|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
jestem przekonany ze APOEL od samego początku rzuci się na nas, sa przekonani że na własnym boisku są w stanie strzelic 2,3 bramkibez wzgledu na to czy stracą bramkę jako pierwsi czy nie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że nie będzie tylko takiego początku jak miał Śląsk z Dundee w Szkocji...chociaż jak miałoby się skończyć tak samo, to wcale bym nie narzekał...jedno jest pewne ...moje postanowienie o ograniczeniu palenia dzisiaj na meczu zostanie złamane:/..nerwy coraz większe..
![]()
Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły - mówi Kuba Błaszczykowski
STOP KARTONOM PRZY POLSKICH DROGACH!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Nerwy, nerwy, nerwy - kontra, kontra, kontra - gol,gol,gol ![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Co do drugiego zdania to osobiście nie byłbym taki pewny tej pomocy. Mały ma przebłyski, ale też często wdaje się w niepotrzebne dryblingi i traci piłkę co z kolei owocuje kontrą dla rywali a sam Mały nie zawsze się wraca do obrony. I wtedy Diaz miałby jeszcze większy problem. Ale wolałbym się mylić w moich osądach i żeby wyszło na Twoje byleby tylko Nasi awansowali. Co do samego meczu to uważam, że będzie mega ciężko i naprawdę osobiście jestem przygotowany na każdą możliwość włącznie z Naszym odpadnięciem. Nie wiem nawet czy będę w stanie ten mecz oglądać bo już teraz mam takie nerwy że ho ho a co dopiero wieczorem... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Nie usiedzę.Snuję się z kąta w kąt, paląc jeden za drugim
Jak mamy przegrać to lepiej nie tak jak z PAO bo zawału dostanę ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Jeśli teraz na 10 godzin przed meczem tak się denerwuje to co będzie potem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
dzisiaj to się będzie działo.
nakręcamy się wszyscy pompujemy balon. jak wrócę do domu z pracy to już w ogóle nie będę mógł wysiedzieć. oby był awans oby była LM!!! a na koniec piosenka: WE ARE THE CHAMPIONS!!! Powód: Mistrz!!!
Ostatnio edytowane przez PSYCHOLTSW : 23.08.2011 o godz. 09:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Panie i Panowie,
siedzę 8 500 km od Krakowa, na praktyce w Wietnamie i tak się od wczoraj denerwuje że kosmos.. Powiem Wam jak się jest daleko i nie można iść do swego domu na R22->zaczyna się doceniać to co jest ważne i niezbędne i dziś o 1:45 czasu miejscowego będzie siła... DO BOJU MARSZ!!! Niech gryzą trawę z walki!!
Ostatnio edytowane przez szczepans21 : 23.08.2011 o godz. 10:16.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Chodze z kąta w kąt rano nawet w Łagiewnikach byłem.
Masakra stres jak nigdy. ![]()
- Jasiu, czemu akurat Wisła Kraków ?
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle, a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle. - Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był menelem a matka prostytutką? - To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Co będzie to będzie. Wszyscy liczą na LM. Nawet jeśli nie awansujemy to tragedia nie będzie. Ale trzeba liczyć na taktykę Maskanta, palca Bożego i tyle.... reszta w nogach piłkarzy.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Od rana nie mogę wysiedzieć w robocie, niech ten czas szybciej płynie!
Wygramy ten mecz, los się musi odmienić... ![]()
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Wisła odniesie dziś 6 zwycięstwo z rzędu w LM i awansuje do LM. Jestem jakoś dziwnie o to spokojny. Z Meliksonem czy bez wygramy ten mecz. Dziś się nie denerwuję bo wiem, że LE i tak mamy więc spokojnie uda sie awansować. Już jutro wszystkie media będą o nas pisały
![]() P.S. Forum czytam od lat ale to kilka dni po 23 sierpnia 2005 roku, po porażce z PAO postanowiłem coś napisac Dziś mija 6 lat.
Ostatnio edytowane przez rafal777 : 23.08.2011 o godz. 10:16.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wyobrazcie sobie jakby doszlo do serii karnych ,zawał serca murowany
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
W ciągu 120 minut strzelimy im gola tak więc karnych raczej nie będzie
![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Właśnie dostałem telefon od rodziców będących na urlopie nad morzem ...
Od rana na plaży jest rozstawiany zajebiście duży telebim ; ) Coś jak Fan Zona ; D W razie awansu Wisełki służby sprzątające będą miały nie lada wyzwanie doprowadzić plażę do porządku : ) ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
River przypomniał mi, przyśpiewkę religijną:
Oto jest dzień, który dal nam Pan, weselmy się i radujmy się nim... Pamiętam ją z Klagenfurtu jak cały dzień, od rana śpiewali ją niektórzy Polacy (mocno nawaleni) przed meczem ze szwabami... niestety weseliliśmy się tylko do meczu...później zaczęli weselić się Niemcy. Mam nadzieję, że dziś będzie właśnie ten dzień, martwi mnie tylko Maor. Po co Maskant poinformował o kontuzji na dzień przed, przecież do tej pory o kontuzjach dowiadywaliśmy się przed meczem (Pereiko, Lamey). Jest to dla mnie dziwne, mam nadzieję że to zasłona dymna... mam jednak pewne obawy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Panowie spokojnie .....
