|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...oguskiego.html
Popatrzcie jeszcze raz na ten faul Borysiuka. Czy po czymś takim można ponad 2 lata dochodzić do formy? Niestety wydaje mi się, że więcej w tym wszystkim jest nieudolności lekarzy niż winy Borysiuka. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
jeszcze powiedz że takie wejścia to przypadek ? http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...wencji___.html |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
inna sprawa że każdy lekarz Ci powie , że łatwiej się dochodzi po 'złamaniu' niż po zerwaniu więzadeł |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Aaron Ramsey - zlamana noga, po 9 miesiacach po kontuzji nie ma sladu. Prawda jest taka, ze Bogus to pilkarz ze szkła dlatego jemu dluzej zajmuje powrot do zdrowia. Popatrzcie na Gargułe ile miał problemow
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Zerwanie więzadeł jest gorsze niż złamanie. Wiem z własnego doświadczenia.
![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Piłsudski tez powinien byl zmądrzeć, ale niestety, nie udało mu sie i do konca zycia miał lewicowe poglądy. To pech. Ile dajemy Wilkowi? Pół roku? rok? Potem nalezy go wygwizdac... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/blogi/malecki-t...6455,blog.html
Wpis Tuzimka o Małeckim w kadrze. Ten kawałek mnie trochę zdenerwował: Cytat:
Podchodzenie do naszych piłkarzy w stylu 'powołam bo innym się nie będzie chciało' to brak szacunku i dla piłkarza i dla klubu. I jeżeli "zachodnie kluby i tak by ich nie puściły" to my też nie musimy. ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Jesli Małecki bedzie cały czas grał dobrze w pucharach to Dyzma i tak bedzie musiał go na Euro powołac. Jesli nie, a repra zbierze baty na Euro, to Małecki nie ma interesu w takiej reprze grać |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Na miejscu Maleckiego i tak nie przyjąłbym powołania od Smudy. Gość jeszcze rok będzie trenerem. Ta kadra i tak się skompromituje na Euro i Malecki jakby gral to po 2-3 minuty w końcówkach gdy wynik brzmi 4:0 dla rywali. W dupie mam tą kadrę i Malecki powinien po ewentualnym powołaniu ładnie w tv podziękować Smudzie. Może coś w stylu "miękkiego chuja", do Smudy tylko w ten sposób mozna dotrzeć
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Niech sobie żonę do afryki weźmie na tourne. Popalają się, przekąpie, fajnie będzie. Od Maroka zbiorą w łeb, od tych drugich pewnie też. My będziemy grać w LE przynajmniej więc niech on się od Małeckiego odstosunkuje a nie zabiera chłopaka na kadrę B.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
i FRAMAT nie bierz tego osobiście. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Panowie Małecki powinien trochę dorosnąć do kadry a Smuda nie powinien być jej trenerem. naprawdę liczyłem że teraz się uda coś stworzyć a tu taka kupa ;/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Nie chodzi o reprezentację Polski jako taką, bo to zaszczyt w niej grac, ale o kadrę Dyzmy. Lepiej, żeby Małecki grał (w Wisle) niż był wykorzystywany przez Smudę (w jego kadrze) do budowania wizerunku genialnego treneiro |
|
|
|
Banita
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Małecki Powołany do Kadry
http://.................../viewtopic.php?t=7039 |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Zauważyliście, że Osman Chavez jest szybszy? To nie jest ten wół co tak ospale się ruszał. Swoją formę poprawił również Kew Jaliens który nie boi się już agresywnych wejść.
![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Nie da się tego nie zauważyć. Moim zdaniem Osman jest obecnie najlepszym stoperem w Ekstraklasie i co ważne ma szansę być jeszcze lepszy, terminując u boku Jaliensa. Wiem, że druga część zdania brzmi dziwnie (sam się dziwię, że to napisałem), ale właśnie takim spostrzeżeniem podzielił się Chavez na swoim blogu na "Weszło".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Sądząc po przypadku Klicha powołanie Małeckiego oznacza ni mniej ni więcej tylko to że coś się dzieje w temacie "transfer Małego"
. A Franek przy okazji chce przytulić trochę EUR. |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Weszło: Małecki w kadrze, czyli jak polubiliśmy diabełka
http://www.weszlo.com/news/7620 W trakcie meczu Legia - Wisła 0:3 Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
ale Mały ma niestety dalej siano w głowie i oby mu się to trochę zmieniło. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Inaczej.
Lepiej dla Patryka jak będzie się szkolił u Roberto aniżeli zostanie skażony myślą piłkarską Smudy. Kadra tu nie ma nic do rzeczy, tu chodzi o trenera kretyna. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
On tak powiedział do filarów drużyny?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Oby mu się nigdy nie zmieniło, Małecki właśnie swoją zadziornością i charakterem doszedł tu, gdzie jest teraz. Cały czas idzie dalej. I na boisku wolę jednego Małeckiego niż dziesięciu Boguskich, którzy chcą "sprzedać przeciwnikowi kuksańca". Na pewno taki zawodnik jest bardziej potrzebny drużynie. |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Nie spodziewajcie się cudów. Jak dla mnie to powołał go tylko dlatego żeby prasa się od niego odczepiła że go nie powołuje
A zdziwie się jeśli zagra w którymś meczu więcej jak 20 minut niestety;/ |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|