|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
ee parking nie jest tam bezpłatny
(za C). Ostatnio jak byłem w zeszłym tyg to babka parkingowa przyleciała po 5 zł![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Zawsze można zaparkować przed starą halą - w tygodniu jeszcze nigdy nie miałem problemu z zostawieniem tam auta.
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
14 000 poszło, czyli dziś pewnie będzie komplet
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ja byłem wczoraj o 16 to kolejka była miazga... Miałem kupić bilety na APOEL i Zagłębie, za APOEL podziekowałem, nie chciało mi się stać 3h w kolejce, kupiłem na Zagłębie tylko, w Krakowie już nie będę w tygodniu, dopiero w sobote na meczu, więc zapewne mecz z APOELem oglądne w tv.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Wczoraj stałem w kolejce od 19,35 do 22.05. Przy założeniu, że kolejki będą takie jak wczoraj a bilety jeszcze będą na koniec dnia to najlepiej wpaść koło 21 i poczekać godzinkę maksymalnie. Super sprawa, że wczoraj obsługiwali do ostatniego klienta.
![]()
... dobra strona tego wydarzenia to fakt, że mamy już wakacje...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
jak myslicie kumpel ktory ma mi dzis kupic bilet da rade ze zdjeciem w komorce mojej legitki kupic ulgowy?
w systemie powinni miec info ze na wszytkich poprzednich meczach zawsze mialem ten z ulga wiec chyba nie beda sie czepiac? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
W jakim ty zaczarowanym świecie żyjesz? OCZYWIŚCIE że się nie da.
![]()
Boże chroń mnie przed przyjaciółmi, z wrogami poradze sobię sam...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
hmm na kilku poprzednich meczach widzialem jak ktos kupowal np na ksero legitki wiec czemu to ma byc takie oczywiste?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
ksero też wydaje mi się baaaardzo wątpliwe. Ale zdjęcie z komórki jest zwyczajnie nie poważne. Jak psy będą cię chciały sprawdzic to pokażesz im zdjęcie dowodu na komórce?
![]()
Boże chroń mnie przed przyjaciółmi, z wrogami poradze sobię sam...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Wszystko szłoby dużo sprawniej i szybciej gdyby każdy miał kartę kibica. Ja kupowałem na kartę, stałem przy kasie z 30 sekund. Ludzie kupujący na pesel stoją przy kasach nawet z 10 minut jak jeszcze kupują kilka biletów. Druga sprawa rozwiązująca problem to oczywiście sprzedaż internetowa.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
przeciez w czasie meczu bede osobiscie razem z ta legitka, a tu nie ma szans bedac gdzies na wakacjach zeby ktos mial moje dokumenty
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jak dzisiaj to wygląda? Jest ktoś przy stadionie? duże kolejki?
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Witam. dostanę dzisiaj koło 18 bilet na Apoel na trybunę C? są tam jeszcze bilety w ogóle?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Kolejka na 1h czekania. Sporo osób czeka od 8.00. Na ten moment kasy jeszcze zamknięte a liczyłem na otwarcie wcześniej
![]()
Noblesse Oblige
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
bilety są, koło 18 raczej nie dostaniesz ponieważ o tej godzinie będziesz dopiero na wysokości ulicy Reymonta w kolejce po bilet
Do okienka dojdziesz około 20 (jak dobrze pójdzie). Wtedy na bank do młyna biletów nie będzie.EDit: Co ja mówię, w tych godzinach raczej w ogóle nie dostaniesz biletu. Wczoraj poszło 14k. Więc dziś 6k rozejdzie się do godziny 17/19, ale próbuj Przed chwilą byłem pod stadionem z czystej ciekawości co się tam dzieje. Nie jest jeszcze jak wczoraj ale jak już ktoś wspomniał przynajmniej godzinke trzeba postać![]() Powód: przemyślenie:)
Ostatnio edytowane przez szamik : 11.08.2011 o godz. 09:19.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Aha to lipa ;/ może się uda. Będą zwroty?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Miałem tego nie pisać ale jednak napisze...To co dzieję się przed tym meczem to jakaś istna masakra...Zresztą widać to po pytaniach na tym Forum. Liczba osobników, które na mecz przyjdą po raz pierwszy w swym życiu będzie myślę ponad przeciętna. Ja sam mam nadzieję, że jeszcze jakimś cudem jednak bilet w sobotę choć jeden kupię. Ale jeśli nie to wiem, że na meczu z Zagłębiem zabawa będzie dużooo lepsza niż w środę. Bo szykuję się, że w sobotę na R22 przyjdą tylko kibice Wisły dla których to Wisła, a nie APOEL, czy hymn LM jest magnesem. W środę stadion natomiast będzie pełen Malyszowców, Januszy, Wynalazków & Kosmitów. I tu trzeba sobie zadać pytania gdzie zmierza ruch kibicowski? Owszem klub zbierze kokosy na biletach, ludzie przyjdą najedzą się kiełbasek, pobiją pewnie nawet brawa, a niektórzy może nawet coś zaśpiewają. Ale nie oszukujmy się, wszystko to zaczyna zmierzać w kierunku w którym wyznacza nam Donek, czyli zrobienia z polskich trybun drugiej smutnej kibicowskiej Anglii. Wiem, że to co teraz napiszę jest kontrowersyjne, ale czasem tęsknie za meczem w Sosnowcu, czy na SS, bo tam byłem pewny, że obok mnie ramię w ramię stoi człowiek, który nosi Wisłę w sercu, zarówno na dobre i na złe. Dziś już tego tak pewien nie jestem... Bo Ci 'klienci', którzy pytają tutaj, czy jest im potrzebna KK to 'dziewyczy' kibice, którzy jeśli o LM biłaby się koszerna strona Błoń to tam też by też poszli...
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
To powiedz mi jak mają pojawiać się nowi kibice nowi fanatycy?. Jak zobaczy jak to wygląda spodoba mu się, atmosfera go wciągnie to szybko łapnie psychofazę!!! No nie oszukujmy się!!! A poza tym to co to za fanatyk który nie ma 165 zł na karnet na trybune c?! No bez jaj... A mając karnet znika Ci problem kolejek stania po 5 godzin i modlenia się o ostatni bilet na c...
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Problem z nowymi osobami na Wiśle nie powinien być fomułowany w ten sposób, że tacy przychodzą tylko co zrobić aby wkręcili się na dłużej w kibicowanie i aby przybrało w ich wydaniu jakąś sensowną formę. Wisła, ale także żaden klub w Polsce, nie zapełni dużego, ponad 30tysięcznego stadionu samymi fanatykami czy też wiernymi kibicami. Będą na mecze przychodziły osoby, które zrobią to być może jeden raz w życiu i na tym się skończy ich przygoda. Moim zdaniem nie ma nic lepszego sposobu niż ciągły doping i zabawa.
Cieszymy się w większości ze sformułowań, że znowu jest moda na Wisłę co widać po zainteresowaniu meczami, dziesiątkami artykułów w prasie i necie, atmosferą wśród mieszkańców Krakowa ale jednocześnie przyjmijmy do świadomości, że niesie to za sobą także takie skutki, że będą na mecze przychodzili goście nie znający składu, szukający miejsca na C itd. Wolę, żeby taki jedne z drugim przyszedł tu na Wisłę niż żeby chodził na Cracovią, która przecież też czy ni sporo kroków aby zachęcić ludzi do przychodzenia na Kałuży. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Kolega oli zapomniał chyba o meczach z Barceloną itp... Dajcie sobie już siana z tym płaczem bo przedtem było źle że mało ludzi chodzi a 23tys fanatyków nie znajdziesz na żadnym stadionie w Polsce.
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
kupcie sobie karnet, będziecie mieli pierwszeństwo zakupu biletów na puchary - będzie więcej fanatyków, klub zarobi a Wy będziecie mieli pewność biletu - same plusy
a karnet nie jest drogi na C i G |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Drogi Rafaelu TS zaskoczę Cię ale karnet posiadam już od paru rund, bo wiem, że ułatwia życie. A nie kupiłem jeszcze biletu, bo niestety nie mogę tak jak pewnie Ty wsiąść do tramwaju lub autobusu, i łatwo i przyjemnie sobie go kupić, gdyż do Krakowa mam ponad 100km
I wcale nie potrzebuję koniecznie biletu na C. Bo moim zdaniem KIBICEM można być zarówno na G, E czy nawet F A do tego co napisałeś to powiem tylko tyle, że jeśli Wisła przegra ten mecz z APOEL-em to Ci 'kibice' już na R22 szybko nie zawitają, a przepraszam, bo przecież możliwe jest, że w LE będą do wylosowania Tottenhamy, Celtiki, Lazia, Atletika, czy Seville więc znów będzie okazja do lansu ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
![]()
Wisła T
Wisła S Wisła Wisła Nasz TS |
|
|
|
Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Dlatego teraz tylko oczekiwanie na kupno biletów przez internet o którym była mowa na początku przy wyrabianiu KK
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Nie powielajcie błedów z Onetów i innych niekompetentynych stron na oficjalnej jest wyraznie napisane ze 14 000 wejsciówek zostało sprzedanych włacznie z karnetowcami a nie w jeden dzień!!
![]()
jazda,jazda,jazda BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Z Kartą kibica racja ale ja się pytam po raz kolejny kiedy ruszy ta pier**na sprzedaż internetowa bo to już paranoja ...
PS. sukcesy sportowe generują niedzielnych kibiców i tak jest na całym świecie więc nie ma się o co spinać ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Cytat:
Ruch kibicowski(rozumiem pojedyncze przypadki gdy odległość od Krakowa nie pozwala być np na więcej niż połowie meczów w sezonie) jest z pewnością w sporej swojej części wyposażony w karnety , więc jakoś specjalnie o poziom na C się nie martwię. Może jakoś bardziej dokładnie rozrysujesz związek pomiędzy pacyfikowaniem ducha trybun(proces który faktycznie od jakiegoś czasu trwa) a formą dystrybucji biletów na mecz z APOELem ? Mam tylko nadzieje , że po pokazie na trybunach i murawie jakieś 20 % z debiutantów postanowi odwiedzać stadion nie tylko na europejskich pucharach a 5 % zajawi się na fanatyzm. Oczywiście liczby + - , pi razy drzwi . Wiem że to jest możliwe , bo sam o ile wcześniej interesowałem się Wisłą pod kątem sportowym , to bakcyla kibicowskiego złapałem pojawiając się na trybunach(pierwszy raz) właśnie na meczu podobnego rodzaju jak ten który będzie w środę.
Ostatnio edytowane przez Mareq : 11.08.2011 o godz. 09:51.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Nie, 14k poszło do wczoraj. Ponadto nie czarujmy się, to że wczoraj było takie bum to nie znaczy, że dzisiaj będzie podobnie. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
oli38 zgadzam się z Tobą ale zawsze jest nadzieja że przebędzie nowych kibiców nie tylko na puchary ale również na ligę. Masz rację na stadion mam blisko bo 40km w dwie strony ale to nie moja wina że nie ma sprzedaży internetowej.
|
|
|