|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Na oficjalnym koncie Wisly na facebooku jest filmik z próby odegrania hymnu + ta piłka na środku. Wie ktoś może kim są osoby które tą piłkę trzymają
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Pewnie pracownicy, albo zawodnicy młodej Wisły.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
A ma ktoś pewne info?
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2011
Offline |
|
|
http://www.polskatv.eu/musicvideo.php?vid=f1fcbd7c3 powie mi ktoś czy ten Polsat idzie na żywo? Wystarczy włączyć link i telewizor.
Pilne! Dziękówa z góry. PS. Zapowiedź meczu Wisły i reklama sponsora Lm też powodują ciary. Powód: wyglada na to że transmisje zgodnie z programem tv ale chcę mieć 100% pewności
Ostatnio edytowane przez snikki_(konto-usuniete) : 16.08.2011 o godz. 18:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Tak, na pewno to samo
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
znanego już z piątej edycji dzieła: ![]() ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
gdzie jest jakis otwarty odkryty basen w krakowie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Mozna kupić w tym sklepiku w Strefie badz w budkach pzred stadionem opaske Wierność ?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Pytanie odnośnie naszych stadionowych telebimów. Na innych ligowych stadionach podczas meczu na telebimach wyświetlana jest transmisja meczu (Legia, Lechia), u nas jedynie wynik. Czy to się zmieni w przyszłości? Po to wydawano grube miliony aby oglądać jedynie aktualny czas i wynik meczu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
juniorzy młodsi , pewne info. ![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Prowadzi ktoś z Was bloga w serwisie google na blogger.com bo mam kilka pytań odnośnie konfiguracji ?
Chodzi o to jak piszę notki i oznaczam je tagami np. Wisła(3 posty), Legia(4posty) itp. aby Tagi stworzyły rozwijalne menu po prawej stronie i po wybraniu np tagu Wisła ukazywał się w blogu Spis postów tzw samych tytułów a nie całych postów. Jak ktoś kumaty to proszę na PW. ![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
1. Jak dojadę autobusem/tramwajem z dworca pks na Reymonta?
2. Jak z Reymonta dojadę na ul. Jana Pawła II ? 3. Czy u Was są bilety czasowe, czy może zwykłe i czy na autobus/tramwaj pojadę na tym samym bilecie? Z góry dzięki za odp. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
ad.1 -> tramwaj numer 15. 6 przystanków i jesteś pod stadionem ad.2 -> www.jakdojade.pl ad.3 -> tak, są czasowe. tutaj masz rodzaje i cennik : http://mpk.krakow.pl/pl/bilety2/cenn...owych04082011/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1. Wychodzisz głównym wejściem z dworca i lekko po lewo masz przystanek "Dworzec Główny" - wsiadaj do 15.
2. Zależy w które miejsce, ale też 15. 3. Są 15, 30 (bilet hybrydowy albo 30 min albo jedna linia do końca), godzinne. Są te same. I wg to http://jakdojade.pl/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Mam pytanko kupiłem przedmiot na allegro i od momentu wpłaty minęło 11 dni roboczych a przesyłki nie widać ... sprzedający nie odpowiada na meile telefonu nie odbiera . Można coś zrobić oprócz wystawiania negatywa ? Może ktoś bym w podobnej sytuacji ,proszę o pomoc .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
napisz do allegro.
![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Pracuje ktoś w C+ ? Ew. montuje anteny satelitarne lub siedzi w temacie? Miałbym pytanie, może być PW. Z góry dzięki.
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Nie działa mi dźwięk na kompie w pracy. Głośniczki fizycznie działaja a dzwieku nie ma. Pewnie wyparowały mu jakies sterowniki ... mógłby ktoś poratowąc jakąś "paczką"?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Czy jest mozliwosc aby do sklepu sciagli mi produkt który chce kupic ?
Chodzi mi o sklep mix elektronix ![]() Dzięki LuKaS TSW.
Ostatnio edytowane przez Donki : 18.08.2011 o godz. 22:06.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
MA ktoś konto na gspay.com ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Jak najbardziej,na ich stronie wybierasz opcję "odbiór w punkcie" ,wybierasz interesującą Cię placówkę i po paru dniach odbierasz.Ja tak kupowałem radio do samochodu i po 3 dniach odebrałem w sklepie.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Taka sprawa. Pilismy Piwo z kolegami na ławce pod pewnym blokiem. Dostalismy cynk że idą pieski. Podeszli do nas i mówia że słyszeli jak chowamy puszki do kosza. Wylegitymowali nas, spytali czy pilismy. i po oddaniu dowodów powiedzieli że na drugi dzien mamy sie zgłosić na komede żeby wymierzyc nam karę. Czy ktos miał cos takiego, i jak wygląda to prawnie. czy moga wypisać mandat na drugi dzień i jakie moga byc konsekwencje jeśli bysmy sie nie stawili.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|