|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Ale beka w tym temacie
Kiedyś musi być ten pierwszy raz. Niech przychodzą co mi tam. Może częśc z nich będzie przychodzić częsciej i za parę lat będą pisą takie postyw stylu:" ale januszy wbija na mecz, a my fanatyczni..." ![]() A że kupują na C...Nie ich wina , że CI FANATYCZNI nie potrafią sobie kupić karnetu za 145-165 PLN... ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Pan Jotka ma racje ja też tak zaczynałem
Kiedyś zacząć trzeba... |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Witam bardzo serdecznie jestem aż z Białej Podlaskiej mamy zamiar wybrać sie do Krakowa na mecz ale dopeiro w poniedziałek wcześniej nie mamy takiej możliwości co zrobić żeby kupić bilet bo mam wrażenie że we wtorek już biletów nie będzie jakby tak kogoś zaufanego tam znaleźć, co mi poradzicie ? Ps Biała Podlaska jest 500 km od Krakowa
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
I nie zarzucajcie że pierwszy raz kiedyś miszkałem w Krakowie regularnie chodziłem na meczyki
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ja mam pytanie dotyczące kk. Po wyrobieniu dostaje się taką kartkę, podobno jest na niej login hasło itp potrzebne do zakupu biletu przez internet. Jak teraz kupię bilet przez neta jak wyjebalem tą kartkę już dawno temu? (naturalie wiem że jeszcze niema sprzedaży biletów przez neta)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
Dokładnie tak jest. ja w zeszłym sezonie tez stałem jak kołek po 2h żeby kupic bilet. To mnie nauczyło i kupiłem karnet. Ci, którzy tak narzekają na "niedzielnych" kibiców, którzy chodza rzadko na mecze - ja sie pytam, dlaczego Wy nie macie karnetów skoro jesteście tacy "fanatyczni". Kupno karnetu naprawde sie opłaca. Karnet (ze wznowieniem) to 165zł a na zniżkach na bilety pucharowe juz do tej pory mozna było "zarobić" 20zł. Biorąc pod uwagę, że jeszcze mamy kilka meczy w pucharach (LM/LE) to będzie tego jeszcze więcej. Tak więc zachęcam do zakupu karnetów i nie będzie problemu ![]() ![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Wydaje się, że w poniedziałek może być już za późno kupno biletów przy takim tempie sprzedaży. Oczywiście nikt nie powie tego ze 100% pewnością ale patrząc obiektywnie może być ciężko. Jedyne rozwiązanie to pomoc kogoś w Krakowie kto kupi dla Was bilety.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Chętnie bym przyjechał ale w sobotę to za wcześnie za duży koszt i nie zbiorę ekipy, widzę że nic się nie da zrobić muszę liczyć na szczęście, że we wtorek znajdzie się 5 biletów
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ja nie wiem skąd się tacy biorą. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Kolego masz jakiś problem miejsce ci zabieram czy tlen ? Co cie obchodzi człowieku na który mecz chce przyjechać, jakbym mieszkał w Krakowie bym przychodził na każdy mecz ale 500 km to chyba nie jest 100 żeby wpadać co tydzień paliwo drogie i ogólnie jest to niemożliwe dobrze o tym wiesz, no chyba że na mecz Wisły mogą przychodzić tylko rodowici Krakusy ale nic takiego na biletach nie piszę więc proszę cię nie zabieraj mi to co mi sie należy tak samo jak tobie a Legi nie lubię odkąd pamiętam kocham Wisłe
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Biedaku daleko mieszkający, akurat termin weekendowy jest tak niedogodny,że nie da się przyjechać. Za to środa, wieczorem to jak najbardziej przystępny okres i wtedy zawsze jest czas. Nawet na przejechanie 500 km.
Na szczęście braknie dla Ciebie biletów i bardzo mnie to cieszy. A za dowód tego, ze jesteś ignorantem, który przypomniał sobie, ze jest kibicem Wisły, bo ma szansę na wejście do LM niech posłuży Twoja wypowiedź: "muszę liczyć na szczęście, że we wtorek znajdzie się 5 biletów ". Licz, tylko od czasów Realu i Barcelony nie ma już koników na naszym stadionie i nikt Ci biletu nie sprzeda.
Ostatnio edytowane przez zim zum : 11.08.2011 o godz. 10:38.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Krakusiaczku kochany nie rób takiej napinki bo po co do zobaczenia w środe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Licz, tylko od czasów Realu i Barcelony nie ma już koników na naszym stadionie i nikt Ci biletu nie sprzeda.
Nie no płacze ze smiechu sorki ale ty masz 15 lat albo na tyle lat rozumujesz A tak naprawde to proponuje wyjdź z domu a nie kisisz przed tym kompem, spotkaj się z dziewczyną pograj w piłe z kumplami albo napij sie piwka bo żyłka pęknie
Ostatnio edytowane przez ziomalekk : 11.08.2011 o godz. 10:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Według SKWK kolejka jeszcze większa niż wczoraj, a więc nie ma co się czarować, że bilety zostaną do przyszłego tygodnia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Dokładnie tak jest, wielu znajomych tam stoi i tylko narzekają. Gdy patrzę na te kolejki na zdjęciach, to nie żałuję tych paru dni w pracy za grosze, żeby zarobić na karnet. Od paru dni mogę siedzieć spokojnie i czekać na info, kiedy sprzedaż się skończy i skończą się kłótnie na forum o bilety oraz żale moich znajomych jeżdżących tylko na puchary.
![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
No to trzeba jechać po bilety jeszcze w tym tygodniu nie mamy wyjścia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Chyba nie ma się co czarować że bilety zostaną do jutra (na bank godzin wieczornych). O sobocie można już zapomnieć.
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Nie chce się napinac ale dopiero twierdziłeś, że nie jestes w stanie przed poniedziałkiem stawić się w Krakowie, że paliwo drogie, żeby ot tak przyjechać do Krakowa itd, a teraz okazuje się, że jednak nie stanowi to żadnego problemu.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Chodzi mi o to ze sam jestem w stanie pojade kupie dla kumpli bilety,wpadne na mecz z Zagłebiem i wróce potem jeszcze raz wpadne ale dopiero w środe na Apoel
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Ja wiem jedno, karnety będą w sprzedaży jakiś czas (i też go zakupię dopiero za parę tygodni), każdy zainteresowany byciem z Wisłą "na codzień" kupi ten karnet, więc będzie miał pierwokup do biletów na jesienne mecze LM czy LE. Inwestycja 100 zł na C/G (bo tyle pewnie karnet będzie kosztował po 2 meczach), czy 150 zł na narożniki nie jest jakąś kwotą horrendalną. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Wlasnie stoje w kolejce. Stania jak mysle na 2,5 godziny. Swoja droga trzeba być debilem żeby tak jak ja majac karnet nie ruszyc dupy w odpowiednim momencie tylko teraz :( A tak na marginesie na C znajda się na pewno osoby, ktorych być tam nie powinno
![]() ![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Skoro pierwsze okienko biletowe, sprzedaje tylko bilety na Zagłębie ( nie trzeba stać w kolejce), klub móglby rozważyć opcję, że gdy ktoś kupuje bilet na Zagłębie, może przy okazji kupic bilet na APOEL..Zawsze byłoby to jakieś udogodnienie dla tych, którzy nie chodzą tylko od "święta" na Reymonta..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Żeby ludzie, którzy faktycznie chodza a nie idą od święta nie stali w tlumie, Tak samo wczoraj karnetowcy i Ci na zagłębie + apoel powinni mieć swoje okienko. No ale po co trakować dobrze karnetowców, jak oni już zapłacili więc niech się bujają.
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
i to nie byłoby głupie, bo trochę ludzi na pewno tak by zrobiło, zamiast stać tyle w kolejce. inna sprawa, czy później by przyszli na to Zagłębie i czy jest sens na siłę kogoś ciągnąć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Wrzuciłby ktoś fotkę jak to wygląda...
![]() ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
|