The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.08.2011, 10:00
Ale beka w tym temacie Przeciez ja także byłem januszem jak polazłem pierwszyraz na mecz w 1997 Kiedyś musi być ten pierwszy raz. Niech przychodzą co mi tam. Może częśc z nich będzie przychodzić częsciej i za parę lat będą pisą takie postyw stylu:" ale januszy wbija na mecz, a my fanatyczni..."
A że kupują na C...Nie ich wina , że CI FANATYCZNI nie potrafią sobie kupić karnetu za 145-165 PLN...
Odpowiedz cytując
RafaelTS
Junior Member

Od: 05.2011

Stary 11.08.2011, 10:05
Pan Jotka ma racje ja też tak zaczynałem Kiedyś zacząć trzeba...
Odpowiedz cytując
ziomalekk
Junior Member

Od: 11.2008

Stary 11.08.2011, 10:07
Witam bardzo serdecznie jestem aż z Białej Podlaskiej mamy zamiar wybrać sie do Krakowa na mecz ale dopeiro w poniedziałek wcześniej nie mamy takiej możliwości co zrobić żeby kupić bilet bo mam wrażenie że we wtorek już biletów nie będzie jakby tak kogoś zaufanego tam znaleźć, co mi poradzicie ? Ps Biała Podlaska jest 500 km od Krakowa
Odpowiedz cytując
ziomalekk
Junior Member

Stary 11.08.2011, 10:08
I nie zarzucajcie że pierwszy raz kiedyś miszkałem w Krakowie regularnie chodziłem na meczyki
Odpowiedz cytując
Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2010

Stary 11.08.2011, 10:12
Ja mam pytanie dotyczące kk. Po wyrobieniu dostaje się taką kartkę, podobno jest na niej login hasło itp potrzebne do zakupu biletu przez internet. Jak teraz kupię bilet przez neta jak wyjebalem tą kartkę już dawno temu? (naturalie wiem że jeszcze niema sprzedaży biletów przez neta)
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 11.08.2011, 10:14
ziomalekk napisał(a):Wyświetl post
Witam bardzo serdecznie jestem aż z Białej Podlaskiej mamy zamiar wybrać sie do Krakowa na mecz ale dopeiro w poniedziałek wcześniej nie mamy takiej możliwości co zrobić żeby kupić bilet bo mam wrażenie że we wtorek już biletów nie będzie jakby tak kogoś zaufanego tam znaleźć, co mi poradzicie ? Ps Biała Podlaska jest 500 km od Krakowa
Przyjedź na Zagłębie.
Odpowiedz cytując
frg
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 11.08.2011, 10:14
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
Ale beka w tym temacie Przeciez ja także byłem januszem jak polazłem pierwszyraz na mecz w 1997 Kiedyś musi być ten pierwszy raz. Niech przychodzą co mi tam. Może częśc z nich będzie przychodzić częsciej i za parę lat będą pisą takie postyw stylu:" ale januszy wbija na mecz, a my fanatyczni..."
A że kupują na C...Nie ich wina , że CI FANATYCZNI nie potrafią sobie kupić karnetu za 145-165 PLN...

Dokładnie tak jest. ja w zeszłym sezonie tez stałem jak kołek po 2h żeby kupic bilet. To mnie nauczyło i kupiłem karnet. Ci, którzy tak narzekają na "niedzielnych" kibiców, którzy chodza rzadko na mecze - ja sie pytam, dlaczego Wy nie macie karnetów skoro jesteście tacy "fanatyczni". Kupno karnetu naprawde sie opłaca. Karnet (ze wznowieniem) to 165zł a na zniżkach na bilety pucharowe juz do tej pory mozna było "zarobić" 20zł. Biorąc pod uwagę, że jeszcze mamy kilka meczy w pucharach (LM/LE) to będzie tego jeszcze więcej.
Tak więc zachęcam do zakupu karnetów i nie będzie problemu
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
Odpowiedz cytując
MDW
Member

Od: 04.2011

Stary 11.08.2011, 10:16
I nie zarzucajcie że pierwszy raz kiedyś miszkałem w Krakowie regularnie chodziłem na meczyki
Wydaje się, że w poniedziałek może być już za późno kupno biletów przy takim tempie sprzedaży. Oczywiście nikt nie powie tego ze 100% pewnością ale patrząc obiektywnie może być ciężko. Jedyne rozwiązanie to pomoc kogoś w Krakowie kto kupi dla Was bilety.
Odpowiedz cytując
ziomalekk
Junior Member

Stary 11.08.2011, 10:18
Chętnie bym przyjechał ale w sobotę to za wcześnie za duży koszt i nie zbiorę ekipy, widzę że nic się nie da zrobić muszę liczyć na szczęście, że we wtorek znajdzie się 5 biletów
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Stary 11.08.2011, 10:21
Chętnie bym przyjechał ale w sobotę to za wcześnie za duży koszt i nie zbiorę ekipy, widzę że nic się nie da zrobić muszę liczyć na szczęście, że we wtorek znajdzie się 5 biletów
To jedź na Legia - Spartak, będzie bliżej i tez fajny meczyk. Ekipa pewnie się zbierze.

Ja nie wiem skąd się tacy biorą.
Odpowiedz cytując
ziomalekk
Junior Member

Stary 11.08.2011, 10:27
Kolego masz jakiś problem miejsce ci zabieram czy tlen ? Co cie obchodzi człowieku na który mecz chce przyjechać, jakbym mieszkał w Krakowie bym przychodził na każdy mecz ale 500 km to chyba nie jest 100 żeby wpadać co tydzień paliwo drogie i ogólnie jest to niemożliwe dobrze o tym wiesz, no chyba że na mecz Wisły mogą przychodzić tylko rodowici Krakusy ale nic takiego na biletach nie piszę więc proszę cię nie zabieraj mi to co mi sie należy tak samo jak tobie a Legi nie lubię odkąd pamiętam kocham Wisłe
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Stary 11.08.2011, 10:35
Biedaku daleko mieszkający, akurat termin weekendowy jest tak niedogodny,że nie da się przyjechać. Za to środa, wieczorem to jak najbardziej przystępny okres i wtedy zawsze jest czas. Nawet na przejechanie 500 km.

Na szczęście braknie dla Ciebie biletów i bardzo mnie to cieszy.

A za dowód tego, ze jesteś ignorantem, który przypomniał sobie, ze jest kibicem Wisły, bo ma szansę na wejście do LM niech posłuży Twoja wypowiedź: "muszę liczyć na szczęście, że we wtorek znajdzie się 5 biletów ".

Licz, tylko od czasów Realu i Barcelony nie ma już koników na naszym stadionie i nikt Ci biletu nie sprzeda.
Ostatnio edytowane przez zim zum : 11.08.2011 o godz. 10:38.
Odpowiedz cytując
ziomalekk
Junior Member

Stary 11.08.2011, 10:38
Krakusiaczku kochany nie rób takiej napinki bo po co do zobaczenia w środe
Odpowiedz cytując
delukas96
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 11.08.2011, 10:39
#**SnaKe**# napisał(a):Wyświetl post
Dlatego teraz tylko oczekiwanie na kupno biletów przez internet o którym była mowa na początku przy wyrabianiu KK
Nawet jeśli się takiego systemu doczekamy to też mogą być "kolejki". Wystarczy, że kilkanaście tysięcy pomyśli o meczu i będzie chciało kupić bilet przez internet. Serwery będą padać i w ogóle.
Odpowiedz cytując
ziomalekk
Junior Member

Stary 11.08.2011, 10:42
Licz, tylko od czasów Realu i Barcelony nie ma już koników na naszym stadionie i nikt Ci biletu nie sprzeda.

Nie no płacze ze smiechu sorki ale ty masz 15 lat albo na tyle lat rozumujesz

A tak naprawde to proponuje wyjdź z domu a nie kisisz przed tym kompem, spotkaj się z dziewczyną pograj w piłe z kumplami albo napij sie piwka bo żyłka pęknie
Ostatnio edytowane przez ziomalekk : 11.08.2011 o godz. 10:45.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 11.08.2011, 10:51
Według SKWK kolejka jeszcze większa niż wczoraj, a więc nie ma co się czarować, że bilety zostaną do przyszłego tygodnia.
Odpowiedz cytując
Rustin
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 11.08.2011, 10:57
Jagul napisał(a):Wyświetl post
Według SKWK kolejka jeszcze większa niż wczoraj, a więc nie ma co się czarować, że bilety zostaną do przyszłego tygodnia.
Dokładnie tak jest, wielu znajomych tam stoi i tylko narzekają. Gdy patrzę na te kolejki na zdjęciach, to nie żałuję tych paru dni w pracy za grosze, żeby zarobić na karnet. Od paru dni mogę siedzieć spokojnie i czekać na info, kiedy sprzedaż się skończy i skończą się kłótnie na forum o bilety oraz żale moich znajomych jeżdżących tylko na puchary.
Wisła ponad wszystko
Odpowiedz cytując
ziomalekk
Junior Member

No to trzeba jechać po bilety jeszcze w tym tygodniu nie mamy wyjścia
Odpowiedz cytując
Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Jagul napisał(a):Wyświetl post
Chyba nie ma się co czarować że bilety zostaną do jutra (na bank godzin wieczornych). O sobocie można już zapomnieć.
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 11.08.2011, 11:03
No to trzeba jechać po bilety jeszcze w tym tygodniu nie mamy wyjścia
Nie chce się napinac ale dopiero twierdziłeś, że nie jestes w stanie przed poniedziałkiem stawić się w Krakowie, że paliwo drogie, żeby ot tak przyjechać do Krakowa itd, a teraz okazuje się, że jednak nie stanowi to żadnego problemu.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 11.08.2011, 11:05
oli38 napisał(a):Wyświetl post
Drogi Rafaelu TS zaskoczę Cię ale karnet posiadam już od paru rund, bo wiem, że ułatwia życie. A nie kupiłem jeszcze biletu, bo niestety nie mogę tak jak pewnie Ty wsiąść do tramwaju lub autobusu, i łatwo i przyjemnie sobie go kupić, gdyż do Krakowa mam ponad 100km I wcale nie potrzebuję koniecznie biletu na C. Bo moim zdaniem KIBICEM można być zarówno na G, E czy nawet F A do tego co napisałeś to powiem tylko tyle, że jeśli Wisła przegra ten mecz z APOEL-em to Ci 'kibice' już na R22 szybko nie zawitają, a przepraszam, bo przecież możliwe jest, że w LE będą do wylosowania Tottenhamy, Celtiki, Lazia, Atletika, czy Seville więc znów będzie okazja do lansu
Nie nawidze jak ludzi taka pie**** popatrz na fakty a nie zaciemniaj rzeczywistosci... od poczatku roku kompletu nie bylo tylko na meczach z Widzewem, Ruchem, Podbeskidziem, i teraz ze Skonto... Jakie lanisarstwo? Chce ktos isc na mecz to idzie, poprostu ogladnac mecz, nawet osoba ktora jest kibicem dosyc dlugo... a lansowac sie moze rowniez ktos co chodzi na mecze regularnie... Ale i tak mam zbyt ciemny narod zeby wiele osob pewne rzeczy zrozumialo..
Odpowiedz cytując
ziomalekk
Junior Member

Stary 11.08.2011, 11:06
Chodzi mi o to ze sam jestem w stanie pojade kupie dla kumpli bilety,wpadne na mecz z Zagłebiem i wróce potem jeszcze raz wpadne ale dopiero w środe na Apoel
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 11.08.2011, 11:15
Chodzi mi o to ze sam jestem w stanie pojade kupie dla kumpli bilety,wpadne na mecz z Zagłebiem i wróce potem jeszcze raz wpadne ale dopiero w środe na Apoel
Naprawdę nie interesuje tu nikogo w jaki sposób dotrzesz na stadion i kiedy i po co. Chcesz przyjechać to przyjedź. Temat powinien być czysto informacyjny, a nie do biadolenia dlaczego ktoś nie mógł podbić po bilet wtedy, czy wtedy. W ogóle zanim coś jeszcze tu napiszesz i opublikujesz to przeczytaj to wcześniej 3 razy, bo takie te Twoje myśli są chaotyczne, że ciężko się domyślać o co Ci chodzi.

Ja wiem jedno, karnety będą w sprzedaży jakiś czas (i też go zakupię dopiero za parę tygodni), każdy zainteresowany byciem z Wisłą "na codzień" kupi ten karnet, więc będzie miał pierwokup do biletów na jesienne mecze LM czy LE. Inwestycja 100 zł na C/G (bo tyle pewnie karnet będzie kosztował po 2 meczach), czy 150 zł na narożniki nie jest jakąś kwotą horrendalną.
Odpowiedz cytując
whistar
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 11.08.2011, 11:22
Wlasnie stoje w kolejce. Stania jak mysle na 2,5 godziny. Swoja droga trzeba być debilem żeby tak jak ja majac karnet nie ruszyc dupy w odpowiednim momencie tylko teraz :( A tak na marginesie na C znajda się na pewno osoby, ktorych być tam nie powinno
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem
To nie tak, że nie pamiętam

Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!!
Odpowiedz cytując
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 11.08.2011, 11:25
Skoro pierwsze okienko biletowe, sprzedaje tylko bilety na Zagłębie ( nie trzeba stać w kolejce), klub móglby rozważyć opcję, że gdy ktoś kupuje bilet na Zagłębie, może przy okazji kupic bilet na APOEL..Zawsze byłoby to jakieś udogodnienie dla tych, którzy nie chodzą tylko od "święta" na Reymonta..
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 11.08.2011, 11:28
Belzebub napisał(a):Wyświetl post
Skoro pierwsze okienko biletowe, sprzedaje tylko bilety na Zagłębie ( nie trzeba stać w kolejce), klub móglby rozważyć opcję, że gdy ktoś kupuje bilet na Zagłębie, może przy okazji kupic bilet na APOEL..Zawsze byłoby to jakieś udogodnienie dla tych, którzy nie chodzą tylko od "święta" na Reymonta..
Idea była taka, żeby nie zniechęcać ludzi chcących iśc na Zagłebie do kupna biletu. Jak zaczną sprzedawać na APOEL także tam to po co tworzyć oddzielne okienko, co?
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Stary 11.08.2011, 11:33
Idea była taka, żeby nie zniechęcać ludzi chcących iśc na Zagłebie do kupna biletu. Jak zaczną sprzedawać na APOEL także tam to po co tworzyć oddzielne okienko, co?
Żeby ludzie, którzy faktycznie chodza a nie idą od święta nie stali w tlumie, Tak samo wczoraj karnetowcy i Ci na zagłębie + apoel powinni mieć swoje okienko. No ale po co trakować dobrze karnetowców, jak oni już zapłacili więc niech się bujają.
Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Od: 07.2005

Stary 11.08.2011, 11:33
koledze chyba chodziło o to, że jeśli ktoś zdecyduje się na kupno biletu na Zagłębie, to w zamian za to, może kupić też jednocześnie bilet na APOEL.
i to nie byłoby głupie, bo trochę ludzi na pewno tak by zrobiło, zamiast stać tyle w kolejce. inna sprawa, czy później by przyszli na to Zagłębie i czy jest sens na siłę kogoś ciągnąć.
Odpowiedz cytując
Don Donson
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 11.08.2011, 11:38
Wrzuciłby ktoś fotkę jak to wygląda...
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela."
"de oppresso liber"
Odpowiedz cytując
doodi
Junior Member

Od: 11.2009

Stary 11.08.2011, 11:42
Semper Fidelis 1985 napisał(a):Wyświetl post
Ja mam pytanie dotyczące kk. Po wyrobieniu dostaje się taką kartkę, podobno jest na niej login hasło itp potrzebne do zakupu biletu przez internet. Jak teraz kupię bilet przez neta jak wyjebalem tą kartkę już dawno temu? (naturalie wiem że jeszcze niema sprzedaży biletów przez neta)
Przyjdź do strefy kibica, podejdź do stanowiska, gdzie wyrabia się karty i poproś o ponowny wydruk potwierdzenia (miej ze sobą dowód osobisty).
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów