|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Chętnie ją pocieszę
nosi mnie już strasznie, a jeszcze tyle godzin, zaraz się wybieram pod stadion poczuć jeszcze bardziej nadchodzącą atmosferę ![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ludzie przecież ona ma może 14 lat
![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
E to jak Maskant/Sobolewski/Melikson/Małecki/Basałaj/itp... itd... się wypowie dla mediów Cypryjskich to też zdrajca? |
|
|
|
Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ewentualnie lody przed Mc'Donalds
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nie wiem ile ma lat laska, ale tak czy siak dla mnie max 6,5/7. Słabo, słabo panowie mierzycie
Troszkę z bukmacherskiego punktu widzenia ten mecz, a mianowicie: Jeżeli chodzi o mecz na R22 kurs przedstawia się nst: Zwycięstwo Wisły: 2.05 Remis: 3.25 APOEL: 3.6 Jednak, jeżeli chodzi o awans do LM tutaj mamy minimalne wskazanie na APOEL (1,83 przy 1,9 na Wisłe) Buki liczą na to, że APOEL sprawi nam wielkie kłopoty na Cyprze i myślę, iż niestety mogą mieć racje.. Pamiętamy jak było mega ciężko w Atenach.. ![]() "Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło" Gabriel García Márquez
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Przeczytaj dokładnie jeszcze raz moja wypowiedz i wskaz, gdzie napisalem ze Zewłakow to zdrajca. Najlepsze jest to, ze dla cypryjskich mediow wypowiadaja sie tylko Ci co sa/byli zwiazani z druzynami z Warszawy jak Zewlakow, Jacek Gmoch. Co do dwumeczu 2 lata temu nikt sie nie spodziewal, ze taka druzyna jak Kopenhaga odpadnie z taka druzyna jak APOEL a jednak tak sie stalo. Dlaczego wiec teraz mimo tego, ze wieksze szanse na awans ma APOEL nieawansowac ma akurat Wisla.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 16.08.2011 o godz. 15:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
no faktycznie Kosowski to Warszawiak z krwi i kości.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
?Ja widzę że wypowiadają się Ci co grali na Cyprze...logiczne chyba ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Kolega mający pretensje do Żewłakowa za to, że ten udzielił informacji na temat Wisły w cypryjskich mediach jest niepoważny.
A za pocieszanie tej Cypryjki prokurator jak nic. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A czy ja mam pretensje do niego bo z tego co wiem niczego takiego nie napisalem. Wyrazilem, tylko swoja opinie co do jego wypowiedzi i tyle. Niech sobie mowi to co chce - i tak wszystko zweryfikuje boisko. Dzialacze Litexu tez podobno mieli Nas rozpracowanych a odpadli - nawet z tego co pamietam ktos z naszej ligi (były ich gracz) udzielal im wskazowek.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 16.08.2011 o godz. 15:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ogarniam, ogarniam i ogarnąć nie moge. O co ci chodzi bo nie idzie się połapać? To w końcu "nikt się tego nie spodziewał" czy sie spodziewał i dlatego "nie ma dużej różnicy u bukmacherów".
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Polecam artykuł http://sport.interia.pl/felietony/bi...league,1681076
Sporo racji.. szczególnie jeżeli chodzi o skład jaki Wisła wystawiła przeciw drużynie z Aten.. Ale teraz mamy Maora.. Maora, który zrobi coś wielkiego.. zobaczycie ![]() "Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło" Gabriel García Márquez
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Cholera, jak ja chcę tego awansu do CL !
Chcę, żeby cała Polska zobaczyła Wisłę grającą jutro na najwyższym światowym poziomie, żeby kibice Kuchenkorza, Dumy Stolnicy, Legii ITI i w końcu Starozakonnych zapałali do nas jeszcze większą nienawiścią, że nam, Wiśle Kraków, udało się w końcu to, o czym oni mogą tylko marzyć. Marzy mi się usłyszeć hymn Ligi Mistrzów na R22 już w fazie grupowej, pokazać światu nasz kibicowski potencjał, aby to właśnie KRAKÓW został zapamiętany w tym roku jako najwspanialsze z miejsc na piłkarskiej mapie Europy ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jacek Gmoch powiedział że jest kibicem Legii i byłym trenerem APOELu i Wisła go nie interesuje i za to szacunek dla niego. Trzeba skończyć z obłuda, mnie też nie interesuje wynik Legii.
![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
a mnie interesują wszystkie polskie drużyny grające w pucharach europejskich, i każdemu z nich życzę sukcesów, natomiast sytuacja zmienia się diametralnie gdy walczymy na krajowym podwórku.
![]() ![]() Wszystko można co nie można byle z wolna i ostrożna |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...enili_stadion/
no ladnie sie stadion prezentuje próba hymnu LM na stadionie Wisły http://www.facebook.com/video/video....66281&comments
Ostatnio edytowane przez qchar90 : 16.08.2011 o godz. 16:24.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ta próba hymnu coś pięknego ,aż ciary przechodzą a co dopiero będzie jutro!Aż się chyba łezka w oku zakręci.. Trzymamy klucz do bram piłkarskiego raju , teraz trzeba go tylko włożyć , przekręcić i nacisnąc klamkę..!
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Coś cicho ten hymn zagrali. Przy jutrzejszej wrzawie na stadionie nie będzie go w ogóle słychać...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
próba hymnu LM na stadionie Wisły
http://www.facebook.com/video/video....66281&comments[/QUOTE] Jezus, dożyłem ! ![]()
W życiu ważne są tylko chwile...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
No ku*wa ile się lat na to czekało! Wszyscy dokoła o tym mówią, nawet stare baby w sklepach, ludzie nie mający zielonego pojęcia o piłce, masakra, wszyscy odliczają godziny... Będzie się działo jutro na R22!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciary przechodza przed monitorem, co dopiero bedzie jutro
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
....a ponad 30lat kibicuje Wisle i dozylem tej chwili i oby nie ostatni az łezka w oku sie zakręciła
|
|
|
|
Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Przepięknie!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Tyle lat na to czekalismy wiec dla mnie oczywiste jest, ze w tym momencie sie wszyscy zamkna...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|