|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Poszukuję zdjęcia (z PL ) gdzie widać policjanta, pełny pancerz, pała, broń, etc etc i na wprost jeden kibol na łyso ;D
na przeciwko jego albo jego tarczy, kojarzycie ? Szukałem m.in tutaj tego zdjęcia ale niestety tylko oprawy; http://www.ultras-tifo.net/galleries...as-photos.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Nie wiedziałem gdzie napisać , więc piszę tutaj , jeśli ktoś ma jakieś tapety nacjonalistyczne to mógłby mi na priv wysłać , z góry dziękuję , bardzo mi potrzebne
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Jeśli chcę kupić karnet to stoję w tej samej kolejce co osoby po bilety na Apoel ?
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Bąbel nie śpij
![]()
FCZ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Dlaczego przelew wysłany z ipko na mbank dojdzie dopiero 16.08? w mbanku pisze ze przerwa będzie z soboty na niedziele...
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Domyślam się, że polecenie przelewu puściłeś dziś po południu. Jeśli tak to sytuacja wygląda następująco: twoje polecenie przelewu zostało przyjęte przez system ipko, teraz musisz czekać, aż oni wyślą te pieniądze do mbank'u, a następuje to od pon do pt ( z wyłączeniem świąt jak 15.VIII) w kilku sesja. Widocznie nie załapałeś się na ostatnią. I nawet gdyby mbank działał 24/7 to i tak musieliby czekać aż nastąpi transfer pieniędzy z ipko. Mam nadzieję, że w miarę to wyjaśniłem. A to link do transakcji miedzy bankami: http://www.money.pl/banki/elixir/ PS. Są plany by przelewy bank-bank były realizowane 24/7. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Witam, mam pytanie czy jutro przed meczem będę mógł jeszcze wznowić karnet z wiosny 2011 ? jesli tak to w jakich godzinach wiem ze strefa kibica jest otwarta do 16 ale nie wiem czy w dniu meczu nie dluzej ? + oczywiscie elegancko omijam kolejke biletową bo karnety na piętrze tak?
![]()
http://de.youtube.com/watch?v=y29L97YdHoI
Białaaaaaaaaa Gwiazdoooooooo Najbardziej na świecie kochamy ten nasz TS... I dalej do boju do boju krocz Wisełko....... Zwyciężaj potęgą swoją wszystkich wkoło ..... A my wierni fani podążać będziemy wciąż .... Za Tobą, za Tobą Ty nasza drużyno ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a moze byc taka sytuacja ze jutro beda wykupione miejsca na C wszystkie to nie dostane karnetu?
![]()
http://de.youtube.com/watch?v=y29L97YdHoI
Białaaaaaaaaa Gwiazdoooooooo Najbardziej na świecie kochamy ten nasz TS... I dalej do boju do boju krocz Wisełko....... Zwyciężaj potęgą swoją wszystkich wkoło ..... A my wierni fani podążać będziemy wciąż .... Za Tobą, za Tobą Ty nasza drużyno ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Czy na stadion mogę bez problemu wnieść aparat fotograficzny?
![]()
Armagedon
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
ej, ja w poważaniu mam wszystkie święta kościelne w tym kraju, także zejdzie ze mnie ;p @ Ja_Kibic - poszukaj na allegro, możesz tam kupić kapsle pepsi ( doładowania tel. w play ), te od coca-coli, te kody z kapsli z piwa żubr etc. I na prawdę poszukaj dobrze, bo ostatnio babeczka sprzedawała bodaj 1000 kodów żubra + 4 kieliszki za chyba 30 złotych ? Nie wiem na co Ci te kapsle, ale jak na konkurs to wydasz 3 dyszki i zawsze coś się trafi, a może i chałupę albo $$$ wygrasz ;-) @ sanmac - zależy od rozumu ochroniarza. Bo zakaz jest wnoszenia - sprzętu profesjonalnego. Wiesz lustrzanki, obiektywy, taki wielki sprzęt jest zabroniony. Zwykłe cyfrówki bez problemu można wnieść ale.... aparat niżej to najzwyklejsza cyfrówka - ale jak ochroniarz zobaczy coś takiego w futerale, torebce panny czy w ręce - to powie Ci że to profesjonalny sprzęt i Cię nie wpuści.. Zalezy jaki jest Twój sprzęt ;p. Jakich gabarytów ![]() Powód: sanmac - aparat
Ostatnio edytowane przez labtec : 13.08.2011 o godz. 12:33.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Dzięki wielkie labtec
![]() ![]()
Armagedon
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
www.wisla.krakow.pl -> tam masz odpowiedzi na wszystkie pytania dotyczące zniżek , biletów, kk itd, itp. Jak nie masz tam odpowiedzi to nie wstydź się, dzwoń do klubu i zapytaj : http://www.wisla.krakow.pl/pl/bilety/karta_kibica/ Strefa Kibica (Karty Kibica, bilety, karnety): (012) 623 95 95 @ sanmac - nie ma za co |
|
|