|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
Wszystkie kasy działały. http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...em_z_apoel_em/ i info o transmisjach: http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...acie_i_nsport/
Ostatnio edytowane przez mav23 : 10.08.2011 o godz. 14:43.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Proszę was, dopingujcie Wisłę na maxa! To jest teraz naszym piłkarzom bardzo, bardzo potrzebne!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Online |
|
|
Ta powyższa prośba o doping uzasadniona - skoro APOEL zamówił 1600 biletów pewnie tylu ich przybędzie, a każdy siedzący w temacie wie, jak dopingują Cypryjczycy. Wiem, że to nie tamat o dopingu ale trzeba się będzie naprawdę sprężyć żeby całkowicie zagłuszyć gości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ja jestem ciekaw jak Apoel sobie poradzie z taką taktyka jaką zastosowaliśmy w meczu z Litexem żę będą mieli mało przestrzeni do grania. Jak oglądałęm ich 2 ostatnie mecze z necie to rywale pozostawiali im takie wyrwy na boisku że mogli sobie biegać gdize chcieli a bramki były stracone w frajerski sposób.Piszcie jak chcecie ale wedłóg mnie Apoel jest minimalnie lepszy od Litexu z tego powodu że ma jakieś doświadczenie na arenie międzey narodowej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Dziś jak byłem po bilet to kolejka jak byśmy grali z Barcą, Manchesterem czy innym gigantem... Ale to nas czeka w grupie LM...
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Na szczęście bilet kupiłem dzien wczesniej, bo stac w tych kolejkach to oszalec mozna. A wszyscy "kibice" Wisły ktorzy chodz na el.LM powinni przyjsc w sobote na Zagłębie!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Z kumplami doszliśmy do wniosku jak rozwiązać, problem ze stadionem. Należy dogadać się z UEFA, że np pierwsze 2 lub nawet 3 mecze zagramy na wyjeździe.
![]() Cytat:
WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
To nie PZPN, czy Ekstraklasa, poza tym jesteśmy za ciency, żeby cokolwiek ugrać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Jednakże nie rozumiem tej zawieruchy ze stadionem bo w LM grały i grają zespoły które mają stadiony niczym ten z SS przy których stadion na R 22 wygląda jak z innej galaktyki . |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Powtórze jeszcze raz. W przypadku awansu do Ligi Mistrzów będziemy grali przy Reymonta. To bardziej niż pewne. Jak dobrze pamiętam to w czerwcu też nam w gazetach wmawiono, że nie ma szans na czwartą runde przy Reymonta, a jak przyszło co do czego nawet nie było żadnych wątpliwości. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ciekawy artykuł o stadionie i ewentualnych perturbacjach
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...64fb3f1f,1,3,3 |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ludzie przed nami 2 super ciezkie mecze z Apoelem
a tu widze dywagcje czy trafimy na Chelsea i BvB razem do jednej grupy,albo zeby zamienic mecze na wyjazdowe w 2 pierwszych kolejkach.... ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Żebyście się moi drodzy nie rozczarowali.
Taaa, Barcelony, Reale, Borussie, a jeszcze pierwszego meczu z Apoelem nie rozegraliśmy. Oby upadek nie był dla was zbyt bolesny. Co nie znaczy, że ja nie wierzę w drużynę, bo wierzę. Tylko śmieszą mnie wasze dywagacje o LM. ![]()
No i przyszło mi zmienić podpis, "dzięki", Kubuś...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Witam. Sa jakies limity w kupowaniu biletow przez jedna osobe?
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Możesz kupić 24000 biletów ale na każdy z nich musisz mieć: - imię i nazwisko osoby która wejdzie na ten bilet - PESEL osoby która wejdzie na ten bilet Przy wejściu na trybunę te dane są weryfikowane, tzn. ochrona porównuje powyższe informacje nabite na bilet z dowodem tożsamości. P.S. Jeśli to prawda o limicie to sorki, nie wiedziałem. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Miejmy nadzieję, że na stadion w środę przybędzie jak najwięcej głośno dopingujących. Trzeba będzie tamtych zagłuszyć. Z Apoelem będzie ciężko, ale musimy ogrywać takie drużyny, jeśli chcemy grać w elicie. Nie ma innego wyjścia.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kartki w kwalifikacjach są przekładane na mecze w fazie grupowej czy liczone od nowa?
Przykładowo Melikson ma teraz żółtko , dostaje kolejne w meczu na Cyprze (czyli w ostatnim w kwalifikacjach) i czy wtedy pauzuje w fazie grupowej LM / LE? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Nie mogą byc przekładane to by było bez sensu,że gracze drużyn które bezpośrednio awansowały do LM mają czyste konto,a inni mają już na koncie żółte kartki bądź zawieszenia.
![]()
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wolałem się upewnić.
Na meczu z Zagłębiem Lubin będzie szpieg , o ten : http://en.wikipedia.org/wiki/Predrag_Erak za stroną APOELu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
pieprzycie... oczywiście że przechodzą, wszystkie rozgrywki europejskie są powiązane, jak wejdziemy do LM i Melikson bd miał 4 kartki po dwumeczu z Apoelem to będzie musiał pauzować w I meczu. Nie dam sobie za to ręki uciąć ale od zawsze tak słyszałem. Wydaje mi się że nic się nie zeruje. Poza tym na potwierdzenie tego drużyny np Barca i ManU i ich zawodnicy którzy po finale mieli 4 kartki to będą pauzować w I meczu grupowym w tym roku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
masz jakies informacje ciekawe ? ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Na Fazę Grupową na 100% nie przechodzą, ale jak Maor w pierwszym meczu z APOEL-em dostanie żółtą kartke to w rewanżu niestety nie zagra. Z Fazy Eliminacyjnej do Grupowej kartki nie przechodzą.
EDIT: Zagrożeni są także Osman, Dudu i chyba Sobol. |
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Nie chcę niczego sztucznie nakręcać tym bardziej, że do meczu jeszcze prawie tydzień ale...SKORO JEST TO DLA KLUBU I DLA KIBICÓW MECZ DEKADY CZY NAWET 1000-LECIA I WYMAGACIE OD PIŁKARZY 200% ZAANGAŻOWANIA TO TAK SAMO WYMAGAJCIE OD SIEBIE! To będzie dla kibiców prawdziwy test. Pomijam już fakt, że ma być ok 1600 kibiców z Cypru co samo w sobie trochę nakręci atmosferę. Jednak ZNOWU! nawet na młynie będzie masa przypadkowych osób, które nie znają żadnej piosenki/nie chce im się dopingować, to MY-ABG musimy ich zastąpić bez utraty jakości dla dopingu. Ja wierzę, że doping którego jeszcze nie było na tym stadionie na pewno pomoże ten mecz wygrać, a jak ktoś w to nie wierzy to niech 17.08 nie przychodzi na stadion!
Tak na koniec (bez głupiej napinki- pisze to co czuje w środku...) WIŚLACY bądźcie gotowi na kibicowską WOJNĘ!- tego dnia nie można przyjść nieprzygotowanym. Nie da się ludzi sztucznie nakręcać. Pozostaje wierzyć, że każdy wie o co gra i sam wymaga od siebie największej mobilizacji... A więc mam na to jedną radę- żyjcie tym meczem coraz bardziej z dnia na dzień ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Nie, to moja subiektywna opinia. Ogólnie z wypowiedzi Basałaja wynika, że on jest raczej tez tego pewien. Dopiero jak mu ktoś zada pytanie o stadion to jest coś w stylu "aaa, no tak, bo przeciez możliwe, że nie będziemy tutaj grać bla bla bla".
Dla mnie te artykuły to tylko próba zwrócenia uwage ludzi, że ze stadionem jest nie tak różowo, to przełozy się na naciski na miasto, a dalej to już wiadomo. Ale koniec końców jak będzie dalej źle to zrobią prowizorke, żeby spełnić wszystkie wymogi UEFA i będziemy grali przy R22. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
![]() IV runda jest organizowana prawie na takich samych zasadach co mecze główne LM.
Ostatnio edytowane przez mariutto : 11.08.2011 o godz. 16:46.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|