|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Witam O której polskiego czasu gramy mecz rewanżowy z Apoelem
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
są jeszcze gdzieś do kupienia vlepki z serii wakacyjnej?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Tak, we Wrocławiu jestem w sobotę, ale chciałbym jechać dopiero później niż wyszukana przeze mnie 13..
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Szukam kogoś kto zna się na samochodach!
Najlepiej PW ![]()
Iść ku słońcu, ku wolności iść... Wolność po polsku, morze przelanej krwi...(...)
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Zaraz ten cały Cyfrowy Polast poleci przez balkon.Podczas deszczu nie mam sygnału wtf? normalnie sygnał jest 60% podczas deszczu spada do 0....Wyjaśni mi to ktoś bo nie rozumiem tego....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Pewnie masz antenę źle ustawioną dla tego tak jest...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś gdzie, kiedy i o której Wiślacy przylatują z Cypru? Wypadałoby Ich godnie przywitać
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
ile potrzeba procent głosów by dostać się do sejmu ?
ile potrzeba procent głosów by dostać zwrot z budżetu państwa za kampanie wyborczą ? i ile potrzeba procent głosów by móc zawiązać koalicję ? 3 % 9 % 7 % |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
3 trza wejść więc min 5 ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
co Ty gadasz ?!?!? Od 3 % oddają te grube bańki za kampanię
Jesteś pewien ? Żeby nie było, zadałem te 3 pytania google, i to używając różnych słów itd , ale nie znajdowałem odpowiedzi na nie. Tak sobie patrzę, z kim PO może zawiązać koalicję, jeśli SLD zrobi to z PIS-em. Ale skoro od 7 %, to raczej nie mają z kim. Czyli na pewno od 5 % do sejmu przyjmują tak >? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Przynajmniej tak zawsze było - teraz coś z tym finansowaniem zamotali ale na pewno jakiś finansowanie jest od 3%
A co do koalicji to każdy z każdym może, byle się do sejmu dostał ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Potrzebuje Pilnie wyłączyć GG w telefonie w T mobile
Pomoże ktoś? Chodzi o To że anulowałem subskrypcje a nadal pobiera opłaty Powód: ..
Ostatnio edytowane przez PrzemooTSW : 22.08.2011 o godz. 20:22.
![]()
Iść ku słońcu, ku wolności iść... Wolność po polsku, morze przelanej krwi...(...)
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Ktoś pamięta jakie były kursy na awans Wisły przed rewanżem z PAO? Chciałbym mieć jakieś odniesienie z punktu widzenia bukmacherów, którzy są obiektywni
![]() ![]()
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Doradzi ktoś może dobre a nie drogie ubezpieczenia auta ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
1.55 na awans Wisły. Na zwycięstwo PAO w rewanżu kursy wahały się od 1.35 do 1.60.
Ostatnio edytowane przez MłodePokolenie : 22.08.2011 o godz. 22:18.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie kupię race ?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Czy około 7 rano są korki przy wjeździe do Krakowa od strony Zakopianki, czy raczej płynnie się wjedzie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ostatnio nie wjeżdżałem do Krakowa o tej porze.... ale tam korki w tych godzinach były i raczej będą.. taki już urok.. Ps. Tata mój mowi że o 4.30 jedzie sie całkiem przyjemnie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
chce sobie załatwić taki papierek, uprawniający mnie do głosowania w wyborach parlementarnych, poza swoim miejscem zameldowania.
idę do urzędu miasta, proszę o taki papier i co dalej ? W sensie w którym okręgu wyborczym mogę zagłosować będąc wtedy w Gdańsku ? Nie mogę przecież pójść 9 października do pierwszej lepszej szkoły i tam zagłosować. Tylko w którejś konkretnej tak ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
![]() Każdy wyborca ma prawo głosować poza miejscem stałego zameldowania. Kartkę do urny mogą też wrzucić osoby bez meldunku. By było to możliwe trzeba jednak złożyć wniosek o dopisanie do spisu wyborców. Składa się go w urzędzie gminy odpowiednim dla miejsca czasowego pobytu. Uwaga, termin składania takich wniosków mija 11 października 2007 roku. Są jednak sytuacje, gdy o wyjeździe dowiadujemy się na krótko przed wyborami. Wówczas, by móc oddać głos, musimy mieć ze sobą zaświadczenie o prawie do głosowania. Taki dokument wydają bezpłatnie urzędy gminy. Trzeba jedynie zgłosić się do odpowiedniego z nich i mieć ze sobą dowód osobisty. Zaświadczenia o prawie do głosowania wydawane są od chwili zarządzenia wyborów do dwóch dni je poprzedzających. Mając w kieszeni dowód osobisty wraz z takim zaświadczeniem możemy jednorazowo oddać głos w każdym z lokali wyborczych w kraju i za granicą oraz na polskich statkach morskich. Pamiętajmy jednak o tym, by pilnować takiego zaświadczenia - urzędy nie wydają bowiem duplikatów, a w chwili otrzymania zaświadczenia zostajemy skreśleni z listy odpowiedniej dla naszego miejsca stałego zameldowania. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ile kosztuja w tym roku bilety na basen Clepardii?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Gdzie można oglądnąć meczyk Wisły? jakiś pub, knajpka. Chodzi mi o okolice Kazimierza
![]()
=====W==I==E==R==N==O==Ś==Ć====
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Niewąska przekaska na ul.Waskiej-na Kazku
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Na rogu Dajwór i Bartosza masz knajpę. Wiślacki klimat, tanie piwo i niewielu zagranicznych turystów.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
![]()
=====W==I==E==R==N==O==Ś==Ć====
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Czy jeśli opłacę te 32 złote na karte kibica klubu reprezentacji czy jak to sie tam nazywa, to bedę mógł kupić bilety dla dwóch znajomych? Czy oni musza tez sobie takie cos założyć?
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|