|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
||
Z waszych natomiast podoba mi się: "czarna elka w kółeczku się mieni"
2. A co miał Kowalczyk powiedzieć? Nagadał pierdół, że kibicuje Wiśle, w eliminacjach ligi mistrzów, to chyba musiał jakoś dupe przylizać Legionistom. Dziwne, jakby Legionista mówił, że w Krakowie czy Poznaniu są lepsi kibice niż w Warszawie Natomiast prawda jest taka, że doping jest porównywalny, nasz jest inny przerywany dużo piesni, oni lubią dłuższe pieśni przez pół meczu, Amika natomiast lubi ksera bałkańsko-francusko-połódniowo amerykańskie... każdy ma swój styl, i dopinguje jak lubi... My lubimy tak tamci inaczej, co nie znaczy, że jedni są lepsi od drugich.
Ostatnio edytowane przez palikot : 22.08.2011 o godz. 14:32.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Z tego co ja słyszałem autorem tej piosenki jest Lechia(tam było coś o mienieniu się w trójkącie), ale nie dam sobie za to nic uciąć![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() I tak rekord bije GKS Katowice piosenką "To my, hanysy z GieKSy..." http://www.youtube.com/watch?v=ZptKz2bdLo0 - od 30 sekundy |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
E: chodzi mi o "na dworze jest zmrok" ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
no i po co to wklejasz ?
poza tym nie jest nowa bo już długo pracuje dla C+ PS. wie ktoś ile osób dzisiaj na meczu Lechii ? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
za facebook lechia.net napisał(a):
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podobno >20 tys.
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
Padały ostatnio pytania o tą właśnie reporterkę więc zainteresowani mogą poczytać. Temat o ekstraklasie ? Tak. Więc takie linki mogę wklejać. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
cóż sie stało ze Bodzio W. nie broni ?
E: na C+ chyba Laskowski z Murawskim komentują
Ostatnio edytowane przez szprotson : 22.08.2011 o godz. 18:10.
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Cóż to za komentator, dla którego pan premier jest takim wielkim autorytetem? [chwilę temu włączyłem i nie potrafię go zidentyfikować.]
@Mareq - Laskowski to jasna sprawa, ale to nie on przytaczał przedmeczowe wypowiedzi pana premiera. Ten pan to Maciej Murawski. Tak ogólnie, to ciężko się go słucha, gość kiepsko czuje mecz i jak popadnie w jakąś dygresję/opowieść, to niezależnie co by się działo, to i tak ją skończy. Co do frekwencji - to jest ona wręcz fenomenalna, jeśli rzeczywiście jest 23 000 widzów. @AS82 W takim razie bardzo przepraszam, bo to ja zacząłem, ale jakoś mi się utarło, że pan premier na Lechii, to pan Tusk. Źle byłoby, gdyby z eksperta od bezpieczeństwa na stadionach stałby się on ekspertem od wydarzeń boiskowych.
Ostatnio edytowane przez speedfashion : 22.08.2011 o godz. 19:02.
![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
23000 osob. tak przynajmniej podaje lechia.net
Mysle, że jest to bardzo dobry wynik biorąc pod uwage rywala i termin spotkania ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Od następnego meczu wejście na mecz będzie tylko z KK i to będzie weryfikacja frekwencji na Lechii.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Ale jemu raczej chodziło o premiera Bieleckiego a nie towarzysza Tuska,tfu przepraszam premiera Tuska.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
![]() TS Wisła dobrowolnie zarejestrowano w 1910 roku a narzucone GTS w 1949 WKS Legia Warszawa dobrowolnie zarejestrowano w 1922 roku a narzucone CWKS w 1949 A więc szanowny adwersarzu z Warszawy - mamy jako kibice Wisły- nie tylko prawo, ale i moralny obowiązek oraz chęci szczere - odwoływać się wyłącznie do TS przedwojennego ( wraz z jego herbami i flagami ) a nie GTS-u powojennego, co czynimy w przeciwieństwie do Was. Sam sobie odpowiedz, dlaczego nie odwołujesz się wraz ze swoimi braćmi po szalu - do WKS-u przedwojennego, tylko do CWKS-u powojennego To zasadnicza różnica między nami i Twoje wywody są nielogiczne i całkiem na luzie rzecz ujmując, zarzut o hipokryzji mojej i moich braci klubowych jest niedorzeczny, natomiast ...............ja jednak z jajem i na luzie kosmicznym wręcz, czekam na Twoją lub Twoich braci odpowiedź, dlaczego odwołujecie się do tradycji powojennego CWKS-u a nie przedwojennego WKS-u ![]()
Ostatnio edytowane przez kot : 22.08.2011 o godz. 19:30.
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No kurde nie przelamie sie ta Lechia
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie śpiewane od kilku dobrych lat... ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
nie spiewane od odejścia Frankowskiej w końcu to on walił dwie bramy
pozniej chyba przez chwile było "dwie Baszczynski dwie Błaszczykowski" ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
W Lechii muszą sprowadzić jakiś nowych graczy i trenera bo nastąpiło już chyba przegrzanie materiału. Powinny to być TRANSFERY a nie ludzie z castingu! W Canal + piali z zachwytu nad tym meczem, może za dużo jodu albo towar mieli wysokiej jakości. Ogólnie ta kolejka bardzo słaba pod względem jakości meczów (absolutnie nie wyłączając nas)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Ten ŁKS to jakaś tragiedia. Jak oni wygrali I ligę?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że ten ŁKS spadnie z ekstraklasy w podskokach. Ta drużyna gra tak beznadziejnie, że Polonia Bytom to byli przy nich wirtuozi futbolu. Brawa dla Lechii za gre i frekwencje. Więcej ich przyszło na mecz z beniaminkiem niż na łazienkowską w starciu z wicemistrzem Polski
![]() ![]()
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
więc Ty palikot zapewne tez pamiętasz ![]() Prowadźmy szczerą dyskusję opartą na faktach, nawet jak mają one być dla nas niewygodne. Fakt jest taki, że było to śpiewane na R22. Teraz nie śpiewamy bo mamy mało nazwisk kończących się na -ski.
Ostatnio edytowane przez Proud : 22.08.2011 o godz. 19:35.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|