|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Zależy co lubisz, np mi strasznie się te bluzy podobają :}
http://allegro.pl/elegancka-bluza-me...714828319.html http://allegro.pl/elegancka-bluza-me...705878268.html |
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]()
" Bo najważniejsze chęć istnienia, spokojne dni i spełnione marzenia..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
, chodzi mi o taki klasyczny krój ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
http://allegro.pl/l-bluzy-kapturem-m...757607931.html
Mam od goscia 3 bluzy juz dlugo... jakosc elegancka ,cena atrakcyjna... Polecam ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
podbijam !!!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jak pijecie lampkę wina ? W trakcie jedzonego obiadu, czy zaraz po ?
(z góry dzięki) |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
jeżeli ktoś pracuje w klubie w strefie kibica to prosiłbym żeby odezwał się na priv, mam parę pytań...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
Zobaczyć najlepiej cały Lwów bo oprócz tego co oficjalnie podają są takie miejsca których w przewodnikach nie uświadczysz (tak zresztą jak w Krakowie). wizy nie musisz mieć tylko paszport. nic nie płacisz wjeżdżając natomiast przy wyjeździe aby nie stać w korku do przejścia trzeba wysupłać parę dolców dla jebanych celników. ceny jedzenia trochę niższe niż w Polsce ale np. cola chipsy (ogólnie importowane towary w cenach takich jak u nas albo droższe). warto zwrócić uwagę na słodycze ![]() ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
hehe, sorry, może pomyślałem nie o tym o czym powinienem, ale jakie słodycze masz na myśli ? Sasha, Tania, Sonia ;D ? A jeszcze jedno, tam są chrywny tak ? Jakiś ludzki to ma przelicznik ? No i co polecacie do picia, żeby nie przeżyć zgonu pierwszego dnia ;p ? Piw raczej dobrych nie mają, więc pewnie jakieś winka albo wszystko na bazie spirytu. Jakiś konkretny napój i cena ? Dzięki ! 1 UAH = 37 groszy 10 złotych to ok. 26.87 UAH hrywien. Dobrze mówię ? http://www.wycieczka.pl/przewodnik/u...-ukrainie.html http://ukraina.geozeta.pl/kurswaluty Wódka 0,5 l krajowa: 6,00 – 8,00 (UAH) - 8 HRYWIEN = 3 ZŁOTE Powód: 0,5 LITRA VODKI ZA 3 ZL :| ??!?!?!?!
Ostatnio edytowane przez labtec : 10.08.2011 o godz. 23:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie. Wczoraj w oczekiwaniu na nocny autobus pod galerią krakowską podbiły do nas psy. Zaczęli wmawiać nam , że obserwujemy ludzi i galerie jakbyśmy nie wiem co zrobili. Po chwili zaczęli przeszukiwać mnie i mojego kolegę pod pretekstem posiadania narkotyków. Oczywiście nic nie znaleźli. Tłumaczyli się później , że mają prawo do rutynowej kontroli. Czy rutynowa kontrola to również przeszukanie ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Poleci ktoś dobrego ortopedę oraz chirurga gdzieś w okolicach centrum (choć niekoniecznie), przyjmującego po 16 i żeby nie zdarł ze mnie tryliona złotych za wizytę ?
@ Dzięki Sensej ! szkoda że nie mają czasu dla mnie, ale już znalazłem gdzie indziej.
Ostatnio edytowane przez tomo : 11.08.2011 o godz. 15:31.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Wie ktoś jak nazywa się knajpa (bądź zna jej adres) w Pradze (u stóp Hradczan), wypełniona ludzkimi czaszkami? Pamiętam jeszcze, że jak się przechodziło koło niej, to z okna piwnicznego wystawały ręce więźnia, a u wejścia witał nas zakapturzony mnich. Z tego co wyczytałem, to dawniej były tam lochy w których zmarło dużo osadzonych tam więźniów- stąd ten klimat.
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 11.08.2011 o godz. 09:03.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Co do ortopedy to każdy harata koło 100 troche ponad. W Centrum. Mogę polecić Urabana na R22. Ale niewiadomo czy dziś będzie bo on z Wisły przeniósł się do kadry, a oni wczoraj grali. A jak nie on to Kruk i Pardała z Scanmedu (tu musisz wizyty znaleźć bo dziś ich rano widziałem w szpitalu i niewiem jak popołudniu z nimi będzie .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wam tez sie wali FB? Bo mam problem z zalogowaniem - co chwile blad wyskakuje, albo "tak o " mnie wylogowuje :/
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jednak jest ;p Z wrzucaniem fotek, z wchodzeniem w aplikację, i ogólnie wywala co chwile.
Ostatnio edytowane przez labtec : 11.08.2011 o godz. 14:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
witam,
wiecie może gdzie jest SZROT w KRAKOWIE? potrzebuje kilka drobiazgów do Fiata Bravo |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://www.firmy.net/zlomowiska-szroty,krakow.html ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
1. Gruchot - FHU. Złomowanie, auto-handel, części samochodowe, pomoc drogowa os. Tysiąclecia 1 32-603 Kraków 2. Auto Złomek Stacja Demontażu Skup Pojazdów ul. Osterwy 48, Kraków tel.: 530929708 Pn. - Nd.: 7:00-22:00 3. Auto-Max Handel Michał Sroga Branża: Autozłom
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Dlaczego kolejny mecz Wisełki będzie na C+ ? a nie na C+ Sport
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Oba mecze ligowe Wisły w tym sezonie były właśnie w soboty o 18 na C+.
Co do najbliższej soboty - to mniej więcej o tej porze na innych programach Canalu są zaplanowane transmisje na żywo z żużlowego GP, ligi angielskiej i ligi francuskiej, więc mecz Wisły został przesunięty na C+ Premium. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jak kupie bilet TLK z jednego miasta do drugiego, to mogę część trasy pokonać jednym pociągiem TLK wyjść na stacji na kilka godzin i kontynuować podróż dalej do stacji końcowej niejako innym pociągiem? Troche zagmatwałem ale myśle ze da się załapać
![]() ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tak, da się tak zrobić. Nawet na bilecie masz napisane że bilet ważny przez 6 godzin ( ostatnio tak miałem ), albo ważny do godziny 22:00 np. Zależy jakie połączenie i o której godzinie kupisz. Ale na 100 % tak się da jak napisałeś. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Potrzebuje wrzucic zdjecie, a raczej skrinszota na serwer, zeby sobie potem z niego korzystac na stronie sprzedazy allegro. To znaczy wkleic adres tego skrina do szablonu strony sprzedazy i tu pojawia sie pytanie. Na jaki serwer wrzucic albo co zrobic zeby mi ten skrin nie zniknal po paru dniach z powodu jego wygasniecia na serwerze
Co poczac ![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Zrobiłem sobie czyszczenie dysku programem Odkurzacz, no i wywaliło mi kilka tysięcy niepotrzebnych plików (typu język arabski dla google earth), ale także wyczyściłem tym rejestr i nie działa mi poprawnie Google Chrome. Niektóre strony wyświetla poprawnie, a niektóre nie - przykład. Z tym, że nie jestem pewien czy to wina wywalenia jakieś pliku czy rejestru. Przeinstalowanie Chroma też nic nie dało.
Wie ktoś co z tym zrobić? ![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|