The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.08.2011, 14:22
Cytat:
Źli ludzie chcieli was oszukać - mecz z APOEL-em będzie w nSport, ale też w otwartym Polsacie.
Co do rewanżu - na razie nie ma oficjalnych informacji, więc nie wierzcie w to, co na razie czytacie!
http://www.facebook.com/WislaKrakow
Odpowiedz cytując
mav23
Member

Od: 02.2009

Stary 10.08.2011, 14:40
PSYCHOLTSW napisał(a):Wyświetl post
witam, mam pytanie o bilety... tzn na mecz z apoelem oczywyście... podobno jakieś jaja tam się dzieją, tzn w kolejkach. wie ktoś coś na ten temat, bo ja mam bilet od wczoraj jako karnetowiec...
Byłem o 13:00 kolejka była od kas do Reymonta i prawie do budy z zapieksami.
Wszystkie kasy działały.

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...em_z_apoel_em/

i info o transmisjach:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...acie_i_nsport/
Ostatnio edytowane przez mav23 : 10.08.2011 o godz. 14:43.
Odpowiedz cytując
mariutto
Member

Od: 08.2009

Stary 10.08.2011, 16:08
Proszę was, dopingujcie Wisłę na maxa! To jest teraz naszym piłkarzom bardzo, bardzo potrzebne!
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 10.08.2011, 16:14
Ta powyższa prośba o doping uzasadniona - skoro APOEL zamówił 1600 biletów pewnie tylu ich przybędzie, a każdy siedzący w temacie wie, jak dopingują Cypryjczycy. Wiem, że to nie tamat o dopingu ale trzeba się będzie naprawdę sprężyć żeby całkowicie zagłuszyć gości.
Odpowiedz cytując
fcb4
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 10.08.2011, 16:49
Ja jestem ciekaw jak Apoel sobie poradzie z taką taktyka jaką zastosowaliśmy w meczu z Litexem żę będą mieli mało przestrzeni do grania. Jak oglądałęm ich 2 ostatnie mecze z necie to rywale pozostawiali im takie wyrwy na boisku że mogli sobie biegać gdize chcieli a bramki były stracone w frajerski sposób.Piszcie jak chcecie ale wedłóg mnie Apoel jest minimalnie lepszy od Litexu z tego powodu że ma jakieś doświadczenie na arenie międzey narodowej.
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 10.08.2011, 17:09
Dziś jak byłem po bilet to kolejka jak byśmy grali z Barcą, Manchesterem czy innym gigantem... Ale to nas czeka w grupie LM...
Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując
pattros
Member

Od: 10.2010

Stary 10.08.2011, 19:22
Na szczęście bilet kupiłem dzien wczesniej, bo stac w tych kolejkach to oszalec mozna. A wszyscy "kibice" Wisły ktorzy chodz na el.LM powinni przyjsc w sobote na Zagłębie!
Odpowiedz cytując
kubawislak
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 10.08.2011, 19:31
Z kumplami doszliśmy do wniosku jak rozwiązać, problem ze stadionem. Należy dogadać się z UEFA, że np pierwsze 2 lub nawet 3 mecze zagramy na wyjeździe.
Cytat:
Wolę być traktowany, jako zacofaniec z ciemnogrodu, niż, jako europejczyk i patrzyć, jak na legalu dwóch pedałów się liże na rynku.
Zakaz pedałowania!
by M-M

WISŁA!
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 10.08.2011, 19:35
kubawislak napisał(a):Wyświetl post
Z kumplami doszliśmy do wniosku jak rozwiązać, problem ze stadionem. Należy dogadać się z UEFA, że np pierwsze 2 lub nawet 3 mecze zagramy na wyjeździe.
Przy okazji przyniesiemy im flaszeczkę i gra gitara.
To nie PZPN, czy Ekstraklasa, poza tym jesteśmy za ciency, żeby cokolwiek ugrać.
Odpowiedz cytując
Ciastek1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 10.08.2011, 19:37
kubawislak napisał(a):Wyświetl post
Podejrzewam , że oni chcą mieć stadiony wszystko dopięte na ostatni guzik i nikt nie będzie miał zamiaru przyjeżdżać do Krakowa co drugi dzień sprawdzać jak to z tym stadionem.Tym bardziej , że znając kompetencje tego ohydnego babsztyla , urzędników i majchra nie zdziwię się jak trybune otworzą ... na rundę wiosenną ekstraklasy .

Jednakże nie rozumiem tej zawieruchy ze stadionem bo w LM grały i grają zespoły które mają stadiony niczym ten z SS przy których stadion na R 22 wygląda jak z innej galaktyki .
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 10.08.2011, 19:52
Ciastek1 napisał(a):Wyświetl post
Podejrzewam , że oni chcą mieć stadiony wszystko dopięte na ostatni guzik i nikt nie będzie miał zamiaru przyjeżdżać do Krakowa co drugi dzień sprawdzać jak to z tym stadionem.Tym bardziej , że znając kompetencje tego ohydnego babsztyla , urzędników i majchra nie zdziwię się jak trybune otworzą ... na rundę wiosenną ekstraklasy .

Jednakże nie rozumiem tej zawieruchy ze stadionem bo w LM grały i grają zespoły które mają stadiony niczym ten z SS przy których stadion na R 22 wygląda jak z innej galaktyki .
Jak można wierzyć artykułom to rozchodzi się o miejsca VIP. Trzeba mieć jakieś 600 sztuk, a my mamy chyba 160. Jest to spowodowane tym, że loża VIP jest planowana na trybunie nieoddanej.

Powtórze jeszcze raz. W przypadku awansu do Ligi Mistrzów będziemy grali przy Reymonta. To bardziej niż pewne. Jak dobrze pamiętam to w czerwcu też nam w gazetach wmawiono, że nie ma szans na czwartą runde przy Reymonta, a jak przyszło co do czego nawet nie było żadnych wątpliwości.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 10.08.2011, 22:56
Ciekawy artykuł o stadionie i ewentualnych perturbacjach

http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...64fb3f1f,1,3,3
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 10.08.2011, 23:23
Ludzie przed nami 2 super ciezkie mecze z Apoelem

a tu widze dywagcje czy trafimy na Chelsea i BvB razem do jednej grupy,albo zeby zamienic mecze na wyjazdowe w 2 pierwszych kolejkach....
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
domenica90
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 11.08.2011, 09:23
Żebyście się moi drodzy nie rozczarowali.

Taaa, Barcelony, Reale, Borussie, a jeszcze pierwszego meczu z Apoelem nie rozegraliśmy.
Oby upadek nie był dla was zbyt bolesny.

Co nie znaczy, że ja nie wierzę w drużynę, bo wierzę. Tylko śmieszą mnie wasze dywagacje o LM.
No i przyszło mi zmienić podpis, "dzięki", Kubuś...
Odpowiedz cytując
kolec64
Junior Member

Od: 07.2005

Stary 11.08.2011, 09:30
Witam. Sa jakies limity w kupowaniu biletow przez jedna osobe?
Odpowiedz cytując
Chimek12
Member

Od: 07.2011

Stary 11.08.2011, 09:43
kolec64 napisał(a):Wyświetl post
Wydaje mi się,że 6 i musisz mieć karte kibica lub PESEL osoby, której chcesz kupić bilet.
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 11.08.2011, 09:45
kolec64 napisał(a):Wyświetl post

Możesz kupić 24000 biletów ale na każdy z nich musisz mieć:
- imię i nazwisko osoby która wejdzie na ten bilet
- PESEL osoby która wejdzie na ten bilet

Przy wejściu na trybunę te dane są weryfikowane, tzn. ochrona porównuje powyższe informacje nabite na bilet z dowodem tożsamości.

P.S. Jeśli to prawda o limicie to sorki, nie wiedziałem.
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
delukas96
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 11.08.2011, 10:44
Miejmy nadzieję, że na stadion w środę przybędzie jak najwięcej głośno dopingujących. Trzeba będzie tamtych zagłuszyć. Z Apoelem będzie ciężko, ale musimy ogrywać takie drużyny, jeśli chcemy grać w elicie. Nie ma innego wyjścia.
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Stary 11.08.2011, 12:28
Kartki w kwalifikacjach są przekładane na mecze w fazie grupowej czy liczone od nowa?
Przykładowo Melikson ma teraz żółtko , dostaje kolejne w meczu na Cyprze (czyli w ostatnim w kwalifikacjach) i czy wtedy pauzuje w fazie grupowej LM / LE?
Odpowiedz cytując
baro1995
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 11.08.2011, 12:34
Nie mogą byc przekładane to by było bez sensu,że gracze drużyn które bezpośrednio awansowały do LM mają czyste konto,a inni mają już na koncie żółte kartki bądź zawieszenia.
Sukcesy rodzą się w bólach,za rok na pewno się uda!
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Stary 11.08.2011, 12:49
Wolałem się upewnić.

Na meczu z Zagłębiem Lubin będzie szpieg , o ten : http://en.wikipedia.org/wiki/Predrag_Erak

za stroną APOELu.
Odpowiedz cytując
sorin320
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 11.08.2011, 13:00
pieprzycie... oczywiście że przechodzą, wszystkie rozgrywki europejskie są powiązane, jak wejdziemy do LM i Melikson bd miał 4 kartki po dwumeczu z Apoelem to będzie musiał pauzować w I meczu. Nie dam sobie za to ręki uciąć ale od zawsze tak słyszałem. Wydaje mi się że nic się nie zeruje. Poza tym na potwierdzenie tego drużyny np Barca i ManU i ich zawodnicy którzy po finale mieli 4 kartki to będą pauzować w I meczu grupowym w tym roku.
Odpowiedz cytując
Ivory1906
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 11.08.2011, 13:01
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Jak można wierzyć artykułom to rozchodzi się o miejsca VIP. Trzeba mieć jakieś 600 sztuk, a my mamy chyba 160. Jest to spowodowane tym, że loża VIP jest planowana na trybunie nieoddanej.

Powtórze jeszcze raz. W przypadku awansu do Ligi Mistrzów będziemy grali przy Reymonta. To bardziej niż pewne. Jak dobrze pamiętam to w czerwcu też nam w gazetach wmawiono, że nie ma szans na czwartą runde przy Reymonta, a jak przyszło co do czego nawet nie było żadnych wątpliwości.
Skad taka pewnosc ? masz jakies informacje ciekawe ?
Odpowiedz cytując
Chimek12
Member

Stary 11.08.2011, 13:02
Na Fazę Grupową na 100% nie przechodzą, ale jak Maor w pierwszym meczu z APOEL-em dostanie żółtą kartke to w rewanżu niestety nie zagra. Z Fazy Eliminacyjnej do Grupowej kartki nie przechodzą.

EDIT: Zagrożeni są także Osman, Dudu i chyba Sobol.
Odpowiedz cytując
Pimko
Member

Od: 11.2010

Stary 11.08.2011, 13:11
Nie chcę niczego sztucznie nakręcać tym bardziej, że do meczu jeszcze prawie tydzień ale...SKORO JEST TO DLA KLUBU I DLA KIBICÓW MECZ DEKADY CZY NAWET 1000-LECIA I WYMAGACIE OD PIŁKARZY 200% ZAANGAŻOWANIA TO TAK SAMO WYMAGAJCIE OD SIEBIE! To będzie dla kibiców prawdziwy test. Pomijam już fakt, że ma być ok 1600 kibiców z Cypru co samo w sobie trochę nakręci atmosferę. Jednak ZNOWU! nawet na młynie będzie masa przypadkowych osób, które nie znają żadnej piosenki/nie chce im się dopingować, to MY-ABG musimy ich zastąpić bez utraty jakości dla dopingu. Ja wierzę, że doping którego jeszcze nie było na tym stadionie na pewno pomoże ten mecz wygrać, a jak ktoś w to nie wierzy to niech 17.08 nie przychodzi na stadion!

Tak na koniec (bez głupiej napinki- pisze to co czuje w środku...) WIŚLACY bądźcie gotowi na kibicowską WOJNĘ!- tego dnia nie można przyjść nieprzygotowanym. Nie da się ludzi sztucznie nakręcać. Pozostaje wierzyć, że każdy wie o co gra i sam wymaga od siebie największej mobilizacji...

A więc mam na to jedną radę- żyjcie tym meczem coraz bardziej z dnia na dzień
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 11.08.2011, 13:15
Ivory1906 napisał(a):Wyświetl post
Skad taka pewnosc ? masz jakies informacje ciekawe ?
Nie, to moja subiektywna opinia. Ogólnie z wypowiedzi Basałaja wynika, że on jest raczej tez tego pewien. Dopiero jak mu ktoś zada pytanie o stadion to jest coś w stylu "aaa, no tak, bo przeciez możliwe, że nie będziemy tutaj grać bla bla bla".
Dla mnie te artykuły to tylko próba zwrócenia uwage ludzi, że ze stadionem jest nie tak różowo, to przełozy się na naciski na miasto, a dalej to już wiadomo.

Ale koniec końców jak będzie dalej źle to zrobią prowizorke, żeby spełnić wszystkie wymogi UEFA i będziemy grali przy R22.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 11.08.2011, 14:06
qqq_b napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli UEFA dopuści stadion do IV rundy to do fazy grupowej również to zrobi.
bzdura

10z
Odpowiedz cytując
qqq_b
Banita

Stary 11.08.2011, 15:04
thechris napisał(a):Wyświetl post
bzdura

10z
Bo, co? Bzdurą to jest twój post.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 11.08.2011, 16:14
kacpergawlo napisał(a):Wyświetl post
Bo do IV rundy są inne wymagania niż do fazy grupowej i twój post był bzdurny?
dobra, dobra, ale te wymagania nie są kosmiczne i na pewno zagramy u siebie
pytanie tylko czy przy 3, czy 4 trybunach, bo jak przy trzech to stracimy duzo...
Odpowiedz cytując
mariutto
Member

Od: 08.2009

Stary 11.08.2011, 16:43
JrQ- napisał(a):Wyświetl post
dobra, dobra, ale te wymagania nie są kosmiczne i na pewno zagramy u siebie
pytanie tylko czy przy 3, czy 4 trybunach, bo jak przy trzech to stracimy duzo...
Też mi się tak wydaje.
IV runda jest organizowana prawie na takich samych zasadach co mecze główne LM.
Ostatnio edytowane przez mariutto : 11.08.2011 o godz. 16:46.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów