The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
sportnh
Senior Member

Od: 05.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.08.2011, 17:35
jakis szum na malopolska.tv i nic sie nie da zrozumiec:(
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 16.08.2011, 17:42
Zdjęcia fajne ale filmiku nie oglądnę bo jutro będzie na żywca Jeszcze tylko 26 h
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 16.08.2011, 17:44
Ciśnienie rośnie. Mam nadzieję, że ten Apoel nie taki straszny i po jutrzejszym meczu będziemy mieć powody do zadowolenia. Rzadko miewam sny z wynikami meczów, ale tym razem śniło mi się, że wygraliśmy 2:0 po bramkach Małego Nie obraziłbym się gdyby sen się spełnił
What's new?

Odpowiedz cytując
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 16.08.2011, 17:46
Staralem sie nie przezywac tego meczu ale po tym jak ogladnalem sobie na FB filmik z probnego odegrania hymnu LM to w tym momencie mam niesamowite cisnienie na ten mecz a tu jeszcze jutro caly dzien w pracy trzeba by skupionym .... Jutro bedzie miazga na stadionie !!!!!
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując
snikki_(konto-usuniete)
Banita

Od: 07.2011

Stary 16.08.2011, 17:54
Hymn już teraz miazga, więcej pisać nie trzeba. Oby tylko jutro i w rewanżu dobry wynik żebym mógł posłuchać w fazie grupowej już na zywo, bo jutro nie da rady...
Odpowiedz cytując
qqq_b
Banita

Od: 07.2011

Stary 16.08.2011, 18:08
Co tu dużo pisać. Atmosfera jak na Camp Nou sie szykuje. Żeby tylko piłkarze dopisali formą i strzelecka dyspozycją. Inaczej to kicha będzie jak z Polonią na koniec sezonu. Mały i Kirm lepiej niech na boisku sie nie pokazuja, bo każde ich dotkniecie pilki to pewna strata i szansa na kontre do Apoelu. Genkov od 1 minuty i cos czuje ze strzeli bramke/bramki. Ważne jest również, aby Sobol i Wilk w obronie harowali, a nie stali w miejscu. maor to wiadomo - rozpiernicza.
Odpowiedz cytując
baro1995
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 16.08.2011, 18:16
Atmosfera jak na Camp Nou ? Czyli co siedzenie z dupą na krzesełku przez 90 minut i klaskanie raz na 15 min ?
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
Odpowiedz cytując
sportnh
Senior Member

Stary 16.08.2011, 18:19
Na pierwszy rzut oka, jakos ten trener nie wyglada na pewnego tak jak patrzac na ta konferencje. Chociaz pamietajmy, ze POZORY MYLĄ.
Odpowiedz cytując
sportnh
Senior Member

Stary 16.08.2011, 18:21
Mam pytanie, po jakiemu on odpowiada na te pytania w ogóle? Wlosku, hiszpansku?
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 16.08.2011, 18:22
Z tego co mowi Borek teraz w wiadomosciach na polsacie niewiadomo czy Lamey wystapi w jutrzejszym spotkaniu - ma to sie wyjasnic po treningu. Jezeli nie zagra to mozemy sie spodziewac na jego pozycji Jovanovicia (to juz akurat moje rozwazanie)
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 16.08.2011, 18:24
Wiem, że nic nie wiem.

Pomimo tego, że minęło już ładnych pare dni od losowania moja wiedza na temat tego zespołu jest mizerna. Zrobiłem wczoraj krótki przegląd prasy cypryjskiej i niestety odniosłem wrażenie, że ich wiedza na temat Wisły jest znacznie, ale to znacznie większa. Oczywiście to czy ja wiem nie ma większego znaczenia, ważne żeby nasz sztab szkoleniowy miał profesjonalen rozeznanie. Ale jest jakimś wyznacznikiem to, że przecieki z ich sztabu szkoleniowego mówią np. szczegóły o słabych stronach Chaveza. A my albo mamy tak dyskretny sztab albo...

Dlatego nie napalam się i innym też radziłbym kubełek zimnej wody. Po jutrzejszym meczu będziemy mądrzejsi.

Jeżeli Maaskant mówi, że ważne jest aby nie stracić bramki to wyjdziemy raczej nastawieni defensywnie. Chyba, że to zasłona dymna. Dla mnie kluczem bedzie powtórzenie stylu jakim graliśmy w rewanżu z Liteksem "100 % koncentracji i 0 głupich strat".

Co do ataku to raczej Genkow. Jest silniejszy i bardziej skoczny. Reszta - zapewne żelazny skład z meczów pucharowych, ewentualny znak zapytania Wilk/Nunez.

Piłkarze są ważni, ale jutro jak nigdy dotąd wiele jest w naszych rękach, czy lepiej by było powiedziec gardłach.
No cóż, do boju...
Odpowiedz cytując
kelmaj
Member

Od: 05.2008

Stary 16.08.2011, 18:30
Jeśli nie teraz - to kiedy, jeśli nie tu - to gdzie?

Jazda Wisła!!!

Odpowiedz cytując
grzesiek9000
Member

Od: 03.2010

Stary 16.08.2011, 18:37
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Z tego co mowi Borek teraz w wiadomosciach na polsacie niewiadomo czy Lamey wystapi w jutrzejszym spotkaniu - ma to sie wyjasnic po treningu. Jezeli nie zagra to mozemy sie spodziewac na jego pozycji Jovanovicia (to juz akurat moje rozwazanie)
Jeśli to nie zasłona dymna to według mnie obrona Jaliens przejdzie na prawo, a w środku zagra Chavez z Bunozą
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 16.08.2011, 18:38
SkMk napisał(a):Wyświetl post
próba hymnu LM na stadionie Wisły
http://www.facebook.com/video/video....66281&comments
Jezus, dożyłem ![/QUOTE]

Ja cie pierdziele ciary na plecach gęsia skórka to jest to
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Kryniu
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 16.08.2011, 18:40
Przed Litexem nerwy były ogromne ale przy tym co dzieje się teraz to nawet nie muszę wspominać. Wyjść jutro i wygrać bez straty gola. Tyle lat czekamy i nie mam ochoty dłużej czekać. Wygramy i bez gadania, nikt nam teraz tego nie odbierze. Wiem że piłkarze dadzą z siebie ponad 100 % możliwości i po dwumeczu Gmochowi i innym podobnym opadną szczęki(temu pierwszemu już to nie grozi) a fachowce z Holandii którzy tak śmiali się z Maaskanta zastanowią się nad swoimi słowami.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 16.08.2011, 18:45
Człowiekowi urlop wypadł w najchujowszym terminie, byłem już pogodzony, że w środowy wieczór zamiast niezapomnianych, wiekopomnych emocji na R22 czeka mnie jakaś marna tekstówka, bądź w najlepszym razie co rusz zacinająca się transmisja. A tu proszę, takie zaskoczenie mnie spotkało przed jedną z knajp :

Później się ogarnąłem na mieście i jest jeszcze kilka zapowiedzi transmisji jutrzejszego meczu w SKY TV.

Jednym słowem - przejmujemy ten świat !

Złote Piaski, Bułgaria jakby ktoś pytał
Ostatnio edytowane przez fialo : 16.08.2011 o godz. 18:47.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Antystenes
Banita

Od: 09.2010

Stary 16.08.2011, 18:57
kelmaj napisał(a):Wyświetl post
Jeśli nie teraz - to kiedy, jeśli nie tu - to gdzie?

Jazda Wisła!!!
co to za link?
..6 letni
Odpowiedz cytując
delukas96
Senior Member

Stary 16.08.2011, 19:11
http://pl.uefa.com/MultimediaFiles/D...7_DOWNLOAD.pdf

Chciałbym, żebyście zobaczyli jakie byłyby zyski, w przypadku awansu. MSK Żylina, która przegrała wszystkie mecze dostała łącznie 7,4 mln euro (równowartość około 30,5 mln zł). Więc naprawdę jest o co walczyć!
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 16.08.2011, 19:19
Jak nie jutro - to już chyba nigdy. Łatwiejszej drogi do LM po prostu nie ma. Mecz prawdy. Jutro zobacyzmy, ile dzieli Wisełkę od Europy.
Odpowiedz cytując
T-omek
Member

Od: 03.2005

Stary 16.08.2011, 19:29
Z ciekawości zajrzałem dzisiaj na tabele ligi cypryjskiej, żeby zobaczyć jak wystartowali w rozgrywkach nasi przeciwnicy, a tam chłopaki zaczynają dopiero pod koniec sierpnia . Tak więc o kondycje naszych kopaczy jestem zupełnie spokojny, jeśli dopisze skuteczność to wygramy 2-0 w innym przypadku bedzie 0-0 co i tak nie będzie tragedią. Wg mnie Wisła z uwagi na to, że jest juz w trakcie sezonu powinna pierwszą połowe zagrać w "chodzonego" i ruszyć ostro dopiero w drugiej i to gdzies od 60 minuty.
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 16.08.2011, 19:38
http://www.youtube.com/watch?v=BgomX3qD-iA

To już jutro ah...
Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 16.08.2011, 19:39
delukas96 napisał(a):Wyświetl post
http://pl.uefa.com/MultimediaFiles/D...7_DOWNLOAD.pdf

Chciałbym, żebyście zobaczyli jakie byłyby zyski, w przypadku awansu. MSK Żylina, która przegrała wszystkie mecze dostała łącznie 7,4 mln euro (równowartość około 30,5 mln zł). Więc naprawdę jest o co walczyć!
I to tylko dlatego że grała w fazie grupowej. gdyby była bardziej medialna to dorzuciliby jeszcze więcej. To jest prawie nasz całoroczny budżet
Odpowiedz cytując
Adrian_Suvalkai
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 16.08.2011, 19:45
Kluż 18,5 mln
Odpowiedz cytując
W.I.N.C.H.E.R
Junior Member

Od: 04.2003

Stary 16.08.2011, 19:46
Mam pytanie w związku z hymnem Ligii Mistrzów odgrywanym na wejście piłkarzy na boisko. W momencie gdy piłkarze ustawiają się na środku zwykle odgrywany jest hymn Wisły. Teraz trzeba tam zmieścić jeszcze ofcjałkę UEFA'y. Dobrze zakładam, że nasz hymn zostanie odegrany dopiero jak zwiną tą szmatę ze środka boiska?
Wisła T
Wisła S
Wisła Wisła Nasz TS
Odpowiedz cytując
drbolkins
Junior Member

Od: 10.2008

Stary 16.08.2011, 19:49
Uważam, że skoro z meczu na mecz w el.LM gramy coraz lepiej to progres musi iść dalej, i jutro też napewno nie przegramy a takie 2-0 to byłoby to ze swojej strony mam nadzieje, że PKP mi pozwoli jakoś dojechać do Krakowa, bo mam 120km
Odpowiedz cytując
tomek100
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 16.08.2011, 19:50
Hymn Wisły będzie zaraz przed wyjściem piłkarzy.
Odpowiedz cytując
quimby
Junior Member

Od: 11.2002

Nasz hymn zostanie odśpiewany przed wyjściem piłkarzy na murawę.
Odpowiedz cytując
Ciastek1
Senior Member

Od: 07.2008

W.I.N.C.H.E.R napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie w związku z hymnem Ligii Mistrzów odgrywanym na wejście piłkarzy na boisko. W momencie gdy piłkarze ustawiają się na środku zwykle odgrywany jest hymn Wisły. Teraz trzeba tam zmieścić jeszcze ofcjałkę UEFA'y. Dobrze zakładam, że nasz hymn zostanie odegrany dopiero jak zwiną tą szmatę ze środka boiska?
Na tą szmatę większość czeka pół życia .
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 16.08.2011, 19:55
Klub oficjalnie poinformował że nasz Hymn będzie odśpiewany przed samym wyjściem piłkarzy.
Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując
Edłardo Da Sylwia
Member

Od: 07.2010

Stary 16.08.2011, 20:01
Powiem krótko. Na tą chwilę czekałem całe swoje kibicowskie życie !
Zresetujmy ten niechlubny zegar, który odmierza nam już czas od 15 lat.
To będzie cholernie ciężki dwumecz. Życzyłbym sobie zwycięstwa bez straty bramki, ale raczej widzę tu : 0:0
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów