|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
Mimo wszystko sądzę, że mają za szczupłą kadrę by skutecznie walczyć o MP. Bez Rudnevsa ta drużyna traci 50% swojej wartości. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Kowal jest na bombie ? Bo coś mu się język plącze jak nigdy : )
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Hmmm a My bez Meleksa ile tracimy?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Podzielam opinie ze Belchatow to miejsce gdzie mozna spokojnie dorobic do emerytury i to nawet solidną sumke bo sponsor hojny,a kibicow nie ma na tyle zeby potem kogos przepraszac.
Co Do Kuchenek to na razie nie ma co sie zachwycac,graja zwykła pilke ligową,a ich ponownie duzym bledem jest brak zmiennikow.To sie napewno kiedys odbije. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Może odnoszę nieobiektywne wrażenie, ale mi się bardziej podoba to jak my gramy piłką niż Lech. Wymiana podań, pomysł, technika, potrafimy grać chyba nieco szybciej. Na ogół... Ostatnio może w lidze tego brakowało, ale jak gramy najlepiej jak potrafimy to gramy "ładniej dla oka" moim skromnym zdaniem. Nasza gra w lidze, a w europejskich pucharach to spora różnica. Nie wiem, czy chodzi o mobilizację, czy o co, ale tak jest.
Co do Lecha zagranie Stilica do Rudnevsa przy pierwszym golu znakomite. Rok temu po czterech kolejkach Polonia Bakero była liderem. Również rok temu źle zaczęliśmy sezon. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Mianownik: Amica ale dopełniacz: Amiki !!! Piszcie poprawnie, nie da się tego czytać. Można się też zwrócić do klubu z POZnania* i (*Wronek) o oficjalna interpretację
![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
To może pójdźmy na kompromis i może Lecho-Amica ?
Ostatnio edytowane przez 100(L)ica : 15.08.2011 o godz. 21:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Ja daleki jestem od przesadnych zachwytów nad grą Lecha, może i grają "zwykłą" ekstraklasową piłkę ale z 7 pkt i bilansem bramkowych 9-1 w trzech wyjazdowych meczach. Ale pamietać należy że mają Bakera a nie trenera i on coś jeszcze wymyśli ![]() Lech jak do tej pory imponuję mi atakiem ze środka pola, Legia natomiast grą ofensywną skrzydeł, przede wszystkim bocznych obrońców. Naszym atutem natomiast jest kontratak którego jednak w lidze zbyt często używać nie możemy... ![]() |
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Sporo. Ale za Meleksa może grać wracający do dawnej formy Garguła. Genkow nie jest w formie, to gra Biton. Nie idzie Chavezowi, jest Bunoza. Kaszanę gra Kirm, jest Małecki. W Amice natomiast jak wylatuje Rudnevs/Stilic, to jest dramat.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Dlatego o Nas mowia, ze mamy najbardziej wyrownany skład
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Jedynie w ataku mamy dwóch dobrych piłkarzy.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 15.08.2011 o godz. 23:40.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
W którym magazynie emitowane są skróty z poniedziałkowych spotkań?
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Wczoraj byl na Polsacie Sport od 21.00
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
A w Canal+ nie ma tego skrótu, w którymś programie? Bo nie mam Polsatu, a nie będę ściągał całego magazynu dla jednego skrótu.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
ja mam pytanko czy ten zagraniczny Eurosport który transmituje mecze za granice ma magazyn ligowy czy tylko sam poniedziałkowy mecz. Jakby ktoś dał linka do fragmentów wczorajszego meczu na tym kanale właśnie to był bym wdzięczny. Chciałbym zobaczyć jak prezentowana jest Polska liga poza Polską.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Sam mecz poniedziałkowy. SKróty może pokazywać w przerwie tego meczu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
leszekkm to frajer podszywajacy sie pod Wiślaka i zdania swojego od dawna nie zmieniam
lecz kompleksy pasiasty "kolego".![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Co prawda mecz z Amica za nieco ponad 3 tygodnie (9 wrzesnia) ale kuchenki powoli sie sypia. Po Arboledzie kolejnym, ktory najpewniej z nami nie zagra jest Wojtkowiak. Problemy z łękotką i ma miec przerwe w treningach przez co najmniej miesiac.
Aha, mecz w Pieczarka Arena bez udzialu naszych kibicow.
Ostatnio edytowane przez River : 17.08.2011 o godz. 12:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Koledzy Warszawiacy, nawet nie wiecie jaki skarb macie u siebie....
http://www.sport.pl/pilka/1,65042,10...ak_polski.html ![]()
rrr
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Hah, ale żeby nie było iż cisnę temu zawodnikowi. Dla mnie chyba najlepszy napastnik obecnie w lidze.
Wystarczy,że ma świetne przyjęcie piłki i lutuje tam gdzie chce. Jest zajebisty. ![]()
.
. |
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
No i Rudniew, niestety
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() To tak apropos dyskusji o jakichś "limitach". ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Piknik
Offline |
||
1. Wreszcie dobra forma bramkarzy. Skaba gra bardzo dobrze i chyba już zostanie numerem 1. Przy Dowhaniu może się stać czołowym golki[erem ligi. 2. Wreszcie lider defensywy. Żewłakow robi różnicę, podobnie jak kiedyć Cleber w Wiśle. 3. Pozostanie Borysiuka - byłem pewien, że odejdzie, ale z nim i Vrdjolakiem Legia może zdominować środek pola w każdym meczu ligi, łącznie z nami. 4. Szeroka ławka rezerwowych - Astiz, Kneżević, Wolski, Żyro, Hubnik, Kucharczyk. Po naszej najlepsza w lidze. 5. Skorża - ku mojemu wielkiemu zdziwieniu wreszcie "coś zaskoczyło". Drużyna wreszcie zaczyna grać sensowną piłkę. Dokładnie na odwrót, niż w Wiśle, gdzie na początku było nieźle, a im dłużej Maciek naszych trenował, tym gorzej. Amika ma za szczupłą kadrę. Obecnie, przy kontuzji Arboledy mają 4 sensownych obrońców: Djurdjević, Henriquez, Wojtkowiak i Wołąkiewicz. Trochę lepiej w pomocy, ale w ataku obok Rudnevsa tylko Ubiparip i Ślusarski. Nie wykluczam ich całkowicie a grona kandydatów do MP, ale prawdopodobieństwo, że nie zostaną zdziesiątkowani przez kartki i kontuzje i nie odbije się to na wynikach jest niewielkie.
Ostatnio edytowane przez flamengista : 19.08.2011 o godz. 17:30.
![]()
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
ogląda ktoś Zagłębie-Podbeskidzie? Bez kitu ale słaby mecz, mam nadzieję że Podbeskidzie poleci z tej ligi bo nie da się ich oglądać. Pod każdym względem nie pasują do ekstraklasy (kibice,stadion,poziom kopaczy). Tydzień temu z Widzewem taka sama kaszana
|
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Mecz słaby, ale w Podbeskidziu wyróżnia się Darek Łatka. Cieszę się, że się tam odnalazł. Głównie rozczarowuje Zagłębie, które solidnie się wzmocniło.
![]()
|
|
|