The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.08.2011, 20:58
Baala napisał(a):Wyświetl post
a o wymachiwaniu środkowym palcem przez Ljuboje tylko wspomnieli nie pokazując tego...
No i bardzo dobrze,bo ja jako kulturalny człowiek, nie mam zamiaru,wpieprzając mielonego, oglądać przepoconego kopacza 3 sortu,który pokazuje mi w TV jakieś wulgaryzmy. Litości. Poza tym, czy Was aż tak bardzo interesuje to co powiedzą w Lidzie+?
Wy lepiej trzymajcie kciuki, aby Skorże trzymali jak najdłużej. A po takich meczach naprawdę boje się o niego.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 21.08.2011, 20:59
O dzięki baala, że wspomniałeś o tym paluchu Ljuboji, bo myślałem, że mi sie przywidziało.

Aż strach pomyśleć jacy Ci eksperci z C+ oburzaliby się na takie zachowanie gdyby jego autorem był Małecki.

Marszałek nie chodzi o to co oni powiedzą tylko jak to zostanie potem podłapane przez wielkonakładowe media. Liga+ jest bardzo opiniotwórczym programem i to tam tworzy się piłkarzom łatki, które potem większość "fanów futbolu" powtarza bez namysłu.
Ostatnio edytowane przez snyrting : 21.08.2011 o godz. 21:02.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 21.08.2011, 21:02
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
No i bardzo dobrze,bo ja jako kulturalny człowiek, nie mam zamiaru,wpieprzając mielonego, oglądać przepoconego kopacza 3 sortu,który pokazuje mi w TV jakieś wulgaryzmy. Litości. Poza tym, czy Was aż tak bardzo interesuje to co powiedzą w Lidzie+?
Wy lepiej trzymajcie kciuki, aby Skorże trzymali jak najdłużej. A po takich meczach naprawdę boje się o niego.
Jesz mielone na noc? Zgaga pewna na 100%.
Odpowiedz cytując
Edson
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 21.08.2011, 21:03
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Ja nie zarzucam kompleksów kibicom Wisły, tylko jednemu płaczkowi, a to zupełnie coś innego.
Jaki kibic Wisły może być płaczkiem w sytuacji, gdy zaprzyjaźniony Śląsk drugi raz w roku ogrywa Legie na Łazienkowskiej, a w dodatku za niecale 48 godzin będzie miał miejsce najważniejszy mecz w historii Wisły?

Apeluje do moderatorów, żeby zakazali wstępu kibicom Legii na to forum przez 24h po zakończeniu meczu warszawiaków. Świeżo po meczu swojej drużyny piszą głupoty i obrażają innych. Może dzień po porażce wystarczy, żeby ochłoneli i jak chcą wyrazić swoje opinie to niech to robią bez zbędnego napinania.
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 21.08.2011, 21:07
Edson napisał(a):Wyświetl post
Jaki kibic Wisły może być płaczkiem w sytuacji, gdy zaprzyjaźniony Śląsk drugi raz w roku ogrywa Legie na Łazienkowskiej, a w dodatku za niecale 48 godzin będzie miał miejsce najważniejszy mecz w historii Wisły?
Nie wiem. Poważnie, nie wiem. Może nie jest kibicem Wisły, może pomylił strony Błoń i teraz musi z tym żyć. Nie wiem. Wiem, że kompleksy, hipokryzja i wieczne oszukanie ze skrzywdzeniem po prostu się z niego wylewają i co jakiś czas to odnotowuję na forum. Zresztą, co ciekawe, z tego co zauważyłem to również kilku Wiślaków ma podobne obserwacje..

W żadnym przypadku nie piszę o innych kibicach.

P.S. Myślałem, że Wasza historia jest nieco bogatsza w ważne mecze
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 21.08.2011, 21:18
Legioniści naprawdę mają ciężką sytuacje. Troche empatii Panowie. Wmawiano im od kołyski,że są najlepsi, na kanwie tego do dziś śpiewają piosenkę "Legia jest mistrzem polski, Legia najlepsza jest" w sytuacji gdy MP zdobyli oni ostatnimi razy,ho ho. Trzeba by do archiwum zajrzeć. Nie mogą sobie znaleźć miejsca, i powstają takie dziwne wpisy. Tak więc empatia panowie,empatia.

gigant napisał(a):Wyświetl post
Jesz mielone na noc? Zgaga pewna na 100%.
Nie mielone tylko sznycel, to mielone aby ci z mazowieckiego nie pisali,że się ich tu dyskryminuje i nie wiedzą co pisze.
Poza tym winem popijam.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 21.08.2011, 21:19
Serio się tak musicie napinać między sobą?

Mnie ta Legia 400 km prawie stąd jakoś tak strasznie nie rusza, zawsze miło jak przegrają, szczególnie z naszą zgodą, ale bez przesady, żeby poświęcać im 80% postów o tej kolejce Nie wiem jak Was, ale mnie znacznie bardziej cieszy kolejny olśniewający występ dziewczynek lekkich obyczajów z brzydszej strony Andrzej to chyba nie może otrząsnąć się po szoku, w jaki wprawił widok pewnych trzech samogłosek na jego czarnym metalicu.. A Czarna Perła coś mniej błyszczy podczas ramadanu

Jedno mnie tylko wkurzyło dzisiaj. Kompetencja panów z C+ właśnie. Wejście w Czekaja przypadkowe, zero o chamskim zachowaniu Radovicia czy Żyro. Trochę konsekwencji cy się panom przydało..
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 21.08.2011, 21:23
W żadnym przypadku nie piszę o innych kibicach.
P.S. Myślałem, że Wasza historia jest nieco bogatsza w ważne mecze
Tak, ale to już było.
Pojutrze jest ten najważniejszy "na dziś"
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 21.08.2011, 21:23
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Legioniści naprawdę mają ciężką sytuacje. Troche empatii Panowie. Wmawiano im od kołyski,że są najlepsi, na kanwie tego do dziś śpiewają piosenkę "Legia jest mistrzem polski, Legia najlepsza jest" w sytuacji gdy MP zdobyli oni ostatnimi razy,ho ho. Trzeba by do archiwum zajrzeć. Nie mogą sobie znaleźć miejsca, i powstają takie dziwne wpisy. Tak więc empatia panowie,empatia.

Nie mielone tylko sznycel, to mielone aby ci z mazowieckiego nie pisali,że się ich tu dyskryminuje i nie wiedzą co pisze.
Poza tym winem popijam.
A czuć czosnek w sznycelkach? Mniam mniam.......

Po co się szarpać z legionistami jak nam "wspólny" wróg z Wronek zaczyna się panoszyć? Teraz trzeba przypilnować Amikę by za daleko nie odskoczyła i by mieć z nimi kontakt nie tylko wzrokowy.
Ostatnio edytowane przez gigant : 21.08.2011 o godz. 21:25.
Odpowiedz cytując
Orson
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 21.08.2011, 21:24
0 22 nie czytaj pierdół o najważniejszym w historii meczu Wisły, niektórzy nie mają pojęcia, że ich klub grał w 1/4 finale Pucharu Europy i 3krotnie w 1/8 finałów PZP i PUEFA
...coście s....ysyny uczynili z tą krainą?
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 21.08.2011, 21:35
No! Właśnie takiego wpisu oczekiwałem. Fajnie, że są ludzie dla których piłka zaczęła się wcześniej niż w 2000
Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Piotson
Banita

Od: 10.2010

Stary 21.08.2011, 21:39
No! Właśnie takiego wpisu oczekiwałem. Fajnie, że są ludzie dla których piłka zaczęła się wcześniej niż w 2000
To wtedy grało się w piłkę?!
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 21.08.2011, 21:40
A czuć czosnek w sznycelkach? Mniam mniam.......

Po co się szarpać z legionistami jak nam "wspólny" wróg z Wronek zaczyna się panoszyć? Teraz trzeba przypilnować Amikę by za daleko nie odskoczyła i by mieć z nimi kontakt nie tylko wzrokowy.
Spokojnie, nie ma co ulegać canal+-wym specjalistom. Wystarczy popatrzeć z kim ta Amika grała . Z 0-11 ŁKS-em zdobywając pierwsze bramki po samobóju i ze spalonego, z Bełchatowem, czy słabym Ruchem (pierwsza bramka podanie od bramkarza,a 2 ze spalonego). Same zespoły z dołu tabeli. Już z takim Zagłebiem nie pochasała. Z lepszymi tym bardziej.
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 21.08.2011, 21:40
Doping Legii :
1. Sen o Warszawie ( jedyny sensowny)
a potem w kółko golone
2. Warszawa,Warszawa,Warszawa
3. Legia,Legia Warszawa
4.Ole,ola,ole ola Legia i tylko Legia,Legia Warszawa
przeplatane wspomnieniami
5. Mistrzem Polski jest Legia
i niezapomniany przebój internetowy
6. tańczymy la ba da, la ba da

Proste, Częstochowskie, co słonia by nauczyło tańczyć i śpiewać, stąd pikiniki warszawskie nie muszą znać piosenek czy śpiewnika, bo nikt go nie potrzebuje.

Mam tylko jedno pytanie - dlaczego R22 w Świecie piłki klubowej i kibicowskiej uważa się za jeden z piętnastu najbardziej noise i nieprzyjaznych stadionów Świata ( nie chce mi się szukać linka z tymi danymi)

I pytanie to, jako kibic Wisły, kieruje nie tylko do kibica Legii Kowala ( bez napinki, uważam Wasz doping za bardzo dobry, ale jeśli Wy deprecjonujecie nasz doping,cytując Kowala o różnicy klas między nami, to jak Kuba Bogu, tak .........)
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 21.08.2011, 21:41
Widzę, ze napinka trwa w najlepsze.

Z niecierpliwością czekam na wtorek
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 21.08.2011, 21:44

Chciałbym osobiście zobaczyć Amikę w akcji z drużyną, która umie grać w piłkę.
Zagłębie ma takie inklinacje i skończyło się 1:1 po dość wyrównanym meczu, a Rusek nawet bramy nie strzelił.

Co do meczu starozakonnych, to cudowną asystą popisał się Frankowski. Prawie jak Zieńczuk w derbach. Prawie, bo po pierwsze to tylko podanie, a po drugie Zieńczuk zrobił to wtedy przekozacko.
Odpowiedz cytując
legion18
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 21.08.2011, 22:01
kot napisał(a):Wyświetl post
Doping Legii :
1. Sen o Warszawie ( jedyny sensowny)
a potem w kółko golone
2. Warszawa,Warszawa,Warszawa
3. Legia,Legia Warszawa
4.Ole,ola,ole ola Legia i tylko Legia,Legia Warszawa
przeplatane wspomnieniami
5. Mistrzem Polski jest Legia
i niezapomniany przebój internetowy
6. tańczymy la ba da, la ba da

Proste, Częstochowskie, co słonia by nauczyło tańczyć i śpiewać, stąd pikiniki warszawskie nie muszą znać piosenek czy śpiewnika, bo nikt go nie potrzebuje.

Mam tylko jedno pytanie - dlaczego R22 w Świecie piłki klubowej i kibicowskiej uważa się za jeden z piętnastu najbardziej noise i nieprzyjaznych stadionów Świata ( nie chce mi się szukać linka z tymi danymi)

I pytanie to, jako kibic Wisły, kieruje nie tylko do kibica Legii Kowala ( bez napinki, uważam Wasz doping za bardzo dobry, ale jeśli Wy deprecjonujecie nasz doping,cytując Kowala o różnicy klas między nami, to jak Kuba Bogu, tak .........)
Wojciech Kowalczyk lider kibiców Legii
A co do tego rankingu, to argumentem było to, że Kraków to miasto noży. Doprawdy fakt, że poza stadionem ktoś się tnie ma wielki wpływ na to co dzieje się na stadionie. Dodając do tego, że w tym zestawieniu znalazła się tylko 1 ekipa z Ameryki południowej, oraz takie "kibicowskie legendy" jak Real, Barcelona, Stoke, czy Newcastle, pozwolę sobie stwierdzić, że ranking ten wart jest tyle co opinia Kowalczyka.
Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 21.08.2011, 22:04
ogladalem mniej lub bardziej uwaznie praktycznie cały mecz Legii, i tak sie zastanawiam, o co Maciuś miał takie pretensje do Małka? O tę ostatnią sytuacje, w ktorej Kelemen pierwszy był przy piłce, a Radović najzwyczajniej w swiecie w niego wbiegl?

Gosc poszedl nakrzyczec na sędziego po meczu, a tutaj:

http://www.sport.pl/sport/10,67450,1...wyrobiona.html

okazuje sie ze on nawet wyartykulowac swoich zarzutow nie potrafi. Gosc chyba juz goni w piętke i szuka powodow porazek tam gdzie ich nie ma.
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 21.08.2011, 22:33
Ciekawe, czy komisja ligi ukarze Żyro i Ljuboję jak kiedyś Boguskiego (przed meczem na Łazienkowskiej) oraz Chaveza. Oba przypadki na wniosek Canalu+. Legijny Canal+ oczywiście przemilczał (wspomniał tylko jednym słowem i to niedokładnym o Ljuboji).
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 21.08.2011 o godz. 22:42.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 21.08.2011, 22:48
legion18 napisał(a):Wyświetl post
pozwolę sobie stwierdzić, że ranking ten wart jest tyle co opinia Kowalczyka.
Obrażasz Wojtka. Ranking 15 najgłośniejszych stadionów bez serbskich, greckich, tureckich to żart nie ranking. Jedni mają styl polegający na śpiewaniu swoich 3-4 piosenek, a inni mają 20 piosenek wymyślonych dzięki youtube.

Każdy wybiera własną drogę.

kot - zapomniałeś np o piosence "Za nasze miasto", które spiewa się razem z pikinkami i ma więcej niż 2 sylaby.
Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
FajQ
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 21.08.2011, 23:11
Obrażasz Wojtka. Ranking 15 najgłośniejszych stadionów bez serbskich, greckich, tureckich to żart nie ranking. Jedni mają styl polegający na śpiewaniu swoich 3-4 piosenek, a inni mają 20 piosenek wymyślonych dzięki youtube.

kot - zapomniałeś np o piosence "Za nasze miasto", które spiewa się razem z pikinkami i ma więcej niż 2 sylaby.
Wśród 15 stadionów znalazły się min: Galatasaray Stambuł - Türk Telekom Arena,PAOK Saloniki - Stadion Toumba, i Marakana Crveny Zvezdy.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 21.08.2011, 23:13
No i wystarczyło jedno zdanie by Kowal ze spoko gościa stał się nie umiejącym się wysłowić pijakiem

Najlepsze w tym wszystkim jest to że 'napinacze' - ja nawet nie wiem czy na meczu Wisły byli a na bank na obydwu ich nie było a Kowal był więc pewnie punkt odniesienia miał dobry

No ale cóż, już się przyzwyczaiłem że jak ktoś odważy się powiedzieć coś nie po myśli to trza go zmieszać z błotem
ps gdzie ja nie oceniam czy Kowal ma rację czy nie.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 21.08.2011, 23:15

Ja rozumiem arogancję i Legijne teorie spiskowe o rankingach światowych, ale Panowie Legioniści

W rankingu 15 najbardziej nieprzyjaznych stadionów świata, oprócz Wisły znajdują się stadiony : Galatasaray Stambuł - Türk Telekom Arena, PAOK Saloniki - Stadion Toumba oraz Crveny Zvezdy - Marakana - tak więc 022 - nie spiskuj bez nabojów o R22
http://www.futbolnews.pl/rozgrywki/e...w-piekiel.html

Ps. 022- masz racje, to druga po hymnie, Wasza udana przyśpiewka. Ja zaś zapomniałem także o jeszcze jednej jednosylabówce - CWKS Legia (powojenna..) PEACE PLEASE ( nie ja zacząłem tę zabawę )

Edit.
tak się składa, że my się odżegnujemy od GTS-u, a żeby jeszcze śpiewać GTS (CWKS - gdy już dawno jesteście KP Legia Warszawa )
Ostatnio edytowane przez kot : 21.08.2011 o godz. 23:49.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 21.08.2011, 23:35
FajQ napisał(a):Wyświetl post
Wśród 15 stadionów znalazły się min: Galatasaray Stambuł - Türk Telekom Arena,PAOK Saloniki - Stadion Toumba, i Marakana Crveny Zvezdy.
A to sorry W każdym razie obecność w tym zestawie stadionów angielskich, a zwłaszcza Realu (z 30 osobowym młynem - czyli Bałtyk Gdynia) czy Barcelony daje mu wątpliwą jakość.

Ja rozumiem arogancję i Legijne teorie spiskowe o rankingach światowych, ale Panowie Legioniści
Mi akurat rankingi światowe nie przeszkadzają. Zwłaszcza ten o największych klubach XX wieku Europy A co do rankingu trybun - jw.

Ps. 022- masz racje, to druga po hymnie, Wasza udana przyśpiewka. Ja zaś zapomniałem także o jeszcze jednej jednosylabówce - CWKS Legia (powojenna..) PEACE PLEASE ( nie ja zacząłem tę zabawę )
Sen o Warszawie nie jest naszym hymnem. Nie za bardzo rozumiem "(powojenna)". Jeżeli to jakiś motyw z PRL to wybitnie zabawnie to brzmi z ust Wiślaka
Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 22.08.2011, 07:01
Ciekawe co sie dzialo po meczu Polonii W z Widzewem. Juz w trakcie meczu do ławki był telefon od prezesa z zapytaniem, co to za piknik urzadzili sobie jego pilkarze
Odpowiedz cytując
River
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 22.08.2011, 07:46
murray napisał(a):Wyświetl post
Chciałbym osobiście zobaczyć Amikę w akcji z drużyną, która umie grać w piłkę.
Zagłębie ma takie inklinacje i skończyło się 1:1 po dość wyrównanym meczu, a Rusek nawet bramy nie strzelił.
Dokladnie. Zaglebie przynajmniej na papierze ma niezly sklad i urwalo im punkty. A pozostali? ŁkS dostaje od kazdego baty, Belchatwo poza rozbiciem Podbeskidzia wszystko przegrywa a Ruch nie lepszy, dodac do tego znow cyrki z pieniedzmi w Chorzowie oraz to, ze pierwszy gol w piatkowym meczu to prezenty od obroncow i brmkarza a drugi ze spalonego i znowm mamy zamazany obraz kuchenek.
Poki co z nikim powaznym nie grali. I zastanawia mnie jedno. Kto tam bedzie strzelal bramki jak Rusek wypadnie? Slusarski, Ubiparip czy przeprosza sie z Wichniarkiem?

My z kolei mielismy Widzewa, z ktorym w zeszlym sezonie w Łodzi wygrala tylko Wisla i LEgia (po 1:0), Polonie (podobno kandydat do tytulu) i Korone, z ktora gralismy w 3/4 rezerwowym skladem. Widzew i Korona jeszcze nie przegraly a Polonia jak narazie jeden mecz z Widzewem. Jakby nie patrzec to rywali na te chwile mielismy powazniejszych a juz na pewno lepiej dysponowanych na poczatku sezonu. A do tego w kazdym z tych spotkan gralismy innym skladem. Poki co to te 4pkt roznicy jest mocno mylace.
Odpowiedz cytując
legion18
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 22.08.2011, 08:20

W rankingu 15 najbardziej nieprzyjaznych stadionów świata, oprócz Wisły znajdują się stadiony : Galatasaray Stambuł - Türk Telekom Arena, PAOK Saloniki - Stadion Toumba oraz Crveny Zvezdy - Marakana - tak więc 022 - nie spiskuj bez nabojów o R22
http://www.futbolnews.pl/rozgrywki/e...w-piekiel.html

Edit.
tak się składa, że my się odżegnujemy od GTS-u, a żeby jeszcze śpiewać GTS (CWKS - gdy już dawno jesteście KP Legia Warszawa )
Za to śpiewacie o TS, gdy piłkarska sekcja to nie TS... hipokryzja z twojej strony, czy krótkowzroczność? Idąc tym tokiem dalej, na flagach macie herb zupełnie inny, niż ten pod którym grają piłkarze(żeby się nikt poza kotem nie rzucał, ja to jaknajbardziej rozumiem, jednakże skoro jemu śpiewanie o CWKS przeszkadza, to 2 wyżej wymienione przypadki także powinny, bo sa analogiczne).
Ogólnie to nie chce mi się za bardzo ciągnąc wątku kibicowskiego, bo to gówno warte, ale skoro nalegasz.
Z waszych wielosylabowych najbardziej podobają mi się: "Wisła to jest potęga..." oraz "Na dworze jest zmrok, w tramwaju jest tłok...". Zluzuj gacie, i przed przeczytaniem jakiegoś tekstu daj go najpierw komuś do sprawdzenia, czy nie idzie przeciwko twojej linii światopoglądowej, bo widzę, że to ciężko znosisz i przeżywasz przez kilka dni.
Odpowiedz cytując
studio
Banita

Od: 08.2008

Stary 22.08.2011, 09:21
Ten ranking o glosnosci jest tak samo prawdziwy jak ten IFSHH czy jak mu tam idzie Ale polewka z tej dyskusji jest nie ludzka
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 22.08.2011, 10:24
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/t-m...wiadomosc.html

Ale jaja. Swoje zdanie o Koronie i ich kibicach mam ale jak czytam takie artykuły to sam nie wiem co mam mysleć. Czemu takich kar nie ma za demolowanie stadionów? Za wulgaryzmy? masakra...
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 22.08.2011, 11:49
rafal777 napisał(a):Wyświetl post
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/t-m...wiadomosc.html

Ale jaja. Swoje zdanie o Koronie i ich kibicach mam ale jak czytam takie artykuły to sam nie wiem co mam mysleć. Czemu takich kar nie ma za demolowanie stadionów? Za wulgaryzmy? masakra...
od czegos trzeba zacząć, a przy tym łatwiej jest złapac wyklinającego kibica, który nie jest żadnym kozakiem niż demolującego, ktory już może i ochrone zdemolować
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów