The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
krycha
Junior Member

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.08.2011, 20:19
Najprawdopodbniej, kumpel który jest teraz w kolejce słyszał też plotę, że do ostatniego klienta.
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 10.08.2011, 20:19
Marcin_fan napisał(a):Wyświetl post
Ponawiam. Jest szansa jutro kupic na C na pucharowy
Jest bo karnetowcy którzy nie wykupili swojego biletu tracą jutro zarezerwowane miejsce. Także jak będziesz jutro jednym z pierwszych to napewno kupisz
Odpowiedz cytując
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 10.08.2011, 20:26
Ja stałem tylko 3 godziny i 30 minut. Za głupotę się płaci. Miałem wczoraj iść, ale pomyślałem a tam z niewiastą się przejdę po bilety, kupię w 2 minutki i pójdziemy na spacer . Po godzinie stania ani dziewczyny ani biletu heh.
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując
wwf
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 10.08.2011, 20:31
arth_ur

Fajna randka.
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 10.08.2011, 20:54
Cytat:
Mimo tego, że sprzedaż wejściówek na mecz z Apoelem Nikozja w dniu dzisiejszym dobiega już końca to kolejka do kas wcale się nie zmniejsza.

Każdy kto zdecydował się dziś na zakup biletu musiał liczyć się z tym, że stać będzie w kolejce sięgającej aż do ulicy Reymonta. Czas jaki mniej więcej trzeba było spędzić czekając na swoją kolej szacowany był na minimum 2 godziny. Mimo tego niewielu było takich, którzy z zakupu wejściówki rezygnowali.

Zainteresowanie biletami jest tak duże, że kończą się już one na niektóre sektory.

Jutro Strefa Kibica czynna jest od 11. Jeżeli komuś dzisiaj nie udało się zakupić wejściówki radzimy zjawić się przy Reymonta jutro - z każdą kolejną godziną wybór miejsc jest coraz mniejszy.

Dzisiejszy dzień był ostatnim, w którym swoje miejsca zarezerwowane mieli karnetowicze. Jutro zwolni się więc duża pula biletów na miejsca, których oni nie wykupili. Pojawią się więc zapewne bardzo atrakcyjne miejscówki, w sektorach E22, E23, E24 czy E25.

Wszystkich zachęcamy do jak najszybszego zakupu biletu. Jednocześnie przypominamy, że sektor C JEST MIEJSCEM DLA NAJZAGORZALSZYCH KIBICÓW. Bilety na sektor G są dokładnie takie same, a dodatkowo łatwiej będzie stamtąd obejrzeć prawdopodobnie atrakcyjne dla oka spotkanie z Cypryjczykami. Jeżeli więc nie jesteś pewien, czy będziesz chciał zaangażować się w doping, zrezygnuj z zakupu biletu na sektor z gwiazdą.

Każdy kto jutro pojawi się w Strefie Kibica musi mieć ze sobą Kartę Kibica ( jeżeli ma ją wyrobioną - to samo dotyczy kart znajomych). Dla tych, którzy kart nie posiadają wystarczy podać imię nazwisko i numer pesel. Dodatkowo ,aby otrzymać bilet ulgowy konieczne jest okazanie legitymacji każdej osoby, która chciałaby taką wejściówkę zakupić. Nie dotyczy to osób poniżej osiemnastego roku życia ani kobiet, którzy mają bilety ulgowe bez konieczności okazania dokumentu.
Stowarzyszenie Kibiców Wisły Kraków

Można zabrać ze sobą Karty Kibiców znajomych dla których chce się kupić bilety, nie trzeba stawiać się osobiście. To samo w przypadków NUMERÓW PESEL.
Ostatnio edytowane przez CH. : 10.08.2011 o godz. 20:56.
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 10.08.2011, 20:56
W sobotę mam zamiar nabyć karnet na C. Mogą być jeszcze na ten sektor bilety na APOEL? Bardzo prosiłbym Pana Witka (jak i również innych statystyków) oraz tych, którzy bilety nabyli dzisiaj w ostatnich chwilach sprzedaży o informację jedynie odnośnie trybuny północnej.

Dzięki za info.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
delukas96
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 10.08.2011, 21:06
Ma ktoś jakieś info ile poszło biletów dzisiaj na Apoel?
Odpowiedz cytując
Wiślak-1990
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 10.08.2011, 21:07
No i jestem stalem tylko 3 h i 40 minut
Odpowiedz cytując
cris21
Junior Member

Od: 06.2011

Stary 10.08.2011, 21:08
Mam pytanie: chce kupić koledze bilet na Apoel ale kolega mieszka bardzo daleko od krakowa i nie posiada karty kibica, ma skończone 18 lat. I czy związku z tym mogę mu kupić bilet podając jego dane w strefie kibica? Czy musi osobiście?
Z góry wielkie dzięki
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Od: 09.2009

Stary 10.08.2011, 21:09
delukas96 napisał(a):Wyświetl post
Ma ktoś jakieś info ile poszło biletów dzisiaj na Apoel?
Nauczyli Cię czytać ze zrozumieniem ? Bilety mogą być jeszcze w tej chwili sprzedawana bo będą robić to do oporu tzn. do momentu kiedy znajdują się kibice w strefie kibica.

Idź na spacer i wejdź na stronę Wisły ok. 24 to pewnie się dowiesz.
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 10.08.2011, 21:10
WiślakMyślenice: Ty chcesz kupić w sobote(!) bilet na Apoel na C ?! Ja sie boje czy jutro z rana go kupie..
Odpowiedz cytując
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 10.08.2011, 21:11
cris21 napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie: chce kupić koledze bilet na Apoel ale kolega mieszka bardzo daleko od krakowa i nie posiada karty kibica, ma skończone 18 lat. I czy związku z tym mogę mu kupić bilet podając jego dane w strefie kibica? Czy musi osobiście?
Z góry wielkie dzięki
Musisz podać Imię, Nazwisko i PESEL. Szkoda że nie czytasz tematu, wszystko jest opisane.
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując
mkp13
Member

Od: 07.2010

Stary 10.08.2011, 21:11
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
W sobotę mam zamiar nabyć karnet na C. Mogą być jeszcze na ten sektor bilety na APOEL? Bardzo prosiłbym Pana Witka (jak i również innych statystyków) oraz tych, którzy bilety nabyli dzisiaj w ostatnich chwilach sprzedaży o informację jedynie odnośnie trybuny północnej.

Dzięki za info.
Szczerze bardzo wątpię.

Dziś będąc przy okienku ok 19.30 miłą Pani powiedziała, że na C3 i C4 się już skończyły a na C2 połowę zeszło. Wiem, że będę zwroty, ale naprawdę bym się nie nastawiał na zakup.
Odpowiedz cytując
delukas96
Senior Member

Stary 10.08.2011, 21:31
krakus76 napisał(a):Wyświetl post
Nauczyli Cię czytać ze zrozumieniem ? Bilety mogą być jeszcze w tej chwili sprzedawana bo będą robić to do oporu tzn. do momentu kiedy znajdują się kibice w strefie kibica.

Idź na spacer i wejdź na stronę Wisły ok. 24 to pewnie się dowiesz.
Dobra, nie spinaj tak. Chciałem się tylko dowiedzieć, czy ktoś ma jakiekolwiek dane...
Odpowiedz cytując
Wiślacki Barwałd
Senior Member

Od: 12.2010

Stary 10.08.2011, 21:58
Masakra... 3,5 godziny stania po bilet ale i tak jest dobrze, bo byli i tacy co 5 godzin stali. Nauczka na przyszłośc żeby nie kupowac biletów w ostatniej chwili
Boże chroń mnie przed przyjaciółmi, z wrogami poradze sobię sam...
Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 10.08.2011, 22:19
mkp13 napisał(a):Wyświetl post

Dziś będąc przy okienku ok 19.30 miłą Pani powiedziała, że na C3 i C4 się już skończyły a na C2 połowę zeszło. Wiem, że będę zwroty, ale naprawdę bym się nie nastawiał na zakup.
Pani była miła, ale wez pod uwage, ze jutro do puli dochodzą bilety nie wykorzystane przez karnetowcow. Ja mam karnet na C3, a jeszcze biletu nie kupilem. Tak wiec jutro rano moje miejsce bedzie do wziecia.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 10.08.2011, 22:26
Spokojnie dzis wszyscy mysla o biletach zeby je zaklepac i miec spokoj.

Na Zaglebie mysle ze oprocz tych ktorzy maja karnety (liczba przyzwoita) od piatku,od soboty i przed samym meczem pojdzie napewno troche

.Placzecie ze dzis malo kupowano na Zaglebie ,a przeciez wiekszosc ma karnety ,czesc kupi bilety i bedzie ok.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 10.08.2011, 22:39
Czyli tak naprawdę najlepiej przyjechać jest jak najpóźniej.
Z tego co słyszałem i przeczytałem to jak się przyjechało o 11-12 to się czekało ok.4h. O 20 przychodzili ostatni ludzie, a koło 22 zostały im sprzedane bilety. Więc zamiast czekać 4h, to się czekało 2 razy krócej. Tak więc radzę, dla osób które nie idą na C (bo tam bilety się pewnie jutro będą kończyć), przyjść później to prawdopodobnie będą stały krócej w kolejce. Tak mi się przynajmniej wydaje.
Odpowiedz cytując
wislak227
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 10.08.2011, 22:40
Takie coś ode mnie...
Jestem z Zakopanego i jutro pracuję od 14. Kasy otwierają o 11, dlatego myślę, że jutro pojawię się w kolejce koło godziny 10:00-10:15. I tu moje pytanie: stał dziś ktoś od tak wcześniej? Wie ile wtedy czasu trzeba czekać?
I jeszcze takie pytanie: gdzie blisko stadionu można spokojnie stanąć autem i nie płacić? Bo wiem, że przed C jest parking, ale tam chyba solidnie sobie liczą

Odpowiedz cytując
NHwiernyTS
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 10.08.2011, 22:48
Ludzie stali już od 9 godziny A co do parkingu to może stań na miasteczku AGH wiem, że zawsze przed meczem się tam staje i nie ma problemu.

Wybór Był Prosty - Wiara w Jednego Boga, Krakowska Wisła To Naszego Życia Droga!

Odpowiedz cytując
wislak227
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 10.08.2011, 22:53
A można stanąć na ulicy Reymana od strony Reymonta? Bo mi się wydaję, że jak byłem po bilety chyba na Lecha to tam ludzie stawali, ale nie jestem pewien.

Cóż, mam nadzieję, że w pracy zrozumieją, że Wisła ważniejsza

Bo ryzykować za bardzo przynajmniej mandatu, jak nie auta i zdrowia nie mam zamiaru

Odpowiedz cytując
NHwiernyTS
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 10.08.2011, 23:03
Ogólnie to tam jest chyba zakaz wjazdu choć nie jestem pewien, ale ludzie stają tam w kilka aut i nie widziałem by komuś dawali coś za wycieraczkę

Wybór Był Prosty - Wiara w Jednego Boga, Krakowska Wisła To Naszego Życia Droga!

Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Stary 10.08.2011, 23:08
Rekordowy dzień w historii sprzedaży

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...rii_sprzedazy/
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 10.08.2011, 23:13
Za oficjalna: 14 tys biletow juz poszlo, liczac ze karnetowcow jest ok 7-8 tys, to pewnie z rezerwacji wykupili ok 6 czyli tylko dzis sprzedanego ok 7-8 tys biletow w ciagu 11,5h to wychodzi mniej wiecej 1300-1400 biletow na godzine... masakra. Liczac, że 11 kas bylo otwartych, to daje ok 2min10 sekund na osobe.. Choc trzeba wziasc na poprawke ze na pewno bylo wiele osob, ktore kupowaly dla znajomych, wiec srednio z 20 sekund na osobe mozna dodac..

Wislak 227: sugerowalbym przyjsc przynajmniej 1,5h przed otwarciem - jak nie bedzie ogromna kolejka, to przynajmniej masz pewnosc ze spokojnie zdarzysz do roboty...
Odpowiedz cytując
delukas96
Senior Member

Stary 10.08.2011, 23:16
No to ładnie, 14 tys biletów już poszło
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...rii_sprzedazy/
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Stary 10.08.2011, 23:20
Czyli teoretycznie jutro mogą się skończyć bilety .... Jutro to będą dopiero jaja przed kasami.
Odpowiedz cytując
Lacrima
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 10.08.2011, 23:26
wislak227 napisał(a):
Takie coś ode mnie...
Jestem z Zakopanego i jutro pracuję od 14. Kasy otwierają o 11, dlatego myślę, że jutro pojawię się w kolejce koło godziny 10:00-10:15. I tu moje pytanie: stał dziś ktoś od tak wcześniej? Wie ile wtedy czasu trzeba czekać?
I jeszcze takie pytanie: gdzie blisko stadionu można spokojnie stanąć autem i nie płacić? Bo wiem, że przed C jest parking, ale tam chyba solidnie sobie liczą
Szukasz parkingu na jutro, tak? To śmiało możesz stanąć na parkingu przed C, kiedy nie ma meczu jest za darmo. Jeszcze lepiej - możesz wjechać po same bramki przed C, parę kroków od SK.
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 10.08.2011, 23:27
wislak227 napisał(a):Wyświetl post
A można stanąć na ulicy Reymana od strony Reymonta? Bo mi się wydaję, że jak byłem po bilety chyba na Lecha to tam ludzie stawali, ale nie jestem pewien.
Nie można, bo Reymana wbrew temu co niektórym się wydaje to nie parking

Najlepiej zaparkuj pod trybuną C - parking jest wielki, jest sporo cienia i jest bezpłatny. Wjazd od Reymonta, mniej więcej tam gdzie stały kasy.
.
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Stary 10.08.2011, 23:35
Patrząc po wpisach to na meczu będzie dużo osób które nie były na Wiśle dłuższy czas lub wybierają się pierwszy raz. A biletów zabraknie dla tych którzy za wczasu nie pomyśleli żeby mając karnety kupić biletów wcześniej. Biletów pewnie też braknie dla tych którzy regularnie chodzą na Wisłę ale akurat nie mieli czasu żeby samemu podejść lub kogoś o to poprosić.

To tylko stwierdzenie faktu. Jednak 33 tys. to w takiej sytuacji konieczność.
Odpowiedz cytując
CH.
Senior Member

Stary 10.08.2011, 23:36
Jak zabraknie to sobie na Zagłębie kupią.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów