Marszałek napisał(a):

Jak dla mnie możemy oddać walkowerem ten mecz. Ani to rywal godny czegokolwiek,ani to prestiż a wiadomym jest,że dziadostwo będzie starało się narobić nam jak najwięcej szkód. A skoro już z tym czymś musimy grać to rozumiem,że należy się spodziewać takich nazwisk jak Kowalski,Jirsak,Jovanic w bramce, i nawet kilku chłopaków z ME by się przydało. Wynik tego spotkania absolutnie ma sprawę trzecio albo w ogóle nie ma znaczenia. Nawet jak będziemy mieć stratę 4 punktów do lidera to przy tylu kolejkach do końca jest to do odrobienia z nawiązką. Wiem,wiem,że mamy grę w LE czy LM ale uważam,że dysponujemy takim składem,że spokojnie damy radę odrobić straty w lidze. Poza tym przecież w LM,jak awansujemy to nie idziemy się bić o nie wiadomo co ale żeby sobie ot pokopać z najlepszymi, za kasę . Nie ma mowy o jakimś podbou Europy czy szachowania hasłami gry o wysokie cele. Kasa z LM powinna iść na dalsze działanie klubu, w kierunku,który obrał właściciel zarudniająć Valcxa. Mamy tyle do zrobienia, od stworzenia poważnej szkółki piłkarskiej, budowy zaplecza treningowego z prawdziwergo zdarzenia, po rozbdowe scautingu. Tak więc LM by nam się bardzo przydała, a dokładnie kasa z niej. Liga też ważna ale nie aż tak,przynajmniej w tym momencie.
|
Narażę się strasznie pewnie, ale w bramkarzem Wisły jest Jovanić a nie Jovanović. Już któryś raz Ci zawodnicy są myleni, a od kogo jak od kogo, ale od Administratora forum kibiców Wisły należy wymagać koncentracji przy pisaniu postów, bo nie zakładam, żeby to była nieznajomość piłkarzy...