The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.08.2011, 10:45
Sartre napisał(a):Wyświetl post
(...)
Pełna zgoda - Spartak, a także Rapid są moim zdaniem drużynami silniejszymi od APOElu. Więc wyniki Legii i Śląska nie zaskakują.

Zaskakuje natomiast gra i taktyka Legii. Legia zagrała świetne 20 minut pierwszej połowy. Zdobyła bramkę i powinna wrócić do stylu gry, który prezentowała z Turkami. Gwarancji sukcesu nie było, ale były szanse na ulubioną grę z kontry. Tymczasem Skorża pozwolił na radosny futbol i wymianę ciosów - co było wodą na młyn dla Spartaka.

Nie wiadomo, jak mecz by się skończył ale swoją taktyką Skorża ułatwił Rosjanom zadanie.

Ja myślę, że wczorajsze wyniki nieco otrzeźwią tych, co wbrew faktom twierdzą że poziom się u nas podnosi. APOEL okazał się zespołem silnym, Spartak - bardzo silnym, Rapid - poza zasięgiem. I nie ma znaczenia, kto by z nimi zagrał - można by wymienić Legię, Wisłę i Śląska miejscami, a rezultaty pewnie byłyby podobne.

Dlatego ew. awans do LM, na który mamy szanse byłby totalną sensacją i osiągnięciem zdecydowanie ponad stan.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów