|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Panowie z Forum i Pracownicy Wisły!
W Lidze Plus Ekstra, w której gościem był Osman Chavez, wyemitowano piękny materiał na temat mody na izraelskich piłkarzy w Polsce, w tym w Wiśle. Naprawdę fajny materiał, w którym pokazywano Maora i Bitona, przeprowadzono rozmowy z nimi i ze Stanem Valckxem. W związku z tym (że materiał naprawdę zrobił na mnie dobre wrażenie) mam pytanie: Czy klub zbiera tego typu materiały i archiwizuje? Można odkupywać od stacji Canal + każde tego typu materiały dotyczące Wisły i archiwizować. Potem można je wykorzystać na milion sposobów: w celach promocyjnych, do zrobienia filmu dokumentalnego (wygląda na to, że teraz mamy złoty wiek dla Wisły!), do przyszłej telewizji klubowej itp. Taki materiał można kupić (czy dostać) w czystej wersji, tzn. bez tłumaczenia lektora i głosu podłożonego na potrzeby Ligi Plus Ekstra. Sama sekwencja obrazów, z wywiadami po angielsku (tam jeszcze był dobry podkład muzyczny). Przepraszam za (za) długi post, ale strasznie jaram się i mam pytanie, czy Wisła myśli przyszłościowo i zbiera tego typu materiały. Dla mnie byłoby to szalenie ważne! ![]() Tutaj link do materiału, który mam na myśli i którego upoadowałem na Youtube'a http://www.youtube.com/watch?v=XNWrogX5-UY Powód: link:)
Ostatnio edytowane przez nicolas : 09.08.2011 o godz. 22:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
To by współgrało z wizją prezesa Basałaja, więc bardzo możliwe, że tak się dzieje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Dzisiaj w "PS" na szóstej stronie:
Koordynatorem grup młodzieżowych w klubie został Witold Lis, który przez 12 lat pracował z młodzieżą w Holandii. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Napisz maila do C+, może się czegoś dowiesz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Uploadowałem reportaż, którym pisałem wyżej, a który wielu z Was pewnie oglądało. Link wyżej lub w temacie video
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wybiórcza odświeża nam życiorys naszego Dyrektora Sportowego:
http://www.sport.pl/sport-krakow/1,1...ter_Wisly.html |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Czytaliście w newsletterze wywiad z nowym koordynatorem szkolenia grup młodzieżowych? Myślałem, że dowiem się w jakich klubach pracował, jakie ma osiągnięcia itp. No nic - może przedstawią tego pana bardziej szczegółowo innym razem...
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...kimi_nowinkami |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
ciekawie dość mówi, młody chłop, dobrze, że nie jakiś stary dziad
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ciekawie to i Engel mówił... Mnie bardziej ciekawi gdzie, co i z jakim skutkiem pan Lis robił.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
http://lechia.pl/26487 a u Nas dalej cisza...
![]() WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Mnie rozdupca asortyment w sklepie internetowym z okazji zdobycia Mistrzostwa
http://www.sklep.wisla.krakow.pl/pl/mistrz_polski_2011/ Podbeskidzie więcej oferuje z okazji awansu do 1 ligi. Dysponują między innymi takimi bajerami http://sklep.ts.podbeskidzie.pl/imag...z%C5%82ota.jpg , bardzo fajna rzecz , w tym dla kolekcjonerów. Ciekawe czy na fazę grupową LE coś przygotują . A jak będzie LM to powinni ruszyć jeszcze mocniej z gadzetami bo wtedy będzie istne szaleństwo na zakup tego typu pamiątek.
Ostatnio edytowane przez CH. : 13.08.2011 o godz. 15:01.
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._krakow_10360/
Dziwne. Basałaj bardzo nalegał aby włączyć go do RN a teraz odchodzi ... ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
może będzie ktoś bardziej ogarnięty w tej sytuacji ... dlaczego Kobylarczyk odchodzi
na chłopski rozum podniósł poziom marketingu w naszym Klubie, był to też chyba człowiek Basałaja, a teraz coś takiego. Są tzry możliwości: 1. Zaliczył jakąś mega wtopę w rozmowach np. ze sponsorem. 2. Dostał lepszą propozycje pracy. 2. Basałąj traci wpływy w Klubie, a zyskują hieny wokół Cupiała, które zaczynają kąsać - bo kasa zaczyna pojawiać się na horyzoncie ... |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
4. sam zrezygnował?
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Może postanowił wrócić do prowadzenia własnej firmy?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A wie ktoś coś więcej na temat "nowego" szefa marketingu
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Rafał Smelcerz wcześniej pełnił rolę dyrektora handlowego oraz menadżera ds. sponsoringu.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Czy Kobylarczyk podniósł jakość marketingu ?
Dla mnie nie. Oczekiwałem wiekszej ilości bajerów gadzetow do kupienia w sklepie internetowym ? Sory 5 koszulek jak na Mistrza Polski dla mnie to za mało. Co wiecej ? Plakaty akcja marketingowa która miała przyciagnac ludzi na stadion ? Czy tak było, tego nie wiem, wiem jednak ze dobry wynik przyciaga lepiej niz jakikolwiek plakat. podsumowujac : czy przed Kobylarczykiem było inaczej ? Dużej róznicy nie zauważyłem. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A mnie interesuje ile sprzedano karnetów ,bo to także pewna ocena pracy marketingu...
![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Jak już marketing i karnety to ja widzę opcje taka: jak już rozlosowane będą grupy LM/LE to sprzedawać karnety na fazę grupowa połączone z meczami ligowymi. Na pewno jak ktoś już będzie miał bilet na Ekstraklase to sprawdzi jak to wygląda, a ten kto tylko na Puchary chce się lansować to niech zostawi trochę kasy w kasie przynajmniej.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Nie jestem marketingowcem ale moim zdaniem delikatnie mówiąc nie był to człowiek z gatunku tych których trudno zastąpić. Niby niektóre akcje fajne tylko wydawało mi się, że to wszystko było robione za dużym kosztem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
www.wisla.krakow.pl napisał(a):
Słowo klucz OBECNIE. No tak kiedyś to była ameryka, można było i kartą zapłacić, i przelewem, a nawet na raty kupić. Pionowi marketingu, koordynatorowi sprzedaży i wszystkim innym gratuluję poczucia humoru. PS. Kiedyś podawana była informacja, że ceny na Europejskie Puchary będą w jakiś sposób korelowane z tym na ilu meczach ktoś był itp. Kto podawał tą informację bo nie mogę sobie przypomnieć? ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
Edit: MatMario, dobrze, że zwracasz uwagę na tego typu uchybienia. Oni liczą, że sobie pogadają, pogadają, ludzie się będą cieszyć, a potem może zrealizują którąś ze swoich obietnic. Trzeba pamiętać co prezes mówi, a potem go z tego rozliczać, a nie ślepo wierzyć, że to taki wspaniały człowiek, który nam nieba przychyli. Polityka historyczna? Ta. Nie widzę nigdzie relacji z obrad tej rady starszych, ani innych śladów bytności tej "polityki historycznej". Ciekawe, czy 1. listopada ktoś z klubu choćby zapalił znicz pod pomnikiem Reymana, nie mówiąc o jego grobie. A o takich rzeczach jak niemożność zapłacenia kartą gdziekolwiek w XXI wieku nawet szkoda gadać. Wstyd i tyle.
Ostatnio edytowane przez wściekłe pięści węża : 02.09.2011 o godz. 09:39.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
pozdrwiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Czyli najzwyczajniej zrobili osoby które zdążyły to przeczytać w kulki. Nie chodzi o pieniądze, ale tak się nie robi. Śmierdzi amatorką. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Amatorką to to jest wszystko sklejane od wielu lat, tylko ostatnio na tą amatorkę zaczęto mówić "nowoczesne podejście, nowe standardy" i cały ten PR'owy bełkot. Jak długo nie powiemy sprawdzam, tak długo na tej bajerze takie osoby jak Basałaj będą się wozić. Strzela w szwach teraz to co było przykrywane przez "dobre wyniki sportowe" ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Nie narzekaj, prezes powiedział - w zimie będą transfery !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|