bonawentura napisał(a):

|
Może, ale Jirsak prędzej będzie grał za Wilka lub Sobolewskiego. W miejsce Meliksona najpewniej mógłby wyjść Garguła i całkiem możliwe, że tak się stanie. Ciekaw jestem czy nasz treneiro wprowadzi dziś na plac boju Ilieva czy Kirma. Cóż, zobaczymy jakie będzie podejście do tego meczu.
|
Fakt, może rzeczywiście Jirsak zagrać za Wilka. Z Sobolem to wątpie, w końcu to serce drużyny i jest jednym z pierwszych przy ustalaniu składu. Natomiast co do Kirma, to w tamtym sezonie w końcówce zapewnił na zwycięstwo, ale mam nadzieję, że to jednak Iliev będzie grał. Na prawdę jestem bardzo ciekawy tego meczu i sławetnej już u nas motywacji

. Na prawdę trudno jest mi to pojąć.
Obym się mylił, ale coś mi się wydaję, że dzisiejszy mecz może wyglądać właśnie podobnie do tego z poprzedniego sezonu. Zwłaszcza, że Zagłębie raczej się wzmocniło,niż osłabiło. Liczę na 1,2 zero. Wszystko powyżej będzie dla nas dużym plusem, przed Apoelem. Wszystko poniżej...nie ma takiej opcji
Edit: otóż to mają zapierd...ć na całego, jak będzie zaangażowanie, to będzie zwycięstwo.