|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
łeb nieskalany ŻADNĄ mądrą myślą, ani odrobiny refleksji - że jeśli już klub do CL awansuje to wypadałoby ludzi wpuścić na WSZYSTKIE trybuny a jeśli chodzi o inny niż R22 stadion, to o ile mnie pamięć nie myli to wymogiem ze strony UEFA jest przedstawienie stadionu podstawowego oraz ewentualnego stadionu rezerwowego... zapewne stąd negocjacje ws. PGE Arena... a że przy okazji to wywiera presję na Majchrowskim to tym lepiej |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Tutaj podobna informacja:
http://stadiony.net/aktualnosci/2011...sie_w_krakowie |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ja juz o tym pisalem po meczu ze Skonto.To sa jaja , nie umia naglosnienia zamontowac? Jutro zadzwonie do klubu i podziekuje za 'profesjonalne' podejscie do kibicow. Spikera nie slychac, HYMNU LM TEZ NIE !!
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Klub nie ma nic do tego.
Czemu nie ma nagłośnienia na trybunie południowej? Bo go inwestor nie zamontował. Czemu? Nie wiem. Nie ma go od chwili otwarcia tej trybuny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/...5_DOWNLOAD.pdf Rozdział II Artykuł 19 1 The stadium must be equipped with a public address system. 2 The public address system must cover both the inside and the outside of the stadium and be secured against failures of the main power supply. To nei jest jakieś moje widzimisie tylko bez nagłośnienia stadion nie spełnia żadnych kryteriów, nawet dla 1. kategorii
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 18.08.2011 o godz. 09:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Było słychać hymn na G, ale słabo. Przez moment balem się nawet, że ta piekna chwila mnie ominie: raz - przez brak nagłośnienia, dwa - przez tych cyganów co sie darli zaraz po mojej lewej
Ale to jest szok, na G jestem pierwszy raz od dawna. Byłem pewien, że głos spikera nawet mimo braku nagłośnienia będzie się unosił. Nic z tego. Spikera prawie nie słychać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Majchrowski zapewnia: stadion Wisły będzie gotowy na Ligę Mistrztów
http://www.gazetakrakowska.pl/strona...lige,id,t.html Trzymamy za słowo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Niestety na G bez głośników jest tragedia... i niestety przepustowość wyjścia z trybun za bramkami jest kiepska , ale cóż, tego nie zmienimy
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
w mojej opinii usunięcie pleksi usprawniłaby wyjście z trybuny. Wielokrotnie było tak, że np C2 czy C1 G1 czy G2 było niemal puste a ludzie z G3-C3 czekali na swoim podsektorze bo nie mogli iść do innych wyjść.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Mam nadzieję że UEFA się do tego nie doczepi. Chyba rok temu w LE kuchenkorz miał kłopoty właśnie z drogami wyjścia.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
[email protected] - pod ten adres piszmy maile odnośnie braku nagłośnienia na trybunie G.
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
||
![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak , takie rzeczy załatwia się przez klub. Sprawa jest prosta: ja piszę do klubu jako kibic - klub szanuje kibiców więc nie zostawia sprawy - klub interweniuje u ZIKiT. Bo co da jak ja napiszę maila do ZIKiT?nic.
![]()
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
a mnie rozwalil na G ......brak rzedu 30-stego;d,ludzie przychodza z biletami na ten rzad,patrza jest rzad 29 ,a tu nastepny jest 31
,czyli jak w za komuny ,ktos zapomnial o 30-stym rzedzie;d,a bilety ludzie mieli na ten nieistniejacy rzad;d |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Nawet na PGE Arence są miejsca widmo więc akurat tutaj nie ma co płakać
![]()
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
A na adres sekretariatu to możecie sobie wysyłać :/ U nic ta skrzynka odbiorcza chyba w całości trafia do folderu SPAM, bo wysłałem im już kilka maili i na żaden nie dostałem jakiejkolwiek odpowiedzi :/ ![]()
Życie bym dał za krakowską Wisłę....
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|||
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Przy wysyłaniu zaznaczcie sobie potwierdzenie odbioru wtedy będzie widać czy ktoś odczytał; )
A tak apropo ostatniego meczu... Czy teraz na każdym spotkaniu Pepsi będzie w nie zamykanym kubku? Czy tylko chodzi o Ligę Mistrzów. Tak to zawsze można było jeszcze jakoś uratować zawartość, a tak to...jeszcze pszczoły się zlatują; ) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Klub ma siebie szanować a nie kibica. Stadion bez nagłośnienia nie może być dopuszczony nawet do eliminacji pucharów europejskich a co dopiero do fazy grupowej LM!!! Wystarczy taką rzecz zgłosić do UEFA i mecze będą rozgrywane w Gdańsku!!!
Tak wiec jak widać to sprawa klubu a nie kibica. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|||
dlatego napisałem, że nawet jeśli takie maile do klubu dotrą i klub odpowie, że rozmawia z ZIKiTem co zostanie odebrane jako szacunek dla kibica jak zaznaczył inny rozmówca, to klub sobie może szanować kibica,a ZIKiT i tak robi swoje. Cytat:
Ostatnio edytowane przez PvD : 18.08.2011 o godz. 14:20.
![]() Cytat:
|
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A właśnie że dzwoniłem nawet do klubu i pani wydawała się być bardzo zdziwiona brakiem nagłośnienia.Wiem że to głupio brzmi ale może oni faktycznie nie wiedzieli?
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zdziwieni? Toć tego nagłośnienia nie ma tam od 6 lat...
Jego montaż leży w gestii miasta, Wisła co najwyżej może rozstawić tymczasowe. Pytanie, czy UEFA się na takie rozwiązanie zgodzi, czy nie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Ja pier....le ale niektórzy mają problemy. Zachodnia nie oddana- bo oddymiania brak, nie ma szatni gospodarzy w tej trybunie, w kilku miejscach widać cegły/pustaki - prowizorka w kilku innych miejscach a problem nagle się pojawił z nagłośnieniem trybuny która jest od kilku lat i do tej pory nikomu to nie przeszkadzało
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z tą szatnią gospodarzy to jakaś ściema. Wczoraj Wisła korzystała z szatni pod trybuną zachodnią.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|

|
||||||
![]() |
|
|