|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Fajnie, że Legia straciła punkty, ale całym sercem jestem za Legią w meczu w Moskwie, jeśli odpadną myślę, że o takie porażki jak dziś ze Śląskiem będzie ciężko.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jakie Ty masz kompleksy
![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kolejny znerwicowany legionista, jak sie mówi o faktach
. Rozumiem ból po przegranej ale takie są fakty. Ogladnij w domciu meczyk na canal+ to zobaczysz kopniecie Zyro. Zagrania Arielka czy Radovica. Maciuś kłapiacy szczęka też był na wizji. Doping tez się zciszył znacznie, no chyba że to pokrętełkiem realizatorzy canal+ zrobili . |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A czemu maja z nas szydzic? Wisla jako pierwszy polski klub uslyszala hym LM bedac na murawie a nie przed telewizorem, jako pierwsza polsk druzyna awansowala do IV rundy el. Champions League i ma pewna gre w pucharach az do grudnia. O dominacji na polskim podworku nie wspomne.
![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Straszna zgaga po dzisiejszym meczu. Mało gry, a same symulki i napinka na boisku ze strony naszych piłkarzy. Wygrał zespół, który miał dziś pomysł na ten mecz. My od samego początku biliśmy w mur i efekt był opłakany.
Dni do rewanżu w Moskwie zostało niewiele i chyba naszą jedyną szansą jest to, że napinka będzie tam jeszcze większa, gra ostrzejsza i to rywale nie wytrzymają. Z zawodników podpalających się nie będzie Radovica, który mógł dostać dzisiaj ze 3 zółte karti za same rzucenie piłką o ziemię. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Szydzić? Dlaczego? Dlatego, że mamy szanse zagrać w LM w której żadna polska drużyna w ciągu 15 lat nie grała? Kompleksów w przeciągu ostatnich lat nie powinniśmy mieć. Wręcz przeciwnie.
Ostatnio edytowane przez adikos1906 : 21.08.2011 o godz. 19:59.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Jak się nie mylę to przed meczami Legii z Szachtarem też grali hymn LM, w 1995 Legia a w 1996 Widzew grali już w LM, wiec bez pisania bzdur proszę.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W 1995 i 1996 roku nie bylo jeszcze hymnu LM a i przed Szachtarem go byc nie moglo bo i dlaczego?
![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
A niby dlaczego przed APOELEM jest? ano dlatego, że Legia z Szachatarem też grała w ostatniej rundzie poprzedzającej grupy? Nie wiem, nie chcę się spierać, ale tak mi się jakoś wydaję, że coś tam grali
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
^Hymn powstal w '92. Wiec dlaczego mieli by go nie grac w 95 lub 96?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
....a, to, że tylko on się umiał przyznać do tego, że czasami sobie lubiał/lubi wypić. Widze, że to był zajebisty błąd, bo dzieci teraz wyjeżdzają mu od pijaków, a sami pewnie po rynkach chodzą nastukani w 4 dupy. Ciężko mi zrozumieć, że ludzie sugerują się jakimiś historyjkami z przeszłości a nie dostrzegają tego,jakim Kowal jest dziennikarzem, którego osobicie po prostu lubię, mimo że feruje Legię(ale czemu tu się dziwić, skoro jest jest jej byłym piłkarzem i kibicem?). Tak samo najeżdzacie na Iwana?
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 21.08.2011 o godz. 20:11.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Najprwniej się zawsze odgryzc ze ktoś ma kompleksy. Każdy wie jak gra radovic czy borysiuk ale pisanie o tym to kompleksy.
Cieżko skontrowac argumentem, dowodem, lepiej strzelić formule o zakonpleksieniu i niech się druga strona tłumaczy. Kibic Wisły nie ma powodu by mieć jakiekolwiek kompleksy w stosunku do kopaczy radovicia czy borysiuka reprezentujących warszawska zbieranine Waltera. Ostatnia historia daje nam taki komfort. Brawo Śląsk. Legii tradycyjnego 5:0 w Moskwie życzę. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pisali w gazecie krakowskiej ze jak Widzew gral w LM w 1996 roku to nie bylo jeszcze hymnu LM stad wywnioskowalem ze i w 1995 nie moglo go byc. Hymn jest odgrywany w IV rundzie od trzech lat. W tym roku gra Wisla, rok temu gral Lech a przed dwoma laty grala Wisla wiec Legia nie mogla slyszec hymnu. W starej III rundzie nie grali go.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A to ciekawe. Uwierzyłbym w taki kit, gdyby tego nie pamiętał.
![]() http://www.youtube.com/watch?v=A6buYq2s6-Y
![]() ![]() ![]() Jeśli masz 15 lat to jeszcze z tych swoich zawodzeń wyrośniesz, Płaczku. A jak masz po 30tce to po prostu mi Cię żal.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 21.08.2011 o godz. 20:14.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Na miejscu Legii bym sie dzisiejsza porazka zbytnio nie przejmował. Pierwsza polowe zagrali rzeczywiscie tak jak grali w zeszlym sezonie ,ale pozniej juz jednak zdominowali Slask i mogli doprowadzic do remisu czy nawet wygranej bo mieli ku temu sytuacje. Pozatym Śląsk co by nie mówić jest podobno kandydatem do Mistrzostwa , wiec nie była to wtopa z byle kim jesli chodzi o nasze podwórko. Legia zagrała słabiej jeden mecz w tym sezonie,Wisła praktycznie zagrała słabo we wszystkich 4 meczach ligowych,ratujac remis z Widzewem w 90 minucie , nie potrafila dobic slabego Dyskopolo ,a i z Korona mogla przegrać.
Co do Kowalczyka dziennikarza , to wielkiego wrażenia nie robi, w sumie gada same banały typu "bramka na wyjezdzie liczy sie podwojnie" Juz lepiej sie słucha jako komentatora Trzeciaka, który na pewno jest lepszym komentatorem niz byl dyrektorem sportowym ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
. I zostali brutalnie sprowadzeni na ziemię. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Widzę, ze dyskusja wznosi się na wyższy poziom. Ustalamy kto ma kompleksy. Ja nie mam a przynajmniej nie związane z Legią a tym bardziej z Warszawą. Po oglądnięciu meczu stwierdzam jedno - witajcie w domu. Podobno wspaniale grająca jesienią Legia dostała w....... od podobno przeciętnego Śląska.
A co do Żyro - polecam powtórki bo może koledzy z Wawy na stadionie byli i nie widzieli wszystkiego. Lisowski wczoraj jednak wygrał klasyfikacje "buca kolejki". |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja nie zarzucam kompleksów kibicom Wisły, tylko jednemu płaczkowi, a to zupełnie coś innego.
![]()
Habemus Dubletum
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Oczywiście w lidze + Ekstra łokcia Radovicia nie pokazali nawet w kontrowersjach, a o wymachiwaniu środkowym palcem przez Ljuboje tylko wspomnieli nie pokazując tego...
|
|
|