na trzeźwo. Chcę byc świadomy...
mav23
Member

Od: 02.2009

Stary 23.08.2011, 11:08
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...na_hali_wisly/
BYŁO
PANDEM0NIUM
Senior Member

Stary 23.08.2011, 11:09
Nawet jakbym miał możliwość to nie ma takiej opcji. Dzisiaj meczy oglądam przed tv, z synem ubranym w szalik Wisły, bez alkoholu, tak jak ktoś napisał powyżej, chce być swiadomy tego co się stanie.
Birsa
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 23.08.2011, 11:15
Nie będę się za bardzo rozpisywał. Wystarczy kilka zdań.
Zagrajcie tak żeby za kilka lat gdy przyjedziemy na Stamford Bridge kibice Chelsea mówili między sobą: " Osz ty, przyjeżdża Wisła Kraków, każdy wie, że to bardzo dobra drużyna, będzie ciężko."
Ja w to wierzę, ale do tego żeby tak było musimy zagrać przynajmniej 3 lata z rzędu w LM. Zagrajcie tak by dorównać legendzie, zagrajcie tak żeby ci najmłodsi pamiętali o was, o Meliksonie, o Genkovie, o Sobolu, o Małym gdy będą już na łożu śmierci. Dzisiaj na naszych oczach będzie pisać się historia WISŁY i to tylko od piłkarzy zależy czy to będzie LM czy LE.
A więc do boju WISEŁKO, pokaż całej Polsce jak ty w piłkę grasz, udowodnij niedowiarkom w postaci Gmocha Żewłakowa i Kosowskiego, że my już w tym momencie jesteśmy "International Level".

PS. Pamiętajcie wszyscy kibice sukcesu. To, że już doszliśmy do tego etapu to jest wielkie osiągnięcie. Spodziewam się, że po porażce (tfu, tfu!) większość naszych "fanów" będzie się domagać głowy Roberta. Jeżeli tak będzie to ja wam polecę jakiegoś dobrego psychiatrę w okolicach Krakowa.

JAZDA JAZDA JAZDA... BIAŁA GWIAZDA!!!!!!!!!!!!!!!
Mistrz Yoda
Member

Od: 07.2011

Stary 23.08.2011, 11:15
a ja powiem tak dziś wygramy 6 mecz z rzędu a potem 6 z rzędu przegramy tak powiedział moj stary sąsiad który na pierwszym swoim meczu był w 38 roku i widział Reymana w akcji. Biorę w ciemno taką perspektywę dziś wygrana potem 6 porażek
- Jasiu, czemu akurat Wisła Kraków ?
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle, a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle.
- Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był menelem a matka prostytutką?
- To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani.
artur77
Member

Od: 08.2008

Stary 23.08.2011, 11:16
od 6 rano na nogach - masakra!!! nie wiem co robić ... ramka już zeszła , ze stresu zacząłem sprzątać w domu , do boju Wisło moja kochana!!!
jazda jazda jazda Biała Gwiazda!!!
dwdx1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 23.08.2011, 11:16
Dziś nadszedł ten dzień, dziś nadszedł ten dzień, może będzie mym najlepszym dniem, a może... nie.

....a to trzeba wygrać Ja .......ę dawno się tak nie jarałem meczem na 8 godzin przed rozpoczęciem
Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2010

Stary 23.08.2011, 11:19
Mistrz Yoda napisał(a):Wyświetl post
a ja powiem tak dziś wygramy 6 mecz z rzędu a potem 6 z rzędu przegramy
http://www.youtube.com/watch?v=xGdDX730wwg
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 23.08.2011, 11:20
Rozumiem, że po meczu wszyscy na Rynek ? Odwieczny ciąg świętowania, każdego krakowianina kieruje przecież w to miejsce.
DrunkenBear
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 23.08.2011, 11:20
8h do meczu, nie wiem co ze sobą zrobić. Normalnie zaraz jajo zniosę Oby to o Meliksonie było zasłoną dymną. Ale na szczęście Nunez pokazał, że też potrafi rozgrywać piłkę.
kolend
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 23.08.2011, 11:23
i co - Melikson złapał kontuzje na treningu? po co było jakieś sztuczne oszczędzanie zawodników na ten mecz i kolejna strata punktów w lidze?! jednak dość często wychodzi na to, że kombinowanie wychodzi na odwrót :/ a w lidze już 6pkt straconych w 4 meczach i 4pkt straty do lidera
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 23.08.2011, 11:25
kolend napisał(a):Wyświetl post
i co - Melikson złapał kontuzje na treningu? po co było jakieś sztuczne oszczędzanie zawodników na ten mecz i kolejna strata punktów w lidze?! jednak dość często wychodzi na to, że kombinowanie wychodzi na odwrót :/ a w lidze już 6pkt straconych w 4 meczach i 4pkt straty do lidera

P.S Ale dzisiaj słońce grzeje od rana ...
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 23.08.2011, 11:26
JrQ- napisał(a):Wyświetl post
ta, ciekawe kto strzeliłby u nas, jak Meliksona nie ma
no chyba, że Pareiko obroni 5
No nie wytrzymam, tylko Melikson potrafi strzelać karne :0. A Meliksona nie ma, ojejejej co to będzie Meliksona nie ma wszyscy inni się spalą bo Meliksona nie ma. W Krakowie też go nie było, a Małecki z Pareiką i Gerwazym super szczęśliwie, bo przecież nie było Meliksona, strzelili najładniejszą bramkę rundy.

Jak słucham jaki to dramat że nie będzie Meliksona to mi ręce opadają, niech jeszcze ktoś dopisze że to dlatego że Melikson robi różnicę to wywieszam białą flagę. W ogóle Wisła powinna wracać do domu i dać sobie spokój, bo nie ma Meliksona. Co kolega na to, po co się porywać na słońce bez Meliksona.
Hej Nasz TS !!
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 23.08.2011, 11:27
Ekstraklasa dla nas zaczyna sie jutro. 4 pkt straty mozna odrobic nawet w przeciagu 2-3 kolejek...
Dzis jest dzis i jestesmy o włos od czegos na co czekamy latami,wiec nie pierd.olcie dzis o ekstraklasie jak Was prosze...
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Mistrz Yoda
Member

Od: 07.2011

Stary 23.08.2011, 11:28
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/lig...wiadomosc.html

może jednak Melikson zagra
- Jasiu, czemu akurat Wisła Kraków ?
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle, a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle.
- Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był menelem a matka prostytutką?
- To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani.
Terinho
Junior Member

Od: 07.2003

Stary 23.08.2011, 11:33
Z Meliksonem to ściema mówię wam . Jakby naprawdę doznał kontuzji to trzymaliby to w tajemnicy !
[Podpis wymoderowany]
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 23.08.2011, 11:38
Terinho napisał(a):Wyświetl post
Z Meliksonem to ściema mówię wam . Jakby naprawdę doznał kontuzji to trzymaliby to w tajemnicy !
Też tak myślę.
sportnh
Senior Member

Stary 23.08.2011, 11:45
Nie moge wytrzymac juz caly chodze z nerwow a tu jeszcze 7 godzin do studia... jak to wytrzymac? co robic?
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 23.08.2011, 11:45
Wiadomo że najprawdopodobniej tak jest, żeby wprowadzić Apoelowi zamęt. Może być nawet tak że wejdzie w drugiej połowie, na podmęczonego przeciwnika. Dlatego trafia mnie ja słyszę te wszystkie lamenty. Żeby on jeszcze w Krakowie coś zagrał, ale przecież wcale sie nie wyróżniał już lepszy był Nunez.
Hej Nasz TS !!
Fiti
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 23.08.2011, 11:46
Ja dla odstresowania jadę do kina.
Na smerfy
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
kolend
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 23.08.2011, 11:47
El'kabat napisał(a):Wyświetl post
Ekstraklasa dla nas zaczyna sie jutro. 4 pkt straty mozna odrobic nawet w przeciagu 2-3 kolejek...
Dzis jest dzis i jestesmy o włos od czegos na co czekamy latami,wiec nie pierd.olcie dzis o ekstraklasie jak Was prosze...
w pełni się nie zgadzam z pierwszym zdaniem, tak czy inaczej - za chwilę dojdzie kolejnych 6 spotkań z europejskimi drużynami i znowu może dojść oszczędzanie zawodników

w weekend kolejny mecz ligowy - trzeba będzie dać odpocząć zawodnikom po meczu pucharowym?

@Gwiaździsty - na błędach innych potrafisz się uczyć? Lech też miał w kilka kolejek te swoje małe straty odrobić i świetnie im szło... do samego końca, co kolejkę prawie już zaczynali odrabiać
sportnh
Senior Member

Stary 23.08.2011, 11:49
Ja ide o zaklad ze NIE BEDZIE OSZCZEDZANIA ZAWODNIKOW na lige po/przed ewentualnymi meczami z Barcą i innymi druzynami w grupie LM. Bedzie normalnie grane. Przeciez nie wyprzedzimy w grupie Barcelony czy innego Milanu. NAJWAZNIEJSZY MECZ JEST DZIS.
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 23.08.2011, 11:57
Ściema. I to taktyczna.Trener Apoelu ma teraz niezłe myślenice. Ma nie grać gość,który był kryty momentami przez trzech,to zmienia w ogóle postać rzeczy. Jak ustawić teraz zespół,a jak Maor nagle będzie w składzie to co, improwizacja?Chwila improwizacji może go droga kosztować. Brama dla nas to w sumie pozamiatane. Gość-trener Apoelu- wygląda na bystrego faceta,ale jakby nie było taka sytuacja musi go dekoncentrować. Trzeba próbować wszystkiego,co może przechylić szalę na naszą korzyść. A próba wprowadzenia chaosu w szeregi przeciwnika jest jedną z takich rzeczy.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 23.08.2011, 11:59
Semper Fidelis 1985 napisał(a):Wyświetl post
No tam ich chyba niema, chociaż kto wie
Ano są. Stronę wcześniej pisze kolega szczepans21 tak o to:

Cytat:
Panie i Panowie,

siedzę 8 500 km od Krakowa, na praktyce w Wietnamie i tak się od wczoraj denerwuje że kosmos..
Powiem Wam jak się jest daleko i nie można iść do swego domu na R22->zaczyna się doceniać to co jest ważne i niezbędne
i dziś o 1:45 czasu miejscowego będzie siła...

DO BOJU MARSZ!!!

Niech gryzą trawę z walki!!

Kurde ale nerwy. Sam nie wiem co mam robić mimo iż w pracy siedzę. Normalnie pustak
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 23.08.2011, 12:01
Fiti napisał(a):Wyświetl post
Na smerfy
Nie idź, tylko sobie zepsujesz wspomninia z dzieciństwa

Jeszcze niecałe 8 godzin, panowie!
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
sportnh
Senior Member

Stary 23.08.2011, 12:02
Zadaje sobie jedno pytanie - JESLI TO JEST PRZEDMECZOWA GRA, to dlaczego Melikson zszedl po 15 minutach treningu a przedwczoraj W OGOLE (!!!) nie trenowal?
Domello
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 23.08.2011, 12:05
trenowal indiwidualnie to po pierwsze, a po drugie to zawodowiec i jeden dzien bez treningu mu nic nie zrobi
PANDEM0NIUM
Senior Member

Stary 23.08.2011, 12:06
El'kabat napisał(a):Wyświetl post
,wiec nie pierd.olcie dzis o ekstraklasie jak Was prosze...
Amen.

sportnh napisał(a):Wyświetl post
jak to wytrzymac? co robic?
szachy? szydełkowanie? zbieranie znaczków?
chociaż ja polecam gałe na orliku.

Drozd napisał(a):Wyświetl post
Może być nawet tak że wejdzie w drugiej połowie, na podmęczonego przeciwnika. .
Ciekawe co byłoby jakby Maaskant wybrał właśnie taką taktykę. W pierwszej połowie zagęsci środek pola Wilk-Sobol-Gerwazy a w drugiej wpuści Melexa na podmęczonego rywala i zabije ćwieka trenerowi kozojebców. W tym szaleństwie jest metoda!

Fiti napisał(a):Wyświetl post
Ja dla odstresowania jadę do kina.
Na smerfy
Bardziej polecam KAC VEGAS w Bankgoku a na poważnie jak już jestesmy przy tematyce filmowej to Damned United (na faktach)

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów