|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Nie wiem czy jest temat więc zakładam. Jedziemy z koksem.
Wielki Real wygra 3:0. Amen. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Hurraoptymista widzę
Bardziej realny wynik jest w odwrotną stronę i na to też liczę Chociaż z drugiej strony... osobiście wolę np. 3:2 dla Realu po bardzo dobrym meczu niż 0:3 po słabym Ale jednak stawiam i kibicuję Barcelonie ![]() ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Prędzej liczba mnoga byłaby bardziej odpowiednia. 4x Gran Derby to rzadki przypadek. Nie sympatyzuje z żadną z drużyn, ale chce, aby Real przegrał i takie 5:3 dla Barcelony + 2 czerwone kartki dla Realu - Krystynka i np. Marcelo i byłby gites malinka
![]() ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Kij im w oko gwiazdkom z odległej galaktyki
![]()
.
. |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Nie wiedziałem jak napisać bo jeszcze w Poznaniu wg kibiców Amiki grają Derby Świata, to trochę odpuściłem. Generalnie Barcelona w tym sezonie jest ciut lepsza, ale od soboty się to zmieni. Hala Madrid.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Eeee, to dopiero jutro. Do jutra to się czteropak skończy ....
![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
remis ......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
3:0 dla Barcy. 3xMessi. Przynajmniej mam taką nadzieję
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
2:0 wygra barca. Krystyna dwa fochy i placz pod koniec.
![]()
Noblesse Oblige
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ja bym się skłonił ku słowom tofika. Nie kręci mnie liga hiszpańska. Wielkość Realu i Barcy już mnie znudziła. Obejrzeć obejrzę. Liczę na dużo goli
![]() ![]()
What's new?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
0-1 Barca...
Derby nie derby Murinio Guardiola... Pile gra BArca.. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Po co te emocje?Nie wystarczy zwyczajnie oglądnąć sobie teog meczu,jak jak np przedstawienia w teatrze?Nie rozumiem jak można się identyfikować z jedną lub druga drużyną.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Nie ważne kto, nie ważne ile...ważne, żeby uciszyć tego bezczelnego, wywyższającego się Mourinho i wszystkich kibiców królewskich
![]() Visca el Barca! ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Vamos Galacticos! Hala Madrid!
Sprowadźccie na ziemię uefelonę ![]() ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
gdzie w necie oprócz meczyki i fromsport ?
![]()
TYLKO WISŁA TS
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Mi to zwisa kto dzisiaj wygra ale sam obstawiam 3-2 dla Realu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Obojętne kto, byle by było dużo bramek, bo tylko dlatego oglądam te derby wszechświata i okolic. Może też być taki remis jak kilka sezonów temu (3-3).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
wygrają Królewscy, bo muszą, bo im kibicuję, bo Barcelona ma koszulki w pasy pionowe.
![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Zawsze jakoś bardziej przemawiała do mnie Barca niż Real, ale ostatnio jakoś za słodko się stało przy Barcelonie, to pierdzenie i zachwyty nad nim jest już troszkę nudne, więc tym razem chciałbym, żeby Real odrobinkę przystopował te orgazmy.
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
co do tematu... Obstawiam za Realem (1-0), lecz ten mecz jest o nic... o wiele ważniejsze będą 3 nast. mecze. ![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
We wszystkich 4 spotkaniach Real z Barca które się szykują w najbliższych 18 dniach wygrać może tylko jeden zespoł .
FC BARCELONA |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
złapałem na sopcast.
wygra Barca ![]()
TYLKO WISŁA TS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Macie linka do sopcasta?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
108936 - kanał na sopcascie, hiszpański
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Na razie wygląda to tak, że Barca chce, ale nie może, a Real autobus i liczy na kontry, które mogą być skuteczne
Liczę jednak na zwycięstwo futbolu... Nie cierpię taktyk Mourinho, choć często się sprawdzają.![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ciekawe czy Real się teraz otworzy i zaatakuje.
![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Muszę to powiedzieć.
Albiol = debil. Na co gość liczył? Że arbiter nie zauważy? ![]()
Ave
Wisła |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|