|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
spokojnie, zobaczysz co sie będzie działo w trakcie meczu
. A nie daj Bóg coś pójdzie nie tak i Wisła nie będzie wygrywać, to już nawet boję się pomyśleć - standardowo: Maaskant do wyj....a, ten i ten chujowy i do zmiany, doping w tv nieslyszalny, sędzia ch.j. Aaa, bym zapomniał - Cupiał chce sprzedać Wisłę . Żeby nie było OT - koniecznie dzisiaj zwycięstwo, bo Legia wygrywając zaległy mecz będzie miała spory handicap jak na 3 kolejki. To samo ze Śląskiem. Tym bardziej, że za tydzień wyjazd do Kielc, gdzie nigdy nam łatwo się nie grało. Co do składu, to chciałbym zobaczyć najmocniejszy w tym momencie, ale mimo wszystko bez Meliksona. Niech sobie gość odpocznie, za niego np. Jirsak - w końcu jeden mecz konia w rundzie może zaliczyć ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Jeżeli Wisla tego meczu nie wygra to bedzie oznaczalo jedno - nie mamy szans na LM. Bez LM to nie ma czego szukac w Wiśle. Maaskant i Stan nie beda mieli ochoty na dalsza prace. Melikson odejdzie w zimie, bo nie bedzie mial zapalu w samej lidze. To bedzie oznaczalo praktyczny koniec Wisly, bo watpie aby Cupial był dalej zainteresowany. Po tylu latach jest tak blisko i nic z tego? KONIEC!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Ładna pogoda jest, warto pójść na spacer albo skosić trawę w ogródku... A poza tym wszyscy czekają na APOEL. Niestety po 2 kolejkach widać, że piłkarze też raczej żyją tylko Champions League. Może dlatego nikt się spodziewa fajerwerków w dzisiejszym meczu. Będzie wygrana to wszyscy wzrusza ramionami i powiedzą - byle tak samo było z APOELEM. Będzie remis to wszyscy powiedzą - trudno, byle wygrać z APOELEM...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
pierd..ol kibicowanie zostan ninja !![]() qqq_b jestes z ekipy " jestem zydem ..synem" ![]()
Ostatnio edytowane przez DominoForza : 13.08.2011 o godz. 11:28.
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
. Na prawdę trudno jest mi to pojąć. Obym się mylił, ale coś mi się wydaję, że dzisiejszy mecz może wyglądać właśnie podobnie do tego z poprzedniego sezonu. Zwłaszcza, że Zagłębie raczej się wzmocniło,niż osłabiło. Liczę na 1,2 zero. Wszystko powyżej będzie dla nas dużym plusem, przed Apoelem. Wszystko poniżej...nie ma takiej opcji ![]() Edit: otóż to mają zapierd...ć na całego, jak będzie zaangażowanie, to będzie zwycięstwo.
Ostatnio edytowane przez Krav : 13.08.2011 o godz. 11:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
DominoForza - ten strój i ta morda od razu skojarzyła się mi z Zagłębiem
Dzisiaj musi być zwycięstwo, punkty trzeba zbierać, bo mistrzostwo Polski jest dla prawdziwych kibiców chyba więcej warte niż gra w lidze mistrzów.. Pamiętajmy, że brakuje nam jednego tytułu do tego, aby zostać najbardziej utytułowaną drużyną kraju. Z resztą zarówno Legia jak i Śląsk pokazują, że można spokojnie grać na dwóch frontach, pierwsze dwa mecze to były wyjazdy, więc remisy można zrozumieć, dzisiejsza strata punktów będzie już czymś niepokojącym.![]() Groundhopper
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Mi tam wystarczą 3 pkt z Zagłębiem i tyle w temacie.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
to pewnie taki skrot myslowy ze jak nas jebia sredniaki z polskiej ligi to tym bardziej nie mamy szans z apoelem , dla mnie dzisiejszy dzien moglby nie istniec , liczy sie tylko awans do LM
a faktycznie przy tak duzej szansie rozczarowanie bedzie duzo wieksze niz do tej pory |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
polonia juz wygrywa
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Przed chwila 4 autokary kibicow z Lubina eskortowane przez policje. Takze nie wiem czy bedzie 350 osob gosci. Chyba ze reszta dojezdza prywatnymi autami.
![]()
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Znowu wycięli murawę w te kręgi zamiast normalnej jak na najlepszych stadionach [*]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
swietny mecz garguly !
|
|
|
|
Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Nie mogę słuchać tego Węgrzyna. koleś ręką w polu karnym, a ten coś pier....i ze walka o pozycje czy cos.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Kirm, no jasna cholera, ile można ?!
Nie dziwię się złości Bitona. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
ile tych .... z Lubina jest ?
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
KIRM buahahahahah zalosne, POKAZAL ILE JEST WORT. I co, jego fanatyczni obroncy, dalej go bedzie bronic? zepsul 300% sytuacje drugi mecz z rzedu, TO NIE JEST PRZYPADEK. Ten gosc jest w ARCYSLABEJ formie ale widze 1 plus tego przestrzelonego karnego. Przez bardzo dlugi czas juz zapewne Kirm do karnego nie podejdzie.
A drugie, chcialbym zauważyć do ilu sytuacji strzeleckich doszedl Biton. Przeciez on sam oddal z 5 strzalow. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To oczywiste dlaczego akurat Kirm podszedł do tego karnego. Trener liczył pewnie, że się przełamie, pewnie brakuje mu teraz pewności siebie, a tu po niewykorzystanym karnym może być gorzej. Szkoda Kirma. Akcję na karnego zrobił, nie udało się wykończyć.
Bardzo podobała mi się gra Garguły. Nie zagrał lepiej od Meliksona, ale i tak był to dobry poziom. Szkoda, że po jego strzale piłka nie przekroczyła linii bramkowej bo byłaby to piękna bramka i dałaby mu więcej pewności siebie. Widać, że Maaskant nie żartuje i Łukasz jest w formie. Brakuje mu regularnej gry tylko, a to największy problem. Może na ligę zamiast Nuneza może pograć. Ryzykowne ustawienie, ale ultraofensywne. Mam nadzieję, że z Lameyem nic poważnego się nie stało. Oba karne jak dla mnie zasłużone. Sędzia popełniał błędy w tym meczu, ale po równo. Nie wie ktoś co z Boguskim? Tydzień temu w meczu MESY strzelił gola, więc chyba nie chodzi o jakiś uraz? |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|