The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
zybert77
Senior Member

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.08.2011, 11:26
qchar90 napisał(a):Wyświetl post
http://wislaportal.pl/news.php?id=20826
Majchrowski dał głos.
Majchrowski już wielokrotnie udowodnił, że nie należy mu wierzyć nawet jak mówi "dzień dobry"

łeb nieskalany ŻADNĄ mądrą myślą, ani odrobiny refleksji - że jeśli już klub do CL awansuje to wypadałoby ludzi wpuścić na WSZYSTKIE trybuny

a jeśli chodzi o inny niż R22 stadion, to o ile mnie pamięć nie myli to wymogiem ze strony UEFA jest przedstawienie stadionu podstawowego oraz ewentualnego stadionu rezerwowego... zapewne stąd negocjacje ws. PGE Arena... a że przy okazji to wywiera presję na Majchrowskim to tym lepiej
Odpowiedz cytując
whistar
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 17.08.2011, 13:35
majcher ma teraz zbyt dużo do stracenia, żeby nie zrobić wszystkiego by Wisła grała na R22 jeśli awansujemy do LM. Mógł do tej pory sabotować tę inwestycję ale gdyby okazało się, że Wisła awansuje (w co wierzę!!!) to media by go zjadły. Myślę, że po prostu nasz parchaty przyjaciel nie spodziewał się, że Wisła będzie miała realną szansę na awans a teraz ma problem i dobrze.
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem
To nie tak, że nie pamiętam

Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!!
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 17.08.2011, 13:37
Tutaj podobna informacja:
http://stadiony.net/aktualnosci/2011...sie_w_krakowie
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 17.08.2011, 23:12
Za brak nagłośnienia na G mógłbym dzisiaj zabić. Hymn LM musiałem słuchać z innych trybun jak echo niesie. Kto dopuścił stadion bez nagłośnienia do użytku
Odpowiedz cytując
Ciastek1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 17.08.2011, 23:23
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
Za brak nagłośnienia na G mógłbym dzisiaj zabić. Hymn LM musiałem słuchać z innych trybun jak echo niesie. Kto dopuścił stadion bez nagłośnienia do użytku
Jak to ? Przecież według tej wrednej baby i majchra stadion jest ukończony. Już w kwietniu twierdzili , że trwają odbiory .
Ostatnio edytowane przez Ciastek1 : 17.08.2011 o godz. 23:26.
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 18.08.2011, 00:02
Ja juz o tym pisalem po meczu ze Skonto.To sa jaja , nie umia naglosnienia zamontowac? Jutro zadzwonie do klubu i podziekuje za 'profesjonalne' podejscie do kibicow. Spikera nie slychac, HYMNU LM TEZ NIE !!
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 18.08.2011, 00:08
Klub nie ma nic do tego.
Czemu nie ma nagłośnienia na trybunie południowej? Bo go inwestor nie zamontował. Czemu? Nie wiem. Nie ma go od chwili otwarcia tej trybuny.
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Stary 18.08.2011, 09:05
PiotrG napisał(a):Wyświetl post
Klub nie ma nic do tego.
Czemu nie ma nagłośnienia na trybunie południowej? Bo go inwestor nie zamontował. Czemu? Nie wiem. Nie ma go od chwili otwarcia tej trybuny.
Na tylu meczach było nagłośnienie. Co z tego że prowizorka ale było

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/...5_DOWNLOAD.pdf
Rozdział II Artykuł 19
1 The stadium must be equipped with a public address system.
2 The public address system must cover both the inside and the outside of the
stadium and be secured against failures of the main power supply.

To nei jest jakieś moje widzimisie tylko bez nagłośnienia stadion nie spełnia żadnych kryteriów, nawet dla 1. kategorii
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 18.08.2011 o godz. 09:14.
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 18.08.2011, 09:17
Było słychać hymn na G, ale słabo. Przez moment balem się nawet, że ta piekna chwila mnie ominie: raz - przez brak nagłośnienia, dwa - przez tych cyganów co sie darli zaraz po mojej lewej Ale to jest szok, na G jestem pierwszy raz od dawna. Byłem pewien, że głos spikera nawet mimo braku nagłośnienia będzie się unosił. Nic z tego. Spikera prawie nie słychać.
Odpowiedz cytując
farben
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 18.08.2011, 09:37
Majchrowski zapewnia: stadion Wisły będzie gotowy na Ligę Mistrztów

http://www.gazetakrakowska.pl/strona...lige,id,t.html

Trzymamy za słowo.
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 18.08.2011, 09:38
Niestety na G bez głośników jest tragedia... i niestety przepustowość wyjścia z trybun za bramkami jest kiepska , ale cóż, tego nie zmienimy
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 18.08.2011, 09:41
jaszczur90 napisał(a):Wyświetl post
Niestety na G bez głośników jest tragedia... i niestety przepustowość wyjścia z trybun za bramkami jest kiepska , ale cóż, tego nie zmienimy
w mojej opinii usunięcie pleksi usprawniłaby wyjście z trybuny. Wielokrotnie było tak, że np C2 czy C1 G1 czy G2 było niemal puste a ludzie z G3-C3 czekali na swoim podsektorze bo nie mogli iść do innych wyjść.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 18.08.2011, 10:28
jaszczur90 napisał(a):Wyświetl post
Mam nadzieję że UEFA się do tego nie doczepi. Chyba rok temu w LE kuchenkorz miał kłopoty właśnie z drogami wyjścia.
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Stary 18.08.2011, 10:32
[email protected] - pod ten adres piszmy maile odnośnie braku nagłośnienia na trybunie G.
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 18.08.2011, 10:48
Kibic_1906 napisał(a):Wyświetl post
[email protected] - pod ten adres piszmy maile odnośnie braku nagłośnienia na trybunie G.
adresatem powinien być ZIKiT, a nie Wisła. Klub nie będzie non stop robił prowizorycznego nagłośnienia bo to tylko opóźni zamontowania tego docelowego.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Stary 18.08.2011, 10:53
PvD napisał(a):Wyświetl post
adresatem powinien być ZIKiT, a nie Wisła. Klub nie będzie non stop robił prowizorycznego nagłośnienia bo to tylko opóźni zamontowania tego docelowego.
Tak , takie rzeczy załatwia się przez klub. Sprawa jest prosta: ja piszę do klubu jako kibic - klub szanuje kibiców więc nie zostawia sprawy - klub interweniuje u ZIKiT. Bo co da jak ja napiszę maila do ZIKiT?nic.
Odpowiedz cytując
lopez80
Junior Member

Od: 11.2010

Stary 18.08.2011, 11:25
a mnie rozwalil na G ......brak rzedu 30-stego;d,ludzie przychodza z biletami na ten rzad,patrza jest rzad 29 ,a tu nastepny jest 31 ,czyli jak w za komuny ,ktos zapomnial o 30-stym rzedzie;d,a bilety ludzie mieli na ten nieistniejacy rzad;d
Odpowiedz cytując
baro1995
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 18.08.2011, 11:34
Nawet na PGE Arence są miejsca widmo więc akurat tutaj nie ma co płakać
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
Odpowiedz cytując
Sinoos
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 18.08.2011, 12:13
lopez80 napisał(a):Wyświetl post
a mnie rozwalil na G ......brak rzedu 30-stego;d,ludzie przychodza z biletami na ten rzad,patrza jest rzad 29 ,a tu nastepny jest 31 ,czyli jak w za komuny ,ktos zapomnial o 30-stym rzedzie;d,a bilety ludzie mieli na ten nieistniejacy rzad;d
A może wchodzili przez peron 9 i 3/4

A na adres sekretariatu to możecie sobie wysyłać :/ U nic ta skrzynka odbiorcza chyba w całości trafia do folderu SPAM, bo wysłałem im już kilka maili i na żaden nie dostałem jakiejkolwiek odpowiedzi :/
Życie bym dał za krakowską Wisłę....
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 18.08.2011, 13:40
Kibic_1906 napisał(a):Wyświetl post
Tak , takie rzeczy załatwia się przez klub. Sprawa jest prosta: ja piszę do klubu jako kibic - klub szanuje kibiców więc nie zostawia sprawy - klub interweniuje u ZIKiT. Bo co da jak ja napiszę maila do ZIKiT?nic.
zacytuję Piotra
Cytat:
Klub nie ma nic do tego.
klub sobie może szanować kibica....
Cytat:
Odpowiedz cytując
n_matt
Member

Od: 07.2006

Stary 18.08.2011, 13:43
Przy wysyłaniu zaznaczcie sobie potwierdzenie odbioru wtedy będzie widać czy ktoś odczytał; )

A tak apropo ostatniego meczu... Czy teraz na każdym spotkaniu Pepsi będzie w nie zamykanym kubku? Czy tylko chodzi o Ligę Mistrzów. Tak to zawsze można było jeszcze jakoś uratować zawartość, a tak to...jeszcze pszczoły się zlatują; )
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Stary 18.08.2011, 13:54
klub sobie może szanować kibica....
Klub ma siebie szanować a nie kibica. Stadion bez nagłośnienia nie może być dopuszczony nawet do eliminacji pucharów europejskich a co dopiero do fazy grupowej LM!!! Wystarczy taką rzecz zgłosić do UEFA i mecze będą rozgrywane w Gdańsku!!!
Tak wiec jak widać to sprawa klubu a nie kibica.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 18.08.2011, 14:06
n_matt napisał(a):Wyświetl post
Przy wysyłaniu zaznaczcie sobie potwierdzenie odbioru wtedy będzie widać czy ktoś odczytał; )

A tak apropo ostatniego meczu... Czy teraz na każdym spotkaniu Pepsi będzie w nie zamykanym kubku? Czy tylko chodzi o Ligę Mistrzów. Tak to zawsze można było jeszcze jakoś uratować zawartość, a tak to...jeszcze pszczoły się zlatują; )
podobno tylko w lidze mistrzów- tak twierdzili, ale co będzie i jak będzie to się okaże ...
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 18.08.2011, 14:15
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
Klub ma siebie szanować a nie kibica. Stadion bez nagłośnienia nie może być dopuszczony nawet do eliminacji pucharów europejskich a co dopiero do fazy grupowej LM!!! Wystarczy taką rzecz zgłosić do UEFA i mecze będą rozgrywane w Gdańsku!!!
Tak wiec jak widać to sprawa klubu a nie kibica.
odnosiłem się do wpisu osoby, która uważa, że akcja mailowa zwróci uwagę klubowi iż ten nie ma nagłośnienia na G,a ten zainterweniuje u włodarzy ZIKiTu co odebrane zostanie jako szacunek do kibica.To tak jakby mieć pretensje do Wisły, że nie ma całego stadionu. Do klubu to można pisać w sprawie sprawdzania legitymacji przy karnetach ulgowych, a nie w sprawie braku nagłośnienia. Klub dobrze wie czego mu brakuje na tym stadionie.

dlatego napisałem, że nawet jeśli takie maile do klubu dotrą i klub odpowie, że rozmawia z ZIKiTem co zostanie odebrane jako szacunek dla kibica jak zaznaczył inny rozmówca, to klub sobie może szanować kibica,a ZIKiT i tak robi swoje.

Cytat:
Klub ma siebie szanować a nie kibica.
a to odważne stwierdzenie
Ostatnio edytowane przez PvD : 18.08.2011 o godz. 14:20.
Cytat:
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Stary 18.08.2011, 14:19
a to odważne stwierdzenie
Skrót myślowy w którym odnosiłem się do twojego wpisu
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Stary 18.08.2011, 14:26
A właśnie że dzwoniłem nawet do klubu i pani wydawała się być bardzo zdziwiona brakiem nagłośnienia.Wiem że to głupio brzmi ale może oni faktycznie nie wiedzieli?
Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Stary 18.08.2011, 15:03
Zdziwieni? Toć tego nagłośnienia nie ma tam od 6 lat...
Jego montaż leży w gestii miasta, Wisła co najwyżej może rozstawić tymczasowe. Pytanie, czy UEFA się na takie rozwiązanie zgodzi, czy nie.
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 18.08.2011, 16:32
Ja pier....le ale niektórzy mają problemy. Zachodnia nie oddana- bo oddymiania brak, nie ma szatni gospodarzy w tej trybunie, w kilku miejscach widać cegły/pustaki - prowizorka w kilku innych miejscach a problem nagle się pojawił z nagłośnieniem trybuny która jest od kilku lat i do tej pory nikomu to nie przeszkadzało
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Stary 18.08.2011, 17:35
Z tą szatnią gospodarzy to jakaś ściema. Wczoraj Wisła korzystała z szatni pod trybuną zachodnią.
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Stary 18.08.2011, 17:53
Arapaho napisał(a):Wyświetl post
Ja pier....le ale niektórzy mają problemy. Zachodnia nie oddana- bo oddymiania brak, nie ma szatni gospodarzy w tej trybunie, w kilku miejscach widać cegły/pustaki - prowizorka w kilku innych miejscach a problem nagle się pojawił z nagłośnieniem trybuny która jest od kilku lat i do tej pory nikomu to nie przeszkadzało
Widzisz kolego, tak się składa że jak płacę za bilet to wymagam. To jest absolutne minimum - nagłośnienie. Jak lubisz być traktowany jak bydło to Twoja sprawa.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów