|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Barcelona dziś zaczęła mecz bez Pique Puyola Pedro Busquetsa Xaviego
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Barca gra jakby byli po ostrej libacji
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Czyzby w koncu dominacja Barcelony sie skonczyła na rzecz Realu? Blaugrana nie radzi sobie bez Xaviego - ale i tak nie ma co wymowek dawac, ze nie gra ten, nie gra tamten bo wyszli silna 11stką
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Ulalalaaaaaaaa
![]()
WISŁA ZŁOTY WIEK
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jaki koniec?
spokojnie niech wróci Pique,Puyol,Busquets,Xavi,Pedro, dojdzie jeszcze Cesc i Barcelona zlapie formie to tak samo mozna powiedziec jakby Real wygladal bez Ronaldo,Alonso,Pepe,Ramosa itp ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
sialallalala mesiiiii!
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Real frajerzy
![]() ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Dobry mecz. Real wyszedł ofensywnie, i cały czas gra ostrym presingiem. Słaba skutecznośc, niewykorzystane sytuacje zemściły się. Czekamy na drugą połowę
Może w końcu padnie dużo bramek? |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Jesli nie bedzie zadnej czerwonej kartki, zadnego symulowania i fochow Mou to nawet 10 bramek i super tempo tego meczu nie uratuje
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Barca - 2 strzały i 2 gole . . .
Real co ciekawe po pierwszej polowie ma 56% posiadania piłki ! Widac brak Xaviego, nie ma tam kto rozgrywac i Real to wykorzystuje, bo ladnie prowadzi gre. Cos mi sie wydaje ze bedzie sie jeszcze dzialo w tej drugiej polowce ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a Cesc Fabregas oficjalnie w Barcelonie, no to Barcelona bedzie miala mocna druzyne
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Wejdziemy do LM i w końcu znowu ktoś ogra Barcelone.
![]() Mam nadzieję, że Real jeszcze coś dziś ustrzeli. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To jedno już mamy bo Mou już kilka min pokazał, i kilka razy machając łapami przeciął powietrze.
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Zaczynamy wszystko od poczatku. 2-2 i zabawa toczy sie dalej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ja pierdziele co za mecz! da się oglądać ależ derby ależ emocje
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
grają lepiej niż ja na podwórku
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ja tylko w sprawie Xaviego kilka slow - wcale duzo on do gry nie wniosl...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W ogóle, poza tym że Barca po jego wejściu znów zaczęła sobie pykać w środeczku to co chce i lubi.
Z Sancheza będą ludzie, pasuje to stylu gry katalonczyków ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Tradycyjnie, jak nie szło to sędzia pomógł.
Karny za faul Valdesa na CR na 100% Karny za rękę Abidala raczej też choć tu pewności nie mam. Ogólnie Barcelona słabo weszła w sezon, widać, że władze roz***ły Pepowi przygotowania jakimiś Tour po Amerykach |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Real był w tym meczu lepszy, i tyle. Barsa miała 2 okazje, które wykorzystała, a tak to Królewscy grali lepiej. Aż mi się śmiać chciało, jak widziałem niecelne podania Valdesza, lądujące za linią boczną
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Real miał kilka okazji na strzelenie bramek i ich nie wykorzystal, Benzema malo skuteczny
ja uwazam ze jak Puyol wroci do zdrowia to obrona znow bedzie pewniejsza Barcelony w srodku Pep bedzie mial wielki wybor Cesc,Xavi,Iniesta,Sergio,Thiago edit: oczywiscie ze Real byl w tym meczu lepszy,ale slaba skutecznosc mial mogli spokojnie wygrac 3 czy 4 do zera Barcelona ma forme wakacyjne, obrona na szybko zlozona
Ostatnio edytowane przez qchar90 : 15.08.2011 o godz. 08:59.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Real dzisiaj lepszy, Barca miała dużo szczęscia. Mecz bardzo szybki, Real ładnie grał pressingiem. Zobaczymy co będzie w środe. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moim zdaniem wejście Xaviego zmieniło styl gry Barcelony, zaczęli grać bardziej swoją piłkę, tyle.i
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
To jest własnie caly sukces Barcelony - Xavi. To najczesciej on rozprowadza akcje i wszystkie podania zaczynaja sie od niego. Widac to było we wczorajszym meczu (Villi sie strzał udał) potem juz nie był widoczny
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak oglądałem wczoraj, to dopiero w 60 minucie się zorientowałem, że na boisku grał Iniesta. Kompletnie niewidoczny... Jak Messi czy Vilja (tylko, że oni strzelili bramki).
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Biorąc pod uwagę, że Barcelona w zasadzie nie miała przygotowań (ciężko nazwać przygotowaniami jakieś tourne podczas którego nie zagrali ani jednego meczu w optymalnym składzie) i to, że na środku obrony grał defensywny pomocnik, to moim zdaniem trochę porażka Realu. Mieli przeciwnika słabego jak nigdy w ciągu ostatnich lat, a i tak tego nie wygrali... Ale wygląda na to, że na początku sezonu Barcelona może zaliczyć kilka wpadek, jakieś remisy ze słabszymi klubami itp. Upatruję w tym niestety szansę na mistrzostwo Realu w tym sezonie.Chociaż z drugiej strony strajk w Primiera Division jest na rękę Barcy i może jednak złapią ten swój styl przed startem, więc wszystko jest możliwe. Tylko nie rozumiem po co wydawać te miliony na Fabregasa...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Przecież doskonale było wczoraj widać że Messi i Alvesem to chyba jeszcze nie wytrzeźwieli po tym kilkudniowym turne po oceanie.
Spokojnie w rewanżu zobaczymy inną Barcę ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Trochę nie o meczu:
Reklama na koszulkach Barcelony? Trochę szkoda, bo jednak było to dość "romantyczne" w dzisiejszej piłce, nawet wliczając, że już od jakiegoś czasu mieli Unicef. W ogóle paskudne mają koszulki w tym sezonie. Trykoty Realu bardzo fajne, choć może lekko tandetny ten złoty kolor. ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Więc nie ma mowy o tandecie ![]() |
|
|

|
||||||