Rok temu o tej porze było już po pucharach i obciach na całą Polskę. Jest postęp. Faza grupowa ligi europejskiej jest dla Wisły lepsza z punktu widzenia marketingowego i dla nas kibiców chyba też. Jeśli szczęście nas nie opuści w Nikozji to z pewnością nie wystarczy go na fazę grupowej LM, gdzie buki sromotne zbierzemy od każdego. To tak na ostudzenie. Nie mamy wybitnej drużyny, co nie znaczy że nie mam nadziei, że Maskant zrobi fajna pakę. Co do dzisiejszego meczu to przewiduje, że da się awansować jeśli bronić będzie 11 zawodników na całej długości i szerokości, i podstawą będzie podwajanie i potrajanie atakujących i oczywiście kontry na full speed .... Tylko ile można tak grać Z braku sił w końcówce 1 połowy i po 10 minutach drugiej pojawia się faule. Sobol nie dotrzyma do końca a i Nunez przynajmniej jedno żółtko ma pewne. Łapać za koszulki i ciąć muszą więc wszyscy równo .... oczywiście z kulturą i tylko jak już minie ..... ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() Ja tam wolę nawet przegrać wszystkie mecze w fazie grupowej CL , bo nawet jeśli się tak stanie Wisła otrzyma ok. 50 milionów , co pozwoli na zbudowanie jeszcze lepszej drużyny w przyszłym roku. ![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Coraz bliżej, coraz bliżej. Uraz Meliksona niepokoi, ale jestem dziwnie spokojny, że jednak zagra. Nie ma co dyskutować tutaj o taktyce na mecz. Jestem pewien, że Robert wybierze tę optymalną. ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Zagrajcie jak z Nancy! Jak z Basel! Jak z Barceloną! u nas Zresztą i tak awansujemy może być i 0:0
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Ja sobie życzyłbym tylko jednego. Jeśli (tfu!) nie awansujemy dzisiaj do LM to chcę aby Maaskant został na stołku i żeby z Staszkiem budowali dalej ten zespół plus ogrywali się na arenie międzynarodowej w LE.
Cholera, że też w robocie nie mam gdzie ciśnienia upuścić ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
z tym, że trzeba jeszcze w lidze zacząć seryjnie wygrywać a nie jechać na remisach , bo skończymy jak Amica w zeszłym sezonie..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Dokładnie, nie ukrywajmy, że będziemy w grupie LM chłopcem do bicia..Ale jak wiemy ta drużyna jest ciągle budowana. Dzięki pieniążkom z LM będzie można dokonać znaczących transferów. Ale martwy się tym dopiero jak awansujemy. Ja wierzę w RM. Nam pozostaje tylko wiara. |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jedni w Wietnamie ja w Manchesterze, na całym świecie są kibice naszej Wisełki, tylko żeby dziś za te 10 godzin każdy z nas mógł wznieść toast za upragnioną LM.........tak więc przygotujcie sobie wódkę, sake, co tam tylko macie
![]() Do boju Wisełko!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Mi się dzisiaj śniło że przegramy z Apoelem a to dobry znak bo przed wszystkimi rewanżami mi się śniło że prezgrywamy - ze Skonto i z Litexem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
no chyba, że Pareiko obroni 5 ![]() powiedzmy sobie szczerze, u nas nie ma kto strzelać karnych no bo: - Chavez ma problem z podaniem, a co dopiero strzałem - Diaz to by się na piłce przewrócił - Sobol? niee - Mały to głowa w dół i jazda, zresztą, spaliłby się psychicznie... - Iliev nie dotrwa do 120 minuty - Kirm podobnie jak Mały - Genkow też mi się jakoś nie widzi, jako egzekutor jedenastek zostają więc: Melikson, Biton, Nunez, Jaliens, Lamey, Wilk o ile przy karnych tych pierwszych trzech można jeszcze być w miarę pewnym dobrego wykonania jedenastki, o tyle o trzech ostatnich nie można tego powiedzieć, bo to zawodnicy bardzo defensywni oby nie karne |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Tak mi wyszlo bo zastosowalem blędny wzór
![]() Jesli dzis sie nie uda (odpukac) to tragedii nie bedzie ale na pewno mimo wszystko bedzie duzy niedosyt. Chcialbym, zeby dzis Wisla pozytywnie zaskoczyla. Wielu skazuje Wisle w dzisiejszym meczu na porazke, ze to APOEL awansje itd. Ale czemu dzis nie mialby wyjsc Wisle swietny mecz? Wazne jest to by RM dobrze ustawil zespol i dobral wlasciwa taktyke. Na pewno poceszajacy jest fakt, ze w tym sezonie jak dotad w 9 meczach stracilismy tylko 4 bramki i nigdy nie tracilismy wiecej niz jednego gola. A chyba najwazniejsze jest to, ze tylko w jednym z tych dziewieciu spotkan nie strzelilismy bramki. To co prawda tylko suche statystyki ale pokazuja chociazby, ze w grze defensywnej zrobilismy jakis postep wzgledem poprzedniego sezonu a dzis kluczowa bedzie przede wszystkim skutecznosc w defensywie. Do awasnu wystarczy nam tylko nie stracic gola. Tylko tyle i az tyle. APOEL nie jest Barcelona wiec tez nei sadze by nas tak mocno i na 3/4 meczu mogli zepchnac do rozpaczliwej defensywy. Poza tym to na nich ciazy presja bo to oni maja co odrabiac i to oni musza strzelac bramki. Idealny scenariusz? APOEL rzuca sie na nas od poczatku, troche na hurra a by ich skutecznie kontrujemy. Bramka w pierwszych 15-20 minutach i witaj Raju |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jeśli będą karne to w krakowskich szpitalach powinni zacząć wypisywać lżej chorych, odwołać z urlopów wszystkich lekarzy i postawić w stan gotowości wszystkie karetki. Błagam tylko nie karne.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]()
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|