The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
nicolas
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.08.2011, 10:31
Panowie z Forum i Pracownicy Wisły!

W Lidze Plus Ekstra, w której gościem był Osman Chavez, wyemitowano piękny materiał na temat mody na izraelskich piłkarzy w Polsce, w tym w Wiśle. Naprawdę fajny materiał, w którym pokazywano Maora i Bitona, przeprowadzono rozmowy z nimi i ze Stanem Valckxem.

W związku z tym (że materiał naprawdę zrobił na mnie dobre wrażenie) mam pytanie: Czy klub zbiera tego typu materiały i archiwizuje? Można odkupywać od stacji Canal + każde tego typu materiały dotyczące Wisły i archiwizować. Potem można je wykorzystać na milion sposobów: w celach promocyjnych, do zrobienia filmu dokumentalnego (wygląda na to, że teraz mamy złoty wiek dla Wisły!), do przyszłej telewizji klubowej itp.

Taki materiał można kupić (czy dostać) w czystej wersji, tzn. bez tłumaczenia lektora i głosu podłożonego na potrzeby Ligi Plus Ekstra. Sama sekwencja obrazów, z wywiadami po angielsku (tam jeszcze był dobry podkład muzyczny).

Przepraszam za (za) długi post, ale strasznie jaram się i mam pytanie, czy Wisła myśli przyszłościowo i zbiera tego typu materiały. Dla mnie byłoby to szalenie ważne!

Tutaj link do materiału, który mam na myśli i którego upoadowałem na Youtube'a
http://www.youtube.com/watch?v=XNWrogX5-UY
Powód: link:)
Ostatnio edytowane przez nicolas : 09.08.2011 o godz. 22:10.
Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 09.08.2011, 11:07
To by współgrało z wizją prezesa Basałaja, więc bardzo możliwe, że tak się dzieje.
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 09.08.2011, 15:52
Dzisiaj w "PS" na szóstej stronie:

Koordynatorem grup młodzieżowych w klubie został Witold Lis, który przez 12 lat pracował z młodzieżą w Holandii.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 09.08.2011, 15:56
nicolas napisał(a):Wyświetl post
Taki materiał można kupić (czy dostać) w czystej wersji, tzn. bez tłumaczenia lektora i głosu podłożonego na potrzeby Ligi Plus Ekstra. Sama sekwencja obrazów, z wywiadami po angielsku (tam jeszcze był dobry podkład muzyczny).
Napisz maila do C+, może się czegoś dowiesz.
Odpowiedz cytując
nicolas
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 09.08.2011, 22:23
Uploadowałem reportaż, którym pisałem wyżej, a który wielu z Was pewnie oglądało. Link wyżej lub w temacie video
Odpowiedz cytując
BlurgH
Senior Member

Stary 11.08.2011, 17:51
Wybiórcza odświeża nam życiorys naszego Dyrektora Sportowego:
http://www.sport.pl/sport-krakow/1,1...ter_Wisly.html
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 11.08.2011, 21:47
Czytaliście w newsletterze wywiad z nowym koordynatorem szkolenia grup młodzieżowych? Myślałem, że dowiem się w jakich klubach pracował, jakie ma osiągnięcia itp. No nic - może przedstawią tego pana bardziej szczegółowo innym razem...

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...kimi_nowinkami
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 11.08.2011, 22:05
ciekawie dość mówi, młody chłop, dobrze, że nie jakiś stary dziad
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 11.08.2011, 22:11
Ciekawie to i Engel mówił... Mnie bardziej ciekawi gdzie, co i z jakim skutkiem pan Lis robił.
Odpowiedz cytując
zuko1234
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 12.08.2011, 21:14
http://lechia.pl/26487 a u Nas dalej cisza...
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
Antystenes
Banita

Od: 09.2010

Stary 12.08.2011, 21:17
zuko1234 napisał(a):Wyświetl post
http://lechia.pl/26487 a u Nas dalej cisza...
Cupiał powiedział, że za kasztany miejsca na koszulkach nie odda i jest jak jest..
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 13.08.2011, 14:57
Mnie rozdupca asortyment w sklepie internetowym z okazji zdobycia Mistrzostwa
http://www.sklep.wisla.krakow.pl/pl/mistrz_polski_2011/
Podbeskidzie więcej oferuje z okazji awansu do 1 ligi. Dysponują między innymi takimi bajerami http://sklep.ts.podbeskidzie.pl/imag...z%C5%82ota.jpg , bardzo fajna rzecz , w tym dla kolekcjonerów.

Ciekawe czy na fazę grupową LE coś przygotują . A jak będzie LM to powinni ruszyć jeszcze mocniej z gadzetami bo wtedy będzie istne szaleństwo na zakup tego typu pamiątek.
Ostatnio edytowane przez CH. : 13.08.2011 o godz. 15:01.
Odpowiedz cytując
KoPer
I am what I am

Od: 09.2004

Stary 18.08.2011, 13:26
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._krakow_10360/

Dziwne. Basałaj bardzo nalegał aby włączyć go do RN a teraz odchodzi ...
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 18.08.2011, 13:48
może będzie ktoś bardziej ogarnięty w tej sytuacji ... dlaczego Kobylarczyk odchodzi

na chłopski rozum podniósł poziom marketingu w naszym Klubie, był to też chyba człowiek Basałaja, a teraz coś takiego.

Są tzry możliwości:

1. Zaliczył jakąś mega wtopę w rozmowach np. ze sponsorem.
2. Dostał lepszą propozycje pracy.
2. Basałąj traci wpływy w Klubie, a zyskują hieny wokół Cupiała, które zaczynają kąsać - bo kasa zaczyna pojawiać się na horyzoncie ...
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 18.08.2011, 13:49
4. sam zrezygnował?
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
atomek21
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 18.08.2011, 13:58
Może postanowił wrócić do prowadzenia własnej firmy?
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 18.08.2011, 14:02
PvD napisał(a):Wyświetl post
4. sam zrezygnował?
to wliczyłem do opcji nr 2 ...
Odpowiedz cytując
sebanop
Socios Wisła Kraków

Stary 18.08.2011, 14:41
A wie ktoś coś więcej na temat "nowego" szefa marketingu
Odpowiedz cytując
KoPer
I am what I am

Od: 09.2004

Stary 18.08.2011, 15:05
Rafał Smelcerz wcześniej pełnił rolę dyrektora handlowego oraz menadżera ds. sponsoringu.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 18.08.2011, 15:43
Czy Kobylarczyk podniósł jakość marketingu ?
Dla mnie nie. Oczekiwałem wiekszej ilości bajerów gadzetow do kupienia w sklepie internetowym ? Sory 5 koszulek jak na Mistrza Polski dla mnie to za mało.
Co wiecej ? Plakaty akcja marketingowa która miała przyciagnac ludzi na stadion ? Czy tak było, tego nie wiem, wiem jednak ze dobry wynik przyciaga lepiej niz jakikolwiek plakat.
podsumowujac : czy przed Kobylarczykiem było inaczej ? Dużej róznicy nie zauważyłem.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
kristos
Senior Member

Stary 18.08.2011, 15:53
A mnie interesuje ile sprzedano karnetów ,bo to także pewna ocena pracy marketingu...
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując
art
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 18.08.2011, 16:38
kristos napisał(a):Wyświetl post
A mnie interesuje ile sprzedano karnetów ,bo to także pewna ocena pracy marketingu...
Jak już marketing i karnety to ja widzę opcje taka: jak już rozlosowane będą grupy LM/LE to sprzedawać karnety na fazę grupowa połączone z meczami ligowymi. Na pewno jak ktoś już będzie miał bilet na Ekstraklase to sprawdzi jak to wygląda, a ten kto tylko na Puchary chce się lansować to niech zostawi trochę kasy w kasie przynajmniej.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 18.08.2011, 18:55
Nie jestem marketingowcem ale moim zdaniem delikatnie mówiąc nie był to człowiek z gatunku tych których trudno zastąpić. Niby niektóre akcje fajne tylko wydawało mi się, że to wszystko było robione za dużym kosztem.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 02.09.2011, 09:22
www.wisla.krakow.pl napisał(a):
Bilety będzie można nabywać w Strefie Kibica, która znajduje się pod trybuną D. Jest ona otwarta od poniedziałku do piątku od 11:00 do 20:00 oraz w soboty i niedziele od 10:00 do 16:00. Płatność obecnie realizowana jest tylko gotówką.

Słowo klucz OBECNIE.

No tak kiedyś to była ameryka, można było i kartą zapłacić, i przelewem, a nawet na raty kupić.

Pionowi marketingu, koordynatorowi sprzedaży i wszystkim innym gratuluję poczucia humoru.

PS. Kiedyś podawana była informacja, że ceny na Europejskie Puchary będą w jakiś sposób korelowane z tym na ilu meczach ktoś był itp. Kto podawał tą informację bo nie mogę sobie przypomnieć?
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
wściekłe pięści węża
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 02.09.2011, 09:35
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Nie jestem marketingowcem ale moim zdaniem delikatnie mówiąc nie był to człowiek z gatunku tych których trudno zastąpić. Niby niektóre akcje fajne tylko wydawało mi się, że to wszystko było robione za dużym kosztem.
Z tego, co mi wiadomo od osób, które miały nieprzyjemność typa poznać, była to osoba kompletnie nie nadająca się do pracy w takim miejscu jak klub piłkarski. Gość miał gdzieś kibiców i ich opinię. Chodził z nosem zadartym do góry i nie zwracał uwagi na "maluczkich", z których przecież składa się widownia na Wiśle. Dobrze, że nie ma go już w marketingu, tylko co z tego, skoro dalej może nic nie robić w RN?

Edit: MatMario, dobrze, że zwracasz uwagę na tego typu uchybienia. Oni liczą, że sobie pogadają, pogadają, ludzie się będą cieszyć, a potem może zrealizują którąś ze swoich obietnic. Trzeba pamiętać co prezes mówi, a potem go z tego rozliczać, a nie ślepo wierzyć, że to taki wspaniały człowiek, który nam nieba przychyli. Polityka historyczna? Ta. Nie widzę nigdzie relacji z obrad tej rady starszych, ani innych śladów bytności tej "polityki historycznej". Ciekawe, czy 1. listopada ktoś z klubu choćby zapalił znicz pod pomnikiem Reymana, nie mówiąc o jego grobie.

A o takich rzeczach jak niemożność zapłacenia kartą gdziekolwiek w XXI wieku nawet szkoda gadać. Wstyd i tyle.
Ostatnio edytowane przez wściekłe pięści węża : 02.09.2011 o godz. 09:39.
Odpowiedz cytując
thebo4
Member

Od: 06.2010

Stary 02.09.2011, 09:38
MatMario napisał(a):Wyświetl post
PS. Kiedyś podawana była informacja, że ceny na Europejskie Puchary będą w jakiś sposób korelowane z tym na ilu meczach ktoś był itp. Kto podawał tą informację bo nie mogę sobie przypomnieć?
Tak, była taka informacja, nie wiem czy nie przy okazji sprzedaży biletów na mecz ze Skonto.
pozdrwiam
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 02.09.2011, 09:41
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Oficjalna podawała, czytałem newsa kilka minut po opublikowaniu. Kilka dni później przeczytałem tutaj, na forum, że ktoś na górze w klubie szybko przeliczył i edytował newsa.
Czyli najzwyczajniej zrobili osoby które zdążyły to przeczytać w kulki. Nie chodzi o pieniądze, ale tak się nie robi. Śmierdzi amatorką.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 02.09.2011, 09:56
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Oficjalna podawała, czytałem newsa kilka minut po opublikowaniu. Kilka dni później przeczytałem tutaj, na forum, że ktoś na górze w klubie szybko przeliczył i edytował newsa.
Czyli najzwyczajniej zrobili osoby które zdążyły to przeczytać w kulki. Nie chodzi o pieniądze, ale tak się nie robi. Śmierdzi amatorką.
Właśnie nie mogłem sobie przypomnieć ani tego odnaleźć ale też stawiałem na oficjalną.

Amatorką to to jest wszystko sklejane od wielu lat, tylko ostatnio na tą amatorkę zaczęto mówić "nowoczesne podejście, nowe standardy" i cały ten PR'owy bełkot.

Jak długo nie powiemy sprawdzam, tak długo na tej bajerze takie osoby jak Basałaj będą się wozić. Strzela w szwach teraz to co było przykrywane przez "dobre wyniki sportowe"
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 02.09.2011, 10:00
Nie narzekaj, prezes powiedział - w zimie będą transfery !
Odpowiedz cytując
wierny
Senior Member

Stary 02.09.2011, 15:27
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
nie oficjalna tylko wislakrakow.com...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów